ne razumijem, kako sam ga uspio propustiti, da li znate koliko je dugo bio aktivan, vjerujem da nije dugojaseregistrovao wrote:855040
People Matching
kao i do sada, sve je correct ...
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
kako_kad
#32426 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
- glitch
#32427 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
jel mozete otvoriti onaj support na CF-u meni cim kliknem link izbaci ovo

- relativno84
#32428 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
amrq7u wrote:Gubljenje dragocjenog vremena

-
amrq7u
#32429 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Želiš reći da nisam u pravu?? Hehe, grdno se varaš, ovo rade početnici i oni koji ne znaju ništa više nego klikat mišem po nekim reklamama i odgovarat na neke ankete.relativno84 wrote:amrq7u wrote:Gubljenje dragocjenog vremena
-
kako_kad
#32430 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ista greska i kod meneglitch wrote:jel mozete otvoriti onaj support na CF-u meni cim kliknem link izbaci ovo
-
kako_kad
#32431 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
da nemam ovaj 1 stari oops nacekao bih se dok mi ekstenzija stogod da 
- relativno84
#32432 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Nisi, jer ovo nije gubljenje dragocjenog vremena za osobe koje nemaju nekog drugog posla. Za pocetnike koji nemaju neko vece informaticko znanje vise nego dovoljno mogucnosti da rade i zarade. Tako da to padobransko uskakanje i pisanje po ljudima koji pokusavaju da rade bar nesto samo govori o tebi.amrq7u wrote:Želiš reći da nisam u pravu?? Hehe, grdno se varaš, ovo rade početnici i oni koji ne znaju ništa više nego klikat mišem po nekim reklamama i odgovarat na neke ankete.
-
jaseregistrovao
#32433 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ne znam tacno ali dovoljno dugo da se uradi 36 komada.kako_kad wrote:ne razumijem, kako sam ga uspio propustiti, da li znate koliko je dugo bio aktivan, vjerujem da nije dugojaseregistrovao wrote:855040
People Matching
-
kako_kad
#32434 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
superjaseregistrovao wrote:ne znam tacno ali dovoljno dugo da se uradi 36 komada.kako_kad wrote:ne razumijem, kako sam ga uspio propustiti, da li znate koliko je dugo bio aktivan, vjerujem da nije dugojaseregistrovao wrote:855040
People Matching
a ja sam radio prokleti attend od 13 koraka, milion neceg trebalo, nisam ni obracao paznju mnogo na listu
-
amrq7u
#32435 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Možda si me pogrešno shvatio, nisam mislio pljuvat ni na bilo koga, samo želim reći da ima mnogo više načina da se zaradi više novca provodeći manje vremena sjedeći za računarom, ali opet nek' radi ko šta zna. Izvinjavam se ako sam bilo koga uvrijedio.relativno84 wrote:Nisi, jer ovo nije gubljenje dragocjenog vremena za osobe koje nemaju nekog drugog posla. Za pocetnike koji nemaju neko vece informaticko znanje vise nego dovoljno mogucnosti da rade i zarade. Tako da to padobransko uskakanje i pisanje po ljudima koji pokusavaju da rade bar nesto samo govori o tebi.amrq7u wrote:Želiš reći da nisam u pravu?? Hehe, grdno se varaš, ovo rade početnici i oni koji ne znaju ništa više nego klikat mišem po nekim reklamama i odgovarat na neke ankete.
- glitch
#32436 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
kolko je to vise novcaamrq7u wrote: Možda si me pogrešno shvatio, nisam mislio pljuvat ni na bilo koga, samo želim reći da ima mnogo više načina da se zaradi više novca provodeći manje vremena sjedeći za računarom, ali opet nek' radi ko šta zna. Izvinjavam se ako sam bilo koga uvrijedio.
daj mi cifru?
- dobojlija81
#32437 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
opet neki milioneri na temi u pm
-
Mike Ross
#32438 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Let me guess: SFI?amrq7u wrote:Možda si me pogrešno shvatio, nisam mislio pljuvat ni na bilo koga, samo želim reći da ima mnogo više načina da se zaradi više novca provodeći manje vremena sjedeći za računarom, ali opet nek' radi ko šta zna. Izvinjavam se ako sam bilo koga uvrijedio.relativno84 wrote:Nisi, jer ovo nije gubljenje dragocjenog vremena za osobe koje nemaju nekog drugog posla. Za pocetnike koji nemaju neko vece informaticko znanje vise nego dovoljno mogucnosti da rade i zarade. Tako da to padobransko uskakanje i pisanje po ljudima koji pokusavaju da rade bar nesto samo govori o tebi.amrq7u wrote:Želiš reći da nisam u pravu?? Hehe, grdno se varaš, ovo rade početnici i oni koji ne znaju ništa više nego klikat mišem po nekim reklamama i odgovarat na neke ankete.
- AbelNR
#32439 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
jarane ovdje ima ljudi koji zarade vise od prosjecne plate, mozda vise i od tvoje..tako da...ne pricaj o onome o cemu nemas pojma...hvala...pozdravamrq7u wrote:Možda si me pogrešno shvatio, nisam mislio pljuvat ni na bilo koga, samo želim reći da ima mnogo više načina da se zaradi više novca provodeći manje vremena sjedeći za računarom, ali opet nek' radi ko šta zna. Izvinjavam se ako sam bilo koga uvrijedio.relativno84 wrote:Nisi, jer ovo nije gubljenje dragocjenog vremena za osobe koje nemaju nekog drugog posla. Za pocetnike koji nemaju neko vece informaticko znanje vise nego dovoljno mogucnosti da rade i zarade. Tako da to padobransko uskakanje i pisanje po ljudima koji pokusavaju da rade bar nesto samo govori o tebi.amrq7u wrote:Želiš reći da nisam u pravu?? Hehe, grdno se varaš, ovo rade početnici i oni koji ne znaju ništa više nego klikat mišem po nekim reklamama i odgovarat na neke ankete.
-
amrq7u
#32440 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ma kakav SFI, daleko od toga. Ko imalo poznaje engleski jezik, moze zaradit pristojan novac pisuci clanke, obavljajuci neke honorarne poslove, koje moze pronaci na nekim vecim freelance stranicama. Ali nisam zelio da me neko pogresno shvati, svako ima svoje.
@AbelNR, ako zaradi 1000KM klikajuci na reklame i ispunjavajuci ankete onda ne znam sta da kazem, ko god misli da nema bolje neka se drzi toga.
@AbelNR, ako zaradi 1000KM klikajuci na reklame i ispunjavajuci ankete onda ne znam sta da kazem, ko god misli da nema bolje neka se drzi toga.
- glitch
#32441 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
amrq7u wrote:Ma kakav SFI, daleko od toga. Ko imalo poznaje engleski jezik, moze zaradit pristojan novac pisuci clanke, obavljajuci neke honorarne poslove, koje moze pronaci na nekim vecim freelance stranicama. Ali nisam zelio da me neko pogresno shvati, svako ima svoje.

