Ko je bolji trener?
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
- East_side
- Leopard_SA
#32278 Re: Utakmice.
Jedna utakmica manje 
Dupla kruna sve blize
Dupla kruna sve blize
- Maharadza
#32279 Re: Utakmice.
I Hare je konačno prekinuo post. 
-
gold'n'brown
#32280 Re: Utakmice.
Jakirevic se bas moze porediti sa Nalicem, trka po terenu, visoki presing, ekipe im igraju vrhunski par kola i onda ispusu ko balon.
- van Basten
#32281 Re: Utakmice.
Bitno je da se proslo. Tesko je ocekivati da ide glatko sa ovakvom ekipom, glavno da se gura.
Sad Listica, danas su bili ocajni, ne vidim kako nam mogu napraviti problem, jedino sami sebi mozemo zakomplikovati
Sad Listica, danas su bili ocajni, ne vidim kako nam mogu napraviti problem, jedino sami sebi mozemo zakomplikovati
-
sencobih
#32282 Re: Utakmice.
A golove koje prime su plod grešaka, a koje daju plod vhunskih akcijagold'n'brown wrote: ↑10/03/2021 21:25Jakirevic se bas moze porediti sa Nalicem, trka po terenu, visoki presing, ekipe im igraju vrhunski par kola i onda ispusu ko balon.
- Logovan
#32283 Re: Utakmice.
"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, čestitam igračima. Bili smo bolji u svim segmentima igre i žao mi je što nismo završili s više golova jer smo imali prilike. Ovu utakmicu i pobjedu posvećujemo našem šefu i želimo da nam se što prije vrati. Dobro smo analizirali prvu utakmicu od prije nekoliko dana, pogledali se zajedno u oči, izvukli pouke i to je danas rezultiralo dobrom igrom", rekao je Milkanović.
- omega369
#32284 Re: Utakmice.
Da, i mene zanima ovo?!
Čestitke za postavku igre, te igračima na zalaganju. Naravno, ne smije se oruč zaboraviti
- Leopard_SA
#32285 Re: Utakmice.
Čekamo komentatore od subote da nam objasne kako je ovo ispodprosječna ekipa sa kojom se možemo pozdraviti sa titulom 
-
al-em
#32286 Re: Utakmice.
Ovaj iz zrinjskog. Covjeku se prije i u toku utakmice povrijede 3 igraca, od toga 2 najbolja iz prosle utakmice (bilbija i todorovic).
Sa igracem manje nas totalno nadigrao, nismo dva pasa sastavili. Cuvamo vrijeme kod kornera na kosevu sa igracem vise pri vodstvu. Ulazi nam adukor umjesto tina da stane na loptu i smiri izbijanja.
Nista mi nismo odigrali osim dva pasa prema handzicu iz kojih je pao go i crveni. Smijesno je vinka spominjati u bilo kakvom kontekstu.
Osim hanzica u prvoj, dobar potez iako smo doveli dva igraca na njegovoj poziciji, eto koliko se vjeruje tom istom handzicu (koji svakako moze biti igrac za zadnjih 20 minuta kad ganjamo go).
Smijesni su komentari da nam je ispodprosjecna ekipa, najbolja je u drzavi ubjedljivo ali sa ispodprosjecnim trenerom.
-
yasaq
#32287 Re: Utakmice.
ne znam koju si ti utakmicu gled'o ???al-em wrote: ↑11/03/2021 07:58Ovaj iz zrinjskog. Covjeku se prije i u toku utakmice povrijede 3 igraca, od toga 2 najbolja iz prosle utakmice (bilbija i todorovic).
Sa igracem manje nas totalno nadigrao, nismo dva pasa sastavili. Cuvamo vrijeme kod kornera na kosevu sa igracem vise pri vodstvu. Ulazi nam adukor umjesto tina da stane na loptu i smiri izbijanja.
Nista mi nismo odigrali osim dva pasa prema handzicu iz kojih je pao go i crveni. Smijesno je vinka spominjati u bilo kakvom kontekstu.
Osim hanzica u prvoj, dobar potez iako smo doveli dva igraca na njegovoj poziciji, eto koliko se vjeruje tom istom handzicu (koji svakako moze biti igrac za zadnjih 20 minuta kad ganjamo go).
Smijesni su komentari da nam je ispodprosjecna ekipa, najbolja je u drzavi ubjedljivo ali sa ispodprosjecnim trenerom.
Da nisi gdje uhvatio reprizu od utakmice ???
Oni jedva dva šuta uputili prema golu i kažeš nismo bili bolji
-
mirza_15
#32289 Re: Utakmice.
Pored gola.yasaq wrote: ↑11/03/2021 08:29ne znam koju si ti utakmicu gled'o ???al-em wrote: ↑11/03/2021 07:58Ovaj iz zrinjskog. Covjeku se prije i u toku utakmice povrijede 3 igraca, od toga 2 najbolja iz prosle utakmice (bilbija i todorovic).
Da nisi gdje uhvatio reprizu od utakmice ???
Oni jedva dva šuta uputili prema golu i kažeš nismo bili bolji
- Cossack
#32290 Re: Utakmice.
Što je najbitnije dižemo formu i uvjeren sam da ćemo iz kola u kolo biti sve bolji 
- Leopard_SA
#32291 Re: Utakmice.
Sada uzet listicu pa da vidimo na cemu smo i kakav nam je raspored za zadnjih 10 kola
- Dinostula
#32292 Re: Utakmice.
