clio_dci120 wrote:Mislio sam na drumski vozic ili kako to vec zovu, ne bukvalno na voz.moet-perignon wrote:[
ako si vozic vidio na trgu bana jelacica, onda grijesis. radi se o turistickom vozicu, a nisam sklon povjerovati da igdje ima vozic za dostavu. missim... trebala bi onda biti i teretna zeljeznicka stanica za pretovar roba iz dostavnih dostavnjaka raznih firmi u vozic.
clio, objektivno, stvarno su te nalijepili na ovom forumu.
da nisi Ramu spomenuo, vjerovatno bismo te svi lisili bilo kakve greske i kolokvijalnih izraza.
ovako te cijedimo svi kao bubuljicu, i priznajem da smo te ugnjavili.
Ma joj briga me, kada ti nista ne mogu normalno prigovoriti, onda te dotuku gramatikom.
Davno sam prosao period pisanja pismenih sastava, gdje je trebalo biti sve na mjestu, ne pada mi na pamet da pri pisanju na forumu gledam pravopisne izraze.
Meni su gori sto niko od njih nije na ulici prisao Raminom sinu i rekao mu da se tako ne parkira. Nego, svi lete da se rukuju i ponizno klimaju glavom.
Ja ako podrzim Ramu, podrzim ga iz interesa, ne sto vjerujem u ideale. I ne stidim se to reci. Briga me. Samo sto ovdje drugi nece da priznaju da i oni agitiraju za druge stranke. Barem njih 80%.[/quote]
Ti si navodno fakultetski obrazovan. Morao bi znati kako se nesto pise. I kad se onda zenicki faks (osim masinskog) izjednaci sa travnickim ili onim iz Kiseljaka, onda ide drvlje i kamenje.
A nisi jedini, jer je tu recimo i moet. I njemu po koja izleti...