Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1946--1987 wrote:Vidjet ces dugorocno sta ce sa sklekovima postici
bojkot
mislim da će se sad i igrači uhinjiti ne smiju odmah a i vratio im je Stanu dvorsku ludu pa eto sad mogu cugati do mile volje...
šalu na stranu, ako odstrani, a čini se da hoće 5-6 igrača doći će i ovim iz guzice u glavu, pa nisu valjda retardirani...
Tomahawk11 wrote:Imaju pojedinci puno pravo da podjebaju....svaki, skoro svaki komentar nasih navijaca...fuckin' celo....pa jebo ga vise celo....onda se neko buni sto ona ss.ba djecurlija podjebaje....pa nek podjebaju.....mi nemamo trenera, al hajmo mi analizirati celu....
Ti i North ste najnormalniji likovi kad su u pitanju navijaci Sarajeva na ovom forumu..I zato stobom vrijedi tipkati pa i kad je tema kosarka Uglavnom Zeljo je doveo najboljeg trenera koji je bio dostupan u nasoj ligi to znaju i ptice na grani ali jbg balavci i ljudi koji pojma nemaju kad je fudbal u pitanju ismijavaju to na silu...Druga je stvar sta ce on uraditi ali da je bilo boljeg nije...I guzice bi dali velika vecina navijaca Sarajeva da je dosao kod vas..
HŠK Zrinjski 2-0 NK Vitez
NK Čelik 0-1 FK Željezničar
FK Krupa 1-1 FK Sloboda
FK Metalleghe B.S.I. 1-0 FK Olimpic
FK Mladost Doboj Kakanj 0-0 NK Široki Brijeg
FK Radnik 1-2 FK Sarajevo
avetinja wrote:
HŠK Zrinjski 2-0 NK Vitez
NK Čelik 0-1 FK Željezničar
FK Krupa 1-1 FK Sloboda
FK Metalleghe B.S.I. 1-0 FK Olimpic
FK Mladost Doboj Kakanj 0-0 NK Široki Brijeg FK Radnik 1-2 FK Sarajevo
Hvala komšija, al budimo realni. 1 ili najbolji ishod za nas trenutno X
Stroj-2 wrote:Hvala komšija, al budimo realni. 1 ili najbolji ishod za nas trenutno X
Nije to Radnik iz prošle sezone, još su ostali bez trenera. Mislim da u ovoj situaciji možete pobijediti.
Jest, čelo otišo. Al igarči su im u formi, dvije gostujuće pobjede, četiri tekme bez poraza, iako su imali loš start. A mi
Baš zbog toga mislim da će te ih dobiti. Prošle sezone, kada je Željo izgubio od Travnika, bio sam uvjeren da nećemo izgubiti na derbiju. Ispod znaš i sam.
Pogledaj Viteza. Pobijede Želju, pa zijane od Radnika.
To je, valjda, zakon ravnoteže, raspodjele bodova, šta ja znam.
Čelik kad igra sa sarajevskm klubovima, kakvo god je kod njih stanje, igraju sa 101%, odigraju onako kako oni znaju, oštro i brzo, znaju okrenut u svoju kosrist.
Mi smo onda otišli u Zenicu naoštreni, ljudi nas ohladili sa 1-0. Ista priča ove sezone 1-1. Kone su prošle sezone najavile pobjedu tamo, na kraju 0-0.
Nekako mi se čini da bi moglo biti 1-1, a i navijači im se vraćaju opet, to je dodatni motiv za igrače Čelika, al pobjeda kona je bliža od pobjede Čelika u svakom slučaju.
sumirprimus wrote:jeko nikolic??
nije valjda stevo??
Dejan
On i Misimovic su bili zaduzeni za "pojačanja"
I dalje su zaduzeni
Miske je jebeno tvrdoglav lik, cisto sumnjam da ce on tek tako prepustiti nekome to tek tako
Jasu
Ali nevjerujem da ce se sada mijesati Slavku inace on ne bi došao. Sam je izjavio da njemu niko ne moze dovesti igraca bez da ga vidi na djelu, a ovo sto su oni dovodili nije treninga odradilo.
Mi sada napokon imamo normalnog trenera. Koji moze sta uraditi ako mu das vremena. Mozda poslije Amara najbolje rješenje. Ako uspije ustrojiti ovu nasu bagru onda se ne brinem za rezultat.
HŠK Zrinjski Mostar i Apollon Limassol dogovorili su sve detalje transfera Daniela Graovca u taj ciparski klub, odakle će sada naš već bivši član odmah otići na posudbu u belgijski klub Royal Excel Mouscron. Daniel je u Zrinjski došao u zimskom prijelaznom roku 2013. godine, a iza njega je 97 službenih nastupa u kojima je postigao dva pogotka. S našim klubom je osvojio dva naslova prvaka (2014., 2016.), dobitnik je navijačkog trofeja Filip Šunjić Pipa (2016.), a kao igrač Zrinjskog zaslužio je i poziv u A reprezentaciju BiH. Daniel će sutrašnju utakmicu protiv Viteza gledati s tribina, a potpis na ugovor s novim klubom trebao bi staviti u ponedjeljak nakon liječničkog pregleda. HŠK Zrinjski se želi zahvaliti Danielu na svemu što je napravio za naš klub, a uvjereni smo da će jednako uspješan biti i u nastavku karijere.