La Liga Santander

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#3226 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

tzipiripi wrote:Ko mu je kriv što iritira sve osim navijača Reala. Pa da postigne 100 golova po utakmici on shebe sve svojim padanjem, prljavštinom i dramom. I na sve to napuhan ko paun, bez pravog pokrića. Slušam sinoć i na OBN-u i na HRT-u komentare na njegov najnoviji dajv. Jednoglasno zaključili da lik već prije dodira, bio ili ne, odluči da otrese o ledinu. To mu je u karakteru. Da mi je rođeni brat ne bih ga hvalio, rek'o bi mu da ne sramoti muški rod :lol: Pa hebo ga led zar je toliki moron da ne konta da samo nervira svijet svojim sranjima. Da se ponaša ko normalno čeljade kotir'o bi puuuuuno bolje.

I kako ga nakon ovak'ih stvari moreš hvalit, kako? :D Ja nemrem pa da ga ... Skin'o bi mu svaki ovakav osmijeh žućom, svaki :lol:
Image
Pa nemoj ga hvaliti nakon takvih stvari. Hvali ga za ono za sto je zasluzio. Kudi ga isto tako. Svi vide dajv, niko ne vidi da su ga od pocetka poceli tuci igraci Rome.
Kad kod nekog igraca vidis samo ono lose (a jos igra za suparnicki tim), pitanje je koliko si objektivan. Treba biti covjek, pa prikazati cijelu sliku, a ne samo ono sto ti odgovara.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3227 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

drugtito2011 wrote:
NK33 wrote:
Tomahawk11 wrote: I ono sto mi je interesantno, nikad nisam vidio da neki iz Barce pise pozitivno o nekom Ronaldovom potezu. Ono, dobar potez, dobar gol....jok, samo negativno (hocu reci, objektivno :mrgreen: ).
Jako rijetko se dese ti dobri potezi pa ne nudi bas puno prilika da se pohvali :D
Uglavnom je tap-in ili penal ili simuliranje kao sinoc u par navrata.
Desi se koji dobar gol iz daljine ali nakon sto 15 puta pokusa pa jedna udje nije ni to nesto za pohvalit, tako da, eto objasnjenja :)
Nisi trabao zaboraviti "dao je gol u gostima"!!! Moš misliti kakvo je to umijeće dati gol u gostima. Al će sad krenuti prodajaj dresova.
Novinari na aparatima :D
tzipiripi

#3228 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by tzipiripi »

Tomahawk11 wrote: Pa nemoj ga hvaliti nakon takvih stvari. Hvali ga za ono za sto je zasluzio. Kudi ga isto tako. Svi vide dajv, niko ne vidi da su ga od pocetka poceli tuci igraci Rome.
Kad kod nekog igraca vidis samo ono lose (a jos igra za suparnicki tim), pitanje je koliko si objektivan. Treba biti covjek, pa prikazati cijelu sliku, a ne samo ono sto ti odgovara.
Džaba prika, džaba sve... Nije u pitanju ni objektivnost, da li meni nešto odgovara ili ne... Stvar je u tome da mi je lik radi svog ponašanja uskratio dosta dobrih utakmica koje sam propustio. Svi mi gledamo svijet na svoj način. Ali ja još nisam upoznao nekog ko voli da ne ponavljam šta još sve taj radi. A ti se prisjeti kakvih je sve batina popio Messi i kako je on u veeeelikoj većini slučaja reagovao na to. Pa hebo ga kad CR popije pravi udarac, kad mu puste krv on ne kmeči, ali kad ga neko pomiluje on u kuku i dreku ...
Ponavljam, da se radi o normalnom čeljadetu mnogo problema bi taj u životu izbjegao i bio bi puno popularniji i priznatiji. A i ja bi češće pogledao koju utakmicu Reala. Ovako daleko mu kuća :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3229 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

