Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
upoznao si damu koja ti se jako sviđa, jednostavno - ljubav na prvi pogled............ sve je tu, slična interesovanja, približni stavovi o bitnim stvarima u životu, super vam je skupa, i hemija je tu, vidi se i osjeti elektricitet u vazduhu čim se malo približite jedno drugom ........
no - dama kaže ovako :"da li bi ti bio problem da uradiš HIV nalaz, prije nego odemo dalje!? ........Ja sam čista, pa bih voljela tako i da ostane."
pitanje glasi - ŠTA radite, idete na testiranje, ili prekidate svaki kontakt, ili nešto treće?
Trece.
Reko bih joj, mala ja nisam jebo od kad je Ćiro bio selektor tako da ako sam pozitivan na bilo koju bolest primjetio bih to do sad i bio bih na liječenju a ne bi ovdje sa tobom razgovaro.
sha_ba wrote:znaci jedan normalan izlazak sa nekim koga smo nedavno upoznali bi bio
2-3 kafa (ne sa respom ) on: hej cao kako si? ona: evo super ti? on: skoro da sam zakasnio, zadrzao se gore na infektivnoj, cekao nalaz... ona: ee zato sam ja vec neki dan otisla i zavrsila sve (onako sva zadovoljna) on: hajd nema veze uglavnom je zavrseno, izvoli nalaze (ponosan) naravno negativne ona: (odusevljenje) eeee odlicno evo i moji, naravno negativni.....
i padnu jedno drugom u zagrljaj, ljube se u usta.... zaboravljaju kafu i pravac kuci kod jednog od njih....
sha_ba wrote:znaci jedan normalan izlazak sa nekim koga smo nedavno upoznali bi bio
2-3 kafa (ne sa respom ) on: hej cao kako si? ona: evo super ti? on: skoro da sam zakasnio, zadrzao se gore na infektivnoj, cekao nalaz... ona: ee zato sam ja vec neki dan otisla i zavrsila sve (onako sva zadovoljna) on: hajd nema veze uglavnom je zavrseno, izvoli nalaze (ponosan) naravno negativne ona: (odusevljenje) eeee odlicno evo i moji, naravno negativni.....
i padnu jedno drugom u zagrljaj, ljube se u usta.... zaboravljaju kafu i pravac kuci kod jednog od njih....
upoznao si damu koja ti se jako sviđa, jednostavno - ljubav na prvi pogled............ sve je tu, slična interesovanja, približni stavovi o bitnim stvarima u životu, super vam je skupa, i hemija je tu, vidi se i osjeti elektricitet u vazduhu čim se malo približite jedno drugom ........
no - dama kaže ovako :"da li bi ti bio problem da uradiš HIV nalaz, prije nego odemo dalje!? ........Ja sam čista, pa bih voljela tako i da ostane."
pitanje glasi - ŠTA radite, idete na testiranje, ili prekidate svaki kontakt, ili nešto treće?
Trece.
Reko bih joj, mala ja nisam jebo od kad je Ćiro bio selektor tako da ako sam pozitivan na bilo koju bolest primjetio bih to do sad i bio bih na liječenju a ne bi ovdje sa tobom razgovaro.
HIV ima jako dug period inkubacije .........5-6 godina apstinencije nije ništa
Kako da ostavim momka koji me puno voli i tako to,a ja sam svaki dan sigurnija da ja njega ne volim? Možda bih ga i voljela da se nije opustio od kako smo u vezi,em se zdao k'o konj,udebljao se,em se ne brije više,em je dosadan,svaki dan isto,'ajmo jovo na novo,em je opsesivan i za svaki glupi detalj me ispituje sa jedno 15 pitanja? Svaki put mi bude žao jer neću da ga povrijedim ali brateee nije normalan.Šta ja njemu da kažem?
štrc štrc wrote:Kako da ostavim momka koji me puno voli i tako to,a ja sam svaki dan sigurnija da ja njega ne volim? Možda bih ga i voljela da se nije opustio od kako smo u vezi,em se zdao k'o konj,udebljao se,em se ne brije više,em je dosadan,svaki dan isto,'ajmo jovo na novo,em je opsesivan i za svaki glupi detalj me ispituje sa jedno 15 pitanja? Svaki put mi bude žao jer neću da ga povrijedim ali brateee nije normalan.Šta ja njemu da kažem?
Šta da mu kažeš? Pa kaži mu ovo što si nama napisala i na kraju dodaš raskidamo, nismo više zajedno i gotovo.
