Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
alD

#3226 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by alD »

boske92 wrote:Dali zna ko u kolko krece korteo od porte de pantin prema stadionu ?
17.00 - 18.00
Canasob

#3227 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Canasob »

Ima li ista dogovoreno za kakav dernek u ponedjeljak navece?

@Edin H

Huligan, smiri malo. Ako imas bilo kakvih problema, vidimo se u Parizu, javi se slobodno. Pusti ljude da pisu i rade sta hoce, ohladi malo.
Balkanski_sindrom

#3228 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Balkanski_sindrom »

Timotije wrote:Toplo preporucam, naucio na vlastitim greskama (x2), nacrtati se na kapijama stadiona cim se doticni otvori. Jedino sam ko covjek usao u Frankfurtu, na vrijeme i bez previse natezanja, Lissabon i Tallin, otprilike na polovici prvog poluvremena :( . Sa policijom se nikad ne zna, dovoljno je da bude neka glupost u gradu u toku dana, pa da ovi podignu razinu borbene gotovosti...pa se ti onda jedi sam pred stadionom dok himne sviraju... :D
e ovdje si jarane u pravu potpuno, dobro si me podsjetio......I ja uvijek udjem kasno zbog tih nekih sranja, Norveska, Tallin, Istanbul, uvijek je nesto kocilo pa se kasnilo sa ulaskom na tekmu.
U Genku se uslo na vrijeme jer je policija bilo jako dobro organizovana a svi su koelktivno isli na tekmu iz centra Genka.
Slicno je organizovano sad i u Parizu, no ako policija imalo zakaze nema opet ulaska na vrijeme....
zlajapravaraja

#3229 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by zlajapravaraja »

Ljudi, nemojte zaboraviti da se u Francuskoj za koristenje autoputa placaju paprene putarine, i lako se moze desiti da iskihate 50 i vise Eura po vozilu prije samog ulaska u Pariz. :!:

Alternativne ceste postoje, ali naravno oduzimaju nesto vremena, pa i zivaca.

Da mi ne dodjete gladni i zedni na utakmicu, jer ste zadnjih 50 Eura ostavili nekom djilkoshu na autoputu a da niste znali :mrgreen:
Balkanski_sindrom

#3230 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

smecarli ne daju ni rostilj potpalit....
adgo

#3231 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by adgo »

Ima li neko da stize na CDG aerodrom u Ponedeljak oko 18h ? Cisto da se moze kafa popiti s nekim ;-)
bahrija

#3232 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by bahrija »

Pozdrav raja,

da li neko zna od koliko sat je parking na stadionu otvoren ( na internet stranici od stade de france stoji samo da parking karta kosta €15 a ne od koliko sati se moze parkirati )
Dolazimo iz Holandije i neznamo tacno u koliko sati stizemo u Pariz a u planu smo odmah poslije utakmice nazad, pa smo zbog toga planirali auto parkirati u jednom od parkinga na stadionu.

u naprijed hvala

Bahrija
Balkanski_sindrom

#3233 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

adgo wrote:Ima li neko da stize na CDG aerodrom u Ponedeljak oko 18h ? Cisto da se moze kafa popiti s nekim ;-)
ma bit ba avdo, nemoj se sikirati...ne mos fulat :-))))
specifikacija

#3234 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

ocaj wrote:Ljudi moji,evo ovako sve skupa da vas pozdravim i zahvalim na svim korisnim informacijama,posebno nasem dragom specifikaciji! :D
Moj put prema Parizu starta sutra,tako da vjerovatno necu vise biti u mogucnosti da se javim,pa reko da ovako svima odreda zazelim sretan put,lijep provod u Parizu i naravno nasu pobjedu! ;)

Samo da padne taj Luxemburg i onda je sve u nasim rukama! :D :bih:
Zahvaljujem i zelim ti sretan put, :D te prekrasan i nezaboravan provod u Parizu. :-D
specifikacija

#3235 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

bahrija wrote:Pozdrav raja,

da li neko zna od koliko sat je parking na stadionu otvoren ( na internet stranici od stade de france stoji samo da parking karta kosta €15 a ne od koliko sati se moze parkirati )
Dolazimo iz Holandije i neznamo tacno u koliko sati stizemo u Pariz a u planu smo odmah poslije utakmice nazad, pa smo zbog toga planirali auto parkirati u jednom od parkinga na stadionu.

u naprijed hvala

Bahrija
Bahrija,

u nastavku link na eng.:

http://www.parkingsdeparis.com//EN/Stade-de-France.php

Lijep pozdrav!
specifikacija

#3236 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Balkanski_sindrom wrote:smecarli ne daju ni rostilj potpalit....
Bas su bezobrazni :D
Balkanski_sindrom

#3237 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

specifikacija wrote:
Balkanski_sindrom wrote:smecarli ne daju ni rostilj potpalit....
Bas su bezobrazni :D
smecari pravi..... :D

Treba se za vikend dobro naspavati....Od ponedeljka nema spavanja...
specifikacija

#3238 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Mnogi spominju ponedjeljak vece i nocni izlazak, pa vam predlazem da se sastanete oko 19h pred fontanom Saint Michel. Metro Saint Michel, linija br. 4.
Pored se nalazi : Latinska cetvrt, crkva" Notre Dame", Sorbona, Panteon, te vrlo interesantni kvart "Saint Germain- des-Prés".
Ja, nazalost,necu biti u mogucnosti da vam se pridruzim, ali vam toplo preporucujem ovo mjesto!
Na vama je da se dogovorite!

