Drug...ipak napreduju, ovaj put je to bilo malo diskretnije, nije ofirno kao henrijeva ruka. Vidjet cemo sta su spremili za sljedece kvalifikacije...campa_xxx wrote:
Svasta bih psovao.....
Svaka cast momcima od Hasagica/Begovica do Dzeke...Ne pamtim kad sam bolju tekmu gledao.
Ja sam ponosan na ove momke!!!
BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Comrad
#3226 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
-
theTruePath
#3227 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
SVAKA CAST MOMCI,,,DZEKO,,,SAFET!!!

- jeza u ledja
#3228 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ne cujes najbolje.anthraxQ wrote:potres_mozga wrote:Evo i engleski komentator rece da je bilo van sesnesterca
http://videa.hu/videok/sport/fra-1-bih-HyJVQeKFwaVfI4zw
Al' dzaba sad pricati
Komentator:That was outside the box....
jooooj Bože, upucao bih ga!![]()
![]()
![]()
Kaze: "He'd claim (Spahic) that that was outside the box".
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#3229 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
pa biseru moj... ja sam samo jedan od komentara ovdje postirao, neću sve. a pročitao sam sličnih barem 10.qwertzuiop123 wrote:generalizacija na osnovu jednog komentara....anthraxQ wrote:sa jednog hrvatskog popularnog foruma.točno., u pravu si
dakle ja želim u baražu bilo koga osim bosne
e ovo trebamo zapamtiti... Svi sada žele da nas izbjegnu!!!!!
eto.
- Janjicar
#3230 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Irska nije nositelj nego turska je nositeljeyesburn wrote:od ovog svega bih irce...leet wrote:http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011
Croatia 32723
Portugal 31202
Ireland 28203
Czech Republic 27982
nosioci..
najgore bi bilo hrvatska ili portugal...
i znači "samo" papac ne igra u baražu? e jebemu miša, kud nije pandža...
Pozzdrav
-
Korisničkoime
#3231 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ne bi, ne bi ljudi život psovali i ne bi sudcu majku jeeeebavaliiiiiiii kako bi se igralo i kako bi se dobilo i kako bi dobro biloooooo ooooooo oooo da smo mi neko. Ali neka vas piiiičke dajte nam Portugal da se igramo zgazit ćemo ih i otići na vaš Euro da vas i tu prospemo. Joj ljudi ne mogu vam opisati koliko sam ljut i koliko mi je inat proradio.
P.S. u baražu ne mogu prvu igrati Pandža i Papac to je to.
Nema tuge, samo ljutnja, bijes i inat pa kaže huligani pa da mogu pola Pariza bi im zapalio neka znaju da valja dobro platiti za nepostojeći penal.
P.S. u baražu ne mogu prvu igrati Pandža i Papac to je to.
Nema tuge, samo ljutnja, bijes i inat pa kaže huligani pa da mogu pola Pariza bi im zapalio neka znaju da valja dobro platiti za nepostojeći penal.
- shalla
#3232 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Al ja već godinama ne mogu da skontam zašto naši igrači glume profinjenje igrače. Pa jebemu majku na terminima se zna ako je ovakva tarapana pred golom nabij je u 3 pičke materine al kod nas svi stoperi hoće da igraju ko Beckenbauer, te je zagradi, te fino iznesi...
Joj Spaha, pa za njega baš važi ona od junaka do tragičara...
P.S. Mislim da je i Lulić večeras dobio karton, dakle ni njega nema...
Joj Spaha, pa za njega baš važi ona od junaka do tragičara...
P.S. Mislim da je i Lulić večeras dobio karton, dakle ni njega nema...
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#3233 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
da. upravu si.jeza u ledja wrote:Ne cujes najbolje.anthraxQ wrote:potres_mozga wrote:Evo i engleski komentator rece da je bilo van sesnesterca
Al' dzaba sad pricati
Komentator:That was outside the box....
jooooj Bože, upucao bih ga!![]()
![]()
![]()
Kaze: "He'd claim (Spahic) that that was outside the box".
ali je komentator izrazio sumnju oko ispravnosti penala.
kaže da je bilo na ivici, ali je sudija odlučio da je penal.