tzipiripi wrote:
Tomahawk11 wrote: Pa nemoj ga hvaliti nakon takvih stvari. Hvali ga za ono za sto je zasluzio. Kudi ga isto tako. Svi vide dajv, niko ne vidi da su ga od pocetka poceli tuci igraci Rome.
Džaba prika, džaba sve... Nije u pitanju ni objektivnost, da li meni nešto odgovara ili ne... Stvar je u tome da mi je lik radi svog ponašanja uskratio dosta dobrih utakmica koje sam propustio. Svi mi gledamo svijet na svoj način. Ali ja još nisam upoznao nekog ko voli da ne ponavljam šta još sve taj radi. A ti se prisjeti kakvih je sve batina popio Messi i kako je on u veeeelikoj većini slučaja reagovao na to. Pa hebo ga kad CR popije pravi udarac, kad mu puste krv on ne kmeči, ali kad ga neko pomiluje on u kuku i dreku ...
Ponavljam, da se radi o normalnom čeljadetu mnogo problema bi taj u životu izbjegao i bio bi puno popularniji i priznatiji. A i ja bi češće pogledao koju utakmicu Reala. Ovako daleko mu kuća :D
Hoces reci da je Ronaldo nenormalan? :-)
Jbg, po ovoj prici bi neko ko ga nikad nije gledao da taj na terenu radi sve osim ono zbog cega je tu.
No, necu se truditi da te razuvjerim, a ni ostale. Vidis tako, tvoj stav, tvoje misljenje, ne zelis da gledas i ok.
Znam samo da nije u redu konstantno praviti sliku o tom covjeku kao negativnom liku na terenu. Hejt je to, kako bi vi rekli na temi Barce. Naravno da je hejt, jer je u pitanju jedan od najboljih igraca danasnjice. Nemoguce da je sve sto on radi lose, odnosno da ono lose sto uradi ponistava ono dobro.

Kazes na pocetku nije u pitanju da li ti nesto odgovara ili ne, a onda da ne gledas utakmice Reala zbog Ronalda :mrgreen:
tzipiripi

#3230 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by tzipiripi »

Tomahawk11 wrote:Hoces reci da je Ronaldo nenormalan? :-)
Jbg, po ovoj prici bi neko ko ga nikad nije gledao da taj na terenu radi sve osim ono zbog cega je tu.
No, necu se truditi da te razuvjerim, a ni ostale. Vidis tako, tvoj stav, tvoje misljenje, ne zelis da gledas i ok.
Znam samo da nije u redu konstantno praviti sliku o tom covjeku kao negativnom liku na terenu. Hejt je to, kako bi vi rekli na temi Barce. Naravno da je hejt, jer je u pitanju jedan od najboljih igraca danasnjice. Nemoguce da je sve sto on radi lose, odnosno da ono lose sto uradi ponistava ono dobro.

Kazes na pocetku nije u pitanju da li ti nesto odgovara ili ne, a onda da ne gledas utakmice Reala zbog Ronalda :mrgreen:
Tebi je to normalno ponašanje nekog ko bi se treb'o zvati sportistom i bit uzor djeci i mladima? Milina :-)
Često udaranje protivnika bez lopte, gomila crvenih kartona. Zatim konstantno pokušavanje prevare sudija i miliona ljudi koji gledaju utakmice glumljenjem faula i pokušajem nepoštene iznude penala ili slobodnog udarca... Znaš li ti koliko djece to gleda?
I ne pravim ja niti bilo ko drugi takvu sliku o njemu, sam pao sam se ubio. Eto bjelosvjetska teorija zavjere napravila od CR-a največeg padavičara kojeg je fudbalski svijet vidio, udarača koji je popio kamaru crvenih a još toliko mu nije svirano iz ko zna kojih razloga ... itd. itd. :D
Ja priznajem da ga očima ne mogu gledat zbog njegovog odvratnog ponašanja. Ali u tome ste vi "realni" navijači jednako pridonijeli višegodišnjom pričom i prišivanjem etikete Barci da su simulatori a navijate za najvećeg ikad. Pomenuo si jedared igru na terminalu. Zamisli da igraš protiv jednog padavičara koji otrese o ledinu čim ga darneš i da stalno kuka i kmeči. Da te opali po nogama s leđa ili šakom u lice i da se non stop puše da je car. Ne moraš ni odgovorit kako bi reagovao. U mom kraju bi mu fudbalska karijera kratko trajala :D
I još da priznam da kojim slučajem mjesto Cristiana igra Ronaldo ja ne bi propustio Realove utakmice. Pod uslovom da ih smor ne trenira. Ovako... hasta la pista. Ima ljepših stvari za pogledat.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3231 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Ejs, pa gledala su djeca i Messijevo zaobilazenje rukovanja sa onim djetetom, gledala su i grickove napade (a i simulacije, jos od Liverpoola), a i ostale oscar awards koji i dan danas igraju u Barci....pusti tu pricu, cuj argumenta, gledaju ga djeca. Pa kad vec spominjes ulicnu varijantu, bas se tu dovija na sve moguce nacine, podmecu noge, folira, udara....bjezi ba, cuj gledaju djeca :lol: :lol: :mrgreen:
Gledali su onda i kung fu startove van Bomela i ispade Roya Keana, jos ranije Cantone koji je nokautirao navijaca....koga je to CR nokautirao, polomio (kad se vec svako malo povlaci ta prica o udaranju).

