Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insaneinthebrain wrote:elitna jošanička, 45 Brdska brigada
Meni je ovo bas jadno...obicna neka fukara i one ulicarke,romkinje i slicno....
Sto ne snimaju elitne postene "gospoje" i ove skupe funjare...sto ih prezentiraju kao uspjesne zene...
Znam da nisu u takvoj situaciji da nemaju 700KM sigurno, i da nije takav da ne vrati pare kad je duzan 100%, i sve mi vise lici na obijest, iznudu i bezobrazluk ove trojce... kakva se sve olos nakotila u ovom gradu
Da, hocemo snimke fatalnih eskorta i studentica u akciji. Da ga mogu baciti ko covjek a ne gledat ovaj jad i bijedu. Hayat neka zovne onaj neki broj i nek novinar odradi sastanak. To je istrazivacko novinarstvo. A onda mu ne moraju ni platu dati.
ne znam je li imo policiju sa sobom jer ako nije, pravo me cudi da mu neko od ovih jebacha nije jebo mater.
vjerovatno je s policijom, ipak su slucajevi x i vidi se da su jebachi uplaseni vjerovatno dijelom zbog policije a dijelom zbog kamere.
Matzan wrote:Otkud ovim jadovima i smradovima pravo da zaviruju u tuđe auto ili kabinu kamiona?
Ovo su policijski snimci ustupljeni televiziji. I stari su. Prvi put kad su pušteni, nisu se mogla vidjeti samo lica i reg. oznake, pa je bilo malo problema. Bilo je prepoznavanja vozila od supružnice
karanana wrote:Da, hocemo snimke fatalnih eskorta i studentica u akciji. Da ga mogu baciti ko covjek a ne gledat ovaj jad i bijedu. Hayat neka zovne onaj neki broj i nek novinar odradi sastanak. To je istrazivacko novinarstvo. A onda mu ne moraju ni platu dati.
Novinarke bi prvo morale reci ko im je makro pa sve ostalo hahaha zato udri po prostitutkama ispod smeca....ma fuj
Priča je izazvala i brojne reakcije kod sumnjičavih supruga, a pojedine su čak dolazile u našu redakciju s molbom i željom da pogledaju snimak bez cenzure. Naravno da im tim zahtjevima, iz razumljivih razloga, nismo mogli udovoljiti.
moj Benjo nikako da izadje iz murije
nista nije kriv
pojma nije imao da ce mu jaro opljackat pumpu hihihihihihih
komedija
Nisi dobro skontao.
Ne da nije znao da će mu jaran opljačkati pumpu, nego i nakon što je jaran opljačkao pumpu - ovaj to nije znao.
"Spahović je samo upravljao vozilom i nije znao šta je Hasić uradio na benzinskoj pumpi - kazao je Mehmedbašić."
Pa, mislim...ako se debil izvuče na ovu nebulozu, onda ne znam, fakat, šta misliti...
moj Benjo nikako da izadje iz murije
nista nije kriv
pojma nije imao da ce mu jaro opljackat pumpu hihihihihihih
komedija
Nisi dobro skontao.
Ne da nije znao da će mu jaran opljačkati pumpu, nego i nakon što je jaran opljačkao pumpu - ovaj to nije znao.
"Spahović je samo upravljao vozilom i nije znao šta je Hasić uradio na benzinskoj pumpi - kazao je Mehmedbašić."
Pa, mislim...ako se debil izvuče na ovu nebulozu, onda ne znam, fakat, šta misliti...
i zato sto nije znao da mu je jaro opljackao pumpu on je jadan u neznaju sumanuto vozio po gradu
on je neznajuci izbjegavao upozorenja (zvucna i svjetlosna)
hihihihihihih
Naslovnica wrote:"Spahović je samo upravljao vozilom i nije znao šta je Hasić uradio na benzinskoj pumpi - kazao je Mehmedbašić."
Kakav sok za mladog Spahovica. Ocekivao je da mu ovaj donese baunti i coca colu a on opljackao pumpu.
Kakvi smo to ljudi postali? Pa ne mozes vjerovati ni najboljem prijatelju.