Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Control panel

#32451 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Control panel »

SSemir wrote:
Control panel wrote:
S kim NS misli suradjivati? Dinom Konakovicem?!
s kime SDA misli suradjivati?
s kime HDZ misli suradjivati?
s kime SBB misli suradjivati?
s kime SBIH mislii suradjivati?
s kime PDA mislii suradjivati?
s kime DF mislii suradjivati?
s kime Konakovic misli suradjivati?
s kime SDA misli suradjivati?
s kime SDP misli suradjivati?

hajde redom i odgovori logicno na svko od ovih pitanja.
i od svih tih, ti si upro prstom u nasu stranku i zapitkujes s kime misle koalirati. ovi ostali i njihove koalicije ti nisu problem?
Boli me briga za nacionalisticke stranke. Od gradjanskih stranaka jedino se NS svadja i proziva upravo gradjanske stranke. Tako se ne gradi koalicija. A minirali su prije izbora svaki moguci dogovor o zajednickim kandidatima i
listama.
SSemir

#32452 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by SSemir »

o kojim gradjanskim stranka onda pricas? onim koje koaliraju sa sda i hdz ?
criticos

#32453 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by criticos »

Control panel wrote: A minirali su prije izbora svaki moguci dogovor o zajednickim kandidatima i listama.
Mala ispravka krivog navoda. Kompletnu priču oko ljevice i bilo kakve rasprave zajedničkog djelovanja je minirao Željko Komšić svojom samokandidaturom bez najave i dogovora. Zatim je isti populistički, neosnovano i bez najave dan prije predaje lista zatražio ujedinjenje svih stranaka pod jednu ukidanjem SDP-a. Širok spektar Komšićevog miniranja je dejstvovalo posljednih pola godine. Naša stranka je tu iskazala visok stupanj profesionalnosti neuključujući se u bilo kakve kombinacije sa već sada dokazanim SDA trojancem i šarlatanom Komšićem.
kmirsad

#32454 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Ne znam da li ste primjetili da na stranicama teme Naša Stranka..., najviše prikupljača glasova,napadača i kritezera, Naše stranke ima iz redova ... hajde da tako kažem... lijevih stranaka... DF, SDP, GS... dakle nekih od stranaka koje NS smatra svojim budučim prirodnim saveznicima... a da ima veoma malo internet ratnika iz tkz desnog bloka... SDA, PDA, SBB, HDZ, SNSD... i ostalih desničarskih derivata...
Iz toga mogu izvuči nekakve poluzaključake...
Da desni ne računaju na lijevo opredjeljene birače, tj da smatraju da ih do izbora ne mogu preobratiti...pa ih zato gotovo da nema na stranicama teme o NS-u
Da su lijevi zaključili da su veliki broj desnih već prešli na lijevu stranu ulice...
Da su lijevo opredjeljeni biraći već slave pobjedu i da su desne već otpisali
Da se lijevi več unutar hipotetičkog lijevog bloka, bore za bolju početnu pregovaračku poziciju kod sklapanja lijevog saveza, pa stoga jedni drugima pokušavaju da otmu glasove, tj. da ih prerasporede unutar lijevog bloka na za svoju stranku što povoljniji način, prije pregovora o savezu.
Strah je mene takvog preuranjenoh razmišljanja... da nam esdaovi i esdaovčići ne zaprže čorbu... eno zeca još u šumi...
Novak20

#32455 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Novak20 »

Može li išta oprati ove "ljevičare" koji su koalirali sa ideološkim neprijateljem ? SDA je godinama trijebio od direktora do portira sve što im je izgledalo crveno, a oni opet u koalicije s njima.