- macan prvi
#3234 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
campa_xxx wrote:
Svasta bih psovao.....
Svaka cast momcima od Hasagica/Begovica do Dzeke...Ne pamtim kad sam bolju tekmu gledao.
Ja sam ponosan na ove momke!!!
Ajmo predlazite kako ce Francuzi naredni put varati da odu na neko takmicenje
- campa_xxx
#3235 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
I jos nesto....prije ovog satro penala Nasri je faulirao Spahica s ledja kad su se borili oko lopte...to je moron trebao svirati. Ali ne vrijedi sada pricati, utakmica je zavrsena a nama slijedi baraz ! Jos jednom, ja sam ponosan!
- jeza u ledja
#3236 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Kako znas?Janjicar wrote:Irska nije nositelj nego turska je nositeljeyesburn wrote:od ovog svega bih irce...leet wrote:http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011
Croatia 32723
Portugal 31202
Ireland 28203
Czech Republic 27982
nosioci..
Pozzdrav
Na UEFAinoj stranici jos nema zvanicne potvrde.
- Dupli_skalp
#3237 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
nije dobio, napisao sam ko je sve dobio.shalla wrote:P.S. Mislim da je i Lulić večeras dobio karton, dakle ni njega nema...
ima i na livescore.
- Pokerboy11
#3238 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
odesveuhonduras wrote:i prošli put nas niko nije želio...anthraxQ wrote:sa jednog hrvatskog popularnog foruma.točno., u pravu si
dakle ja želim u baražu bilo koga osim bosne
e ovo trebamo zapamtiti... Svi sada žele da nas izbjegnu!!!!!
zajhebite to vi ljudi, i svaka vam čast ako vi imate išta pozitivno unutar sebe u ovom trebutku, i zaboli me što će nekome ovo smetati ali meni je pun klinac svega... jednostavno nemogu doći sebi kako smo ovako prokleti... ne dobiti utakmicu, a odigrati onakvo poluvrijeme, to se ne može nikome dogoditi. Ono je vjerovatno jedno od najboljih poluvremena koje je jedna ekipa odigrala na vrhunskoj nogometnoj razini u zadnjih podosta godina.
Fujjjjj, gadi mi se sve
Last edited by Pokerboy11 on 12/10/2011 00:41, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#3239 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nije.shalla wrote: P.S. Mislim da je i Lulić večeras dobio karton, dakle ni njega nema...
-
ultrajvosa 1987
#3240 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Znam samo jedno, Spahic je ono morao na tribine nabiti... i vozdra.
Nasri ga malo povlaci, pa padaj jadan ne bio , on lafo nesto u duel na snagu, kapitenski... ma jebo te vise ta igra, poslije toga isto opet pravi, DRIBLA u hebenom 16-cu.....
Ne bi nam dali gola iz igre da se igralo 5 dana, samo slobodnjak ili penal, slobodne mahali usima, znaci samo penal...
Ne krivim Spahu toliko, jer bojim se da bi penal navuk'o svakako, ali ga krivim za onu nonsalanciju... da je duel bio 1-1, pa ga driblingom izlevatio Nasri (k'o sto ih je Menez u par navrata) rekao bih svaka cast, majstor... ali onako ponasanje 10tak min. prije kraja ... u najmanju ruku ne kontam....
Ovo je sok , (poznavajuci nas mentalitet), od kojeg ce se tesko ili nikako oporaviti, i toga me vise strah nego bilo koje ekipe iz baraza. Realno Potrugal sa onom pi*kom zalizanom je nenadjebiv za nas, ostalo je sve u 5 deka, irci, cesi, 'rvati, mada bi posljednje najlakse prosli igracki , na terenu... a sve oko te utakmice bi bilo UZAS.
Svim momcima svaka cast na prikazanom, ali dokle vise ova nesreca, ne znanje, ne znam ni ja vise sta sve ne ??? Hoce li nas ikad obradovati ??? Nemamo mi nista od toga sto smo bili bolji, nismo se plasirali i to se jedino broji.... Valjda me demantuju u barazu. Amin.