Svidjelo se tebi ili ne, CR je uzor milionima mladih sirom planete. Od nacina zivota, od toga koliko se trudi da bude to sto jeste, koliko ulaze u sebe. To sto se tebi ili nekom drugom ne svidja, sto neces da gledas utakmice Reala - tvoj problem. Ne moras, nece se niko nasikirati. Samo mi nije jasno kako toliko znas o njemu, a nista ne gledas :mrgreen:
Tito_i_Partija

#3232 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tito_i_Partija »

AmiĐa_Idriz wrote:Dogovorite se preko PP da se nađete negdje i da se dobro međusobno pošutate, jer ovo samo tuča može riješiti :mrgreen:
Zauzet sam do kraja godine, jer imam kamaru bijesnih LFC navijaca na listi sutanja koji insistiraju da je Benteke zvijer. :pisnuo:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3233 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Tito_i_Partija wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Dogovorite se preko PP da se nađete negdje i da se dobro međusobno pošutate, jer ovo samo tuča može riješiti :mrgreen:
Zauzet sam do kraja godine, jer imam kamaru bijesnih LFC navijaca na listi sutanja koji insistiraju da je Benteke zvijer. :pisnuo:
Khm, pa imaju pravo, placen je 46,50 Mill. € :oops: :mrgreen: toliko moze da kosta samo superstar.... 8-)
Distortion

#3234 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Distortion »

Svako nekako gleda iz navijackog ugla i meni kao simpatizeru Barcelone ide na zivce Ronaldo ovakav kakav jest. I sinoc je simulirao, padao, guzice bi dao za penal. Stvarno postaje ofirno kako lako pada s obzirom da je fizicki jedan od jacih igraca u Evropi.
I Neymara udaraju na svakoj tekmi i ako pogledas statistiku Neymar je pretrpio najvise faulova od svih igraca. Ronaldo se poceo toliko ofirati da postaje smijesan s tim padovima. Jako lako pada na Bernabeu jer tu lakse dobije penal.

Ono sinoc je stvarno smijesno i on kao jedan od najboljih na svijetu nebi trebao sebi to da dozvoli. Messi vec odavno ne pada onako i igra svoju igru. Messi pretrpi udaraca, neki mu izvuku zivce ali vecinom pokusa da iskulira.
Sta da neko iz Barcelone onako bezobrazno udari Ronalda (ono kad Messi krene a Ramos ga namjerno udara ne gledajuci loptu)? Prvo, mislim da si Barcelona to nikad ne bi dozvolila i tu je razlika, bez obzira sto je na drugoj strani najljuci rival. Svaki rival se mora postovati!
Last edited by Distortion on 18/02/2016 23:07, edited 2 times in total.
AmiĐa_Idriz

#3235 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by AmiĐa_Idriz »

Tito_i_Partija wrote:
Blago tebi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3236 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Distortion wrote:Svako nekako gleda iz navijackog ugla i meni kao simpatizeru Barcelone ide na zivce Ronaldo ovakav kakav jest. I sinoc je simulirao, padao, guzice bi dao za penal. Stvarno postaje ofirno kako lako pada s obzirom da je fizicki jedan od jacih igraca u Evropi.
I Neymara udaraju na svakoj tekmi i ako pogledas statistiku Neymar je pretrpio najvise faulova od svih igraca. Ronaldo se poceo toliko ofirati da postaje smijesan s tim padovima. Jako lako pada na Bernabeu jer tu lakse dobije penal.

