Provale na B92 u 21.00:

HRT3 u 22.00, obratiti pažnju na boje,
prije filma na deset minuta ide emisija Posebni
dodaci koja će se baviti istim:

Moderator: _BataZiv_0809

qqq: Film mi je odličan.markioni wrote:@johnny
tvprofil na aparatimabtw. ona scena ispijanja espressa mi se samo tako urezala u sjecanje , godinama nakon gledanja mi se desi da se sjetim iste dok gledam u fildzan
http://www.bolidesoft.com/allmymovies/download.htmlmalwarebyte wrote:Možda nije mjesto ovdje ali da priupitam.
Ima li neka aplikacija kao (https://schizoduckie.github.io/DuckieTV/) za filmove, ili samo da dodajem film koji sam gledao (znam za imdb watchlist ne sviđa mi se)
može web ili android app svejedno, jer u zadnje vrijeme poskidam film, krenem gledati i skontam da sam već gledao
jok... u moviecolectorz.... u excelu tebi ako treba da posaljem onda extraktujem u *.xls ili koja je excelova sada extenzija... mogu i u txtkaranana wrote:to ti labud vodi u excel file-u
ak si mobilan možda je najbolje imdb.com--- kreiraj račun i prati...malwarebyte wrote:Možda nije mjesto ovdje ali da priupitam.
Ima li neka aplikacija kao (https://schizoduckie.github.io/DuckieTV/) za filmove, ili samo da dodajem film koji sam gledao (znam za imdb watchlist ne sviđa mi se)
može web ili android app svejedno, jer u zadnje vrijeme poskidam film, krenem gledati i skontam da sam već gledao
Ja od 2004. godine pišem u kalendar svaki film koji pogledam (znam tačno datum) i dam uredno ocjenu (1-5), pa onda na kraju godine napravim elektronsku listu.karanana wrote:to ti labud vodi u excel file-u
armirani OCDderion wrote:Ja od 2004. godine pišem u kalendar svaki film koji pogledam (znam tačno datum) i dam uredno ocjenu (1-5), pa onda na kraju godine napravim elektronsku listu.karanana wrote:to ti labud vodi u excel file-uPošto garant imam neki OCD, onda počnem praviti godišnje grafove i tabele, koje prikazuju raspodjelu filmova po žanrovima i kojim žanrovima sam dao bolje/gore ocjene itd. Mojoj strukturalizaciji nema kraja, jbg pravim liste lista.
Pored toga, imam sve pogledane filmove (od 2002.) registrovane na Imdb-u, a dosta i na Critickeru (to je već za filmske kritičare i fajnšmekere).
markioni wrote:armirani OCDderion wrote:Ja od 2004. godine pišem u kalendar svaki film koji pogledam (znam tačno datum) i dam uredno ocjenu (1-5), pa onda na kraju godine napravim elektronsku listu.karanana wrote:to ti labud vodi u excel file-uPošto garant imam neki OCD, onda počnem praviti godišnje grafove i tabele, koje prikazuju raspodjelu filmova po žanrovima i kojim žanrovima sam dao bolje/gore ocjene itd. Mojoj strukturalizaciji nema kraja, jbg pravim liste lista.
Pored toga, imam sve pogledane filmove (od 2002.) registrovane na Imdb-u, a dosta i na Critickeru (to je već za filmske kritičare i fajnšmekere).
Tom Hardy mora dobiti oskara! Savrseno odradio. Najbolja fotografija je isto vec rezervisana za ovo. Leo - onako, ok.So What! wrote:
Meni definitivno hardy bolji od di kapria, mada je ovaj drugi pola filma proveo puzajuci po zemlji. Tako da djeluju da nije puno glumio. Ipak sto mi se ne svidja kod hardija je sto svaki drugi njegov film ne mogu da razumijem sta prica. Samo mrmlja.jasko_ba wrote:Tom Hardy mora dobiti oskara! Savrseno odradio. Najbolja fotografija je isto vec rezervisana za ovo. Leo - onako, ok.So What! wrote: