Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#32326 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

zipoo wrote:
jeza u ledja wrote: Evo opet pjenis, vec treci dan. :D

Slavko uzima u Zenici 100%.
Prijavio sam se samo da uslikam ovo :mrgreen:
Ne kontam? Slavko je odlican trener. Ocekujem da krene s pobjedom. Uostalom tako nalaze tradicija kad negdje dodje novi trener u nasoj ligi.

Nije mi bas najjasnije sta je fascinirajuce u ovom sto sam napisao? :-?

PS: Mislim...nadam se da je odlican. Kao sto rekoh ranije, to bi bio krunski dokaz da je trener koji se dokaze u nasoj ligi - ono sto se u buducnosti trazi (za ove jace klubove). Ne treba izmisljati toplu vodu.
Last edited by jeza u ledja on 26/08/2016 17:39, edited 1 time in total.
NORMUS

#32327 Re: Premijer liga BiH

Post by NORMUS »

19DobrinjA87 wrote:samprotivsSVIH:-? :shock:
Ma sad ce biti prica da je taj nick namjerno "izvitoperio" i mi svi budale i nepismeni. :mrgreen:
1946--1987

#32328 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

Gdje ces snjima u konverzaciju jeze, kakav danak neiskustvu :mrgreen:
Samprotivsviju

#32329 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

NORMUS wrote:
Ma sad ce biti prica da je taj nick namjerno "izvitoperio" i mi svi budale i nepismeni. :mrgreen:
SvIH vam naucite pravopis :lol:
Riddler

#32330 Re: Premijer liga BiH

Post by Riddler »

Moze nam se :oops:
jeza u ledja

#32331 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

1946--1987 wrote:Gdje ces snjima u konverzaciju jeze, kakav danak neiskustvu :mrgreen:
Konverzaciju?
Neki dan sam se igrao s komsijinim cukom. On se zatrci i pokupi lopticu, vrati je ispred mene, ja mu kazem "good dog". A on isplazi jezik i dahce, pocne da skakuce da mu bacim jos jednu. Ja opet bacim, onda sve isponove. I to je neka vrsta konverzacije. Slicna, ali nesto smislenija doduse.

:maca:
lakilaka

#32332 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

"good dog", o moj boze. oj sandzaku mesto moje drago, bre.
bice veselo ovog vikenda na poljanama plbih.
megaman4

#32333 Re: Premijer liga BiH

Post by megaman4 »

jeza u ledja

#32334 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

megaman4 wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/u-vrapci ... ava/204505 :thumbup:

Velež se polako oporavlja. :bih:
Divi ovoga. Sjecam se kad si ti pisao o tunelu na stadionu. Kao vauu, sad ce kamioni, milioni....
Malo poslije toga raspad.
1946--1987

#32335 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

jeza u ledja wrote:
1946--1987 wrote:Gdje ces snjima u konverzaciju jeze, kakav danak neiskustvu :mrgreen:
Konverzaciju?
Neki dan sam se igrao s komsijinim cukom. On se zatrci i pokupi lopticu, vrati je ispred mene, ja mu kazem "good dog". A on isplazi jezik i dahce, pocne da skakuce da mu bacim jos jednu. Ja opet bacim, onda sve isponove. I to je neka vrsta konverzacije. Slicna, ali nesto smislenija doduse.

:maca:
Hahahaahahha :thumbup:
megaman4

#32336 Re: Premijer liga BiH

Post by megaman4 »

jeza u ledja wrote:
megaman4 wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/u-vrapci ... ava/204505 :thumbup:

Velež se polako oporavlja. :bih:
Divi ovoga. Sjecam se kad si ti pisao o tunelu na stadionu. Kao vauu, sad ce kamioni, milioni....
Malo poslije toga raspad.
ybg raja se razočarala. :twisted: ova uprava sasvim suprotna prethodnoj. ovih dana se očekuje prvi trening na ovom tepihu.
kreker

#32337 Re: Premijer liga BiH

Post by kreker »

lendric wrote:Pa ne znam, zato pitam njega. A ne znam što se ti javljaš? Jel tebe neko nešto pitao?
Ovo dijete nikako da sebi dođe
jeza u ledja

#32338 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

megaman4 wrote: ybg raja se razočarala. :twisted: ova uprava sasvim suprotna prethodnoj. ovih dana se očekuje prvi trening na ovom tepihu.
Suprotna prethodnoj kazes? Kako ne kontas. Kad nema para, nema ni hahara. Cim se otvori mogucnost za zaradom - eto i hahara. Bilo vec jednom. I ne samo kod vas. Ne razumijem kako svi imaju pamcenje ribice.
megaman4

