Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

AbelNR

#32301 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by AbelNR »

kako_kad wrote:koristite li jos uvijek stare ooopseve
btw bila isplata jos jutros nekad oko 3 sata sa elite
brzi su pravo...ja nikad i nisam koristio nove :D
shadowchaser

#32302 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by shadowchaser »

Ako kod dobije pojam Falun gong za ovu kinesku populaciju, u ovome zadatku 854696 Lexicon Labeling New odgovore je YES, iako nisu povezani
kako_kad

#32303 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by kako_kad »

shadowchaser wrote:Ako kod dobije pojam Falun gong za ovu kinesku populaciju, u ovome zadatku 854696 Lexicon Labeling New odgovore je YES, iako nisu povezani
zadatak je da se :zid:
jedna pogresna i ispadas, a zaista neke rijeci nemaju veze sa naslovom
mikrozadatak

#32304 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by mikrozadatak »

konahawaii wrote:
natazamlata wrote:Neko je napisao da mu je zena/devojka refferal na neobuxu. Jel mozes malo da napises kako funkcionise to, koliki procenat se dobija od direktnog refferala i da li je potrebno kliknuti one 4 reklame svakog dana?
ja koliko znam, narandjaste reklame trebas klikat ako hoce da dobijes pare od klikova svojih referala, al naravno pod uslovom da i oni moraju klikati narandjaste reklame (za dva accounta u istoj kuci najbolje da ti mirko objasni sto se tice tih reklama i klikanja). Sto se tiče profita od zadataka, ne moras nista radit. Samo da imas referala koji ce radit :D Dobijas svakih 15c koje oni dobiju kao bonus od 15% na svaki zaradjeni dolar.
Ovo crvenim :D
Sve stoji kako je konahawaii napisao. Da bi dobila bonuse od klikova rentanih referala moras pogledati 4 narandžaste reklame svaki dan u istom vremenskom intervalu. Za bonuse od direktnih referala ne moras gledati reklame. S tim da ako 30 dana ne pogledas nijednu reklamu zamrznu ti account i uzmu lovu, jos 30 dana i gubis account.
Ono sto je bitno i sto te vjerovatno najvise interesuje, neces imati problema zbog reklama. I ako odgledanu s jednog acc pokusas pogledati s drugog, samo ces dobiti poruku da je vec viđena s te IP adrese u posljednja 24 sata. Nema kazni nikakvih.
Ako te jos nesto interesuje tu sam...
konahawaii

#32305 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by konahawaii »

:lol: :lol: :lol:

mikro*
Error404

#32306 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Error404 »

mikrozadatak wrote:
konahawaii wrote:
natazamlata wrote:Neko je napisao da mu je zena/devojka refferal na neobuxu. Jel mozes malo da napises kako funkcionise to, koliki procenat se dobija od direktnog refferala i da li je potrebno kliknuti one 4 reklame svakog dana?
ja koliko znam, narandjaste reklame trebas klikat ako hoce da dobijes pare od klikova svojih referala, al naravno pod uslovom da i oni moraju klikati narandjaste reklame (za dva accounta u istoj kuci najbolje da ti mirko objasni sto se tice tih reklama i klikanja). Sto se tiče profita od zadataka, ne moras nista radit. Samo da imas referala koji ce radit :D Dobijas svakih 15c koje oni dobiju kao bonus od 15% na svaki zaradjeni dolar.
Ovo crvenim :D
Sve stoji kako je konahawaii napisao. Da bi dobila bonuse od klikova rentanih referala moras pogledati 4 narandžaste reklame svaki dan u istom vremenskom intervalu. Za bonuse od direktnih referala ne moras gledati reklame. S tim da ako 30 dana ne pogledas nijednu reklamu zamrznu ti account i uzmu lovu, jos 30 dana i gubis account.
Ono sto je bitno i sto te vjerovatno najvise interesuje, neces imati problema zbog reklama. I ako odgledanu s jednog acc pokusas pogledati s drugog, samo ces dobiti poruku da je vec viđena s te IP adrese u posljednja 24 sata. Nema kazni nikakvih.
A kako CF reaguje na dva akaunta sa iste IP?
Citao sam da su im ljudi slali da ih ''obaveste'' :D da se koristi dva naloga sa istog IP jer je kao 2 kuce u dvoristu(neko ovde je pisao o tome) i da su mu rekli da je sve ok
E sad ja nemam zenu... :D
Ali mogao bi sam sebi biti referal ako bi npr sa drugog racunara koristio drugi nalog.Znaci moze tako ili cu morati da zivim u strahu 24/7 ?
begsoon1510