I sad kriva i sumnjiva NS. :lol:
Control panel

#32456 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Control panel »

criticos wrote:
Control panel wrote: A minirali su prije izbora svaki moguci dogovor o zajednickim kandidatima i listama.
Mala ispravka krivog navoda. Kompletnu priču oko ljevice i bilo kakve rasprave zajedničkog djelovanja je minirao Željko Komšić svojom samokandidaturom bez najave i dogovora. Zatim je isti populistički, neosnovano i bez najave dan prije predaje lista zatražio ujedinjenje svih stranaka pod jednu ukidanjem SDP-a. Širok spektar Komšićevog miniranja je dejstvovalo posljednih pola godine. Naša stranka je tu iskazala visok stupanj profesionalnosti neuključujući se u bilo kakve kombinacije sa već sada dokazanim SDA trojancem i šarlatanom Komšićem.
A sto je NS trazio da razgovorima oko zajednickog djelovanja ne mogu prisustvovati iz GS-a
Control panel

#32457 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Control panel »

kmirsad wrote:Ne znam da li ste primjetili da na stranicama teme Naša Stranka..., najviše prikupljača glasova,napadača i kritezera, Naše stranke ima iz redova ... hajde da tako kažem... lijevih stranaka... DF, SDP, GS... dakle nekih od stranaka koje NS smatra svojim budučim prirodnim saveznicima... a da ima veoma malo internet ratnika iz tkz desnog bloka... SDA, PDA, SBB, HDZ, SNSD... i ostalih desničarskih derivata...
Da desni ne računaju na lijevo opredjeljene birače, tj da smatraju da ih do izbora ne mogu preobratiti...pa ih zato gotovo da nema na stranicama teme o NS-u
Da su lijevi zaključili da su veliki broj desnih već prešli na lijevu stranu ulice...
Da se lijevi več unutar hipotetičkog lijevog bloka, bore za bolju početnu pregovaračku poziciju kod sklapanja lijevog saveza, pa stoga jedni drugima pokušavaju da otmu glasove, tj. da ih prerasporede unutar lijevog bloka na za svoju stranku što povoljniji način, prije pregovora o savezu.
Strah je mene takvog preuranjenoh razmišljanja... da nam esdaovi i esdaovčići ne zaprže čorbu... eno zeca još u šumi...

A da li si ti primijetio da osim to sto ima po ovom forumu nijedna stranka ne napada NS, vec je obratno. NS napada samo lijeve stranke, a to smo vidjeli na djelu ovoj dana.

Jos jednom bam ponavljam da se ponasate i djelujete kao da ste iznad svih. Drugi nisu dostojni da sa vama pricaju. Svi su vasi bezgresni.
Spustite se na zemlju.
Control panel

#32458 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Control panel »

Novak20 wrote:Može li išta oprati ove "ljevičare" koji su koalirali sa ideološkim neprijateljem ? SDA je godinama trijebio od direktora do portira sve što im je izgledalo crveno, a oni opet u koalicije s njima.

Suti bogati, i NS je u gradskom vijecu sa sda izabrala komsica za gradonacelnika pored kandidata iz SDP-a.
Tako da poklopi se. Svi su bili u koaliciji sa SDA.
Control panel

#32459 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Control panel »

Novak20 wrote:Može li išta oprati ove "ljevičare" koji su koalirali sa ideološkim neprijateljem ? SDA je godinama trijebio od direktora do portira sve što im je izgledalo crveno, a oni opet u koalicije s njima.

Suti bogati, i NS je u gradskom vijecu sa sda izabrala komsica za gradonacelnika pored kandidata iz SDP-a.
Tako da poklopi se. Svi su bili u koaliciji sa SDA.
kluz franjo

#32460 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Ivo Komšić, član Glavnog odbora SDP
kmirsad

#32461 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Control panel wrote:
kmirsad wrote:Ne znam da li ste primjetili da na stranicama teme Naša Stranka..., najviše prikupljača glasova,napadača i kritezera, Naše stranke ima iz redova ... hajde da tako kažem... lijevih stranaka... DF, SDP, GS... dakle nekih od stranaka koje NS smatra svojim budučim prirodnim saveznicima... a da ima veoma malo internet ratnika iz tkz desnog bloka... SDA, PDA, SBB, HDZ, SNSD... i ostalih desničarskih derivata...

