Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sha_ba

#3226 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

m@m@ wrote:joj jbt jeste neki, ne treba vam nista pricati, a umalo da i ja napisem koju :lol: :lol: :evil:
cekam 8-)
ho oponopono

#3227 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

...uh! Image
jabidapitam

#3228 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by jabidapitam »

Kastanienallee wrote:
m@m@ wrote:joj jbt jeste neki, ne treba vam nista pricati, a umalo da i ja napisem koju :lol: :lol: :evil:
oni koji imaju veću kolekciju priča mogu da objave makar neko džepno izdanje...s pravim darom za pisanje...moglo bi se nešto novca zaraditi
Vec je to sve negdje objavljeno. Pola ovog je suplja/dizanje "rejtinga" sto kaze ramzes :-D
jabidapitam

#3229 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by jabidapitam »

Ja samo znam da losih iskustava nisam imao, medjutim zene koje su bile sa mnom bi mogle stosta ispricati... ne posnosim se jebi ga... Svako njihovo lose iskustvo svede se na to da sam dobar, super i odjednom pobjegnem, doslovno... :)
jabidapitam

#3230 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by jabidapitam »

Taman ja dusu otvorio svi pobjegose :lol:

eto necu vise :D
skafiskafsnjak

#3231 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by skafiskafsnjak »

Pa pobjegle bola :lol:
jabidapitam

#3232 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by jabidapitam »

....a ja visok, plav, zgodan, obdaren, narezan i pokupim nju u svom novom BMW a ona ovakva, onakva, seljanka, dlakava, ne zna ovo, ne zna ono, ja beton, najveci, najbolji frajer ikad radimo mi to kod mene u BMW vec treci sat, ja se znojim, borim, mjenjam poze, dodje joj i jaranica sa sestrom pa s njima ja to sve jos sat-dva, pa se one pocnu tuci zbog mene, cupaju si kose, galame, cakijaju se i to, a ja luuud :D
Uzasno dejt iskustvo

(mozda se sad vrate svi :D )
Ramzess Veliki

#3233 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

sha_ba wrote: jes' to celav :lol: :lol:
8-)
Sad imaš moju sliku. :)
Sad opet imaš moju sliku. :thumbup:
Sad imaš moju sliku gdje sam digao palac. :lol:
skafiskafsnjak

#3234 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by skafiskafsnjak »

E haj sad forumasi, priznajte zbog kojeg od vas je ovo bilo ...

http://--- NO LINKS ---/clanak/77989061368 ... mnazijalki
Ramzess Veliki

#3235 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Nisam kriv, slobode mi ... :mrgreen:
drag_gost

#3236 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drag_gost »

Mora da je onaj sa portirom. :D
Ramzess Veliki

#3237 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Ovo je postalo zajebano mjesto za živjeti - jednoj namigneš, pa je tri druge pretuku. Namigneš drugoj, pretuku te tri druge ili ona što si joj namignuo. Tebi neka namigne, frajer je izbode. Ti namigneš frajeru, prebije te njegov dečko.

Ima li još negdje neko pusto ostrvo ... nenaseljeno i pogodno za sadnju?
Joker88

#3238 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Joker88 »

Ramzess Veliki wrote:Ovo je postalo zajebano mjesto za živjeti - jednoj namigneš, pa je tri druge pretuku. Namigneš drugoj, pretuku te tri druge ili ona što si joj namignuo. Tebi neka namigne, frajer je izbode. Ti namigneš frajeru, prebije te njegov dečko.

ma ko te to prebio?
MedenoSrce

#3239 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

ma ja te vala ne bih pipnula ni da smo sami na tom pustom ostrvu, osim redovnih batina po zasluzi.
Ramzess Veliki

#3240 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Joker88 wrote:
Ramzess Veliki wrote:Ovo je postalo zajebano mjesto za živjeti - jednoj namigneš, pa je tri druge pretuku. Namigneš drugoj, pretuku te tri druge ili ona što si joj namignuo. Tebi neka namigne, frajer je izbode. Ti namigneš frajeru, prebije te njegov dečko.

ma ko te to prebio?
Mene srećom niko, ali čini mi se i batine su bolje od ovog što se desilo mom frendu ...
Nova godina, dobar party kod frenda, dvospratna kuća, gradski undergrownd ... umjetnici, muzičari, lezbe i propali pjesnici koji nikad ništa izdat' neće ... uglavnom party boli glava! Cuga se iz cisterne direktno. :D
Ujutru ustajem, prvo mi treba da shvatim gdje sam uopće ... prolazim hodnicima, svuda polumrtvi zombiji ... spavaju ko je gdje sinoć pao ... ulazim u dnevnu, Drug leži u krevetu sa nekom debelom masom ...
Hajd' kontam - nije bilo mjesta nigdje. Drug je atletičar, malo reći da ima zavidnu figuru, ovo pored njega ... tetka vlasnika kuće koja se tu slučajno zatekla ... ogromna masa, podsjeća me na ženku morža sa poremećajem štitne žlijezde, ili na prenaduvanu reklamu za Mischelin gume.
Ostali se bude, i kako ko pristiže sjedaju na taj krevet, popravljamo se pivom.
... Drug se budi, pogleda nas i okrene se na drugu stranu.