Hajde barem je Vinko uradio ono o cemu svo vrijeme govorim Hebib lijevo a Fanimo desno,relano najbolji izbor koji imamo.Mozda bi jos probao Mesanovica lijevo a Fanima desno i Krste kao organizator.Mesanovic je poprilicno brz igrac i krilna pozicija mu je sekundarna poslije klasicnog spica.Slazem se nije me Vinko nicim do sada odusevio nekom izmjenom ili potezom vise je do karaktera ekipe.Bitno je da se proslo a vidjecemo sta ce biti dalje.al-em wrote: ↑11/03/2021 07:58Ovaj iz zrinjskog. Covjeku se prije i u toku utakmice povrijede 3 igraca, od toga 2 najbolja iz prosle utakmice (bilbija i todorovic).
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#32293 Re: Utakmice.
A valjda je neko zasluzan i za taj karakter ekipe mater mu j.b.m. Valjda neko i upravlja ovim igracima. Ispade Vinko samo nako stoji sa strane igraci sve sami rade.
Bezveze placamo trenera kad mogu igraci sami.
Jes al u qrcu.
Pojedini ljudi ovdje pisu kao da je stvarni fudbal PES.
Milion puta se desi da ekipa koja ostane sa igracem manje bude dominantnija da pobijedi. Psiholoski nekad crveni ubije ekipu nekad im dadne jos vecu snagu.
Po mom misljenju u utakmici koju smo izgubili od zrinjskog, crveni karton nam je samo otezao stvari.
Jakirevic je dobar trener za sada. Iskreno najjaca i najozbiljnija ekipa koja je igrala na Kosevu je ovaj Zrinjski.
Koliko dugo ce izdrzati ovim tempom. Da li ce doci do pada "bordbene gotovosti" ekipe vidjecemo.
Btw Zrinjski je doveo igrace na posudbu iz Rijeke i Osijeka koje mi ne bi mogli placati a koji ni Zrinjski ne bi mogao placati. Igrace koji bi sigurno bili pojacanja u svakoj ekipi kod nas. .
Jes al u qrcu.
Milion puta se desi da ekipa koja ostane sa igracem manje bude dominantnija da pobijedi. Psiholoski nekad crveni ubije ekipu nekad im dadne jos vecu snagu.
Po mom misljenju u utakmici koju smo izgubili od zrinjskog, crveni karton nam je samo otezao stvari.
Jakirevic je dobar trener za sada. Iskreno najjaca i najozbiljnija ekipa koja je igrala na Kosevu je ovaj Zrinjski.
Koliko dugo ce izdrzati ovim tempom. Da li ce doci do pada "bordbene gotovosti" ekipe vidjecemo.
Btw Zrinjski je doveo igrace na posudbu iz Rijeke i Osijeka koje mi ne bi mogli placati a koji ni Zrinjski ne bi mogao placati. Igrace koji bi sigurno bili pojacanja u svakoj ekipi kod nas. .
-
TheTraveler
#32294 Re: Utakmice.
F&N wrote: ↑11/03/2021 12:52 A valjda je neko zasluzan i za taj karakter ekipe mater mu j.b.m. Valjda neko i upravlja ovim igracima. Ispade Vinko samo nako stoji sa strane igraci sve sami rade.
Jes al u qrcu.
Juve-Porto prije 2 dana.
-
yasaq
#32295 Re: Utakmice.
Jakirović je uništio svoju ekipu pristupom u subotu što se vidjelo i sinoć. Sam sebi je izbacio 4-ricu igrača iz rostera. Neće ovaj Zrinjski daleko.Dinostula wrote: ↑11/03/2021 12:42Hajde barem je Vinko uradio ono o cemu svo vrijeme govorim Hebib lijevo a Fanimo desno,relano najbolji izbor koji imamo.Mozda bi jos probao Mesanovica lijevo a Fanima desno i Krste kao organizator.Mesanovic je poprilicno brz igrac i krilna pozicija mu je sekundarna poslije klasicnog spica.Slazem se nije me Vinko nicim do sada odusevio nekom izmjenom ili potezom vise je do karaktera ekipe.Bitno je da se proslo a vidjecemo sta ce biti dalje.al-em wrote: ↑11/03/2021 07:58Ovaj iz zrinjskog. Covjeku se prije i u toku utakmice povrijede 3 igraca, od toga 2 najbolja iz prosle utakmice (bilbija i todorovic).
-
TheTraveler
#32296 Re: Utakmice.
Pise raja falio Bilbija bla bla, a nama nisu falili Hebob i Fanimo u Subotu. Ahmu da ne spominem. Dobro napisa @F&N , nije PES.
-
molotovljev
#32297 Re: Utakmice.
Doveo igrace sa sireg spiska, znaci one koji nemaju mjesto u prvih 18, tzv. drugi tim.
To je kao sto mi saljemo igrace na posudbu u Olimpik, Bosnu, Mladost itd.
Ne slazem se da su takvi igraci neka posebna pojacanja, pogotovo ne za nas, naprotiv...
Medjutim sto se tice Zrinjskog izgleda da su u finansijskoj krizi, tako da im je ovo za sada
jedini nacin da izbore Evropu, dakle iskoristili su dobru saradnju sa Hr klubovima.
- Logovan
#32298 Re: Utakmice.
Na utakmici protiv Zrinjskog najviše je pretrčao Aleksandar Pejović, dok je najveću brzinu od 32,76 km/h ostvario Matthias Fanimo.

- Logovan
#32299 Re: Utakmice.
Najbolji pojedinac po izboru navijača na utakmici protiv HŠK Zrinjski bio je Haris Handžić.
1. Haris Handžić - 61%
2. Andrej Đokanović - 26%
3. Vladan Kovačević - 3%

1. Haris Handžić - 61%
2. Andrej Đokanović - 26%
3. Vladan Kovačević - 3%