BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Comrad

#3226 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Comrad »

campa_xxx wrote:Image
Image

Svasta bih psovao.....

Svaka cast momcima od Hasagica/Begovica do Dzeke...Ne pamtim kad sam bolju tekmu gledao.

Ja sam ponosan na ove momke!!!
Drug...ipak napreduju, ovaj put je to bilo malo diskretnije, nije ofirno kao henrijeva ruka. Vidjet cemo sta su spremili za sljedece kvalifikacije...
theTruePath

#3227 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by theTruePath »

SVAKA CAST MOMCI,,,DZEKO,,,SAFET!!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
jeza u ledja

#3228 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

anthraxQ wrote:
potres_mozga wrote:Evo i engleski komentator rece da je bilo van sesnesterca
http://videa.hu/videok/sport/fra-1-bih-HyJVQeKFwaVfI4zw

Al' dzaba sad pricati :(

Komentator:That was outside the box....

jooooj Bože, upucao bih ga! :x :x :x :x
Ne cujes najbolje.

Kaze: "He'd claim (Spahic) that that was outside the box".
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#3229 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by anthraxQ »

qwertzuiop123 wrote:
anthraxQ wrote:
točno., u pravu si

dakle ja želim u baražu bilo koga osim bosne
sa jednog hrvatskog popularnog foruma.

e ovo trebamo zapamtiti... Svi sada žele da nas izbjegnu!!!!!
generalizacija na osnovu jednog komentara....
pa biseru moj... ja sam samo jedan od komentara ovdje postirao, neću sve. a pročitao sam sličnih barem 10.

eto. ;-)
Janjicar

#3230 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Janjicar »

eyesburn wrote:
leet wrote:http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011

Croatia 32723
Portugal 31202
Ireland 28203
Czech Republic 27982

nosioci..
od ovog svega bih irce...

najgore bi bilo hrvatska ili portugal...

i znači "samo" papac ne igra u baražu? e jebemu miša, kud nije pandža...
Irska nije nositelj nego turska je nositelj
Pozzdrav
Korisničkoime

#3231 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Korisničkoime »

Ne bi, ne bi ljudi život psovali i ne bi sudcu majku jeeeebavaliiiiiiii kako bi se igralo i kako bi se dobilo i kako bi dobro biloooooo ooooooo oooo da smo mi neko. Ali neka vas piiiičke dajte nam Portugal da se igramo zgazit ćemo ih i otići na vaš Euro da vas i tu prospemo. Joj ljudi ne mogu vam opisati koliko sam ljut i koliko mi je inat proradio.
P.S. u baražu ne mogu prvu igrati Pandža i Papac to je to.
Nema tuge, samo ljutnja, bijes i inat pa kaže huligani pa da mogu pola Pariza bi im zapalio neka znaju da valja dobro platiti za nepostojeći penal.
shalla

#3232 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by shalla »

Al ja već godinama ne mogu da skontam zašto naši igrači glume profinjenje igrače. Pa jebemu majku na terminima se zna ako je ovakva tarapana pred golom nabij je u 3 pičke materine al kod nas svi stoperi hoće da igraju ko Beckenbauer, te je zagradi, te fino iznesi...

Joj Spaha, pa za njega baš važi ona od junaka do tragičara...

P.S. Mislim da je i Lulić večeras dobio karton, dakle ni njega nema...
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#3233 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by anthraxQ »

jeza u ledja wrote:
anthraxQ wrote:

Al' dzaba sad pricati :(

Komentator:That was outside the box....

jooooj Bože, upucao bih ga! :x :x :x :x
Ne cujes najbolje.

Kaze: "He'd claim (Spahic) that that was outside the box".
da. upravu si.

ali je komentator izrazio sumnju oko ispravnosti penala.

kaže da je bilo na ivici, ali je sudija odlučio da je penal.
macan prvi

#3234 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by macan prvi »

campa_xxx wrote:Image
Image

Svasta bih psovao.....

Svaka cast momcima od Hasagica/Begovica do Dzeke...Ne pamtim kad sam bolju tekmu gledao.

Ja sam ponosan na ove momke!!!

:thumbup: :dance:

Ajmo predlazite kako ce Francuzi naredni put varati da odu na neko takmicenje :D Ja predlazem neofirnu lastu kad puhne vjetar s tribine :-) :lol:
campa_xxx

#3235 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by campa_xxx »

I jos nesto....prije ovog satro penala Nasri je faulirao Spahica s ledja kad su se borili oko lopte...to je moron trebao svirati. Ali ne vrijedi sada pricati, utakmica je zavrsena a nama slijedi baraz ! Jos jednom, ja sam ponosan!
jeza u ledja

#3236 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

Janjicar wrote:
eyesburn wrote:
leet wrote:http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011

Croatia 32723
Portugal 31202
Ireland 28203
Czech Republic 27982

nosioci..

