Logosoft je 100% domaca firma. Znaci, moze i domace i povoljno. Sto se telefona tice, prije ce biti da ce Logosoftov raditi u slucaju da se zakuha. Radice i internet, samo vjerovatno sporije.R_v_P20 wrote:22042012 wrote:Koji ste vi pacenici. Pitacu ja vama gdje vam je logosoft ili onaj srpski telemah kada se zarati. Samo tada bi trebali da zabrane koristenje telefona bhtelekoma svim onima koji su koristili srbomah ili logosoft.![]()
![]()
najzeda SDAovaca...samo nek je domace, a to sto ja nemam jest nema veze, ali mi cemo domace placati skuplje
FUJ!
Logosoft
Moderator: Benq
-
zilog
#3226 Re: Logosoft ALL ABOUT
- afannedim
#3227 Re: Logosoft ALL ABOUT
Comedy central ubačen danas

- karanana
#3228 Re: Logosoft ALL ABOUT
To majstori. Prizvo sam ga jucer. Dakle jos cnn, sk prime, htv3 i ona halidova i pozdravljam sve koji me poznaju.
- afannedim
#3229 Re: Logosoft ALL ABOUT
Moj karanana i za ovo sam juće znao al moradoh šutitikaranana wrote:To majstori. Prizvo sam ga jucer. Dakle jos cnn, sk prime, htv3 i ona halidova i pozdravljam sve koji me poznaju.
-
Ammarzinho
#3230 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jel nekom još osim mene na Comedy Central sa strane imaju kao ove dvije crne trake ?
-
coolkid
#3231 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovaj kanal Comedy cantri extra ,nije ništa posebno.Sve su te serije prrikazivane odavno na televizijama iz našeg okruženja.Dajte SK PRIME.pa i nek se plaća posebno do 5 KM.LJuca,ti najbolje znaš imali mogučnost uvođenja ovog kanala u bilo kakvom obliku.
- karanana
#3232 Re: Logosoft ALL ABOUT
Svidja mi se john stewart show koji je aktuelan i pusta se haman kad i u americi. Nije lose ni furanje south parka pa makar i starije epizode. I moram vidjeti koje ce jos showe davati. Trebalo bi biti i dobrih stand upa.
-
neki
#3233 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesam li negdje pomenuo BHT? Jesam li pomenuo da je 2 Mbps dovoljno? Poslovnica u Saracima wtf???zilog wrote:Ti bi malo da trolas, jel'de?neki wrote:Dzaba medjunarodni link kad ga bager razvali svakih 20 dana![]()
Haj' ti prijatelju na BHT temu, pa tamo ubjedjuj ljude da je 2 Mbps sasvim dovoljno.
Usput saznaj od koliko radi poslovnica u Saracima.
Napisao sam da je lol uveo Fox kao i svi ostali operateri i da po tome nije nista poseban, ti na to tvrdis da lol ima medjunarodni link na internet..Kakve to dvoje ima veze
I onda ispadne da ja trolam?
I da, lol ima medjunarodni link od 1,6 Tbps to svi znamo, to je cinjenica.. Lol-u taj link padne bar jednom mjesecno, i to svi znamo, to je cinjenica.
Eh znas kako krajnjeg korisnika zaboli kakav je taj link ako mu padne svako 20 dana za razliku od stabilne konkurencije sa linkom na okolne operatere..
- Kladara
#3234 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sad nesto gledam logosoft sajt niđe ne pise za povecanje brzina znaci shuplja
Navode se naki novi uvjeti od novembra a niđe ne pisu sta i kako ako hoces da znas moras okrenut broj telefona?Niđe veze pa valjda kad pisu o tome mogli su napisat o cemu se radi.
Navode se naki novi uvjeti od novembra a niđe ne pisu sta i kako ako hoces da znas moras okrenut broj telefona?Niđe veze pa valjda kad pisu o tome mogli su napisat o cemu se radi.