A da li si ti primijetio da osim to sto ima po ovom forumu nijedna stranka ne napada NS, vec je obratno. NS napada samo lijeve stranke, a to smo vidjeli na djelu ovoj dana.

Jos jednom bam ponavljam da se ponasate i djelujete kao da ste iznad svih. Drugi nisu dostojni da sa vama pricaju. Svi su vasi bezgresni.
Spustite se na zemlju.
... da nastavim tvoju rečenicu... i počnite već jednom ko svi normalni ljudi i forumaši da napadate i kritikujete svoje rukovodstvo i kandidate...
Evo mene se ko smatra SSNS-ovcem... jesi li me ikada... baš ikada vidi na temama o DF, SDP, GS ... da nešto kritikujem tamo ... naprotiv... a vi ste povazdan ovdje i baražnom vatrom udarate po NS...
Control panel

#32462 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Control panel »

kmirsad wrote:
Control panel wrote:

Spustite se na zemlju.
... da nastavim tvoju rečenicu... i počnite već jednom ko svi normalni ljudi i forumaši da napadate i kritikujete svoje rukovodstvo i kandidate...
Evo mene se ko smatra SSNS-ovcem... jesi li me ikada... baš ikada vidi na temama o DF, SDP, GS ... da nešto kritikujem tamo ... naprotiv... a vi ste povazdan ovdje i baražnom vatrom udarate po NS...

Otidji na sdp i procitaj sta mislim o masicu, cengicu, prlicki,magazinivicu, nijsicu...
Sta muslim o kadrovima sdp-a na listama.
kmirsad

#32463 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

A imam još još jedan zaključak... možda se vi u stvari bojite osvete SDA i derivata...pa se dobro čuvate... ko grašanska opcija--- asebi obezbjeđujete CV za SDA kadrovike... ko SKOJ- evci za partizane...umiljati SKOJ-evac dvije majke doji, a trečoj govori da je siroče...CV u kojem je glavna crta... ja sam napadao NS... jer poslije izbora, to je dobar CV u svakoj... i desnoj i lijevoj stranci... osvježava, a ne goji...
Dobro stoji u CV i... napadao sam ja i SDP... ma i DF...
Novak20

#32464 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Novak20 »

Da je NS kojim slučajem skakač uvis morala bi preskočiti 2,90 m da pobijedi ove koji skaču do 1,2 m ili se provuku ispod letvice.

Takvi su nam domaće sudije i publika. :D
Novak20

#32465 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Novak20 »

Da je NS kojim slučajem skakač uvis morala bi preskočiti 2,90 m da pobijedi ove koji skaču do 1,2 m ili se provuku ispod letvice.

Takvi su nam domaće sudije i publika. :D
Leverage

#32466 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Leverage »

Ako nije mog'o Sotomayor neće ni NS.

Ali znamo ko može.
paleoconservative

#32467 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by paleoconservative »

17030 wrote:
paleoconservative wrote:Pozdrav svima na ovoj temi.

Vec duzi period pratim objave na ovoj temi, kao i na forumskim temama politickih suparnika NS. Bilo mi je nekako logicno da, nakon mjeseci lutanja po forumu, napravim profil da i ja izjasnim svoje brige :)

Iako imam par neslaganja, NS mi djeluje kao sasvim legitimna gradjanska opcija. Cini mi se kao jedina strana koja se ostro protivi politici identiteta i kolektivnom razmisljanju gdje se stavljamo u tabore kao ovce (zeleni, plavi, crveni), sto je definitivno jedan veliki plus.