Ono sinoc je stvarno smijesno i on kao jedan od najboljih na svijetu nebi trebao sebi to da dozvoli. Messi vec odavno ne pada onako i igra svoju igru. Messi pretrpi udaraca, neki mu izvuku zivce ali vecinom pokusa da iskulira.
Sta da neko iz Barcelone onako bezobrazno udari Ronalda (ono kad Messi krene a Ramos ga namjerno udarac ne gledajuci loptu)? Prvo, mislim da si Barcelona to nikad nebi dozvolila i tu je razlika, bez obzira sto je na drugoj strani najljuci rival. Svaki rival se mora postovati!
Na ovome :thumbup:
Sto se tice ostalog, mislim da dosta toga ima veze sa tolerancijom. Znas da su Suarezu sudije jos u Engleskoj izbile to iz glave. Kad bi Ronaldo cesce bio sankcionisan za neke poteze i proteste, mislim da bi imalo isti efekt.
Distortion

#3237 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Distortion »

Neymar je na pocetku imao ofirnih padova i glume ali kao novajlija i prvi put u Evropi mozda se i moze razumit sve to. Zbog toga ga sudije bas i ne stite dovoljno koliko bi trebale. Zbog tog pocetka i glumatanja dozvolio je sebi da mu se desavaju takve stvari.
Neymar u prosloj sezoni nije onaj iz debitantske i to se primjeti. Nema vise glume kao prije ali svejedno protivnici udaraju. Neymar voli da dribla i da se zabavlja i onda cesto dobije po nozi. Jbga to je njegov stil, voli da zabavlja gledaoce i to treba shvatiti. Svi mi fudbal gledamo zbog lijepe igre, atraktivnih poteza a to trenutno demonstrira Barcelona a i Neymar kao najatraktivniji igrac danasnjice. Kome smeta ono prebacivanje igraca protiv Celte onda taj nije dobar i nek prati ligu Zimbabvea...
kory_galaktikos

#3238 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by kory_galaktikos »

Roma 0-2 Real Madrid
Villarreal 1-0 Napoli
Sevilla 3-0 Molde
Valencia 6-0 Rapid
Marseille 0-1 Athletic
Logovan

#3239 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Logovan »

kory_galaktikos wrote:Roma 0-2 Real Madrid
Villarreal 1-0 Napoli
Sevilla 3-0 Molde
Valencia 6-0 Rapid
Marseille 0-1 Athletic
Ma Španci dominiraju, šta reći više. :thumbup: Najjača liga i tačka.
AmirBaa

#3240 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by AmirBaa »

kory_galaktikos wrote:Roma 0-2 Real Madrid
Villarreal 1-0 Napoli
Sevilla 3-0 Molde
Valencia 6-0 Rapid
Marseille 0-1 Athletic
dominacija :shock: jos slijedece sedmice kad barca rastavi arsenal :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3241 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Hajd sto deru, nego im niko gola ne moze dati :shock:
kory_galaktikos

#3242 Re: Spanska liga ( Primera División )

i onda dodju likovi koji su se zajebali pa prate mancestere, arsenale i ku.rce se kako nekakav leicester i west ham deru guzovve kome i kako hoce
Tomahawk11
Globalni moderator

#3243 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

kory_galaktikos wrote:i onda dodju likovi koji su se zajebali pa prate mancestere, arsenale i ku.rce se kako nekakav leicester i west ham deru guzovve kome i kako hoce
Ma dobro, ima ljudi koji vole engleski, italijanski, njemacki fudbal....postujem to.
Ali, cinjenica je da spanski klupski fudbal dominira i to traje godinama.
tzipiripi

#3244 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by tzipiripi »