#32339 Re: Premijer liga BiH

Post by megaman4 »

jeza u ledja wrote:
megaman4 wrote: ybg raja se razočarala. :twisted: ova uprava sasvim suprotna prethodnoj. ovih dana se očekuje prvi trening na ovom tepihu.
Suprotna prethodnoj kazes? Kako ne kontas. Kad nema para, nema ni hahara. Cim se otvori mogucnost za zaradom - eto i hahara. Bilo vec jednom. I ne samo kod vas. Ne razumijem kako svi imaju pamcenje ribice.
Razumijem šta hoćeš da kažeš, a to je PRIVATIZACIJA klubova. To je izgleda jedino rješenje, ali kako ih privatizovati kada naše zakonodavstvo to ne poznaje jer su naši političari lijeni da to promijene?

Znači opet sve zavisi od POLITIKE. Takav nam grah pao, svima nama. :(
kreker

#32340 Re: Premijer liga BiH

Post by kreker »

lendric wrote:Ko si sad ti?
Jel bitno :-D
Logovan

#32341 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote:
Logovan wrote:Ne možeš ništa napisati, a da neko nas ne spomene. :D

Evo ja sad prenio vijest u vezi Zrinjskog i opet spominjanje nas.
Evo opet pjenis, vec treci dan. :D

:mrgreen: :mrgreen: Pjenim, ne znam šta ću od sebe.
NoWayOut

#32342 Re: Premijer liga BiH

Post by NoWayOut »

Logovan wrote:
jeza u ledja wrote:
Logovan wrote:Ne možeš ništa napisati, a da neko nas ne spomene. :D

Evo ja sad prenio vijest u vezi Zrinjskog i opet spominjanje nas.
Evo opet pjenis, vec treci dan. :D

:mrgreen: :mrgreen: Pjenim, ne znam šta ću od sebe.
Pjena party :serbo: :igra1: :dance: :dance:
Rilkoni

#32343 Re: Premijer liga BiH

Post by Rilkoni »

megaman4 wrote:
jeza u ledja wrote:
Razumijem šta hoćeš da kažeš, a to je PRIVATIZACIJA klubova. To je izgleda jedino rješenje, ali kako ih privatizovati kada naše zakonodavstvo to ne poznaje jer su naši političari lijeni da to promijene?

Znači opet sve zavisi od POLITIKE. Takav nam grah pao, svima nama. :(
Imam osjecaj da previse olako pisemo o nekakvim privatizacijama. Nekako mislimo da ce bogati stranac samo doci i reci evo vam pare radite sta zelite. Da bi privatizovao neki klub iz BiH ljudi iz tog kluba moraju promijeniti statut. Uzet cu Sarajevo za primjer, promjenjen statut sto je u tom moment bilo dobro i mozda i jedino rjesenje jer su bili bas u dugovima, mada totalno su fulili sa investitorom a zato su njihovi ljudi iz kluba krivi jer se razmisljalo jako povrsno i kratkorocno u fazonu nek nam plati dugove i nek napravi trening kamp i mi zadovoljni a nigdje u statutu ne stoji koliko on novca mora uloziti godisnje u taj klub, da bi bio vlasnik vecinskog dijela upravljackih prava. U Vardaru je npr. to regulisano na pravi nacin. Sad sa ovim njihovim statutom oni su na gubitku jer Tanu je bitna akademija, napravio je taj kamp i sad ce prodajom mladih igraca da uzima pare. Kako moze uzeti pare a da ne ulozi u prvu ekipu i ne ostvari rezultat? Odgovor na ovo pitanje se krije u cinjenici da je Tan vlasnik jos dva kluba pored Sarajeva, sto znaci ako otkrije nekog talenta iz Sarajeva samo ga prebaci u Belgiju, u svoju drugu ekipu gdje ga za vise novca moze prodati.

Sto se tice ostalih nasih klubova niko nije budala da ulozi u npr. Celik i Borac koji su u dugovima do guse. Zeljina filozofija je potpuno drugacija i nema sanse da bi dozvolili da nas neko kupi. Sto se tice Slobode oni imaju Azmira i dok je njega oni ce gurati dobro, cim on ode oni idu prema dnu. Velez nema veliki dug i uz pravilan rad ove nove uprave oni bi mogli postati jak klub u buducnosti, ekipa iz Jajca ima svog investitora iz Italije itd..
NORMUS

#32344 Re: Premijer liga BiH

Post by NORMUS »