Pozzdrav
Kako znas?

Na UEFAinoj stranici jos nema zvanicne potvrde.
Dupli_skalp

#3237 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Dupli_skalp »

shalla wrote:P.S. Mislim da je i Lulić večeras dobio karton, dakle ni njega nema...
nije dobio, napisao sam ko je sve dobio.

ima i na livescore.
Pokerboy11

#3238 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Pokerboy11 »

odesveuhonduras wrote:
anthraxQ wrote:
točno., u pravu si

dakle ja želim u baražu bilo koga osim bosne
sa jednog hrvatskog popularnog foruma.

e ovo trebamo zapamtiti... Svi sada žele da nas izbjegnu!!!!!

:thumbup:
i prošli put nas niko nije želio...

zajhebite to vi ljudi, i svaka vam čast ako vi imate išta pozitivno unutar sebe u ovom trebutku, i zaboli me što će nekome ovo smetati ali meni je pun klinac svega... jednostavno nemogu doći sebi kako smo ovako prokleti... ne dobiti utakmicu, a odigrati onakvo poluvrijeme, to se ne može nikome dogoditi. Ono je vjerovatno jedno od najboljih poluvremena koje je jedna ekipa odigrala na vrhunskoj nogometnoj razini u zadnjih podosta godina.

Fujjjjj, gadi mi se sve
:((((((((((((((((((((( Nadati se da idemo kroz baraz mi se nismo obrukali FRANCUZI jesu !
Last edited by Pokerboy11 on 12/10/2011 00:41, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#3239 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

shalla wrote: P.S. Mislim da je i Lulić večeras dobio karton, dakle ni njega nema...
Nije.
ultrajvosa 1987

#3240 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by ultrajvosa 1987 »

Znam samo jedno, Spahic je ono morao na tribine nabiti... i vozdra.
Nasri ga malo povlaci, pa padaj jadan ne bio , on lafo nesto u duel na snagu, kapitenski... ma jebo te vise ta igra, poslije toga isto opet pravi, DRIBLA u hebenom 16-cu.....

Ne bi nam dali gola iz igre da se igralo 5 dana, samo slobodnjak ili penal, slobodne mahali usima, znaci samo penal...
Ne krivim Spahu toliko, jer bojim se da bi penal navuk'o svakako, ali ga krivim za onu nonsalanciju... da je duel bio 1-1, pa ga driblingom izlevatio Nasri (k'o sto ih je Menez u par navrata) rekao bih svaka cast, majstor... ali onako ponasanje 10tak min. prije kraja ... u najmanju ruku ne kontam....

Ovo je sok , (poznavajuci nas mentalitet), od kojeg ce se tesko ili nikako oporaviti, i toga me vise strah nego bilo koje ekipe iz baraza. Realno Potrugal sa onom pi*kom zalizanom je nenadjebiv za nas, ostalo je sve u 5 deka, irci, cesi, 'rvati, mada bi posljednje najlakse prosli igracki , na terenu... a sve oko te utakmice bi bilo UZAS.

Svim momcima svaka cast na prikazanom, ali dokle vise ova nesreca, ne znanje, ne znam ni ja vise sta sve ne ??? Hoce li nas ikad obradovati ??? Nemamo mi nista od toga sto smo bili bolji, nismo se plasirali i to se jedino broji.... Valjda me demantuju u barazu. Amin.

Za kraj, Papeta cijenim i podrzavam od samog pocetka, dokazao je kroz kvalifikacije da je ekipu extra poslozio, ALI ... ako pozoves ponovo onog jada sa kosicom onda majstore radis prvo protiv drzave, pa onda i protiv sebe, zbog njega gubimo jednu izmjenu, a svi znamo da nije mogao nastupiti, ti si mu povjerovao i fino je vratio. Nikad se da Bog da ne oporavio.
FUJ JADE SEBICNI.

P.S. Ako cemo realno Spaha je za onaj "start" zasluzio i karton kad je vec svirao penal, sto bi znacilo i crveni.
Riddle

#3241 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Riddle »

Je li ovo sigurno za nosioce? Nemoj da sutra bude drugacije. Ne pisite nista ako niste sigurni.

