Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#32452 Re: Liverpool FC
“Joel (Matip) is a bit closer to coming back to action but we have to see how the bone heals.
His movement looks nearly normal but there are still a few days until he is ready for contact but he can do all the fitness work.
Joe (Gomez) is a little further away.”
Imam tri želje Jurgene...Klopp hints at possible starts for some of the youngsters on Monday against Wolves in the FA Cup. [@IanDoyleSport]
Ne gledam ukoliko Lazar Marković ne bude na terenu.
- King_Kenny
#32453 Re: Liverpool FC
ESPN-ov domumentarac o Kenniju na Areni. Preporuka.
- AmiĐa_Idriz
#32454 Re: Liverpool FC
Southampton & West Ham are both interested in a loan move for Adam Lallana.
If Adam Lallana leaves this month Liverpool will look to bring in Abdulkadir Omur from Trabzonspor.

- HarunKovac
#32456 Re: Liverpool FC
Bi li nam valjao Benatia?
- BHF_Manijak
#32457 Re: Liverpool FC
Ko je pratio tamosnje medije, nadam se da su fakat razapeli zenickog slagiranta za onu partiju. Iskreno vjerujem i Boga molim da nikome u klubu ne naumpadne da produzi ugovor kretenu!
- AmiĐa_Idriz
#32458 Re: Liverpool FC
Nako vala, navikli više ljudi
Ali evo, obratio se preko Instagrama GOAT lično:

Ali evo, obratio se preko Instagrama GOAT lično:
Kad padneš,
popraviš krunu,
i kreneš dalje.
#YNWA
- AmiĐa_Idriz
#32459 Re: Liverpool FC
Teško. Naviknut je na defanzivniji stil igre, u Bayernu se baš i nije proslavio, sumnjam da bi i kod nas.HarunKovac wrote:Bi li nam valjao Benatia?
- BHF_Manijak
#32460 Re: Liverpool FC
Kad padnes da se barem hoces polomit, hebo li te babo...
Ono nista strasno, pauza jedno mjesec-dva.
- AmiĐa_Idriz
#32461 Re: Liverpool FC
Čekaj da se Joel i Joe oporave pa nek se krši 
Jebem i njega i krunu
Jebem i njega i krunu
- AmiĐa_Idriz
#32462 Re: Liverpool FC
E ako se i njega riješe onda fakat neko mora doći.Southampton want Lallana on loan but it looks like Liverpool want a loan with a view to permanent with a fee in the region of £20M.
- BHF_Manijak
#32463 Re: Liverpool FC
Ma ja mislim da se Matip vraca vec nakon Brightona. Srecom sad lakse utakmice idu, nece odbrana biti toliko forsirana, pa moze i ova krampa izgurati. Kako god samo da ga moje oci vise ne gledaju. Gori mi je od Leive.
Garantujem da utakmica ne bi bila izgubljena sa Matipom ili Gomezom! I da, jos me nije proslo.
Garantujem da utakmica ne bi bila izgubljena sa Matipom ili Gomezom! I da, jos me nije proslo.
- AmiĐa_Idriz
#32464 Re: Liverpool FC
Joel je blizu, brzo će.
Nego, glede Lallanine zamjene:
Nego, glede Lallanine zamjene:
Liverpool are closing in on landing Trabzonspor wonderkid Abdulkadir Omur in a £27 million move as they line up a long-term replacement for Adam Lallana.
Jurgen Klopp is poised to beat off a challenge from Premier League champions Manchester City to sign Omur.
Trabzonspor would like to keep Omur until the end of the season but it all depends on if England international Lallana is still at the club. [Mirror]
- BHF_Manijak
#32465 Re: Liverpool FC
Amidja, tri (ne)realne opcije iz Dortmunda - Sancho, Diallo i Hakimi? Taman tri pozicije da pokriju.
Rijesis krilo, stopera, desnog beka (alternativa).
- AmiĐa_Idriz
#32466 Re: Liverpool FC
Ne bi bilo loše, samo Hakimi je još Realov, pozajmica na 2 godine (?) čini mi se. Za Sancha bi nas oderali ko sansku kozuBHF_Manijak wrote:Amidja, tri (ne)realne opcije iz Dortmunda - Sancho, Diallo i Hakimi? Taman tri pozicije da pokriju.![]()
![]()
A Diallo je dobar, al iz nekog razloga mi je Zagadou otkrovenje sezone, u moru bisera u Dortmundu on mi je najsjajniji, baš ga cijenim i baš mi je moćan, iako možda i nije toliko sjajan al u mojim očima baš sija
- SmokingMan
#32467 Re: Liverpool FC
Veće želje nego na FM-u. 
Last edited by SmokingMan on 05/01/2019 22:15, edited 2 times in total.
- AmiĐa_Idriz
#32468 Re: Liverpool FC
Šae pričamo hipotetički