- Kladara
#3235 Re: Logosoft ALL ABOUT
ebiga 
na stranici prije ove prvi post povecanje brzine
na stranici prije ove prvi post povecanje brzine
-
neki
#3236 Re: Logosoft ALL ABOUT
sva ova tvoja statistika je upitna al ne zelim se uvaljivati u rasprave, reci cemo da si u pravu. Meni licno vecinu vremena ne znaci puno bio na backup-u ili 10 Mbit, ukazujem samo na likove koji trolaju a druge optuzuju za to..Lud i ponosan wrote:1. Nije jednom mjesecno.neki wrote:Jesam li negdje pomenuo BHT? Jesam li pomenuo da je 2 Mbps dovoljno? Poslovnica u Saracima wtf???zilog wrote:
Ti bi malo da trolas, jel'de?![]()
Haj' ti prijatelju na BHT temu, pa tamo ubjedjuj ljude da je 2 Mbps sasvim dovoljno.
Usput saznaj od koliko radi poslovnica u Saracima.
Napisao sam da je lol uveo Fox kao i svi ostali operateri i da po tome nije nista poseban, ti na to tvrdis da lol ima medjunarodni link na internet..Kakve to dvoje ima veze![]()
I onda ispadne da ja trolam?
I da, lol ima medjunarodni link od 1,6 Tbps to svi znamo, to je cinjenica.. Lol-u taj link padne bar jednom mjesecno, i to svi znamo, to je cinjenica.
Eh znas kako krajnjeg korisnika zaboli kakav je taj link ako mu padne svako 20 dana za razliku od stabilne konkurencije sa linkom na okolne operatere..
2. Sve i da jeste, koga briga sto je 2 sata brzina neta 4 puta manja od BHT-ovog paketa od 2 mbit-a? Na godisnjem nivou, na 364 dana full brzine (koja je u pravilu veca od deklarisane), moze biti i 1 dan na backup linku.
Pa ti izracunaj procenat pouzdanosti.
- Frtalj_Duše
#3237 Re: Logosoft ALL ABOUT
Također, a i onaj Colbert Report nije loš, pogotovu kada je neki dan bio onaj vince gilligan (kreator serije Breaking Bad)!karanana wrote:Svidja mi se john stewart show koji je aktuelan i pusta se haman kad i u americi. Nije lose ni furanje south parka pa makar i starije epizode. I moram vidjeti koje ce jos showe davati. Trebalo bi biti i dobrih stand upa.
Oplakah!
Ukratko: Pitao lika "Da li stvarno postoji taj plavi meth ili si ga samo izmislio?" Odgovor: "Sada postoji!"
-
zilog
#3238 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kada trol zaboravi sta je trolao, onda ide unapredjenje.neki wrote:I onda ispadne da ja trolam?
Pa, evo, da te napomenem:
Na moje
FOX sam spominjao zbog troll-a koji je nesto prije tebe pricao o gospodskim i seljackim firmama, kada je mislio da LOL nece pustiti Fox.zilog wrote:Upalile se CENTRALE kada je Logosoft pustio Fox...![]()
Eh, sada, kada bi samo znali sta se iza brda valja...
Nije nista strasno..., mnogi ce popljuvati, ali..., regionalno..., velicanstveno...![]()
P.S. Nisu novi kanali, nista sto vec nemamo, ali, mene su odusevili.
Odgovorio si sa:
Za ovo sto si "zaobisao istinu", sam ti rekao:neki wrote:Pa pustili su ga svi, sta je tu posebno![]()
Zadnji put kad si pricao o velicanstvenom iza brda, povecali su upload za 150 kbps
Na to ti odgovaras:zilog wrote:Ne nego su podigli medjunarodni DWDM link (nakon toga su izasli na DE-CIX u Frankfurtu), kakvim se BHT pohvalio tek prije neki dan.
