X FACTOR Adria

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
LEDA

#3226 Re: X FACTOR Adria

Post by LEDA »

Čini li se i vama da je ove godine manje dobrih pjevača. Prošla sezona je odmah "izbacila" nekoliko veoma upečatljivih pjevača.....a možda sam previše očekivala :?
JanuaryJones

#3227 Re: X FACTOR Adria

Post by JanuaryJones »

LEDA wrote:Čini li se i vama da je ove godine manje dobrih pjevača. Prošla sezona je odmah "izbacila" nekoliko veoma upečatljivih pjevača.....a možda sam previše očekivala :?
Da, nekako su svi prosječni...baš sam komentarisala kako je puno lošiji početak nego prošle godine. A i žiri mi je bezveze.
Clan komisije

#3228 Re: X FACTOR Adria

Post by Clan komisije »

Mozda se ljudi pogresno izrazavaju, poenta je u tome da ako nisi brate za 10 godina uspio napraviti iole kvalitetnu pjesmu, koncert, nastup...mozda da se preispitas, da skotnas da je to to - i to uz poprilicnu medijsku paznju i to na prostoru gdje manjka autorskih stvaralaca, muzicara itd...

I barem bi Amel sa toliko godina u guzici, te sa iskustvom pobjede na ovakvom sou trebao znati da ovo nije bas adekvatan put da se postane pjevac, muzicar. Mozes postati poznat - ali do sljedece sezone soua.

I jos ej izjavi BiH malo trziste u regiji ga ne znaju... kao lafo eto mi sad levati ne znamo sta valja, pa ce on tamo nastupiti pa ce bit poznat u regiji. A koliko znam oni super talenti su se odvijali uporedo i u Hrvatskoj i kod nas, ako se ne varam, pa su se mijesali, on je tamo nastupao, oni ovamo..itd... Ali eto mozda sad Srbija, Albanija, Makedonija vide nesto u njemu sto mi eto kao nismo... :zzzz:
It_is_a_Leclerc

#3229 Re: X FACTOR Adria

Post by It_is_a_Leclerc »

Amel Ćurić ima harizmu znaka zabrane polukružnog okretanja.
LEDA

#3230 Re: X FACTOR Adria

Post by LEDA »

It_is_a_Leclerc wrote:Amel Ćurić ima harizmu znaka zabrane polukružnog okretanja.
:izet: :lol: :lol: :lol:
The Realist

#3231 Re: X FACTOR Adria

Post by The Realist »

Clan komisije wrote:Mozda se ljudi pogresno izrazavaju, poenta je u tome da ako nisi brate za 10 godina uspio napraviti iole kvalitetnu pjesmu, koncert, nastup...mozda da se preispitas, da skotnas da je to to - i to uz poprilicnu medijsku paznju i to na prostoru gdje manjka autorskih stvaralaca, muzicara itd...

I barem bi Amel sa toliko godina u guzici, te sa iskustvom pobjede na ovakvom sou trebao znati da ovo nije bas adekvatan put da se postane pjevac, muzicar. Mozes postati poznat - ali do sljedece sezone soua.

I jos ej izjavi BiH malo trziste u regiji ga ne znaju... kao lafo eto mi sad levati ne znamo sta valja, pa ce on tamo nastupiti pa ce bit poznat u regiji. A koliko znam oni super talenti su se odvijali uporedo i u Hrvatskoj i kod nas, ako se ne varam, pa su se mijesali, on je tamo nastupao, oni ovamo..itd... Ali eto mozda sad Srbija, Albanija, Makedonija vide nesto u njemu sto mi eto kao nismo... :zzzz:
A nije isto njemu ako nastupa po diskotekama kod nas i po diskotekama ex-yu. Koliko god "sitno" izgledalo, povelika je razlika u zaradi. Osim toga, šta mu još preostaje?

Mada bih ja najviše volio da pjeva, a da nikako ne priča.
Clan komisije

#3232 Re: X FACTOR Adria

Post by Clan komisije »

The Realist wrote:
Clan komisije wrote:Mozda se ljudi pogresno izrazavaju, poenta je u tome da ako nisi brate za 10 godina uspio napraviti iole kvalitetnu pjesmu, koncert, nastup...mozda da se preispitas, da skotnas da je to to - i to uz poprilicnu medijsku paznju i to na prostoru gdje manjka autorskih stvaralaca, muzicara itd...

A nije isto njemu ako nastupa po diskotekama kod nas i po diskotekama ex-yu. Koliko god "sitno" izgledalo, povelika je razlika u zaradi. Osim toga, šta mu još preostaje?

Mada bih ja najviše volio da pjeva, a da nikako ne priča.
Ma naravno, cilj 95% takmicara jeste upravo to da dignu cijene tezge...

