FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
The Realist
#3226 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Samo da pohvalim prenose, slika fantastična. Šteta za ton na početku, ali da je cijeli meč tako bilo, ne bih nešto kritikova, jer kroz cijele kvalifikacije je odlično sve bilo.
Marjan puno bolji. Volim njegov stil, ali samo neka bude njegov stil, bez ubacivanja nekih uzrečica, za koje izgleda nije siguran kako bi se trebale koristiti. Ono sinoć ponovo jako dobro, jer je i sa taktičke strane davao komentare.
Samo pitanje, je li ton bio nešto tiši, nego inače, tačnije, kao da sam Marjana nešto slabije čuo?
PS
Nadam se da će opet otkupiti ove gostujuće mečeve, ako ništa drugo.
Šteta za SP, pogotovo radi kvaliteta slike, ali se barem nadam da će utakmice prenositi Igor (mislim da je on onaj što mi se sviđa kako prenosi), a ne neko od ostalih.
Marjan puno bolji. Volim njegov stil, ali samo neka bude njegov stil, bez ubacivanja nekih uzrečica, za koje izgleda nije siguran kako bi se trebale koristiti. Ono sinoć ponovo jako dobro, jer je i sa taktičke strane davao komentare.
Samo pitanje, je li ton bio nešto tiši, nego inače, tačnije, kao da sam Marjana nešto slabije čuo?
PS
Šteta za SP, pogotovo radi kvaliteta slike, ali se barem nadam da će utakmice prenositi Igor (mislim da je on onaj što mi se sviđa kako prenosi), a ne neko od ostalih.
- Styling
#3227 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Igor. Jel' toonaj što kaže "Čuvaj se Danaca i kad darove donose"The Realist wrote:Samo da pohvalim prenose, slika fantastična. Šteta za ton na početku, ali da je cijeli meč tako bilo, ne bih nešto kritikova, jer kroz cijele kvalifikacije je odlično sve bilo.
PS
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3228 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
slažem se, momak je ok, i stvarno sa emocijama je prenosio tekme reprezentacije.The Realist wrote:
Spaho i Ahmetović, ne do Bog nikom. Kemo jedino može zarakijat sa Senadom... 'oću reć', popravljati se kad ga damo
- madner
#3229 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad ko lampa 
-
Micaha
#3230 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mufljuz, imas li ikakvu informaciju sta bi sa likom sa avatara_mufljuz_ wrote:ima l dje kakav snimak - jebi ga ja sam irgetio...
- madner
#3231 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Drago mi je da me onaj firaun nece nervirat sljedece godine.
Mada ce mi opet i malo faliti.
Mada ce mi opet i malo faliti.
- Banksy
#3232 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Neće, faliće ti onaj stari ...
- Altsa
#3233 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
realno osim marjana svi voditelji sa face tv su katastrofa
- MOSALJOZE
#3234 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da su katastrofa vala nisu,da imaju da uče to svakako,i Senad im daje priliku.Ne znam kako to do sada niste uvidjeli sve su to mladi,ambiciozni ljudi koji griješe svakako,ali s pravom da bi sutra bili bolji.Altsa wrote:realno osim marjana svi voditelji sa face tv su katastrofa
- TRENT
#3235 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Voditelji su retardusi samo takvi.Ne znam cemu pitanja tipa "Refik,jel idemo u Brazil","Sta nama znaci prolaz u Brazil""jesu li nasi igraci svjesni sta se desava",pa onda onaj kad rece publici hajmo sambu plesati pa ga svi isfurase.Ako je sinoc bilo nekih minusa,oni su zasluzili najveci.Shvatam ja euforija i adrenalin,ali brate nemoj se blamirati.Ja se juce crvenio od stida za te voditelje.MOSALJOZE wrote:Da su katastrofa vala nisu,da imaju da uče to svakako,i Senad im daje priliku.Ne znam kako to do sada niste uvidjeli sve su to mladi,ambiciozni ljudi koji griješe svakako,ali s pravom da bi sutra bili bolji.Altsa wrote:realno osim marjana svi voditelji sa face tv su katastrofa
Al Marijan i Senad su izgleda prhvatili kritike na racun utakmice sa Slovacima i korigovali su se.
- area51
#3236 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeste bilo malo neozbiljno ali jbga,euforija i da se oprostiti.Ali onu "krampu" što je bila na bilinom poljuTRENT wrote:Voditelji su retardusi samo takvi.Ne znam cemu pitanja tipa "Refik,jel idemo u Brazil","Sta nama znaci prolaz u Brazil""jesu li nasi igraci svjesni sta se desava",pa onda onaj kad rece publici hajmo sambu plesati pa ga svi isfurase.Ako je sinoc bilo nekih minusa,oni su zasluzili najveci.Shvatam ja euforija i adrenalin,ali brate nemoj se blamirati.Ja se juce crvenio od stida za te voditelje.MOSALJOZE wrote:Da su katastrofa vala nisu,da imaju da uče to svakako,i Senad im daje priliku.Ne znam kako to do sada niste uvidjeli sve su to mladi,ambiciozni ljudi koji griješe svakako,ali s pravom da bi sutra bili bolji.Altsa wrote:realno osim marjana svi voditelji sa face tv su katastrofa.Ali Nikola Nikic - ja bih tom liku dao da vodi svoj show.
Al Marijan i Senad su izgleda prhvatili kritike na racun utakmice sa Slovacima i korigovali su se.
(Jedna od one dvije voditeljke koje su se javljale uživo,ne znam sad kako se zove)
- TRENT
#3237 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
[/quote]Jeste bilo malo neozbiljno ali jbga,euforija i da se oprostiti.Ali onu "krampu" što je bila na bilinom polju
ko je ono stavio pred kameru sunce ti poljubim
(Jedna od one dvije voditeljke koje su se javljale uživo,ne znam sad kako se zove)[/quote]
Bila je plavka i ona druga.Desno od Nermina Sabica.