Ovo nije tih razmjera, ali za mene i vjerovatno sve koji poznaju tehniku, vrlo znacajno.
Ni sam ne znas sta bi vise. Kada te covjek uhvati u jednoj lazi, ti skaces na drugu.neki wrote:Dzaba medjunarodni link kad ga bager razvali svakih 20 dana
Izvini, nisi ti troll, ti si Obersturmbanntroll!!!
-
Sakazulu
#3239 Re: Logosoft ALL ABOUT
JOJ zar ti se dalo ovoliko quotati?
-
neki
#3240 Re: Logosoft ALL ABOUT
zilog wrote:Kada trol zaboravi sta je trolao, onda ide unapredjenje.neki wrote:I onda ispadne da ja trolam?![]()
Pa, evo, da te napomenem:
Na mojeFOX sam spominjao zbog troll-a koji je nesto prije tebe pricao o gospodskim i seljackim firmama, kada je mislio da LOL nece pustiti Fox.zilog wrote:Upalile se CENTRALE kada je Logosoft pustio Fox...![]()
Eh, sada, kada bi samo znali sta se iza brda valja...
Nije nista strasno..., mnogi ce popljuvati, ali..., regionalno..., velicanstveno...![]()
P.S. Nisu novi kanali, nista sto vec nemamo, ali, mene su odusevili.
Odgovorio si sa:Za ovo sto si "zaobisao istinu", sam ti rekao:neki wrote:Pa pustili su ga svi, sta je tu posebno![]()
Zadnji put kad si pricao o velicanstvenom iza brda, povecali su upload za 150 kbpsNa to ti odgovaras:zilog wrote:Ne nego su podigli medjunarodni DWDM link (nakon toga su izasli na DE-CIX u Frankfurtu), kakvim se BHT pohvalio tek prije neki dan.
Ovo nije tih razmjera, ali za mene i vjerovatno sve koji poznaju tehniku, vrlo znacajno.Ni sam ne znas sta bi vise. Kada te covjek uhvati u jednoj lazi, ti skaces na drugu.neki wrote:Dzaba medjunarodni link kad ga bager razvali svakih 20 dana
Izvini, nisi ti troll, ti si Obersturmbanntroll!!!
Haj u svemu ovome izdvoji jednu moju laz i argumentuj to
-
Sakazulu
#3241 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dobro ove diskusije mogu da idu do Felixa i nazad
Mislim da je bespredmetno raspravljati ko je bolji, ko kome zavidi, ko vara ko ne... Doba kapitalizma je tu i svi ga cuclamo i trpimo i fol biramo šta da koristimo. Nema tu fer playa samo privid da smo na dobroj strani i bolje izabrali, a gazde svakako trpaju u džep.
Mislim da će od sutra već biti bolje, prividno

Mislim da je bespredmetno raspravljati ko je bolji, ko kome zavidi, ko vara ko ne... Doba kapitalizma je tu i svi ga cuclamo i trpimo i fol biramo šta da koristimo. Nema tu fer playa samo privid da smo na dobroj strani i bolje izabrali, a gazde svakako trpaju u džep.
Mislim da će od sutra već biti bolje, prividno
- bankok
#3242 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mislim da je ovih comedy i serijskih kanala dosta
ja licno imam jedan pridlog a i molbu da se ubaci neki kanal koji se bavi
video igrama,informatikom i sl,moja djecica bi ga rado gledala a i meni nebi bilo mrsko.
U danasnje vrijeme gdje su video igre,informatika i tehnologija svakodnevni i sastavni dio
nasih zivota bio bi pun pogodak da dobijemo kanal koji se bavi sa svim tim djidja midjama,
pogotovo jer od konkurencije niko nema u svojoj proramskoj listi slicnih ponuda svi se
vrte oko jednih te istih kanala tako da bi uvodjenjem neceg novog,zabavnog i korisnog
bio dobar potez,evo i na ovom forumu sigurno ima dosta onih koji vole video igre,informatiku i sl.,
tako da ocekujem od LOL-a da nas obraduje novinom

video igrama,informatikom i sl,moja djecica bi ga rado gledala a i meni nebi bilo mrsko.
