GandalfSivi wrote:Ne.moonca wrote:
Za svaki dan, plin je ok ..
..nema se vremena za cumuranje..
Moderator: anex
GandalfSivi wrote:Ne.moonca wrote:
Zato postoji sporet i rostilj tava na istom. Ako pocnemo praviti kompromise, gdje ce nas to odvesti? Od rostilja na plin do jela iz mikrovalne je kratak put.moonca wrote:GandalfSivi wrote:Ne.moonca wrote:
![]()
..nema se vremena za cumuranje..
GandalfSivi wrote:
Zato postoji sporet i rostilj tava na istom. Ako pocnemo praviti kompromise, gdje ce nas to odvesti? Od rostilja na plin do jela iz mikrovalne je kratak put.
Ja svom rostilju dusu uzeo, sluzio me je vjerno zadnjih sest godina, sad sam se bas zadao sta da uzmem, bacio sam oko na the Big Green Egg, ali skuuupoooo...

I ja rernu drzim u garazimoonca wrote:GandalfSivi wrote:
Zato postoji sporet i rostilj tava na istom. Ako pocnemo praviti kompromise, gdje ce nas to odvesti? Od rostilja na plin do jela iz mikrovalne je kratak put.
Ja svom rostilju dusu uzeo, sluzio me je vjerno zadnjih sest godina, sad sam se bas zadao sta da uzmem, bacio sam oko na the Big Green Egg, ali skuuupoooo...![]()
..Nije isto.. ja u garazi imam dvije rernice -u kuci ne kuvam - vruce..
Rostilj je spas u zadnji cas...
egg bi trebao biti vishe nego dobar- jest skup --mislim da vrijedi -ali -- ja licno nisam za to...
insomnia78 wrote:I ja rernu drzim u garazimoonca wrote:GandalfSivi wrote:
Ja svom rostilju dusu uzeo, sluzio me je vjerno zadnjih sest godina, sad sam se bas zadao sta da uzmem, bacio sam oko na the Big Green Egg, ali skuuupoooo...![]()
..Nije isto.. ja u garazi imam dvije rernice -u kuci ne kuvam - vruce..
Rostilj je spas u zadnji cas...
egg bi trebao biti vishe nego dobar- jest skup --mislim da vrijedi -ali -- ja licno nisam za to...![]()

Lici na puru?BarbaDue wrote:A ono vidim sprema se princezama svašta nešto pa hajd rek'o da i ja svom princu pa makar i (kod nas se kaže) omak![]()
Extra je ispao omak, upravo onakav kakvog je meni majka pravilamoonca wrote:Lici na puru?BarbaDue wrote:A ono vidim sprema se princezama svašta nešto pa hajd rek'o da i ja svom princu pa makar i (kod nas se kaže) omak![]()
https://i.imgur.com/aS6BCZ3.jpg
BarbaDue wrote:Extra je ispao omak, upravo onakav kakvog je meni majka pravilamoonca wrote:
Lici na puru?
Evo, pa pravi:moonca wrote:BarbaDue wrote:Extra je ispao omak, upravo onakav kakvog je meni majka pravilamoonca wrote:
Lici na puru?![]()
..sta je omak?
Ukus je blag, lijep, lagana hrana, budeš brzo gladanmoonca wrote:I umace se, hljebom ?
Ukus je ??