(Jedna od one dvije voditeljke koje su se javljale uživo,ne znam sad kako se zove)[/quote]
Bila je plavka i ona druga.Desno od Nermina Sabica.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3238 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kloniranje”
» TRENT
ne testiraj moje strpljenje
» TRENT
ne testiraj moje strpljenje
- area51
#3239 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeste bilo malo neozbiljno ali jbga,euforija i da se oprostiti.Ali onu "krampu" što je bila na bilinom poljuTRENT wrote:
Bila je plavka i ona druga.Desno od Nermina Sabica.[/quote]
Ona druga je lijepa djevojka(žena) ali ona...
Upo joj nos među šiške
-
The Realist
#3240 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne znam je li on to rekao, ali uvijek sa emocijama prenosi utakmice i uopšte nije toliko loš, naprotiv.Styling wrote: Igor. Jel' toonaj što kaže "Čuvaj se Danaca i kad darove donose"
- uglavnomja
#3241 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
TRENT wrote:Voditelji su retardusi samo takvi.Ne znam cemu pitanja tipa "Refik,jel idemo u Brazil","Sta nama znaci prolaz u Brazil""jesu li nasi igraci svjesni sta se desava",pa onda onaj kad rece publici hajmo sambu plesati pa ga svi isfurase.Ako je sinoc bilo nekih minusa,oni su zasluzili najveci.Shvatam ja euforija i adrenalin,ali brate nemoj se blamirati.Ja se juce crvenio od stida za te voditelje.MOSALJOZE wrote:Da su katastrofa vala nisu,da imaju da uče to svakako,i Senad im daje priliku.Ne znam kako to do sada niste uvidjeli sve su to mladi,ambiciozni ljudi koji griješe svakako,ali s pravom da bi sutra bili bolji.Altsa wrote:realno osim marjana svi voditelji sa face tv su katastrofa.Ali Nikola Nikic - ja bih tom liku dao da vodi svoj show.
ko je onaj klinjo sto je bio pored nikica, sabana ... bezobrazan, onako jaliajski, nepristojan, prekidao, pricao nesto na nivou skeceva iz 45. za prvacice
- Lakat Jebić
#3242 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
na tom se hladno vidjelo da je napusen, imao je sve vrijeme onaj debilni osmijeh 
- It_is_a_Leclerc
#3243 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Gledam sinoć proslavu u Kaunasu, i neko trči počasni krug sa igračima. Gledam ko je - kad ono Kristić zvani "2:0 vodi Bosna na Parkenu"The Realist wrote:Ne znam je li on to rekao, ali uvijek sa emocijama prenosi utakmice i uopšte nije toliko loš, naprotiv.Styling wrote: Igor. Jel' toonaj što kaže "Čuvaj se Danaca i kad darove donose"
-
m_l
#3244 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Iz Zenice se javljala Daniela Vins?
- area51
#3245 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koja,ona lijepa ili ono ?m_l wrote:Iz Zenice se javljala Daniela Vins?
- van helsing
#3246 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nije tacno da je signal kodiran. Cijenu znam,i mogu ti reci da je paprena za nas koji zivimo i radimo u BiH.hube wrote:Kodiranje je počelo 10.10.2013. i od tada je signal kodiran. CIjena kartice je €110. Jučer je signal bio privremeno pušten zbog utakmice svim korisnicima satelitske platforme osim IPTV sistema koji nemaju ugovor sa FACE d.o.o. (BosnaTV, NetTV i sl.).van helsing wrote:Pa kad pocinje sa kodiranjem ? 01.11. ?
Tapatalk 2
Tapatalk 2
- uglavnomja
#3247 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
area51 wrote:Koja,ona lijepa ili ono ?m_l wrote:Iz Zenice se javljala Daniela Vins?
hebat ga, koliko se sjecam, ta je nekada bila miss
-
Srebrni
#3248 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kakva budalaština, Svi znaju da je signal kodiran SAMO za SATELITSKI prijenos... Ako živiš i radiš u BiH, neće platiti ni marke.van helsing wrote:nije tacno da je signal kodiran. Cijenu znam,i mogu ti reci da je paprena za nas koji zivimo i radimo u BiH.hube wrote:Kodiranje je počelo 10.10.2013. i od tada je signal kodiran. CIjena kartice je €110. Jučer je signal bio privremeno pušten zbog utakmice svim korisnicima satelitske platforme osim IPTV sistema koji nemaju ugovor sa FACE d.o.o. (BosnaTV, NetTV i sl.).van helsing wrote:Pa kad pocinje sa kodiranjem ? 01.11. ?
Tapatalk 2
Tapatalk 2
- Ajatolah_
#3249 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Malo mi je bilo ružno što je Senad bio na "ti" s Inzkom...
-
legenda reala
#3250 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
FACE nije kodiran, trebao je biti 10.10 ali radi i dalje, prvo provjerite pa pričajte, što ga nisu kodirali ne znamo, jel u pitanju neki problem tehničke prirode, jeli do slabe prodaje kartica, do marketinga niko ne zna
satelit je za sviju isti bio u Švedskoj, bio u BIH satelitska antena, resiver i gledaj kad zaključaju svi koji su gledali tako ostaju bez kanala dok ne kupe kartice, nema to ako živiš ne živiš u BIH, kako će on znati ko živi u BIHSrebrni wrote: Kakva budalaština, Svi znaju da je signal kodiran SAMO za SATELITSKI prijenos... Ako živiš i radiš u BiH, neće platiti ni marke.