Puno toga je ostalo neizgovoreno i nepoznato: uglavnom stvari koje su meni, kao mladom glasacu kojem je ovo vec treci izborni ciklus, ostale nepoznate. Naime, sljedece stvari me muce:

1) Kakav je stav NS prema Daytonu i "konstitutivnosti naroda" i postoji li inercija (ili makar znatizeljno interesovanje) prema nekom referedumu gdje bi se konstitutivnost prebacila sa plemenskih hijerarhija na pojedinca tj. individuu? (Ovo je nesto za sto bi se USA zalagala u BiH, pogotovo uz pogur novog republikanskog Kongresa i nove ambasadorske diplomatije u BiH)

2) Edin Forto mi nije bas najjasniji povodom monetarne i fiskalne politike. U jednu ruku, slusam kako ekonomija treba da funkcionise po trzisnom principu, bez uplitanja drzave sa bespotrebnim nametima i akcizama, i covjek u istom dahu kaze kako sasvim podrzava progresivno oporezivanje dohodka...

Treba imati na umu da imamo 3.400 parafiskalnih nameta, da smo 175. u svijetu po brzini registracije firme i da placamo 72% obaveza drzavi na neto platu, sto je SULUDO.

Dakle, ili fali transparentnosti sa NS strane, ili sam ja neinformisan :) u svakom slucaju nadam se odgovoru do 7. oktobra.

3) Kakav pristup ima NS prema MMF-u i stranim dugovima? Zabrinjavajuce su mi izjave Falatara kako trebamo jos prkosnije cijediti svjetske fondove i zaduzivati se. Per capita dug (po glavi stanovnika) je u poslj. 3 god povecan sa 3.300 KM na 3.630 KM (vrtoglav rast od 10% za samo 3 godine)

4) Kakav je realisticni pogled NS prema EU? Znam da su proevropski nastrojeni i to sasvim podrzavam (prozapadni pristup), ali ocigledno EU sa ovakvom birokratskom strukturom srlja u jedno opasno mjesto, i velika je sansa da nece ni postojati za 10-15 god. Da li je iko iz NS iznio svoje misljenje o ovome? Volio bih cuti :)

Eto nadam se da ovo nije bilo previse nametljivo...Iskreno se nadam pojasnjenjima :) Samo kroz pitanja i debatu nasa drzava moze zasluziti bolje. Pozz svima
Bump.

Nadam se da će se neko od članova NS javiti i odgovoriti na ova pitanja, izgleda da stariji forumaši izbjegavaju odgovarati na konkretnija pitanja.
Hvala na bumpu drug, mislim da svima u korist ide da se odgovore ova pitanja
Control panel

#32468 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Control panel »

kluz franjo wrote:
Ivo Komšić, član Glavnog odbora SDP
Ivo komsic kad je izabran ua gradonacelnika nije bio u SDP-u. Informsi se malo.
stric

#32469 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by stric »

Control panel wrote:

Spustite se na zemlju.
molim primjer kada je ove godine NS napala SDP.
možda nije sa GS jer je SUljegić radio u kabinetu Terzića, pa Behmena, pa bio u vladi SDP sa , pa pomoćnik ministra odbrane sa HDZ...
stric
Dasi

#32470 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

Control panel wrote:

Spustite se na zemlju.
A sta radi Fazla po FB vec mjesecima? Sta radi Suljagic na tviteru vec godinu i vise?
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#32471 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

kluz franjo wrote:
sabina1 wrote: ...Pozdrav.
Poštovana,
dugo se čitamo i sigurno znate da ja funkcioniram na principu konkretnih i provjerljivih informacija.
Stoga ću se samo i na taj dio Vašeg odgovora osvrnuti.

Konaković - Ja stvarno ne znam kakvi su bili interni zaključci odbora NS. Znam ono što je bilo javno saopšteno.
Naša stranka i SDP su zauzeli zajednički stav da "ne učestvuju u unutarstranačkoj SDA ujdurmi - zvanoj nepovjerenje vladi".
Stenogram sa te sjednice SKS je javno dostupan i tu se može pročitati podudarnost izjava Kojovića i Šućura.

Vi ste spomenuli brendove. Ja sam naveo Zuhrića i Gratza. Vi dodatno navodite Mustafića i Tanovića.
Mustafić je još prije dvije godine, dakle još prije uspješne kampanje 2016. odlučio svoju podršku dati nekoj drugoj političkoj opciji.
A sa Tanovićem, stvarno ne znam na šta mislite.