A ako je ovako, samo ne Portugal. Bilo ko, samo ne oni. :(
qwertzuiop123

#3242 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by qwertzuiop123 »

pa normalno da ce to reci, englezi vole francuze ko srbi bosnjake
candy_Man

#3243 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by candy_Man »

sta reci, umjesto da svi proslavljamo najveci uspijeh naseg reprezentativnog fudbala mi moramo sudiji sve po spisku zato sto francuzi nisu nikak0o drugacije mogli da nam daju gol. ovo je najljepsa noc koju nam je reprezentacija pruzila do sada. onakvu igru, protiv jedne francuske u sred pariza mislim da niko, ama bas niko nije mogao ni da zamisli. i onakav gol dzeke. al jbg, nemamo mi srece. nece ta usrana sreca da nas pomiluje jednom u zivotu. valja se sad peljati po barazu, i opet kidati zivce. al jbg. mora se ici dalje. hvala momcima za sjajnu igru, hvala susicu dozivotni selektore sto ste nam bar za trenutak pruzili nadu za nesto najljepse sto smo mogli osjetiti. al neda jebena evropa i sudije da i mi pokazemo njima ko je Bosna i Hercegovina. hvala i nadam se da cemo imati vise srece u barazu :bih:
qwertzuiop123

#3244 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by qwertzuiop123 »

Comrad wrote:I valja sad Dzeki sa ovim govnetom igrat u citiju. Nadam se da ce ga dobro isamarat na treningu.
boli dzeku briga, ima milione, ovo je bas smijesno o cemu se ovdje raspravlja, ni iz dzepa ni u dzep, izgubili pobjedili
Janjicar

#3245 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Janjicar »

jeza u ledja wrote:
Janjicar wrote:
eyesburn wrote:

Pozzdrav
Kako znas?

Na UEFAinoj stranici jos nema zvanicne potvrde.
Ako index laze i ako bht laze i meni se cini na sportsport ima onda ti i ja lazem ;)
north

#3246 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by north »

Comrad wrote:Image
Ha, otprilike ovako i jeste ovaj škotski kurton razmišljao....

Uh kako ovo večeras boli :(

Šta prigovarati našim momcima i selektoru nakon večerašnje predstave, kakav moraš biti bezobraznik i drznik i tražiti sada neke razloge neuspjeha: "Spahić je trebao izbiti loptu, Sušić je trebao pred kraj ubaciti napadača a mi već izvršili 3 izmjene :-), nije trebao Medunjanina vaditi i sl."

Francuska đubrad nastavljaju sa bezobrazlukom i da uz pomoć svevišnjeg Platinija :x i naklonost sudija prolaze dalje...

Pazi sad mudrog škotskog smrada kako sudi: prvo poluvrijeme mestralno, al fakat, a drugo, odmah nakon 15 minuta kako se mi polako bižimo našoj istoriji, u samo 15 minuta dodjeljuje 4 zaredom žuta kartona, ne znam sjeća li se ko žutog kartona Spahiću kad se na ponovljenom snimku iz aviona vidi kako se Spahić odmiče i ni sekunde ne dodiruje francuza koji kao kakav cirkusant pada, a škotskom gmazu puno ne treba da nebitnom bosancu pokaže žuti :x ....

I onda nakon četiri žuta, postojala su dva scenarija: ili da dobijemo crveni ili da da se svira penal....oni ga drugačije ne bi dali....

Nisam pristalica neralnih teorija zavjere, ali ovo večeras je blago rečeno bilo tendenciozno i bezobrazno....

Šta dalje, mi smo ovom tekmom samo pokazali koliko možemo i zato, LJUDI ZBIJMO REDOVE OD IGRAČA I SELEKTORA I SVIH LJUDI KOJI VOLE OVU DRŽAVU KAO NIKAD DO SADA, neka nas ova nepravda samo ojača i da u baražu pometemo bilo koga da dođe, pa i taj jebeni Portugal, ne interesuje me.....Halo ba, mi večeras na Stade de France-u pred 80000 ljudi većm dijelom tekme razbijemo Francuze i sad treba da se nekoga plašimo??? Ko im jebe mater svima redom, zbijmo redove, ohladimo se od šoka i u baraž uz naše zmajeve, MI TO MOŽEMO!!!!
kokuz_sa

#3247 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by kokuz_sa »

imal gdje ocjene igre nocas igraca?

nocas je mujdza odigrao utakmicu svog zivota..
ovu njegovu igru ako su gledali kakvi skauti..ode on vec sada na polusezoni iz onog frajburga

jednnostavno pravio je francuze budalama po desnoj strani
Dupli_skalp

#3248 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Dupli_skalp »

na uefa listi turska je ispred irske, tako da bi ovo moglo biti tačno.
jeza u ledja

#3249 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

Riddle wrote:Je li ovo sigurno za nosioce? Nemoj da sutra bude drugacije. Ne pisite nista ako niste sigurni.

A ako je ovako, samo ne Portugal. Bilo ko, samo ne oni. :(
Sigurno je Portugal, Hrvatska i Ceska.

Dilema je izmedju Irske i Turske. Ja mislim da je Irska ispred Turske, ali neki kazu obratno. Pa cemo vidjeti.
Voliko bih u barazu Irsku ili Cesku.

Al naravno mi smo kurate srece pa ocekujem Portugal, eventualno rat sa Hrvatskom.
jeza u ledja

#3250 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

eyesburn wrote:na uefa listi turska je ispred irske, tako da bi ovo moglo biti tačno.
Gdje je ta lista?
Locked