- AbelNR
#32442 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
haha ajd ti polako svojim putemamrq7u wrote:Ma kakav SFI, daleko od toga. Ko imalo poznaje engleski jezik, moze zaradit pristojan novac pisuci clanke, obavljajuci neke honorarne poslove, koje moze pronaci na nekim vecim freelance stranicama. Ali nisam zelio da me neko pogresno shvati, svako ima svoje.
-
kako_kad
#32443 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
kakve te reklame i ankete, mi radimo ozbiljan posao, za trenutno ozbiljne kompanije i fino se moze zaraditi za mjesec danaamrq7u wrote:Ma kakav SFI, daleko od toga. Ko imalo poznaje engleski jezik, moze zaradit pristojan novac pisuci clanke, obavljajuci neke honorarne poslove, koje moze pronaci na nekim vecim freelance stranicama. Ali nisam zelio da me neko pogresno shvati, svako ima svoje.
Ma dovoljno je reci: Violence--->Moderate---->Drug used!
-
amrq7u
#32444 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Naravno. Mnogo cu vise naucit nego sto ces ti naucit klikanjem na raznorazne reklame, te ispunjavajuci neke ankete. Malo proguglaj usput jos sta je AdSense. Hvala i cao.AbelNR wrote:haha ajd ti polako svojim putemamrq7u wrote:Ma kakav SFI, daleko od toga. Ko imalo poznaje engleski jezik, moze zaradit pristojan novac pisuci clanke, obavljajuci neke honorarne poslove, koje moze pronaci na nekim vecim freelance stranicama. Ali nisam zelio da me neko pogresno shvati, svako ima svoje.
@AbelNR, ako zaradi 1000KM klikajuci na reklame i ispunjavajuci ankete onda ne znam sta da kazem, ko god misli da nema bolje neka se drzi toga.![]()
-
mirza1h
#32445 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Promijeniti naslov foruma.Privlači nepoželjnu publiku.
-
kako_kad
#32446 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ma, ti si puk'o. Ajd tek sad moze CAO!amrq7u wrote:Naravno. Mnogo cu vise naucit nego sto ces ti naucit klikanjem na raznorazne reklame, te ispunjavajuci neke ankete. Malo proguglaj usput jos sta je AdSense. Hvala i cao.AbelNR wrote:haha ajd ti polako svojim putemamrq7u wrote:Ma kakav SFI, daleko od toga. Ko imalo poznaje engleski jezik, moze zaradit pristojan novac pisuci clanke, obavljajuci neke honorarne poslove, koje moze pronaci na nekim vecim freelance stranicama. Ali nisam zelio da me neko pogresno shvati, svako ima svoje.
@AbelNR, ako zaradi 1000KM klikajuci na reklame i ispunjavajuci ankete onda ne znam sta da kazem, ko god misli da nema bolje neka se drzi toga.![]()
- mikrozadatak
#32447 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
amrq7u wrote:Ja jedino gdje sam zaradio markice, zaradio sam na fiverru. Tamo postavite gig, to jest svoju ponudu; npr: "I will install Wordpress website for $5". Vjerovatno se pitate zašto ovo $5? To je minimalna cijena gig-a. Možete postaviti bilo kakav gig, da li se to radi o web dizajnu, developmentu, prevođenju, grafičkom dizajnu, marketingu, seo, photoshop radovi, etc. Do prve prodaje malo je teže doći, ali nakon što dobijete prvi review onda kreće prodaja. Ko god se zna nešto od gore navedenog neka se okuša na ovome sajtu, možda nekome i uspije. A da bi podigli novac trebate imat PayPal account.

Ovo je onako, iz zajebancije, nakon posla
-
kako_kad
#32448 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
svake sedmice se javi neki bisermirza1h wrote:Promijeniti naslov foruma.Privlači nepoželjnu publiku.
-
amrq7u
#32449 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Sta ima biseru bolan kad provodis dnevno 8h klikajuci na jebene reklame i zadovoljavas se sa $500? Alo jesi normalan???kako_kad wrote:svake sedmice se javi neki bisermirza1h wrote:Promijeniti naslov foruma.Privlači nepoželjnu publiku.
- relativno84
#32450 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Reklamozderi cent po centmirza1h wrote:Promijeniti naslov foruma.Privlači nepoželjnu publiku.