Što se tiče dijela u kojem opisujete odnos Gratza i NS, mogu samo ponoviti ono što sam prije godinu dana napisao i što sam i danas napisao.
Dennis Gratz ni tada, a ni do danas nije ničim konkretnim obrazložio svoju iznenadnu odluku o napuštanju stranačkih funkcija.
Kao građanin i poreski obveznik, sa željenjem konstatujem da nam dokazano vrijedan parlamentarac ne stoji na raspolaganju.
Ako postoje konkretni razlozi i činjenice u vezi NS, a koji su relevantni za donošenje izborne odluke, neka se isti javno i iznesu i konkretno obrazlože.

Ne znam šta bih Vam još mogao napisati...
S poštovanjem
Kluz ,

Nasa stranka i SDP nisu imale nikakav "zajednicki stav" po pitanju Konakovica niti se pitanje bilo kakvog zajednickog stava razmatralo na tom tematskom kantonalnom odboru , a ako su sefovi klubova nesto interno dogovorili prije sjednice neka sada snose odgovornost ako neko misli da im odluka ne valja.

Ja mislim da nije valjala iz niza razloga koje ne bih ponavljala izuzev jednog :
- nekada jako duugo nismo imali vode i glasala sam za NS da u moje ime sutne nogom i iscipelari svakog bivseg ili sadasnjeg SDA pametologa koji nas dovodi ili je dovodio u situaciju da nemamo vode.

Nasoj stranci je ocigledno vaznije fiktivno (nikad nigdje ozvaniceno) usaglasavanje stavova sa SDP-om od moralnog solidarisanja sa ocajnim gradjanima , glasace da ne pominjem.

Ili su vaznije kafe sa Konakovicem ?

Ni meni nije jasno sta vi mislite sa Tanovicem a oko Graca jos manje jer sam postavljala link gdje je jasno naveo sta je sporno.
Meni je sve jasno.
Sve to je zapravo i pocinjalo u vrijeme odlaska Mustafica zbog neformiranja dogovora oko zajednickog kandidata u sarajevskoj opcini Centar gdje je Bukva (inace divan covjek i molim ga da mi oprosti) osvojio brilijatnih i nevjerovatnih 1500 glasova recimo trostruko manje od vlastite liste a Sabina Cudic je recimo 2012 osvojila 3700 glasova kad joj je lista osvojila 2500.

Samo sto to nismo znali.
I jos mnogo toga.
A to vec sada nije vazno.
Vi cete traziti sto god zelite da donesete odluku ja sam odluku odavno donijela.
Koliko god sam srcano godinama agitovala za ove ljude jer sam iskreno vjerovala u promjenu tako cu pisati sve sto mislim na temelju svega onoga sto znam.
Ponavljam , za moju odluku i vise nego dovoljno.
Srdacno vas pozdravljam.
Last edited by sabina1 on 20/09/2018 06:53, edited 2 times in total.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#32472 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

Control panel wrote: S kim NS misli suradjivati? Dinom Konakovicem?!
100 % posto ce saradjivati sa njim.
On vise nije SDA znas , nema smetnje , mi znamo samo da NS nece ici sa SDA u koaliciju i nista vise.

U maju 2017 predsjednik stranke je uz svesrdnu podrsku Sabine Cudic , Edina Forte (povratnika u NS) i vecine rukovodstva, htio smijeniti Albina Zuhrica zbog "kafe sa Reufom Bajrovicem".
Privremeno su ga spasili 50 ljudi iz sarajevskih odbora koji su se brzinom svjetlosti pojavili u centrali.

