Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
zipoo

#32351 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

Sada kada procitam i zvuci malo haha :mrgreen:
avetinja

#32352 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Bez lažne skromnosti, uzimamo u Zenici. Nismo mi mišOvi da se plašimo najaviti pobjedu.
Rilkoni

#32353 Re: Premijer liga BiH

Post by Rilkoni »

jeza u ledja wrote:
Rilkoni wrote: Imam osjecaj da previse olako pisemo o nekakvim privatizacijama. Nekako mislimo da ce bogati stranac samo doci i reci evo vam pare radite sta zelite. Da bi privatizovao neki klub iz BiH ljudi iz tog kluba moraju promijeniti statut. Uzet cu Sarajevo za primjer, promjenjen statut sto je u tom moment bilo dobro i mozda i jedino rjesenje jer su bili bas u dugovima, mada totalno su fulili sa investitorom a zato su njihovi ljudi iz kluba krivi jer se razmisljalo jako povrsno i kratkorocno u fazonu nek nam plati dugove i nek napravi trening kamp i mi zadovoljni a nigdje u statutu ne stoji koliko on novca mora uloziti godisnje u taj klub, da bi bio vlasnik vecinskog dijela upravljackih prava. U Vardaru je npr. to regulisano na pravi nacin. Sad sa ovim njihovim statutom oni su na gubitku jer Tanu je bitna akademija, napravio je taj kamp i sad ce prodajom mladih igraca da uzima pare. Kako moze uzeti pare a da ne ulozi u prvu ekipu i ne ostvari rezultat? Odgovor na ovo pitanje se krije u cinjenici da je Tan vlasnik jos dva kluba pored Sarajeva, sto znaci ako otkrije nekog talenta iz Sarajeva samo ga prebaci u Belgiju, u svoju drugu ekipu gdje ga za vise novca moze prodati.

Sto se tice ostalih nasih klubova niko nije budala da ulozi u npr. Celik i Borac koji su u dugovima do guse. Zeljina filozofija je potpuno drugacija i nema sanse da bi dozvolili da nas neko kupi. Sto se tice Slobode oni imaju Azmira i dok je njega oni ce gurati dobro, cim on ode oni idu prema dnu. Velez nema veliki dug i uz pravilan rad ove nove uprave oni bi mogli postati jak klub u buducnosti, ekipa iz Jajca ima svog investitora iz Italije itd..
Aaa pa evo ga Rilkoni, javio se, ziv je!!!
U periodu od 5 augusta do 25 augusta nije napisao nijedan post na ovoj temi. U medjuvremenu je redovno pisao na pdf Zeljeznicara. Onda kad je povoljna situacija dodje da nam ponovo malo propametuje o tome sta treba, a sta ne treba. Kakav licemjer. :thumbup: :thumbup: :skoljka:

Vec smo pomislili da je i tebi plata prepolovljena u zadnja 3 mjeseca. :lol:

Samo ti lupaj i dalje. Kad ponovo pocne prica o Maocetungu znamo gdje ces bit. Ovdje ne.
Pih.
Pa gdje si ti dzamijo moja sa Sokoca, kako si ?
Da li je istina ono sto se prica da ce vam Cala biti novi trener ili je trenerskom mjestu blizi onaj trener Krupe? :run:
Da li ce Dulja i dalje da bira tekme koje ce igrati a koje nece, izmisljajuci pritom neke povrede ? Kod Slavke Petrovica mu to ne bi proslo, ne smijem ni da zamislim sta bi mu Slavko radio kad bi Dulja glumio da je povrijedjen, uh.. :izet:
north

#32354 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Jao kakav odgovor viljuškara iz megamixovog skladišta :lol: ....ali dobro, nije se čuditi :-) ..on, dobrinjac i lendrić, žestoka je konkurencija u intelektualnom nadmetanju :oops:
Rilkoni

#32355 Re: Premijer liga BiH

Post by Rilkoni »

lendric wrote:E čuj Lendrić :lol: :lol:

Trpaj Bajiću samo jako :izet: :izet:
Kako igra momak :izet: :izet:
Raigor Stonehoof

#32356 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

Rilkoni wrote:
Zeljina filozofija je potpuno drugacija i nema sanse da bi dozvolili da nas neko kupi.
Onaj, njuzfleš, vec vas je "neko" kupio, i to za kamatu od 7% :lol:
Logovan

#32357 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote: Aaa pa evo ga Rilkoni, javio se, ziv je!!!
U periodu od 5 augusta do 25 augusta nije napisao nijedan post na ovoj temi. U medjuvremenu je redovno pisao na pdf Zeljeznicara. Onda kad je povoljna situacija dodje da nam ponovo malo propametuje o tome sta treba, a sta ne treba. Kakav licemjer. :thumbup: :thumbup: :skoljka:

Vec smo pomislili da je i tebi plata prepolovljena u zadnja 3 mjeseca. :lol:

Samo ti lupaj i dalje. Kad ponovo pocne prica o Maocetungu znamo gdje ces bit. Ovdje ne.
Pih.
Zanimljivo kako ti je prešutio sve što si mu rekao. :mrgreen:
Rilkoni

#32358 Re: Premijer liga BiH

Post by Rilkoni »

Raigor Stonehoof wrote:
Rilkoni wrote:
Zeljina filozofija je potpuno drugacija i nema sanse da bi dozvolili da nas neko kupi.
Sto puta ponovljena laz ne moze postati istina..
ultima_palabra

#32359 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Kakva privatizacija, dosta mi ovih privatizovanih svaki dan na svakom kanalu... ako se Zeljo ikad proda, mene vise nece vidjeti na stadionu, ne moze se navijati za neciju imovinu.