Za kraj, Papeta cijenim i podrzavam od samog pocetka, dokazao je kroz kvalifikacije da je ekipu extra poslozio, ALI ... ako pozoves ponovo onog jada sa kosicom onda majstore radis prvo protiv drzave, pa onda i protiv sebe, zbog njega gubimo jednu izmjenu, a svi znamo da nije mogao nastupiti, ti si mu povjerovao i fino je vratio. Nikad se da Bog da ne oporavio.
FUJ JADE SEBICNI.
P.S. Ako cemo realno Spaha je za onaj "start" zasluzio i karton kad je vec svirao penal, sto bi znacilo i crveni.
Nasri ga malo povlaci, pa padaj jadan ne bio , on lafo nesto u duel na snagu, kapitenski... ma jebo te vise ta igra, poslije toga isto opet pravi, DRIBLA u hebenom 16-cu.....
Ne bi nam dali gola iz igre da se igralo 5 dana, samo slobodnjak ili penal, slobodne mahali usima, znaci samo penal...
Ne krivim Spahu toliko, jer bojim se da bi penal navuk'o svakako, ali ga krivim za onu nonsalanciju... da je duel bio 1-1, pa ga driblingom izlevatio Nasri (k'o sto ih je Menez u par navrata) rekao bih svaka cast, majstor... ali onako ponasanje 10tak min. prije kraja ... u najmanju ruku ne kontam....
Ovo je sok , (poznavajuci nas mentalitet), od kojeg ce se tesko ili nikako oporaviti, i toga me vise strah nego bilo koje ekipe iz baraza. Realno Potrugal sa onom pi*kom zalizanom je nenadjebiv za nas, ostalo je sve u 5 deka, irci, cesi, 'rvati, mada bi posljednje najlakse prosli igracki , na terenu... a sve oko te utakmice bi bilo UZAS.
Svim momcima svaka cast na prikazanom, ali dokle vise ova nesreca, ne znanje, ne znam ni ja vise sta sve ne ??? Hoce li nas ikad obradovati ??? Nemamo mi nista od toga sto smo bili bolji, nismo se plasirali i to se jedino broji.... Valjda me demantuju u barazu. Amin.
Za kraj, Papeta cijenim i podrzavam od samog pocetka, dokazao je kroz kvalifikacije da je ekipu extra poslozio, ALI ... ako pozoves ponovo onog jada sa kosicom onda majstore radis prvo protiv drzave, pa onda i protiv sebe, zbog njega gubimo jednu izmjenu, a svi znamo da nije mogao nastupiti, ti si mu povjerovao i fino je vratio. Nikad se da Bog da ne oporavio.
FUJ JADE SEBICNI.
P.S. Ako cemo realno Spaha je za onaj "start" zasluzio i karton kad je vec svirao penal, sto bi znacilo i crveni.
- Riddle
#3241 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Je li ovo sigurno za nosioce? Nemoj da sutra bude drugacije. Ne pisite nista ako niste sigurni.
A ako je ovako, samo ne Portugal. Bilo ko, samo ne oni.
-
qwertzuiop123
#3242 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
pa normalno da ce to reci, englezi vole francuze ko srbi bosnjakepotres_mozga wrote:Evo i engleski komentator rece da je bilo van sesnesterca
-
candy_Man
#3243 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
sta reci, umjesto da svi proslavljamo najveci uspijeh naseg reprezentativnog fudbala mi moramo sudiji sve po spisku zato sto francuzi nisu nikak0o drugacije mogli da nam daju gol. ovo je najljepsa noc koju nam je reprezentacija pruzila do sada. onakvu igru, protiv jedne francuske u sred pariza mislim da niko, ama bas niko nije mogao ni da zamisli. i onakav gol dzeke. al jbg, nemamo mi srece. nece ta usrana sreca da nas pomiluje jednom u zivotu. valja se sad peljati po barazu, i opet kidati zivce. al jbg. mora se ici dalje. hvala momcima za sjajnu igru, hvala susicu dozivotni selektore sto ste nam bar za trenutak pruzili nadu za nesto najljepse sto smo mogli osjetiti. al neda jebena evropa i sudije da i mi pokazemo njima ko je Bosna i Hercegovina. hvala i nadam se da cemo imati vise srece u barazu 
-
qwertzuiop123
#3244 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
boli dzeku briga, ima milione, ovo je bas smijesno o cemu se ovdje raspravlja, ni iz dzepa ni u dzep, izgubili pobjediliComrad wrote:I valja sad Dzeki sa ovim govnetom igrat u citiju. Nadam se da ce ga dobro isamarat na treningu.