Ovaj...postoje zapisnici...malo nezgodno...
criticos

#32473 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by criticos »

Control panel wrote:
criticos wrote:
A sto je NS trazio da razgovorima oko zajednickog djelovanja ne mogu prisustvovati iz GS-a
Mala ispravka krivog navoda. Mislim da je NS potencirao priču da se sve stranke raspale iz SDP dogovore između sebe i zajedno sa NS tvore blok koji će zajednički nastupiti, ako se ne varam? Po tebi ispade NS najveći krivac za nemogućnost zajedničkog nastupa jer su insistirali da ne učestvuje GS (stranka 2 lica, minorna stranka realno gledajući za bilo kakve ozbiljne procese). NS je samo tražila ono što su na kraju DF i GS i uradile, zar ne?
Control panel

#32474 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Control panel »

kmirsad wrote:A imam još još jedan zaključak... možda se vi u stvari bojite osvete SDA i derivata...pa se dobro čuvate... ko grašanska opcija--- asebi obezbjeđujete CV za SDA kadrovike... ko SKOJ- evci za partizane...umiljati SKOJ-evac dvije majke doji, a trečoj govori da je siroče...CV u kojem je glavna crta... ja sam napadao NS... jer poslije izbora, to je dobar CV u svakoj... i desnoj i lijevoj stranci... osvježava, a ne goji...
Dobro stoji u CV i... napadao sam ja i SDP... ma i DF...
Hajde ti popij casu toplog mlijeka i na spavanje. Vrijeme ti je.
cyprus

#32475 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cyprus »

malakh wrote:
cyprus wrote:

Što se tiče razgraničenja između antičovićevskog i antihrvatskog sentimenta... Nisam ja taj kojem trebaš objašnjavati tu razliku... Imam doticaja sa nekim ljudima iz tog DF-GS kruga (uostalom i vidiš neke pojedince na forumu), čija je retorika u posljednje vrijeme duboko ušla u polje šovinizma spram Hrvata... O zauzimanju desnog kursa govore i ovi suludi nastraji prema Našoj stranci, pa i SDP-u zbog tobožnje izdaje...
ti si pomenuo da je komšićeva kandidatura bazirana isključivo na antihrvatskom sentimentu, što znači da je njemu cilj što više uništiti hrvate u bosni i hercegovini i stvoriti jaz prema njima. onda te ja pitam, šta je sa komšićevim hrvatstvom, šta je sa hrvatima iz njegove stranke ili hrvatima koji glasuju za njega? on stvara jaz prema sebi, prijateljima, rodbini?

greška u tvom postu je što si upravo ti izjednačio čovića sa kompletnim hrvatskim življem i što si komšićevo udaranje po čoviću protumačio kao udaranje na kompletno hrvatsko stanovništvo i da komšić ustvari vodi kampanju protiv hrvata. to su veoma teške riječi, a smatram da si dosta pametniji i da nećeš upasti u tu zamku..
Pa jbg, i za Trumpa su glasali neki Afroamerikanci i Meksikanci, što ne znači da njegova kandidatura nije bila bazirana na rasističkom i ksenofobnom sentimentu...

Doduše, možda sam pretjero sa rječju 'isključivo'... Evo istu mijenjam sa 'uglavnom'... A evo i objašnjenje - Željko Komšić ne bi imao apsolutno nikakve šanse za pobjedu da nije kandidat za predsjedništvo iz hrvatskog naroda (govorim o ovogodišnjoj kandidaturi, ne onim ranijim)... I oni koji budu glasali za njega će UGLAVNOM to uraditi samo kako bi spriječili Hrvate da izglasaju kandidata koji je po njihovom ćeifu... Ne da Bosnu i Hercegovinu učine boljom i multietničkijom državom, nego uglavnom kako bi zajebali Hrvate, pod praktičnim geslom 'malo vas je, malo vas je, pičkice'... E, hajd ti onda meni reci - kako to nije antihrvatski sentiment?

I onda na sve to imaš Emira Suljagića, jednog od ključnih ljudi Komšićeve koalicije, čiji se nastupi ne mogu okvalifikovati nikako drugačije nego kao govor mržnje (OK, uz premisu da je isti mentalno zdrav), a od kojeg se Željko Komšić nikada nije ogradio...
Locked