Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Hafis

#32326 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SaraFina wrote:
Hafis wrote:
SaraFina wrote:Bitno je da Ivanić udje u presjedništvo i skinuti Dodika, "zaštitnika hrvatskih nacionalnih" interesa. :D
I to ste gore u vašem džematu isplanirali :thumbup: Svaka čast, ne sjedite bezze za kompjuterima već se djeluje i na terenu.
Vego, što kaže Mukelefin fildžan, kako će se raspodjeliti mandati u Domu naroda FBiH.... tu bi nam stvarno dohakali do jaja kada bi nas i tu prejebali.

VidJe li ti jadovane kako onaj NAŠ preuze vodjenje sjednice od Bradare?
Misliš da će se neko u svijetu i EU počešati kad budemo sebi popunjavali DN? Koga nema bez njega se bogami može.
Ako ti misliš da će nakon onog jučer ona retardirana Ljubićeva mokra želja proći i vas HDZ-OVACA bilo gdje, pa i u DN grdno se varaš :D

Pa nije Bradara u mirazčevini da komanduje i prekida kad joj ćejf.
E ne znam baš moja garabice je bilo bilo kakve nafake od onog preuzimanja... uglavnom mogu na onaj zaključak napraviti kakvu solidnu rupu da se lakše nabije na belegiju :)
512MB

#32327 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Ako se stvar svela na "vis ti kad Marinko blokira sjednicu" e onda je se zglajzalo podobro :mrgreen:
Hafis

#32328 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SaraFina wrote:
Hafis wrote:Sarafina, ovako mi svejedno, ali misdlim da je @moke puk'o na tebe.
Nema tog Boga da se ne pojavi kada si ti tu...dobro pojavi se kada sam i ja, ali ja ipak ne sumnjam nimalo u njegovu hetero spolnu orijentaciju i mislim das si ti objekAt njegovih želja.
Reci mi, ima li on kakve šanse da prosperira kod tebe?
Mislim, džaba se za mene lijepiš...popunjeno dio proljeća :)

Dosadan si. Jos jednom pomeni sličnu glupost, te fildžane i sihire, džamije i mekteb prijaviću te.
Šta ti je mekteb...taj izraz još nisam koristio.
SaraFina

#32329 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Ma stjerani su u mišiju rupu. Nijeeeeeee ferrrrr! :D
Hafis

#32330 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

512MB wrote:Ako se stvar svela na "vis ti kad Marinko blokira sjednicu" e onda je se zglajzalo podobro :mrgreen:
Nije bilo potrebe.
Doduše ono je bila solidna predstava za domaću publiku...mislim onaj daljnji nastavak sjednice nakon što ju je predsjedavajuća zaključila... nepotrebni cirkus
512MB

#32331 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Hafis wrote:
512MB wrote:Ako se stvar svela na "vis ti kad Marinko blokira sjednicu" e onda je se zglajzalo podobro :mrgreen:
Nije bilo potrebe.
Doduše ono je bila solidna predstava za domaću publiku...mislim onaj daljnji nastavak sjednice nakon što ju je predsjedavajuća zaključila... nepotrebni cirkus
A ne ne Hafizaga, ja ti mislim na ove sbbkbb ucjene kad vam instaliramo Komsica i izborni zakon :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#32332 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by It_is_a_Leclerc »

Kolega Hafis nažalost ne poznaje osnove Poslovnika o radu Doma naroda FBiH. I tu otprilike priču treba privoditi kraju.
Uostalom, sačekajmo da Ustavni sud FBiH odluči da li je Zakon o izbornim jedinicama štetan po vitalni nacionalni interes hrvatskog naroda. Osim, ako se neko tako silno i strašno ne plaši odluke Ustavnog suda :-)

Što se tiče odnosa u FBiH, kako već rekoh na jednoj temi, odluka Dragana Čovića da u Dodiku pronađe saveznika za borbu, ne protiv bošnjačkih političkih stranaka, nego protiv bošnjačkog naroda i da stoji iza njega dok se negira genocid ili prijeti novim ratom, je izvor problema.