- Janjicar
#3245 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ako index laze i ako bht laze i meni se cini na sportsport ima onda ti i ja lazemjeza u ledja wrote:Kako znas?Janjicar wrote:Irska nije nositelj nego turska je nositeljeyesburn wrote:
od ovog svega bih irce...
Pozzdrav
Na UEFAinoj stranici jos nema zvanicne potvrde.
-
north
#3246 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ha, otprilike ovako i jeste ovaj škotski kurton razmišljao....Comrad wrote:
Uh kako ovo večeras boli
Šta prigovarati našim momcima i selektoru nakon večerašnje predstave, kakav moraš biti bezobraznik i drznik i tražiti sada neke razloge neuspjeha: "Spahić je trebao izbiti loptu, Sušić je trebao pred kraj ubaciti napadača a mi već izvršili 3 izmjene
Francuska đubrad nastavljaju sa bezobrazlukom i da uz pomoć svevišnjeg Platinija
Pazi sad mudrog škotskog smrada kako sudi: prvo poluvrijeme mestralno, al fakat, a drugo, odmah nakon 15 minuta kako se mi polako bižimo našoj istoriji, u samo 15 minuta dodjeljuje 4 zaredom žuta kartona, ne znam sjeća li se ko žutog kartona Spahiću kad se na ponovljenom snimku iz aviona vidi kako se Spahić odmiče i ni sekunde ne dodiruje francuza koji kao kakav cirkusant pada, a škotskom gmazu puno ne treba da nebitnom bosancu pokaže žuti
I onda nakon četiri žuta, postojala su dva scenarija: ili da dobijemo crveni ili da da se svira penal....oni ga drugačije ne bi dali....
Nisam pristalica neralnih teorija zavjere, ali ovo večeras je blago rečeno bilo tendenciozno i bezobrazno....
Šta dalje, mi smo ovom tekmom samo pokazali koliko možemo i zato, LJUDI ZBIJMO REDOVE OD IGRAČA I SELEKTORA I SVIH LJUDI KOJI VOLE OVU DRŽAVU KAO NIKAD DO SADA, neka nas ova nepravda samo ojača i da u baražu pometemo bilo koga da dođe, pa i taj jebeni Portugal, ne interesuje me.....Halo ba, mi večeras na Stade de France-u pred 80000 ljudi većm dijelom tekme razbijemo Francuze i sad treba da se nekoga plašimo??? Ko im jebe mater svima redom, zbijmo redove, ohladimo se od šoka i u baraž uz naše zmajeve, MI TO MOŽEMO!!!!
- kokuz_sa
#3247 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
imal gdje ocjene igre nocas igraca?
nocas je mujdza odigrao utakmicu svog zivota..
ovu njegovu igru ako su gledali kakvi skauti..ode on vec sada na polusezoni iz onog frajburga
jednnostavno pravio je francuze budalama po desnoj strani
nocas je mujdza odigrao utakmicu svog zivota..
ovu njegovu igru ako su gledali kakvi skauti..ode on vec sada na polusezoni iz onog frajburga
jednnostavno pravio je francuze budalama po desnoj strani
- Dupli_skalp
#3248 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
na uefa listi turska je ispred irske, tako da bi ovo moglo biti tačno.
- jeza u ledja
#3249 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sigurno je Portugal, Hrvatska i Ceska.Riddle wrote:Je li ovo sigurno za nosioce? Nemoj da sutra bude drugacije. Ne pisite nista ako niste sigurni.
Dilema je izmedju Irske i Turske. Ja mislim da je Irska ispred Turske, ali neki kazu obratno. Pa cemo vidjeti.
Voliko bih u barazu Irsku ili Cesku.
Al naravno mi smo kurate srece pa ocekujem Portugal, eventualno rat sa Hrvatskom.
- jeza u ledja
#3250 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Gdje je ta lista?eyesburn wrote:na uefa listi turska je ispred irske, tako da bi ovo moglo biti tačno.