#32307 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by begsoon1510 »

A kako CF reaguje na dva akaunta sa iste IP?
Citao sam da su im ljudi slali da ih ''obaveste'' :D da se koristi dva naloga sa istog IP jer je kao 2 kuce u dvoristu(neko ovde je pisao o tome) i da su mu rekli da je sve ok
E sad ja nemam zenu... :D
Ali mogao bi sam sebi biti referal ako bi npr sa drugog racunara koristio drugi nalog.Znaci moze tako ili cu morati da zivim u strahu 24/7 ?[/quote]

Mislim da se može,al ne možeš raditi poslove koje si započeo već na jednom accountu.
natazamlata

#32308 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by natazamlata »

mikrozadatak wrote: Ovo crvenim :D
Hvala mikro, to je to sto me je zanimalo, sve je jasno. :) Nisam sama sebi refferal tako da mi nije vezano za IP adresu, generalno me je zanimalo dal refferal i ja treba da klikcemo te 4 reklame. Ja sama retko klikcem,samo kad mi se igra adpirze :-D
LovaDoKrova

#32309 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by LovaDoKrova »

Ja sam pisala o tome jer je to sestrin slucaj bio ..da joj je dever vec imao nalog na clixu kad se ona pridruzila ..pa tek kad su saznali da i on ima..pisali su im i odbrili su.( slali su slike dvorista i kuca ) ..ali je bitno da on nije njoj bio referal...tako da verovatno prolazi ali samo u slucaju toga da niste jedan drugom referal..hajd ja bih vas zamilila ako neko nesto sazna neka javi
Error404

#32310 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Error404 »

LovaDoKrova wrote:Ja sam pisala o tome jer je to sestrin slucaj bio ..da joj je dever vec imao nalog na clixu kad se ona pridruzila ..pa tek kad su saznali da i on ima..pisali su im i odbrili su.( slali su slike dvorista i kuca ) ..ali je bitno da on nije njoj bio referal...tako da verovatno prolazi ali samo u slucaju toga da niste jedan drugom referal..hajd ja bih vas zamilila ako neko nesto sazna neka javi
E da secam se da si pisala to!

Ali u slicaju da je Begsoon u pravu i da ne mozes raditi 2x isti posao onda se ne isplati bas...
Jedino da vrate TW za nove e onda bi to bio posao :D
LovaDoKrova

#32311 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by LovaDoKrova »

Error404 wrote:
LovaDoKrova wrote:Ja sam pisala o tome jer je to sestrin slucaj bio ..da joj je dever vec imao nalog na clixu kad se ona pridruzila ..pa tek kad su saznali da i on ima..pisali su im i odbrili su.( slali su slike dvorista i kuca ) ..ali je bitno da on nije njoj bio referal...tako da verovatno prolazi ali samo u slucaju toga da niste jedan drugom referal..hajd ja bih vas zamilila ako neko nesto sazna neka javi

Ali u slicaju da je Begsoon u pravu i da ne mozes raditi 2x isti posao onda se ne isplati bas...
jeste u pravu si TW ne moze da se radi kad nema posla
nanab

#32312 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by nanab »

sad sam povezivala karticu sa ppalom, ali ne mogu da nadjem gde se podesava mogucnost primanja novca... ppal skinuo 1,5e, online sam proverila kod, unela na ppal, verfikovala karticu, sta sad? :roll:

izmenise ga, ne mogu da se snadjem nikako
Error404

#32313 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Error404 »

LovaDoKrova wrote:
Error404 wrote:

jeste u pravu si TW ne moze da se radi kad nema posla
Nismo se razumeli izgleda(ili ja ne razumem) :D

Ako bi neko iz moje kuce npr krenuo da radi, i sad ne moze da radi zadatke koje sam ja radio
Sto je jos gore novi nalozi ne mogu da rade TW uopste jer nema ID-a kojim bi povezali naloge tako da u tom slucaju taj neko novi(citaj JA) nebi imao neke koristi od 2 naloga na CF
Izgleda da je onda najbezbednije ugraditi jos jednu konekciju, ovde u Srbiji je nekih 15 ak dolara mesecno sto se za dan ''opere'' samo ne znam dali je moguce to
Error404