Tomahawk11 wrote:Ejs, pa gledala su djeca i Messijevo zaobilazenje rukovanja sa onim djetetom, gledala su i grickove napade (a i simulacije, jos od Liverpoola), a i ostale oscar awards koji i dan danas igraju u Barci....pusti tu pricu, cuj argumenta, gledaju ga djeca. Pa kad vec spominjes ulicnu varijantu, bas se tu dovija na sve moguce nacine, podmecu noge, folira, udara....bjezi ba, cuj gledaju djeca :lol: :lol: :mrgreen:
Gledali su onda i kung fu startove van Bomela i ispade Roya Keana, jos ranije Cantone koji je nokautirao navijaca....koga je to CR nokautirao, polomio (kad se vec svako malo povlaci ta prica o udaranju).

Svidjelo se tebi ili ne, CR je uzor milionima mladih sirom planete. Od nacina zivota, od toga koliko se trudi da bude to sto jeste, koliko ulaze u sebe. To sto se tebi ili nekom drugom ne svidja, sto neces da gledas utakmice Reala - tvoj problem. Ne moras, nece se niko nasikirati. Samo mi nije jasno kako toliko znas o njemu, a nista ne gledas :mrgreen:
Hebote led, jope o Messievom "zaobilaženju djeteta", Oscari itd. Godinama ste vi neki visili na temi Barce s tim. Zaboravio si još da pare šalje Izraelu za oružje ... I s kim ja uletim u raspravu :lol: A čoik mi lijepo reče da neće više.

Čuj nije mu jasno kako znam toliko o njemu? Dovoljno mi pogledat El Clasico, madridski derbi ili neku utakmicu CL. Ili otvorit neki portal. Njegov ispad zagarantovan ko reklama u Super Bowlu. Svako malo izlaze njegova sranja jer ih redovno proizvodi.
Već prije sam ti postavio njegove excese, to što ih ti zaobiđeš tvoj problem. Ali i moj jer se ponavljaš uvijek isto. Kamaru njegovih crvendaća i još toliko nesviranih jednostavno ignorišeš i ne komentarišeš. Ali zato spičiš "argumente" da neko ima pogled ubice :lol:

Što se tiče njegovog utjecaja na djecu o tome bi ti moja žena, inače učiteljica, mogla koju ispričat jer joj je pos'o da bude i sudija :D Kuke, dreke, izmišljanja penala, prljavi fauli, zločesta proslavljanja golova, histeričnih ispada, ... za ne povjerovat. A bilo kakvo varanje, udaranje, zahebavanje i sve ono loše što nečiji idol radi u pedagogiji djece nastrože zabranjeno. Crvendać i nema fizičkog sljedeći put :lol: Pa nek stisnu i zakukaju :lol: A sve te gluposti većinom pohvataju s telke, posebno gledajući najpopularnije kakav je CR. Ulica te stvari brzo reguliše, neko te odalami ti vratiš. Neko simulira svako malo ... mrš u tri lijepe. Neko kmeči i drami ... nadimak plačpička.

I da ponovim iako ćeš 'ladno zaobić
Image
stotinka ili milimetri u pitanju da čoika pošalje u invalidsku penziju. Na stajnu nogu džonom i punim tijelom u padu
http://abload.de/img/ibwmud4woevec1_origin21a02.gif ... džonom gađa lice :-)
http://abload.de/img/juanfranjmx5g.gif i poslije gleda sudiju
http://abload.de/img/ezgif-29412764485crkm.gif itd. itd.
http://img5.fotos-hochladen.net/uploads ... g5oavk.gif
http://abload.de/img/ezgif-15617530702es3p.gif papanski s leđa kuku
http://abload.de/img/ezgif-118575631707jaw.gif ovaj je poseban, reakcija CR-a i reakcija Messia :lol:

Usput, Suarez je kažnjen za svoje ispade kao primjer svima. Cantona ... kolika ono bi kazna?
A CR-u? Milioni to vide, tokom utakmica a i poslije, i šta bude?
Last edited by tzipiripi on 19/02/2016 09:14, edited 2 times in total.
kory_galaktikos

