Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

luckylaka

#32301 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Student_u_Ostavci wrote: 28/09/2023 16:41 Haha Kodrina šuplja nema granica. Mene bi bilo stid progovoriti nakon što odigram egal sa najgorom selekcijom Evrope i nakon što me ribari sa Islanda dobiju. Trener koji dođe poslije njega ima veliku prednost jer bukvalno ne može ništa uraditi gore nego što su ova dvojica prije njega uradila.

I pazi sad debilizma,
Anel A., koji je iz čista mira odbio da igra dvije utakmica za Kodru, sada je tobože podrška Kodri. Kako nazvati ovo nego debilizam?
Vjerovatno nisi ni procitao Mehino obracanje do kraja I na osnovu naslova donosis zakljucke
Student_u_Ostavci

#32302 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Student_u_Ostavci »

'Niste mi dali vremena da pogriješim'

Tu sam prestao čitati saopćenje genijalca Mehe.
Point.

#32303 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Student_u_Ostavci wrote: 28/09/2023 16:50 'Niste mi dali vremena da pogriješim'

Tu sam prestao čitati saopćenje genijalca Mehe.
Eto ti sad Savo, budi srećan

Image
auspuhc

#32304 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by auspuhc »

Joj Meho kako te nije sramota nakon onakve dvije utakmice...
Thorgerson

#32305 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Thorgerson »

Pa Kodro da si covjek, sam si trebao bolan otici.

Igrati onakve dvije utakmice je zalosno.

Jedva, ali jeeedva dobijemo Lihtenstajn.
I onda ti jos Island odrzi bukvicu.

Pa daj ba.

Plus, znao si u sta dolazis. Dolazis usred kvalifikacija, pritisak je takav kakav je moras dobiti haman sve do kraja.

Drugo. Znas da mijenjamo selektore ko carape?

Znas da imamo qrac ekipu i da je bilo ocito da se ne mozemo kvalifikovati.

Jesi to znao? Jesi!
Pa koji si se qrac onda hvatao posla?
Nisi uspio, i sad se cudis.

Nisu mi jasni ovi ljudi. Idi brate ba nadji klub jebote, znas gdje dolazis.

I ajd sve na stranu, ali Kodro, i ti i tvoj sin ste SUTILI dok si imao selektorsku poziciju. SUTILI ste obojica.

Na kraju, da si pobjedio Island jos bi bio selektor. I tu prestaje sva prica i naglabanja o zavjerama protiv tebe.

P.S. Da neko ne misli da imam nesto protiv covjeka, kad sam vidio ko nam je sad selektor rado bih da je on ostao. Pa i Bazdarevic da se vrati.
Thorgerson

#32306 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Thorgerson »

luckylaka wrote: 28/09/2023 16:49
Student_u_Ostavci wrote: 28/09/2023 16:41 Haha Kodrina šuplja nema granica. Mene bi bilo stid progovoriti nakon što odigram egal sa najgorom selekcijom Evrope i nakon što me ribari sa Islanda dobiju. Trener koji dođe poslije njega ima veliku prednost jer bukvalno ne može ništa uraditi gore nego što su ova dvojica prije njega uradila.

I pazi sad debilizma,
Anel A., koji je iz čista mira odbio da igra dvije utakmica za Kodru, sada je tobože podrška Kodri. Kako nazvati ovo nego debilizam?
Vjerovatno nisi ni procitao Mehino obracanje do kraja I na osnovu naslova donosis zakljucke
A sta da procita. Ponavljam, zasto ovo saopstenje nije napisao nakon Lihtenstajna?

I drugo, sta mislis da li bi ostao na poziciji da je pobjedio Island?
Point.

#32307 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Thorgerson wrote: 28/09/2023 18:42
luckylaka wrote: 28/09/2023 16:49

A sta da procita. Ponavljam, zasto ovo saopstenje nije napisao nakon Lihtenstajna?

I drugo, sta mislis da li bi ostao na poziciji da je pobjedio Island?
Da si pročitao ne bi postavio ovo besmisleno pitanje zašto nije napisao nakon Lihtenštajna. Nije zato što tad nije dobio otkaz, a njegov osvrt upravo jeste što je dobio nogu nakon samo dvije utakmice
Edin H.

#32308 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

I pazi sad debilizma,
Upravo tako, još se kockao sa guranjem sina koji nije u formi, a Anel svojim nedolaskom mu je baš zabio nož u leđa.