#32314 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Error404 »

nanab wrote:sad sam povezivala karticu sa ppalom, ali ne mogu da nadjem gde se podesava mogucnost primanja novca... ppal skinuo 1,5e, online sam proverila kod, unela na ppal, verfikovala karticu, sta sad? :roll:

izmenise ga, ne mogu da se snadjem nikako
Pa ako si povezala karticu trebalo i pise da je to odradjeno trebalo bi da mozes povuci pare..
ili mislis na ono da ti salju svakog prvog?
nanab

#32315 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by nanab »

Ma u Srbistanu nema automatskog povlacenja svakog prvog u mesecu, na zalost...nego znam da je ranije bilo reci da negde nesto treba da se podesi na nalogu da bi pare mogle da legnu, inace banka odbije transfer...

do sad sam koristila neteller, ali kako je cs utanjio sa isplatama, nisam mogla da zaobidjem ppal...a i sa elita treba maknuti pare :D
LovaDoKrova

#32316 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by LovaDoKrova »

taj neko iz tvoje kuce bi trebao da napravi nalog ( jos bolje da ti pitas u njegovo ime kao da li moze..i dostavis neke dokaze ) , da ti ne bude referal, i da radi sa drugog racunarav koliko sam ih ja razumeala..jer znas cega se ja plasim...ako uvedem na primer internet konekciju novu..a radim sa istog racunara i svoj glavni nalog i ovaj laznjak ..da li to sme? Znam i ja sam iz Srbije nije skup net zaradi se na vinima samo za mesec dana
LovaDoKrova

#32317 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by LovaDoKrova »

nanab wrote:Ma u Srbistanu nema automatskog povlacenja svakog prvog u mesecu, na zalost...nego znam da je ranije bilo reci da negde nesto treba da se podesi na nalogu da bi pare mogle da legnu, inace banka odbije transfer...

do sad sam koristila neteller, ali kako je cs utanjio sa isplatama, nisam mogla da zaobidjem ppal...a i sa elita treba maknuti pare :D
nista ne treba na paypalu da se podesava samo odes na http://prntscr.com/9vhf5z otvori ti se prozor i uneses sumu koju zelis da ti prebace
covece ala sam se raspisala od jutros nisam ovoliko pisala na ovom forumu nikada a tu sam vec godinu dana mislim
Error404

#32318 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Error404 »

nanab wrote:Ma u Srbistanu nema automatskog povlacenja svakog prvog u mesecu, na zalost...nego znam da je ranije bilo reci da negde nesto treba da se podesi na nalogu da bi pare mogle da legnu, inace banka odbije transfer...

Ne znam za to ali kad i ako resis napisi da znam u napred :D
Ja svoje ne smem podici do kraja februara zbog biroa (ne)rada, ali kad povucem sve ima poreska da me ganja samo tako :D
nanab

#32319 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by nanab »

Hvala drustvo!

Nije valjda da vam biro nerada proverava racune? Kod nas samo lupaju pecate i zvrljkaju kad da se prijavis, nista vise za svoju platu ne rade, neradnici nijedni
Error404

#32320 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Error404 »

nanab wrote:Hvala drustvo!

Nije valjda da vam biro nerada proverava racune? Kod nas samo lupaju pecate i zvrljkaju kad da se prijavis, nista vise za svoju platu ne rade, neradnici nijedni
Ma i ja sam iz Diznilenda :D
Nego primam onu naknadu jer sam ostao bez posla(cudno a ? :D ) a onda mi proveravaju pre uplate primanja
dobijam 50% od plate 6 meseci a ako imam neku uplatu onda moram da im vratim kao
Nisam siguran bas da proveravaju ali ne rizikuje mi se.Svaki mesec 250 evrica a lezim to ni u Norveskoj nema :lol: :lol:
begsoon1510

#32321 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by begsoon1510 »

šta je ovo,kakva je ovo monotmija
ništa zazvonilo nije danas :D
drugtito2011

#32322 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by drugtito2011 »

Error404 wrote:
Ako bi neko iz moje kuce npr krenuo da radi, i sad ne moze da radi zadatke koje sam ja radio
Sto je jos gore novi nalozi ne mogu da rade TW uopste jer nema ID-a kojim bi povezali naloge tako da u tom slucaju taj neko novi(citaj JA) nebi imao neke koristi od 2 naloga na CF
Izgleda da je onda najbezbednije ugraditi jos jednu konekciju, ovde u Srbiji je nekih 15 ak dolara mesecno sto se za dan ''opere'' samo ne znam dali je moguce to
Info iz "prve ruke", 100% prvjereno i radi već mjesecima.