#3245 Re: Spanska liga ( Primera División )

Tomahawk11 wrote:
kory_galaktikos wrote:i onda dodju likovi koji su se zajebali pa prate mancestere, arsenale i ku.rce se kako nekakav leicester i west ham deru guzovve kome i kako hoce
Ma dobro, ima ljudi koji vole engleski, italijanski, njemacki fudbal....postujem to.
Ali, cinjenica je da spanski klupski fudbal dominira i to traje godinama.
ma oni su ubjedjeni da su superiorni.. tvrdoglavi imaju svoju neku teoriju i ne pustaju (sto nije bas strano na ovom forumu :mrgreen: )
kory_galaktikos

#3246 Re: Spanska liga ( Primera División )

tomahawk nemoj ba imat lijepo misljenje o ronaldu gdje ces to, ubjedit ce te da je mlijeko crno
ne mogu da vjerujem kako lafo ozbiljna raja reaguje na te price portala o nevinascu i godzili, kako se svaki ronaldov potez stavlja pod lupu i vijecanje.. njima to godi, stvorili su dva razlicita profila ljudi i na tome prodaju milione novina ili dobijaju milione klikova
vise raja ovdje pokusava napravit los odnos messi-a i ronalda i razliku u njihovom ponasanju nego sto oni to zele i misle uopste na to..fakat pomislim kao da dobijate platu zbog takvog pisanja
Tomahawk11
Globalni moderator

#3247 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

tzipiripi wrote:
Tomahawk11 wrote:Ejs, pa gledala su djeca i Messijevo zaobilazenje rukovanja sa onim djetetom, gledala su i grickove napade (a i simulacije, jos od Liverpoola), a i ostale oscar awards koji i dan danas igraju u Barci....pusti tu pricu, cuj argumenta, gledaju ga djeca. Pa kad vec spominjes ulicnu varijantu, bas se tu dovija na sve moguce nacine, podmecu noge, folira, udara....bjezi ba, cuj gledaju djeca :lol: :lol: :mrgreen:

Hebote led, jope o Messievom "zaobilaženju djeteta", Oscari itd. Godinama ste vi neki visili na temi Barce s tim. Zaboravio si još da pare šalje Izraelu za oružje ... I s kim ja uletim u raspravu :lol: A čoik mi lijepo reče da neće više.

Čuj nije mu jasno kako znam toliko o njemu? Dovoljno mi pogledat El Clasico, madridski derbi ili neku utakmicu CL. Ili otvorit neki portal. Njegov ispad zagarantovan ko reklama u Super Bowlu. Svako malo izlaze njegova sranja jer ih redovno proizvodi.
Već prije sam ti postavio njegove excese, to što ih ti zaobiđeš tvoj problem. Ali i moj jer se ponavljaš uvijek isto. Kamaru njegovih crvendaća i još toliko nesviranih jednostavno ignorišeš i ne komentarišeš. Ali zato spičiš "argumente" da neko ima pogled ubice :lol:

Što se tiče njegovog utjecaja na djecu o tome bi ti moja žena, inače učiteljica, mogla koju ispričat jer joj je pos'o da bude i sudija :D Kuke, dreke, izmišljanja penala, prljavi fauli, zločesta proslavljanja golova, histeričnih ispada, ... za ne povjerovat. A bilo kakvo varanje, udaranje, zahebavanje i sve ono loše što nečiji idol radi u pedagogiji djece nastrože zabranjeno. Crvendać i nema fizičkog sljedeći put :lol: Pa nek stisnu i zakukaju :lol: A sve te gluposti većinom pohvataju s telke, posebno gledajući najpopularnije kakav je CR. Ulica te stvari brzo reguliše, neko te odalami ti vratiš. Neko simulira svako malo ... mrš u tri lijepe. Neko kmeči i drami ... nadimak plačpička.