Bošnjaci i Hrvati su, uslovno rečeno, prirodni saveznici. Dragan Čović snosi i više od pola odgovornosti za to što odnos ta dva naroda nije nikad bio na nižem nivou. Onaj ko se bori za etničke entitete, izborne jedinice, ko se slika s Dariom Kordićem, plače za Heliodromom i Dreteljem, u Bošnjacima neće imati partnera. Kao što bi mi bilo potpuno jasno zašto Hrvati ne bi htjeli imati nikakvog posla sa Zulfikarom Ališpagom.
Hafis

#32333 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

512MB wrote:
Hafis wrote:
Nije bilo potrebe.
A ne ne Hafizaga, ja ti mislim na ove sbbkbb ucjene kad vam instaliramo Komsica i izborni zakon :mrgreen:
Slušaj, ušao Komšić ili ne, biti će problema s implementacijom rezultata.
A i kad se implementiraju ona će nastati druga vrsta problema - kako oformiti vlast u Federaciji, a ne bih se čudio ni sa situacijom na državnoj razini i sklapanju vijeća ministara.
Uglavnom, kako god završili izbori za članove predsjedništva, slijedi politička kriza koja će potrajati vjerojatno do idućih izbora.
It_is_a_Leclerc

#32334 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by It_is_a_Leclerc »

Ne sekirajte se, kolega Hafis.

Postoji odluka Ustavnog suda BiH u apelaciji Sulejmana Tihića u kojoj se kaže da mandat Domu naroda prestaje izborom novog. Prema tome, do krize će doći samo ako, umjesto interesa države na koje se Dragan Čović tako često poziva, prevlada njegov lični interes i nastavak politike "ili po našem, ili nikako" koja je, uostalom, i dovela HDZ u poziciju da su mu jedino ucjene i blokade ostale.
mO k3

#32335 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

It_is_a_Leclerc wrote:Ne sekirajte se, kolega Hafis.

Postoji odluka Ustavnog suda BiH u apelaciji Sulejmana Tihića u kojoj se kaže da mandat Domu naroda prestaje izborom novog. Prema tome, do krize će doći samo ako, umjesto interesa države na koje se Dragan Čović tako često poziva, prevlada njegov lični interes i nastavak politike "ili po našem, ili nikako" koja je, uostalom, i dovela HDZ u poziciju da su mu jedino ucjene i blokade ostale.
Rubikon :) ili kako kaže karamatic vidjet će te ko je gazda :)
512MB

#32336 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Hafis wrote: Slušaj, ušao Komšić ili ne, biti će problema s implementacijom rezultata.
A i kad se implementiraju ona će nastati druga vrsta problema - kako oformiti vlast u Federaciji, a ne bih se čudio ni sa situacijom na državnoj razini i sklapanju vijeća ministara.
Uglavnom, kako god završili izbori za članove predsjedništva, slijedi politička kriza koja će potrajati vjerojatno do idućih izbora.
Zasto bi bilo problema? Pa ljudi smo dogovoricemo se nekako vec :wink:
SaraFina

#32337 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

It_is_a_Leclerc wrote:Kolega Hafis nažalost ne poznaje osnove Poslovnika o radu Doma naroda FBiH. I tu otprilike priču treba privoditi kraju.
Uostalom, sačekajmo da Ustavni sud FBiH odluči da li je Zakon o izbornim jedinicama štetan po vitalni nacionalni interes hrvatskog naroda. Osim, ako se neko tako silno i strašno ne plaši odluke Ustavnog suda :-)

Što se tiče odnosa u FBiH, kako već rekoh na jednoj temi, odluka Dragana Čovića da u Dodiku pronađe saveznika za borbu, ne protiv bošnjačkih političkih stranaka, nego protiv bošnjačkog naroda i da stoji iza njega dok se negira genocid ili prijeti novim ratom, je izvor problema.

Bošnjaci i Hrvati su, uslovno rečeno, prirodni saveznici. Dragan Čović snosi i više od pola odgovornosti za to što odnos ta dva naroda nije nikad bio na nižem nivou. Onaj ko se bori za etničke entitete, izborne jedinice, ko se slika s Dariom Kordićem, plače za Heliodromom i Dreteljem, u Bošnjacima neće imati partnera. Kao što bi mi bilo potpuno jasno zašto Hrvati ne bi htjeli imati nikakvog posla sa Zulfikarom Ališpagom.