U danasnje vrijeme gdje su video igre,informatika i tehnologija svakodnevni i sastavni dio
nasih zivota bio bi pun pogodak da dobijemo kanal koji se bavi sa svim tim djidja midjama,
pogotovo jer od konkurencije niko nema u svojoj proramskoj listi slicnih ponuda svi se
vrte oko jednih te istih kanala tako da bi uvodjenjem neceg novog,zabavnog i korisnog
bio dobar potez,evo i na ovom forumu sigurno ima dosta onih koji vole video igre,informatiku i sl.,
tako da ocekujem od LOL-a da nas obraduje novinom
- afannedim
#3243 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima zavisi kako koja emisija ide, South Park oplakah sinoćAmmarzinho wrote:Jel nekom još osim mene na Comedy Central sa strane imaju kao ove dvije crne trake ?
-
Sakazulu
#3244 Re: Logosoft ALL ABOUT
bankok wrote:Mislim da je ovih comedy i serijskih kanala dosta![]()
tako da ocekujem od LOL-a da nas obraduje novinom![]()
MOŽEEE
- afannedim
#3245 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima jedan kanal za igrice što bar ja znam GINX, merak gledati.Sakazulu wrote:bankok wrote:Mislim da je ovih comedy i serijskih kanala dosta![]()
tako da ocekujem od LOL-a da nas obraduje novinom![]()
MOŽEEE
-
@no403
#3246 Re: Logosoft ALL ABOUT
Za comedy central
Ugodno iznenadjenje - samo omogucite snimanje na njemu radi mira u kuci i pomjerite ga zajedno s FOXom tamo medju serije i filmove u punoj listi (znam da mogu i rucno preslagati kanale ali je to uzasno spora gnjavaza pa stoga i cijenim sto ih je LOGOSOFT uvijek drzao veoma logicno slozene tako da dosad i nije bilo potrebe za intervencijama).
Ugodno iznenadjenje - samo omogucite snimanje na njemu radi mira u kuci i pomjerite ga zajedno s FOXom tamo medju serije i filmove u punoj listi (znam da mogu i rucno preslagati kanale ali je to uzasno spora gnjavaza pa stoga i cijenim sto ih je LOGOSOFT uvijek drzao veoma logicno slozene tako da dosad i nije bilo potrebe za intervencijama).
-
zilog
#3247 Re: Logosoft ALL ABOUT
Evo:neki wrote:Haj u svemu ovome izdvoji jednu moju laz i argumentuj to
Ako ovo treba argumentovati, dobro, nadji kada sam zadnji put pricao o onom iza brda. Tada nije bilo povecanje upload-a, nego ono sto sam napisao.neki wrote:Zadnji put kad si pricao o velicanstvenom iza brda, povecali su upload za 150 kbps
-
zilog
#3248 Re: Logosoft ALL ABOUT
@neki
Sto se placenistva tice...
Sta mislis ko je prije placenik?
Ja, koji sam javno rekao, da poznajem ljude sa masinskog, koje strucno cijenim i koji pohvali druge ISP-ove kada naprave dobar potez.
Ti, koji nepozvan dodjes, da trolas, na temu ISP-a koji nije tvoj davalac usluge i koji te nikad nicim nije ostetio (koliko znam). Dok to radis, istovremeno, hvalis firmu koja je nastala na monopolu, koji realno drzi jos i danas, kojoj svi punimo racune, koja se hvali medjunarodnim linkom skoro dvije godine nakon Logosofta i koja tvrdi da ide prva, a IPTV uvodi nakon "malog" Logosofta.
Sto se placenistva tice...
Sta mislis ko je prije placenik?