I da ponovim iako ćeš 'ladno zaobić
Image
stotinka ili milimetri u pitanju da čoika pošalje u invalidsku penziju. Na stajnu nogu džonom i punim tijelom u padu
http://abload.de/img/ibwmud4woevec1_origin21a02.gif ... džonom gađa lice :-)
http://abload.de/img/juanfranjmx5g.gif pogledaj mu trzaj noge i snagu udarca čovjeka koji samo stoji ispred njega
http://abload.de/img/ezgif-29412764485crkm.gif itd. itd.
http://img5.fotos-hochladen.net/uploads ... g5oavk.gif
http://abload.de/img/ezgif-15617530702es3p.gif papanski s leđa kuku

Usput, Suarez je kažnjen za svoje ispade kao primjer svima. Cantona ... kolika ono bi kazna?
A CR-u? Milioni to vide, tokom utakmica a i poslije, i šta bude?
Pa trubite i vi pojedini o CR, fol se ne gledaju utakmice, a sve se zna :lol: :lol: zar to nije isto?!
Ja bar ne lazem da ne gledam, da nista ne pratim. I nemoj mi trpati tu neku pricu o oruzju, nigdje to nisam spomenuo.
Nista ja ne zaobilazim, eto imas gore malo vise kad komentarisem tu pricu o CR, ali ti se izgleda nije dalo citati. Tu je i vezano za kaznjavanje odredjenih poteza. No, bitno je da ti podcrtas samo ono lose.
Jes, jes, sva ona djeca kojima je dobro ucinio imaju nocne more od CR :lol: :lol: Bjezi ba....
Ne bih ja vise, ali nikako da prestanete. Kontam zavrsili smo temu, ali jok. Ne da vam mira CR, nikako :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3248 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

kory_galaktikos wrote:tomahawk nemoj ba imat lijepo misljenje o ronaldu gdje ces to, ubjedit ce te da je mlijeko crno
ne mogu da vjerujem kako lafo ozbiljna raja reaguje na te price portala o nevinascu i godzili, kako se svaki ronaldov potez stavlja pod lupu i vijecanje.. njima to godi, stvorili su dva razlicita profila ljudi i na tome prodaju milione novina ili dobijaju milione klikova
vise raja ovdje pokusava napravit los odnos messi-a i ronalda i razliku u njihovom ponasanju nego sto oni to zele i misle uopste na to..fakat pomislim kao da dobijate platu zbog takvog pisanja
Nije stvar lijepog misljenja. CR nije svetac, ima i dobrog i loseg, kao i vecina ostalih fudbalera.
Slika koja se formira putem medija (uglavnom onih koji zive od takvih prica)....takvim medijima su publika oni koji se upale na takve vijesti. I, onda imamo, CR je dajver, ali ne i odlican igrac, CR je napuhan, ali ni u kom slucaju humanitarac....stvori se slika koja odgovara.
I onda kaze s kim ja raspravljam....pa nije to raspravljanje, to je nametanje svog misljenja, svog stava koji ne daje kompletnu sliku.
kory_galaktikos

#3249 Re: Spanska liga ( Primera División )

Tomahawk11 wrote:
kory_galaktikos wrote:tomahawk nemoj ba imat lijepo misljenje o ronaldu gdje ces to, ubjedit ce te da je mlijeko crno
Nije stvar lijepog misljenja. CR nije svetac, ima i dobrog i loseg, kao i vecina ostalih fudbalera.
Slika koja se formira putem medija (uglavnom onih koji zive od takvih prica)....takvim medijima su publika oni koji se upale na takve vijesti. I, onda imamo, CR je dajver, ali ne i odlican igrac, CR je napuhan, ali ni u kom slucaju humanitarac....stvori se slika koja odgovara.
I onda kaze s kim ja raspravljam....pa nije to raspravljanje, to je nametanje svog misljenja, svog stava koji ne daje kompletnu sliku.
ma kad je takvog nivoa da mu je glavni izvor ta "zuta stampa" neka misli ha ja...kad ne moze svojom glavom misliti neka ih zatupljuje ovo.. raja cesto net koriste u pogresne svrhe..ne kaze se dzaba lakse metar u guzicu nego cenat u glavu
ultima_palabra

#3250 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by ultima_palabra »

Smoriste pravo... nakon svakog posta jedan mali pingvin na Antarktiku umre :oops:
Post Reply