Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nabil Fekir, Liverpool yolunda gibi. Fekir transfer gerçekleşirse puan farkını koruyacak/açacak X faktör olabilir (Yine de öncelikle Lovren yerine bir savunma alınması daha iyi olurdu o ayrı) [erbatur ergenekon]
Ja prosto ne mogu vjerovati, da trener u pohodu na 3 titule ovu sezonu, moze sebi priustiti da ostane bez pravog rezervnog beka, i to narocito nakon one zadnje super odigrane utakmice za Clyne-a.
Stoga, pretpostavljam da ima vec nekog uplacenog.
Posto nemam bas vremena pratiti u23 tim, mozda ima tamo neki mladic
Nego, mislim da bi prioritet ovog januara trebao biti zabrana davanja bilo kakvih izjava Dejana Lovrena.
Sta je sad kreten rek'o, jebo familiju svoju??? Od Lucasa Leive nema odvratnijeg retarda u ekipi. Ili sam ja slagiran pa ne vidim njegov dugorocni doprinos klubu ili neko u klubu trolla opasno sve redom i drzi ga namjerno!
Ostat ce upamcen idiot po proglasenom najgorem igracu Lyona od strane navijaca. Ja bih odmah sam sebi karijeru okonc'o!
I kad vec o stoperima pricamo, zasto ne dovesti Godina??? Frajer je caca za sve stopere u ekipi osim Van Dijka! Istice ugovor, dovedes ga dzaba, a po meni strasan igrac i jedan od potcjenjenijih igraca u Evropi.
zomri wrote:Ma kakav Godin, ne treba nam još jedan sporač pozadi.
A dobro i meni je odmah naumpalo da bi se jako tesko uklopio u Kloppov sistem igre, gdje terbaju pokretljiviji, brzi stoperi i sa dobrom igrom u polju, ali Godin kao Godin je meni top.
Pa Koulibaly je vjerovatno jedini kojeg bi se dovelo na sigurno da znas da ce biti dobar, mozda i Boateng. Ostalo sve je pod upitnikom. Sa tim da bi Boateng bio jeftiniji 10 puta od Koulibalya.
Nego, mislim da bi prioritet ovog januara trebao biti zabrana davanja bilo kakvih izjava Dejana Lovrena.
Sta je sad kreten rek'o, jebo familiju svoju??? Od Lucasa Leive nema odvratnijeg retarda u ekipi. Ili sam ja slagiran pa ne vidim njegov dugorocni doprinos klubu ili neko u klubu trolla opasno sve redom i drzi ga namjerno!
Ostat ce upamcen idiot po proglasenom najgorem igracu Lyona od strane navijaca. Ja bih odmah sam sebi karijeru okonc'o!
Ma ništa fanatično ko one izjave da je među najboljim na svijetu, al ono spika kako se treba ekipa fokusirati etc etc, skoro pa kapitenska priča. Sam se mislim šuti ba, ne pričaj ti ništa svega ti
Mustang1 wrote:Pa Koulibaly je vjerovatno jedini kojeg bi se dovelo na sigurno da znas da ce biti dobar, mozda i Boateng. Ostalo sve je pod upitnikom. Sa tim da bi Boateng bio jeftiniji 10 puta od Koulibalya.
Ma i Boateng je krš ove sezone, a Koulibaly je Unitedov 90%. Ne treba očekivati neka zvučna imena u skorijoj budućnosti po pitanju stopera.
Mustang1 wrote:Pa Koulibaly je vjerovatno jedini kojeg bi se dovelo na sigurno da znas da ce biti dobar, mozda i Boateng. Ostalo sve je pod upitnikom. Sa tim da bi Boateng bio jeftiniji 10 puta od Koulibalya.
Grohn'o je Boateng bas zadnjih godinu i po, povrede su ga uhakale. Ne samo u BAyernu vec i u reprezentaciji.
Osim Koulibalya ne vidim koga bi oni mogli dovesti, a da mozes reci da bi bio extra pojacanje na stoperu za onu igru koju Klopp zeli.
Grohn'o je Boateng bas zadnjih godinu i po, povrede su ga uhakale. Ne samo u BAyernu vec i u reprezentaciji.
Osim Koulibalya ne vidim koga bi oni mogli dovesti, a da mozes reci da bi bio extra pojacanje na stoperu za onu igru koju Klopp zeli.
De Ligt brate, naplatit će ga Ajax masno, ali i vrijedi. Samo ne znam koliko je realno dovesti ga, jer već koketira sa nekoliko klubova.
Bio bi zanimljiv i Frenkie de Jong, mada mislim da on nije štoper za Kloppa, bar ne za formacije sa četvoricom u zadnjoj liniji.