1. Ista IP - možeš raditi sa dva ili više kompjutera, jer razliku pravi MAC adresa i ona je bitna
2. Moraju biti različiti accounti, neovisni jedan od drugog
3. Normalno funkcioniše sve na CF, CS i NB
4. Samo na NB dobiješ poruku, ako klikaš reklame, da su reklame ispucane na drugoj IP adresi, na CS možeš klikati reklame i Clixgrid na oba acc
5. SVI poslovi se mogu raditi na oba accounta
6. NIJE TAČNO da ako otvoriš zadatak na jednom accountu da ga na drugom ne možeš raditi
7. Isto vrijedi i za TW
8. Jedino što se dešava jeste da na vinima i godištima dijeli ukupna broj zadataka na oba acc, pa tako neko uradi 50 vina na jednom acc, a ti po 25 na oba
9. Još uvijek provjeram da li je isto važi za TW
10 Možeš oba acc vezati na isti Paypal acc, samo moraju biti različite-mail adrese za isplatuPaypal a
11. isplata sa CF na PP se može pustiti istovremeno sa oba acc, dok sa CS i NB ne može (kod mene je bilo tako)
12. Nisam imao nikakvih problema prilikom registracije novog acc sa istom IP, jedino sam na ICG morao dokazati da nije riječ o istom acc pa sam slao SS od oba acc.

Eto ako još nešto zanima ili ako trebaš fizičke dokaze napraviću SS i poslati

Edit:

13. Drugi acc može biti refferal na CS i NB
kako_kad

#32323 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by kako_kad »

begsoon1510 wrote:šta je ovo,kakva je ovo monotmija
ništa zazvonilo nije danas :D
nista drug, evo ima 2 sata kako se vrti oops
Error404

#32324 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Error404 »

drugtito2011 wrote:
Error404 wrote:
Info iz "prve ruke", 100% prvjereno i radi već mjesecima.

1. Ista IP - možeš raditi sa dva ili više kompjutera, jer razliku pravi MAC adresa i ona je bitna
2. Moraju biti različiti accounti, neovisni jedan od drugog
3. Normalno funkcioniše sve na CF, CS i NB
4. Samo na NB dobiješ poruku, ako klikaš reklame, da su reklame ispucane na drugoj IP adresi, na CS možeš klikati reklame i Clixgrid na oba acc
5. SVI poslovi se mogu raditi na oba accounta
6. NIJE TAČNO da ako otvoriš zadatak na jednom accountu da ga na drugom ne možeš raditi
7. Isto vrijedi i za TW
8. Jedino što se dešava jeste da na vinima i godištima dijeli ukupna broj zadataka na oba acc, pa tako neko uradi 50 vina na jednom acc, a ti po 25 na oba
9. Još uvijek provjeram da li je isto važi za TW
10 Možeš oba acc vezati na isti Paypal acc, samo moraju biti različite-mail adrese za isplatuPaypal a
11. isplata sa CF na PP se može pustiti istovremeno sa oba acc, dok sa CS i NB ne može (kod mene je bilo tako)
12. Nisam imao nikakvih problema prilikom registracije novog acc sa istom IP, jedino sam na ICG morao dokazati da nije riječ o istom acc pa sam slao SS od oba acc.

Eto ako još nešto zanima ili ako trebaš fizičke dokaze napraviću SS i poslati

Edit:

13. Drugi acc može biti refferal na CS i NB
Ne treba SS naravno, verujem.
Hvala puno na dugom i iscrpnom odgovoru.Znaci Mac i udri.Sestra mi se interesovala oko ovoga mada ne verujem ja da ce imati zivaca.Pustio bih je da nabije lvl a onda ja preuzeo konce :D
Hvala jos jednom
nanab

#32325 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by nanab »

Zvonilo je nocas :lol: a od jutros tj od 11 je bilo kod mene par rota, zenefits od 30, homebase i sitnuljci tipa dog walker...nista se nisu pretrgli
Post Reply