Ukucajte u google.maps: fontaine Saint-Michel -Paris, i uzivajte u virtuelnoj posjeti!

Image
Last edited by specifikacija on 06/10/2011 10:10, edited 3 times in total.
vozač

#3239 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by vozač »

pozdrav svima,
imam dvije karte viška, agencijske, ukoliko je neko zainteresovan neka se javi na PP, nije u pitanju šverc i prodajem ih po cijeni od 32 KM po komadu, koliko su i mene koštale,
dobiću ih u autobusu na dan polaska i bilo bi bolje po vas ako ste iz sarajeva da vam ih mogu dati u subotu ujutro, kada krećemo na put
Balkanski_sindrom

#3240 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Hitno mi treba odgovor molim vas,

zna li neko ima li jos uvijek u prodaji na netu ovih karti na jugu iza gola za 15 eura? Dolazi mi jaran pa pita da mu ja narucim a ne mogu to sada nego tek poslijepodne pa me zanima kakva je situacija za te karte??
specifikacija

#3241 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Balkanski_sindrom wrote:Hitno mi treba odgovor molim vas,

zna li neko ima li jos uvijek u prodaji na netu ovih karti na jugu iza gola za 15 eura? Dolazi mi jaran pa pita da mu ja narucim a ne mogu to sada nego tek poslijepodne pa me zanima kakva je situacija za te karte??
Pogledaj sta je napisao vozac, tik iznad tvog posta. :D
Balkanski_sindrom

#3242 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Ne odgovara mi ta opcija, rezervisat cu ja njemu na netu i naci cemo se u Parizu, no samo me zanima im li u prodaji na netu vise tih karti za nasu tribinu, jer onda bih se morao po Parizu nalaziti i sa vozacem i sa ovim jaranom a imam i masu raje sa kojom cu se vidjeti, ne mogu stici na to sve...
specifikacija

#3243 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Balkanski_sindrom wrote:Ne odgovara mi ta opcija, rezervisat cu ja njemu na netu i naci cemo se u Parizu, no samo me zanima im li u prodaji na netu vise tih karti za nasu tribinu, jer onda bih se morao po Parizu nalaziti i sa vozacem i sa ovim jaranom a imam i masu raje sa kojom cu se vidjeti, ne mogu stici na to sve...
Klikni :

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 3#p6310483

Izaberi trecu opciju ( http://www.placeetvous.fr) i prati indikacije. Tu sve mozes da provjeris.
Ukoliko budes imao pb, posalji PP!

Provjerio sam, i ima mjesta na sljedecim sekcijama : A, Z i Y.

izaberi sekciju A!

Cijena karte : 10 € + tvoja provizija :D
Balkanski_sindrom

#3244 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

To specificni, svaka cast...Ma ja, zidnit ga gore na A nebu pod oblake neka se gura sa hameljom ...... :D :D

Moze i na Y, i mi imamo tu karte, jesu li na cijelom Y odjelu nasi navijaci ili ce biti mijesano?
specifikacija

#3245 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Balkanski_sindrom wrote:To specificni, svaka cast...Ma ja, zidnit ga gore na A nebu pod oblake neka se gura sa hameljom ...... :D :D

Moze i na Y, i mi imamo tu karte, jesu li na cijelom Y odjelu nasi navijaci ili ce biti mijesano?
To za sekciju Y ti niko ne moze reci! Svi se nadamo da su tamo vecinom nasi.
Balkanski_sindrom

#3246 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

cuj to? ja sam mislio da su i tu nasi.....sad sam se malo razocarao...
specifikacija

#3247 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Balkanski_sindrom wrote:cuj to? ja sam mislio da su i tu nasi.....sad sam se malo razocarao...
Bice tu puno, puno nasih. Ne brini! To ti masinac007 moze najbolje odgovoriti! S obzirom da je plan stadiona (sekcije oznacene nasim zastavama) kruzio raznoraznim bh forumima, poprilicno sam siguran da smo vecina u spomenutoj Y sekciji! Ja sam na H12, ako ti je za utjehu :D
star(i)mo

#3248 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Canasob wrote:Ima li ista dogovoreno za kakav dernek u ponedjeljak navece?

@Edin H

Huligan, smiri malo. Ako imas bilo kakvih problema, vidimo se u Parizu, javi se slobodno. Pusti ljude da pisu i rade sta hoce, ohladi malo.
Oplakah. :lol:
Neka ljudi, sta vam je. Edin je nas. :bih: Mrgud je nasa maskota. Da njega nema dosadno bi nam bilo. :D
Balkanski_sindrom

#3249 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Ja sam bio cvrsto uvjeren da je cijeli Y nasa raja....Daj gdje je taj masinac neka se javi pa da analizira to....

Ja znam dosta raje sto je na Y pa sam mislio da je to sve nase...
Last edited by Balkanski_sindrom on 06/10/2011 10:46, edited 1 time in total.
star(i)mo

#3250 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

bahrija wrote:Pozdrav raja,

u naprijed hvala

Bahrija
Jesi li rezervisao parking na stadionu? Ja sam citao da nece pustati nikoga bez rezervacije.
Locked