Lazar Markovic is currently the 5th longest serving 1st team player at LFC. Only Henderson, Sturridge, Simon and Lallana have been here longer.
- BHF_Manijak
#32469 Re: Liverpool FC
Za Sancha ne znam ima li mandza kakva sto se Citya tice i prava kupnje, to bi nam drug sa Dortmundove teme vicious mogao otkriti
ali ja bih njega vrlo rado zaganjao, mali se cini kao suho zlato.
Naravno ima jos svojih bubica, ali tek mu je fucking 18!
Za Zagadoua isto ne bi bilo lose, sa svojih 196 bio bi pravi kolos pozadi.
Ono sto jako pozitivno izgleda jeste kvota dobivenih duela od 71%, recimo u Liverpoolu Gomez ima dosta nizu (57)
Blizu je npr Van Dijka koji ima 75%. I ono sto za Kloppov sistem gradnje igre je pozitivno, tacnost pasova kod malca od 88%.
I ako sta znaci, treci je najbolje ocjenjeni defanzivac Bundeslige prema Kickeru.
Helem, plodno je tlo ovaj Dortmund, treba tu malo izmahalat, a i preko Kloppa bi se moglo sredit.

Naravno ima jos svojih bubica, ali tek mu je fucking 18!
Za Zagadoua isto ne bi bilo lose, sa svojih 196 bio bi pravi kolos pozadi.
I ako sta znaci, treci je najbolje ocjenjeni defanzivac Bundeslige prema Kickeru.
Helem, plodno je tlo ovaj Dortmund, treba tu malo izmahalat, a i preko Kloppa bi se moglo sredit.
- Edin H.
#32470 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote:Šae pričamo hipotetički![]()
Lazar Markovic is currently the 5th longest serving 1st team player at LFC. Only Henderson, Sturridge, Simon and Lallana have been here longer.
![]()
Bravo Lazare, Lazar voli cash
- AmiĐa_Idriz
#32471 Re: Liverpool FC
Oohh Michael Edwards you filthy animalFollowing Dominic Solanke’s move to Bournemouth, he is the third most expensive English striker ever, trailing just Andy Carroll (£35m) and Wayne Rooney (£30m).
- vicious
#32472 Re: Liverpool FC
Dreaming is freeAmiĐa_Idriz wrote:Ne bi bilo loše, samo Hakimi je još Realov, pozajmica na 2 godine (?) čini mi se. Za Sancha bi nas oderali ko sansku kozuBHF_Manijak wrote:Amidja, tri (ne)realne opcije iz Dortmunda - Sancho, Diallo i Hakimi? Taman tri pozicije da pokriju.![]()
![]()
Rijesis krilo, stopera, desnog beka (alternativa)., a mislim da City ima prvenstvo kupovine, ona fora da prvo njih pitaju pa tek ostale, tako nešto.
A Diallo je dobar, al iz nekog razloga mi je Zagadou otkrovenje sezone, u moru bisera u Dortmundu on mi je najsjajniji, baš ga cijenim i baš mi je moćan, iako možda i nije toliko sjajan al u mojim očima baš sija
Mislim da City nema nikakvo pravo preče kupovine, koliko znam to je slučaj sa Barcom i Alcacerom. Ono nešto kao, ako neko ponudi cifru XY za igrača, oni imaju pravo da prate tu ponudu i uzmu ga sebi.
Sancho je tek produžio do 2022. i znam da je Kehl naglasio da nema nikakvih klauzula. Neka ga još koju godinu a onda bujrum, 200-300 miliona i nosi
Za Hakimija se nadam da će Watzke nekako smuntati Peru da ga proda skroz, kakva je ba posudba 2 godine!?
Ali u pravu je AmiĐa, DAZ je nevjerovatno napredovao u odnosu na prošlu sezonu, da ne povjerujes da je to isti igrač. Doduše sa ohrndanim Sokratisom nije ni mogao valjati, sad u paru sa Akanjijem ili Diallom to izgleda puno bolje. Šteta samo zbog one nesretne povrede.
- Gandalf
#32473 Re: Liverpool FC
Meni je žao Lalane, bio je dobar igrač, povrede su ga spriječile da bude makar pouzdan igrač sistema - u svakom slučaju ako ga ne žele više u timu onda ga trebaju prodati, nikakve posudbe. Westhame na tebe je red.
Za Clynea mi nikako nije jasno, trebao nam je makar na klupi kao statista - dobar CB bi nam dobro došao već sada, siguran sam da veličanstvenog Deju u dresu Liverpoola od naredne sezone više nećemo gledati, tako da bi nam novi stoper odlično poklopio tu rupu dok još igra Dejo, bez letanja po tržištu u junu.
Za Clynea mi nikako nije jasno, trebao nam je makar na klupi kao statista - dobar CB bi nam dobro došao već sada, siguran sam da veličanstvenog Deju u dresu Liverpoola od naredne sezone više nećemo gledati, tako da bi nam novi stoper odlično poklopio tu rupu dok još igra Dejo, bez letanja po tržištu u junu.
- zomri
#32474 Re: Liverpool FC
Mislim da je Clyne kao i Sakho bespovratno izgubio Kloppovo povjerenje svojim privatnim egzibicijama. Mogu Gomez ali i Fabinho pokriti poziciju ako baš zatreba.
- AmiĐa_Idriz
#32475 Re: Liverpool FC
Šta ono Tipura pere Lovrena 
Al najjači su stručnjaci u komentarima, kae golman one klase obje lopte mora skidati

Al najjači su stručnjaci u komentarima, kae golman one klase obje lopte mora skidati