Uglavnom nema se šta buniti, nikakav pomak nije napravio u odnosu na Faruka.

Neće ni Savo dugo ukoliko ne bude imao rezultate, ali se nadam da će biti mudriji. Evo vrbuje neke igrače Partizana porijeklom iz BiH, ali njih ne pratim, pa nemam pojma valjaju ili ne.
oldtajmer

#32309 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by oldtajmer »

https://avaz.ba/sport/nogomet/858062/sa ... or-zmajeva

u nove pobjede ili u nove poraze pitanje je sad :bih:
last mohicans

#32310 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by last mohicans »

Glasaše balije, koji paraziti. Ako ikakve promjene želimo jedini put je su izmjene izbora delegata iz kantonalnih saveza. Odatle sav problem sa ovim baliješinama počinje.
Thorgerson

#32311 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Thorgerson »

Ja sam isto protiv odabira Save.

Medjutim, ja sam protiv toga jer je neznalica.

Ipak, vecina po fb, klixu, a i ovdje potencira to sto je srbin. Pa ljudi mi zivimo u takvoj drzavi.

Sutra da peomjenimo ustav i da imamo jednog predsjednika, evo sad da napravis presjek - to bi bio Dodik. On ima najvise glasova. I sto se tice politikanstva nema mu ravnog. Nema.

Hocu da kazem, tako nam je grah pao. To sto su bosnje nesposobni i sto ce se prodat za saku bibera, je druga stvar.

Tako je kako je.

Il cemo prihvatiti stanje i ne nervirati se ili ganjati fildzan drzavu i u ustav staviti da srbin hrvat ne moze bit nista.
Grean

#32312 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Grean »

Mene interesuje od sad samo U21 i hoce li napokon Srbi nakon 20 i kusur godina maci sa tog mjesta, sad kad je njihov poklopio i A-selekciju.

Jedino mjesto u drzavi gdje nema rotacije.
last mohicans

#32313 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by last mohicans »

Spada bošnjačka kvota na Jusufbegovića :lol: Apsolutno sam siguran da balijandri koji aminuje ovakve odluke i sve one prije njih dobro naplate svako dizanje ručica. Sjeme im se zatrlo, da Bog da.
insaneinthebrain

#32314 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by insaneinthebrain »

Grean wrote: 29/09/2023 14:24 Mene interesuje od sad samo U21 i hoce li napokon Srbi nakon 20 i kusur godina maci sa tog mjesta, sad kad je njihov poklopio i A-selekciju.

Jedino mjesto u drzavi gdje nema rotacije.
Ostaju srbi. I preuzimaju u19, u17 i zensku reprezentaciju. Vico sve isplanirao
zigzag

#32315 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by zigzag »

hajd , možda da reprezentacija počne igrati u banjaluci pa da i oni mašu zastavama BIH. Al ne može ni jedan trener niti FS biti razlog zašto profesionalni igrač vuče noge u reprezentaciji.
insaneinthebrain

#32316 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by insaneinthebrain »

zigzag wrote: 29/09/2023 15:06 hajd , možda da reprezentacija počne igrati u banjaluci pa da i oni mašu zastavama BIH. Al ne može ni jedan trener niti FS biti razlog zašto profesionalni igrač vuče noge u reprezentaciji.
Sta BiH. Ljiljanima ima da masu i zastavama armije BiH. I svi ce da vicu uglas Bosnom behar probeharao :bih:
Crvena Tifoza

#32317 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

Sad ni Vico ne zna zašto je dao nogu Kodri. Sad petlja kako je nešto Vaha bio obećao. :-)
zigzag

#32318 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by zigzag »

insaneinthebrain wrote: 29/09/2023 15:09
zigzag wrote: 29/09/2023 15:06 hajd , možda da reprezentacija počne igrati u banjaluci pa da i oni mašu zastavama BIH. Al ne može ni jedan trener niti FS biti razlog zašto profesionalni igrač vuče noge u reprezentaciji.
Sta BiH. Ljiljanima ima da masu i zastavama armije BiH. I svi ce da vicu uglas Bosnom behar probeharao :bih:
oj nemoj te pjesme, radije nek ide...... šta ja znam..... sa Manjače krenuli su vuci.... :lol: :lol: :lol:
Ali_G

#32319 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ali_G »

Thorgerson wrote: 29/09/2023 14:19 Ja sam isto protiv odabira Save.