A jez sve napaceniji, ovo kao testira toleranciju moderatora...
jeza u ledja

#32360 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

ultima_palabra wrote:Kakva privatizacija, dosta mi ovih privatizovanih svaki dan na svakom kanalu... ako se Zeljo ikad proda, mene vise nece vidjeti na stadionu, ne moze se navijati za neciju imovinu.
Sta bi ti radio da zivis u Engleskoj? :-?
ultima_palabra wrote: A jez sve napaceniji, ovo kao testira toleranciju moderatora...
:?
Last edited by jeza u ledja on 26/08/2016 22:29, edited 1 time in total.
1946--1987

#32361 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

Sad ides jer je kao tvoj? :mrgreen:
#kupiomiskepovoljno
ultima_palabra

#32362 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

jeza u ledja wrote:
ultima_palabra wrote:Kakva privatizacija, dosta mi ovih privatizovanih svaki dan na svakom kanalu... ako se Zeljo ikad proda, mene vise nece vidjeti na stadionu, ne moze se navijati za neciju imovinu.
Nasao bi neki tim u Conferenceu...
Logovan

#32363 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Raigor Stonehoof wrote:
Rilkoni wrote:
Željina filozofija je potpuno drugačija, a tražili da ih neko kupi. Molili, molili, ali prođoše bez uspjeha.

Ali nema veze, filozofija je ipak drugačija.
jeza u ledja

#32364 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

ultima_palabra wrote:
jeza u ledja wrote:
Nasao bi neki tim u Conferenceu...
Sta ako si odrastao navijajuci za Man City recimo? Prestao bi navijati za njih?
ultima_palabra

#32365 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Naravno, mozda bi ostala neka simpatija, ali nista vise od toga.
1946--1987

#32366 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

Drkao bi na seikove, stvaljao slike aguera i kompanija na fb, isto ko sto bi i ovdje uradio. :mrgreen:
Budimo realni :mrgreen:
ultima_palabra

#32367 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

To je samo moje misljenje, ne kazem da je ispravno i da svi trebaju tako.
1946--1987

#32368 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

ultima_palabra wrote:To je samo moje misljenje, ne kazem da je ispravno i da svi trebaju tako.
:thumbup: Posteno
jeza u ledja

#32369 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

ultima_palabra wrote:To je samo moje misljenje, ne kazem da je ispravno i da svi trebaju tako.
U stvari, moje pitanje je besmisleno, jer da si odrastao u Engleskoj ne bi ni razmisljao na taj nacin o "privatizaciji". Svi ti klubovi koliko znam su oduvijek privatni. Vjerovatno i svaki klub u Konferenciji je privatni. Mozda ima par rijetkih koji nisu.

Sve super, ali jedno je prica, drugo je realnost.
Ok, mozda bi ti furka otici na utakmicu Konferencije i tamo "navijati", ali bi ti isto tako furka bila otici na utakmicu Citija i gledati fudbal. Ili ne volis fudbal? :?

Da ne govorimo da nema sanse da bi prestao navijati za klub za koji su otac, deda i pradeda navijali, recimo.

Mi smo odrasli u nekim drugim okolnostima i privatluk u fudbalu nam je stran. I to je u redu. Medjutim vremena su se promjenila. Ili cemo se adaptirat ili propasti. Nestati potpuno. I ti bi onda navijao za Bosna Semu, jel?
Daj ba...
LSD

#32370 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

http://www.klix.ba/sport/nogomet/dogovo ... /160826083

Eto, SD je odyeban, sad Violina i kompanija mogu q svirati.

Al priznajte i sami, ova slika izaziva uzbuđenje ravno seksualnom...jbm mu kralja i otadžbinu , dokad cemo više gledati ove slike :angry:
Tomahawk11
Globalni moderator

#32371 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Odjeban vraga, pise da su se dogovorili :mrgreen:
agnostic_front

#32372 Re: Premijer liga BiH

Post by agnostic_front »

jeza u ledja wrote: I ti bi onda navijao za Bosna Semu, jel?
Daj ba...
To je klub od anamo onih. Kad Sultan napravi klub, onda za njih sigurno!
Samprotivsviju

#32373 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

NORMUS wrote:
Samprotivsviju wrote:
NORMUS wrote: Ma sad ce biti prica da je taj nick namjerno "izvitoperio" i mi svi budale i nepismeni. :mrgreen:
SvIH vam naucite pravopis :lol:
Izvinjavam se. U pravu si.
Genitiv množine oblika ''SVIH'' - ''SVIJU'', iako se u književnom jeziku smatra ''zastarjelim'', ali ne umanjuje činjenicu da je ispravno.
Još jednom se najdublje izvinjavam. :odustajem: :-D
Sve udure :thumbup:

Barem je mali Dobrinja naucio nesto iz pravopisa za danas :D
1946--1987

#32374 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
19DobrinjA87

#32375 Re: Premijer liga BiH

Post by 19DobrinjA87 »

meni je vazno da vi niste nista naucili iz poraza od Metalaca...pa da vas i sutra Radnik nabusi...vidim i uprava se pripremila na to..nece da kazu za Calu da ne starta odma sa porazom...posto sutra gubite.... Tek sutra pocinje cviljenje za celavom raketom :lol: 8) e cuj JANJOS :cry: :zzzz:
Locked