Naravno da se plaše HDZ-ovci US. A US nema druge opcije nego presuditi da "zakon o izbornim jedinicama nije štetan po HR vitalni nacionalni interes"
Zato je Bradara jučer i prekinula sjednicu "nakon konsultacija"

Za ostatak posta :thumbup:
Hafis

#32338 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

It_is_a_Leclerc wrote:Kolega Hafis nažalost ne poznaje osnove Poslovnika o radu Doma naroda FBiH. I tu otprilike priču treba privoditi kraju.
Kolega Lecrec slučaj neće ići do Ustavnog suda, pošto je sami prijedlog Zakona pao odmah na početku sukladno članu 117. Poslovnika o radu doma i na njega uopće nije uložen vitalni nacionalni interes jer ga nije bilo ni potrebno ulagati. . ,Prijedlog zakona jednostavno nije imao potrebnu većinu u klubovima sukladno članku 117. da bi ikako ušao u proceduru.
512MB

#32339 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Zasto onda Marinko kaze "nema ba potrebe slat na US" :? To mi ne zvuci kao da nece :mrgreen:
Hafis

#32340 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

It_is_a_Leclerc wrote:Ne sekirajte se, kolega Hafis.

Ne vidim povezanost mog posta vezanog za implementaciju rezultata izbora i uspostave vlasti s činjenicom da mandat Domu naroda prestaje izborom novog.
Kakve to veze ima s npr. implementacijom rezultata izbora
Hafis

#32341 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

512MB wrote:Zasto onda Marinko kaze "nema ba potrebe slat na US" :? To mi ne zvuci kao da nece :mrgreen:
Rečenica je izvučena iz konteksta.
misliš li ti da se ''pika'', to jest da je pravno valjan onaj samoinicijativni nastavak završene sjednice i akti i koji su usvojeni na njemu?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#32342 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

PRLJAVA KAMPANJA
Ljubić pozvao Hrvate u BiH da ne nasjedaju na manipulacije uoči izbora
evega i propali dotur iz maticnog sabora se javlja, ko o Kcemu kurva o postenju :izet:
emmir1

#32343 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by emmir1 »

Hrvati su razbijen narod koji još ima uticaja do bulevara u Mostaru.

Ovo cupkanje za srpskim guzicama neće li i sami kakvo govno nafatat im je mnogo štete nanijelo.

Njihovo koprcanje i tjeranje inata, blokiranje države i rad protiv iste je poklopilo upravo njih.

Ali eto, možda im Mile sa Rusima kakvo dobro donese
Hafis

#32344 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
PRLJAVA KAMPANJA
evega i propali dotur iz maticnog sabora se javlja, ko o Kcemu kurva o postenju :izet:
Hinjo. Na posljediplomskom studiju imao sam 11 petica i jednu jedinu četvorku koju sam dobio upravo od njega.... namjerno mi je sjebao prosjek :-?
Last edited by Hafis on 28/09/2018 16:20, edited 1 time in total.
512MB

#32346 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Hafis wrote:
512MB wrote:Zasto onda Marinko kaze "nema ba potrebe slat na US" :? To mi ne zvuci kao da nece :mrgreen:
Rečenica je izvučena iz konteksta.
misliš li ti da se ''pika'', to jest da je pravno valjan onaj samoinicijativni nastavak završene sjednice i akti i koji su usvojeni na njemu?
Zavisi ko odredjuje Poslovnik sjednice.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#32347 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote:
PRLJAVA KAMPANJA
Hinjo. Na posljediplomskom studiju imao sam 11 petica i jednu jedinu četvorku koju sam dobio upravo od njega.... namjerno mi je sjebao prosjek :-?

jel to u srednjoj osnovnoj il na faksu... pet na faksu je padanje... valjda desetke i devetke, dodusHe u zagrebu je to europski rijeseno... naravno i zapadno od neretve
Hafis

#32348 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/cik-pod ... /180928021

nezvanično saznaje Klix.ba od dobro obaviještenog izvora.

Još nisu svladali je li šesterica ili osmerica a već imaju dobro obavještene izvore :lol:

Komentari na članak: Strava u Indiji: Šesterica silovala ženu, a muža ...
https://www.klix.ba/komentari/130122033

Komentari na članak: Nagrađena osmerica građana koji su spasili ...
https://www.klix.ba/komentari/111123082
SaraFina

#32349 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafisaga ko Mile bunca. Sad kad ga Lektrik uhaka još i pojasni mu kakve veze ima apelacija S.Tihića samobaniraćeeee se.

13 stranica je u PDF, pa mi mrsko postavljati. A ionako ne bi skontao i da postavim :D

11 petica i 4 na postiplomskom u Dobretićima :D
mO k3

#32350 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

HDZ na koljenima , sada ih treba dotući
Post Reply