Ipak, vecina po fb, klixu, a i ovdje potencira to sto je srbin. Pa ljudi mi zivimo u takvoj drzavi.

Sutra da peomjenimo ustav i da imamo jednog predsjednika, evo sad da napravis presjek - to bi bio Dodik. On ima najvise glasova. I sto se tice politikanstva nema mu ravnog. Nema.

Hocu da kazem, tako nam je grah pao. To sto su bosnje nesposobni i sto ce se prodat za saku bibera, je druga stvar.

Tako je kako je.

Il cemo prihvatiti stanje i ne nervirati se ili ganjati fildzan drzavu i u ustav staviti da srbin hrvat ne moze bit nista.
Sve smo za jedinstvenu i cjelovitu, al kad treba Savo il neko drugi iz entiteta, onda ne valja. To tako ne ide.
Nesposobnost B komponente od 2014 pa do sada pokusavamo pravdati da Vico radi na unistenju reprezentacije i lige.
Nije slucajno to da smo od 94te pa do danas uspjeli da se plasiramo samo na jedno veliko takmicenje. Nesposobni i to je
ultima_palabra

#32320 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ultima_palabra »

Ali_G wrote: 29/09/2023 16:12
Thorgerson wrote: 29/09/2023 14:19 Ja sam isto protiv odabira Save.

Tako je kako je.

Sve smo za jedinstvenu i cjelovitu, al kad treba Savo il neko drugi iz entiteta, onda ne valja. To tako ne ide.
Nesposobnost B komponente od 2014 pa do sada pokusavamo pravdati da Vico radi na unistenju reprezentacije i lige.
Nije slucajno to da smo od 94te pa do danas uspjeli da se plasiramo samo na jedno veliko takmicenje. Nesposobni i to je
A sto ne moze biti oboje? Bosnjaci nesposobni, a Srbi rade na unistenju? Tako je i u drzavi.

Moze li Srbin a da je vodio vise od dva kluba u karijeri?
archi_a

#32321 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by archi_a »

Može li srbin a da nije već dvije godine bez angažmana? A kao trener ima svega 79 utakmica u dva kluba. Trener je bio sveukupno 2 godine, kad se sve sabere i malo i doda. :-)
MarlboroGold

#32322 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MarlboroGold »

I pazi sad debilizma,
Pa očigledno Kodru ne smatra krivcem za stanje u reprezentaciji i savezu. Eventualno možda da je samo iskorišten od drugih.

Ali dok ključni igrači i to veterani reprezentacije ne progovore otvoreno o svemu mi možemo još godinu dana pričati i nagađati.
Altsa

#32323 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Altsa »

Za mene nije problem sto je srbin Savo koji je pri tome i bosanac. Covjek je selektor zemlje u kojoj je roden i nema nista manje pravo da bude selektor od Bake (znamo sta je lajao) ili Kodre. Problem je njegovo trenersko ne iskustvo i nista drugo.
Ali_G

#32324 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ali_G »

ultima_palabra wrote: 29/09/2023 16:41
Ali_G wrote: 29/09/2023 16:12

A sto ne moze biti oboje? Bosnjaci nesposobni, a Srbi rade na unistenju? Tako je i u drzavi.

Moze li Srbin a da je vodio vise od dva kluba u karijeri?
Ja ne vidim da Vico radi nesto sto nisu radili prethodnici.
Grean

#32325 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Grean »

Altsa wrote: 29/09/2023 17:08 Za mene nije problem sto je srbin Savo koji je pri tome i bosanac. Covjek je selektor zemlje u kojoj je roden (ali izabrao da igra za susjednu) i nema nista manje pravo da bude selektor od Bake (znamo sta je lajao) ili Kodre. Problem je njegovo trenersko ne iskustvo i nista drugo.
I tebi je ovo isto? Nije ti problem sto je izmedju SCG i BiH izabrao susjednu i sad ima pravo kao i Kodro ili Sliskovic?

Pitanje je je li Savo stranac kao Prosinecki ili domaci kao Kodro, meni tesko razluciti? Ako je domaci kako moze i u Srbiji biti domaci?

Po meni vece pravo da bude selektor BiH ima svaki Srbin rodjen u Srbiji koji posteno dodje kao stranac nego Milosevic za kojeg ne znas sta je.
Post Reply