Zatim skoči iskolačenih očiju ... gleda tetku, diže pokrivač ... opet gleda tetku ... "Hej ti ... diži se ... jesi ... jesi li me ti ovo skinula?"
- "Daaa ... dragi ... zar se ne sjećaš?"
- Čega ... nije valjda nešto bilo?
- "Kako se ne sjećaš - na veš mašini ... pričao si sinoć da ti je veliki, morala sam provjeriti ..." :lol:
sha_ba

#3241 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

pa vi pricajte da vam je veliki dok pijete

:mrgreen: :mrgreen:
jabidapitam

#3242 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by jabidapitam »

Ramzess Veliki wrote:
Joker88 wrote:

ma ko te to prebio?
Mene srećom niko, ali čini mi se i batine su bolje od ovog što se desilo mom frendu ...
Nova godina, dobar party kod frenda, dvospratna kuća, gradski undergrownd ... umjetnici, muzičari, lezbe i propali pjesnici koji nikad ništa izdat' neće ... uglavnom party boli glava! Cuga se iz cisterne direktno. :D
Ujutru ustajem, prvo mi treba da shvatim gdje sam uopće ... prolazim hodnicima, svuda polumrtvi zombiji ... spavaju ko je gdje sinoć pao ... ulazim u dnevnu, Drug leži u krevetu sa nekom debelom masom ...
Hajd' kontam - nije bilo mjesta nigdje. Drug je atletičar, malo reći da ima zavidnu figuru, ovo pored njega ... tetka vlasnika kuće koja se tu slučajno zatekla ... ogromna masa, podsjeća me na ženku morža sa poremećajem štitne žlijezde, ili na prenaduvanu reklamu za Mischelin gume.
Ostali se bude, i kako ko pristiže sjedaju na taj krevet, popravljamo se pivom.
... Drug se budi, pogleda nas i okrene se na drugu stranu.

Zatim skoči iskolačenih očiju ... gleda tetku, diže pokrivač ... opet gleda tetku ... "Hej ti ... diži se ... jesi ... jesi li me ti ovo skinula?"
- "Daaa ... dragi ... zar se ne sjećaš?"
- Čega ... nije valjda nešto bilo?
- "Kako se ne sjećaš - na veš mašini ... pričao si sinoć da ti je veliki, morala sam provjeriti ..." :lol:

A jarane, pa sta je ovo, kalifornikejsn :lol:
hhaarree

#3243 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hhaarree »

meni baca na hangover :lol:

haj ba imal kakvih ozbiljnih iskustava, ramiz nas zajebava :mrgreen:
jabidapitam

#3244 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by jabidapitam »

Kastanienallee wrote:
jabidapitam wrote:Ja samo znam da losih iskustava nisam imao, medjutim zene koje su bile sa mnom bi mogle stosta ispricati... ne posnosim se jebi ga... Svako njihovo lose iskustvo svede se na to da sam dobar, super i odjednom pobjegnem, doslovno... :)
zašto bježiš ako nisi imao loša iskustva?

Pa...nisam imao los dejt, uglavnom mi bude ok, zezam se, uzivam i onda me odjenom neka panika uhvati. K'o forest gump. Jednom rekao djevojci da idem u wc i nisam se vratio, djevojka sasvim ok, pametna, zgodna, jednom sam pobjegao od jedne djevojke dok je ona bila u WC-u. A sto bjezim, nisam siguran, kukavicluk neki, sta znam :)
Uvijek zabrljam sa zenama zbog tog, nadam se da neka od njih nije ovdje :D
jabidapitam

#3245 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by jabidapitam »

Kastanienallee wrote:
jabidapitam wrote: Pa...nisam imao los dejt, uglavnom mi bude ok, zezam se, uzivam i onda me odjenom neka panika uhvati. K'o forest gump. Jednom rekao djevojci da idem u wc i nisam se vratio, djevojka sasvim ok, pametna, zgodna, jednom sam pobjegao od jedne djevojke dok je ona bila u WC-u. A sto bjezim, nisam siguran, kukavicluk neki, sta znam :)
Uvijek zabrljam sa zenama zbog tog, nadam se da neka od njih nije ovdje :D
Panika? Simpatično je to u Barnijevom svijetu...mora da operišeš po nekim mjestima gdje se ne vraćaš...ili ti ne smeta mogućnost susreta s osobama koje si tako naprasno ostavio.
Emocionalna nezrelost, to sam s ovom zadnjom konacno zakljucio :) Nije mi smetalo mnogo kad ih sretnem, neke mi i oproste pa budu OK sa mnom.
Zene, ne vezite me, bjezte od mene :)
sheilak

#3246 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

eh, ko zna...mozda je pola ovih postova o jabidapitam. :D
jabidapitam

#3247 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by jabidapitam »

sheilak wrote:eh, ko zna...mozda je pola ovih postova o jabidapitam. :D
Ma jok...nisam s toliko zena izlazio, samo nekoliko.
sheilak

#3248 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

ja sam zenski jabidapitam :D
krater

#3249 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by krater »

Kastanienallee wrote:Pa eto povezite se i vidite mozete li se spojiti u "mibidapitamo" :lol:
:lol:
VenomousV

#3250 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VenomousV »

jabidapitam wrote:
A jarane, pa sta je ovo, kalifornikejsn :lol:
obzirom da je celav on je charlie runkle :D
Post Reply