Mizeran pokušaj predstavljanjna mene kao falisifikatora drug moj, zbilja mizeran...Avetinho wrote: @animals, ovu slicicu postavio je, a kasnije falsifikovao post, @dragma. Slazem se da ovakve kao sto je on treba banovati.
Opet, sa druge strane, pohvalno je to što ti je ovo već drugi upis zaredom a da ni u jednom nisi spomenuo krimske plaže. Bravo.
Ipak, da te podsjetim, a možeš i sam provjeriti ako želiš, ovo je moj originalni post:
A ovo što ti pokušavaš prikazati kao moj falisifikatorski uradak je u stvari (što se da i primjetiti) upis od člana @zrakomlat koji je slučajno i ne namjerno riječi iz posta @sarajevoxxxx-a stavio iznad fotografije koju sam ja postavio kao komentar na sarajevoxxxx-ov post.dragma wrote:No comment.sarajevoxxxx wrote:Jedan od režimskih boraca koji je zarobljen nakon pada Hawiyat al-Mary'ah u Deir Ez-Zooru u ruke IS-a:
![]()
Navodno u zadnjim borbama oko aerodroma poginulo je 24 režimska vojnika.
zrakomlat wrote:Je li ovaj pacov, štakor, kukavica i bijednik usput i ratni zločinac? Mislim na ovog što skida glavu zarobljeniku? Pitam ove što "ne podržaju" isis, nego su samo protiv režimadragma wrote:sarajevoxxxx wrote:Jedan od režimskih boraca koji je zarobljen nakon pada Hawiyat al-Mary'ah u Deir Ez-Zooru u ruke IS-a:
Više sreće drugi put