I Amelu je naravno to jedini cilj...
Pa i sam rece da je odmah dobio ponude nakon emisije.

Zato su ove emisije malo i glupe, i zato i pobjednici nista ne naprave...
ćiribiribela

#3233 Re: X FACTOR Adria

Post by ćiribiribela »

VV je potpuno upravu za voditelja. :D
VenomousV

#3234 Re: X FACTOR Adria

Post by VenomousV »

ćiribiribela wrote:VV je potpuno upravu za voditelja. :D
8-)
jel' to nesto bilo? fulila sam pocetak :D

btw, nas dvije se stvarno trebamo poceti druziti :D
ćiribiribela

#3235 Re: X FACTOR Adria

Post by ćiribiribela »

Bio na samom pocetku. :D

Zovem te na kafu prvi put kad dodjem u sa. :D
VenomousV

#3236 Re: X FACTOR Adria

Post by VenomousV »

ćiribiribela wrote:Bio na samom pocetku. :D

Zovem te na kafu prvi put kad dodjem u sa. :D

pliz du :kiss:
ćiribiribela

#3237 Re: X FACTOR Adria

Post by ćiribiribela »

Pa jel ovaj Masimo for real? Osjecam se suicidalno svaki put kad progovori.
Ridjobrki

#3238 Re: X FACTOR Adria

Post by Ridjobrki »

Massimo - pola čovjek, pola saučešće.
JanuaryJones

#3239 Re: X FACTOR Adria

Post by JanuaryJones »

ćiribiribela wrote:Pa jel ovaj Masimo for real? Osjecam se suicidalno svaki put kad progovori.
exactly :shock:
York Light 100`s

#3240 Re: X FACTOR Adria

Post by York Light 100`s »

ćiribiribela wrote:Pa jel ovaj Masimo for real? Osjecam se suicidalno svaki put kad progovori.
Massimo mi pokvari emisiju. Kakvi su to izrazi? Kakvi pokreti? Kakvo proseravanje? Ovaj živi u nekom svom svijetu, treba ga zamijeniti sa nekom opuštenijom osobom. Nevažno koliko si dobar ili kvalifikovan za člana žirija, trebaš imati taj X factor :D da bi kao član žirija zabavio gledaoce, ovaj muči i sebe i nas. Pa radije bi gledao i onog neurednog pijanog četnika Boru Čorbu kao člana žirija, bar ne bih osjećao neku mučninu u stomaku kad progovori kao kod ovoga

I nemoj molim te u istoj rečenici prelaziti sa našeg na engleski, odmah ga se sjetim :D
It_is_a_Leclerc

#3241 Re: X FACTOR Adria

Nešad Selman ?! :shock: Još samo Kula, Bubi, Kice, Dr. Zo i eto ih na hrpi :D

Evo ovaj Nikola iz Zagreba.. Lik ima bend koji rastura, i umalo su jedne godine išli na Euroviziju...
ćiribiribela

#3242 Re: X FACTOR Adria

Post by ćiribiribela »

Ovaj zadnji je bio dobar. :D

evo Nesada http://www.klix.ba/magazin/muzika/nesad ... /091106032

Kao sto rekoh, ocekujem Babajica i Vukasina. :D
Ridjobrki

#3243 Re: X FACTOR Adria

Post by Ridjobrki »

Ova Aleksandra će oboliti na jajnike sjedeći na mokrom nakon ovih nekih učesnika. :-?
Mustang1

#3244 Re: X FACTOR Adria

Post by Mustang1 »

Je'l se i Armin Muzaferija prijavio ? :D
VenomousV

#3245 Re: X FACTOR Adria

Post by VenomousV »

Image

khm :roll:
ćiribiribela

#3246 Re: X FACTOR Adria

Post by ćiribiribela »

adorable :oops: :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#3247 Re: X FACTOR Adria

Samo da se Smrdašin ne pojavi.
JanuaryJones

#3248 Re: X FACTOR Adria

Post by JanuaryJones »

Sjo lika, ne može Željka očima smisliti. Uvrijedi se k'o mlada :lol: :lol: :lol:
Partizzanka

#3249 Re: X FACTOR Adria

Post by Partizzanka »

evo i ovaj selman ... prije 5 god rekao da je zavrsio sa pjevaskom karijerom sta sad hoce?

fino pjeva onaj fudbaler

al su mi voditelji ZAKON!
oboje!
phillie

#3250 Re: X FACTOR Adria

Post by phillie »

Koliko god Massimo bio iritantan, ipak mi se cini da su mu komentari na mjestu sto se tice takmicara, za razliku od recimo Aleksandre, kojoj takmicar treba bas da zariba, pa da ne bude "tebe sam cekala, tooo, uuh" i tako to :D
Dobro Ridjo rece gore :D
Post Reply