Ja, koji sam javno rekao, da poznajem ljude sa masinskog, koje strucno cijenim i koji pohvali druge ISP-ove kada naprave dobar potez.
Ti, koji nepozvan dodjes, da trolas, na temu ISP-a koji nije tvoj davalac usluge i koji te nikad nicim nije ostetio (koliko znam). Dok to radis, istovremeno, hvalis firmu koja je nastala na monopolu, koji realno drzi jos i danas, kojoj svi punimo racune, koja se hvali medjunarodnim linkom skoro dvije godine nakon Logosofta i koja tvrdi da ide prva, a IPTV uvodi nakon "malog" Logosofta.
-
neki
#3249 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja nikad nisam hvalio telekom i govorio da je bolji od konkurencije osim mozda za usluge u kojima stvarno i jeste dominantnan.
Nemam nista protiv Logosofta, cak imam pozitivno misljenje jer je jedna od rijetkih 100% domacih firmi koja se konstantno razvija. Ako procitas pazljivo moje postove vidjeces da nisam nigdje nista negativno napisao vezano za usluge logosofta nego za komentare tebe i jos nekih na forumu koji ga uzdizu u nebesa i svrsavaju na svaku banalnu uslugu koju uvede. Nazivati 'velicanstvenim' i 'teskom artiljerijom' usluge koje krajnji korisnik jedva i primjeti mi je pretjerivanje. Da budemo iskreni ima takvih i na drugim temama koji uzdizu i ostale firme ali se oni uglavnom zadrze par dana i nestanu, i takve sam ismijavao pa i one koji su uzdizali telekom..
I nemam namjeru ni vrijeme da pretrazujem tvoje postove od prije vise od godinu da bi ti dokazivao gluposti
Nemam nista protiv Logosofta, cak imam pozitivno misljenje jer je jedna od rijetkih 100% domacih firmi koja se konstantno razvija. Ako procitas pazljivo moje postove vidjeces da nisam nigdje nista negativno napisao vezano za usluge logosofta nego za komentare tebe i jos nekih na forumu koji ga uzdizu u nebesa i svrsavaju na svaku banalnu uslugu koju uvede. Nazivati 'velicanstvenim' i 'teskom artiljerijom' usluge koje krajnji korisnik jedva i primjeti mi je pretjerivanje. Da budemo iskreni ima takvih i na drugim temama koji uzdizu i ostale firme ali se oni uglavnom zadrze par dana i nestanu, i takve sam ismijavao pa i one koji su uzdizali telekom..
I nemam namjeru ni vrijeme da pretrazujem tvoje postove od prije vise od godinu da bi ti dokazivao gluposti
-
zilog
#3250 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sve ovo bi bilo OK, da nisi poceo da trolas, a to sam ti i dokazao.neki wrote:Ja nikad nisam hvalio telekom i govorio da je bolji od konkurencije osim mozda za usluge u kojima stvarno i jeste dominantnan.
Nazivati "svrsavanjem na svaku banalnu uslugu" nesto sto trazi poznavanje problematike i finesa, je poput onoga " 'Ta ce on biti nobelovac, is'o mu ja sa sestrom u skolu".
Tvoje pravo je da, kao laik, banalizujes uslugu koju ti koristis. Zasto mislis da to mozes propagirati drugima?
To sto logosoft javno ne eksploatise prednosti koje stekne, ne znaci da u tehnickim krugovima nisu prepoznate. Recimo, BHT se naprasno "skinuo" sa Telekoma Srbija (AS8400), a uzeo Level3 (AS3356) za jednog od nadprovajdera. Treba samo sacekati pa vidjeti da ce, isto prateci Logosoft, izaci na neki Internet eXchange (Frankfurt, ili Amsterdam). Ove stvari su relativno manje bitne malim korisnicima, ali to ne umanjuje znacaj istih, pogotovo nekom ko ih razumije.