Samprotivsviju wrote:
NORMUS wrote:
SvIH vam naucite pravopis :lol:
Izvinjavam se. U pravu si.
Genitiv množine oblika ''SVIH'' - ''SVIJU'', iako se u književnom jeziku smatra ''zastarjelim'', ali ne umanjuje činjenicu da je ispravno.
Još jednom se najdublje izvinjavam. :odustajem: :-D
jeza u ledja

#32345 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Rilkoni wrote: Imam osjecaj da previse olako pisemo o nekakvim privatizacijama. Nekako mislimo da ce bogati stranac samo doci i reci evo vam pare radite sta zelite. Da bi privatizovao neki klub iz BiH ljudi iz tog kluba moraju promijeniti statut. Uzet cu Sarajevo za primjer, promjenjen statut sto je u tom moment bilo dobro i mozda i jedino rjesenje jer su bili bas u dugovima, mada totalno su fulili sa investitorom a zato su njihovi ljudi iz kluba krivi jer se razmisljalo jako povrsno i kratkorocno u fazonu nek nam plati dugove i nek napravi trening kamp i mi zadovoljni a nigdje u statutu ne stoji koliko on novca mora uloziti godisnje u taj klub, da bi bio vlasnik vecinskog dijela upravljackih prava. U Vardaru je npr. to regulisano na pravi nacin. Sad sa ovim njihovim statutom oni su na gubitku jer Tanu je bitna akademija, napravio je taj kamp i sad ce prodajom mladih igraca da uzima pare. Kako moze uzeti pare a da ne ulozi u prvu ekipu i ne ostvari rezultat? Odgovor na ovo pitanje se krije u cinjenici da je Tan vlasnik jos dva kluba pored Sarajeva, sto znaci ako otkrije nekog talenta iz Sarajeva samo ga prebaci u Belgiju, u svoju drugu ekipu gdje ga za vise novca moze prodati.

Sto se tice ostalih nasih klubova niko nije budala da ulozi u npr. Celik i Borac koji su u dugovima do guse. Zeljina filozofija je potpuno drugacija i nema sanse da bi dozvolili da nas neko kupi. Sto se tice Slobode oni imaju Azmira i dok je njega oni ce gurati dobro, cim on ode oni idu prema dnu. Velez nema veliki dug i uz pravilan rad ove nove uprave oni bi mogli postati jak klub u buducnosti, ekipa iz Jajca ima svog investitora iz Italije itd..
Aaa pa evo ga Rilkoni, javio se, ziv je!!!
U periodu od 5 augusta do 25 augusta nije napisao nijedan post na ovoj temi. U medjuvremenu je redovno pisao na pdf Zeljeznicara. Onda kad je povoljna situacija dodje da nam ponovo malo propametuje o tome sta treba, a sta ne treba. Kakav licemjer. :thumbup: :thumbup: :skoljka:

Vec smo pomislili da je i tebi plata prepolovljena u zadnja 3 mjeseca. :lol:

Samo ti lupaj i dalje. Kad ponovo pocne prica o Maocetungu znamo gdje ces bit. Ovdje ne.
Pih.
Sarajevski-Seljak

#32346 Re: Premijer liga BiH

Post by Sarajevski-Seljak »

Nema on muda do poda kao najglasniji (ne)navijac na ovoj temi :mrgreen:
jeza u ledja

#32347 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Sarajevski-Seljak wrote:Nema on muda do poda kao najglasniji (ne)navijac na ovoj temi :mrgreen:
Eee. Malo ko ima muda ko taj.

Do poda!
kreker

#32348 Re: Premijer liga BiH

Post by kreker »

lendric wrote:jesil naš il njihov :lol: :lol:
Pitar stari
zipoo

#32349 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

jeza u ledja wrote:
zipoo wrote:
jeza u ledja wrote: Evo opet pjenis, vec treci dan. :D

Prijavio sam se samo da uslikam ovo :mrgreen:
Ne kontam? Slavko je odlican trener. Ocekujem da krene s pobjedom. Uostalom tako nalaze tradicija kad negdje dodje novi trener u nasoj ligi.

Nije mi bas najjasnije sta je fascinirajuce u ovom sto sam napisao? :-?

PS: Mislim...nadam se da je odlican. Kao sto rekoh ranije, to bi bio krunski dokaz da je trener koji se dokaze u nasoj ligi - ono sto se u buducnosti trazi (za ove jace klubove). Ne treba izmisljati toplu vodu.
Puno si napet, opusti se. Valjda vidis da se zajebajem
jeza u ledja

#32350 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

zipoo wrote: Puno si napet, opusti se.
:|
Zvucis ko treba jarane.
Locked