štrc štrc wrote:Kako da ostavim momka koji me puno voli i tako to,a ja sam svaki dan sigurnija da ja njega ne volim? Možda bih ga i voljela da se nije opustio od kako smo u vezi,em se zdao k'o konj,udebljao se,em se ne brije više,em je dosadan,svaki dan isto,'ajmo jovo na novo,em je opsesivan i za svaki glupi detalj me ispituje sa jedno 15 pitanja? Svaki put mi bude žao jer neću da ga povrijedim ali brateee nije normalan.Šta ja njemu da kažem?
Šta da mu kažeš? Pa kaži mu ovo što si nama napisala i na kraju dodaš raskidamo, nismo više zajedno i gotovo.
to je previše jednostavan i muški način za jednu ženu
mislim da kaže nešto tako u lice..., ona će to upakovati već nekako drugačije..
da je ljubav tvog zivota, al da morate raskinuti i da nije do njega
da je ljubav tvog zivota, al da morate raskinuti i da nije do njega
Evo pitanje... Kako podstaknuti muškarca da se uključi u aktivnosti vezane za vjenčanje koje se planira u nekom narednom periodu (a plan je cim prije tim bolje), i to muškarca koji je JAKOOO vezan za mamu s kojom živi, pa nezna samostalno odlučiti bez nje, a ona mu ne pomaže ništa (razlozi zašto se mogu nazrijeti)?
sposa0408 wrote:Evo pitanje... Kako podstaknuti muškarca da se uključi u aktivnosti vezane za vjenčanje koje se planira u nekom narednom periodu (a plan je cim prije tim bolje), i to muškarca koji je JAKOOO vezan za mamu s kojom živi, pa nezna samostalno odlučiti bez nje, a ona mu ne pomaže ništa (razlozi zašto se mogu nazrijeti)?
rijesi se takvog muskarca koji je za mamu vezan pupcanom vrpcom.
ne kazem da se s majkom ne treba lijepo ophoditi, ali ima brate i stvari koje mogu i moram sam.
sposa0408 wrote:Evo pitanje... Kako podstaknuti muškarca da se uključi u aktivnosti vezane za vjenčanje koje se planira u nekom narednom periodu (a plan je cim prije tim bolje), i to muškarca koji je JAKOOO vezan za mamu s kojom živi, pa nezna samostalno odlučiti bez nje, a ona mu ne pomaže ništa (razlozi zašto se mogu nazrijeti)?
Jesi sigurna da uopce zeli ako ga treba podstaknuti?
...imaćeš ti problema ne samo sa vjenčanjem...pak drži se mamine suknje, ništ dobro od njega...ništ lično da se razumijemo, kad nije do sad razgraničio šta, kako, funkcioniše tebi preostaje samo da ga prihvatiš kao takvog!
To je tip muškarca koji u suštini ne voli samostalno odlučivati i privlače ga snažnije žene koje rukovode. On jednostavno nema kapacitet za donošenje odluka. Jedini način jeste da ti preuzmeš ulogu i majke u smislu da ti preuzmeš komandu i rukovođenje. Ukoliko on nije spreman za smjenu komande i/ili majka ne prepušta tu ulogu onda imaš problem koji može riješiti samo velika ljubav i još veća borba. Većina muškaraca koji ne napuste majčino gnijezdo prije ranih dvadesetih imaju taj problem. Sretno u svakom slučaju.
a tek ukoliko pravis sarmu i burek malo drugacije od njegove majke, ocekuj svakodnevne ruckove kod svekrve
cuj sta ces mu reci da ga volis
jok ba, nek se uda za njega, ima vremena poslije da se kaje.
upsssssssssssssssss, ovdje muskici daju savjete. oprostite, mene malo prenijelo.
Moj ti je savjet, ako se ti planiras udati za takvog, bjezi sto dalje i sto brze.
Cilj ti je da se udas za muskarca, a ne za dijete.
Upssssssssssssss, opet me prenijelo da dijelim savjete, a nisam muskic.
nista, sama si kriva
imas dvije opcije, da mu kazes direktno sta hoces od njega ili da mu das nogu...
koliko je njegova krivica toliko je i tvoja...da si poslije prvog NEbrijaja rekla mu da se obrije jer je ko četo, drugi put bi razmislio
isto vrijedi i za ostale stvari
a to sto se zdebljo VJEROVATNO NEMA FIZIČKE AKTIVNOSTI