eto branite švabe. jbt koji paradoks
Spaha
Moderators: Charuga, Tomahawk11
jah,eto,samo se klix cita,mislim da nisi svjestan sta si napisao,pozivas igrace na saketanje,pametnom dostaluckylaka wrote:Eto Spaha zavrsio u Leverkusenu pise na klixusimonese wrote:naravno,zato je Spaha zavrsio u Leverkusenuluckylaka wrote:Nase najvece zvijezde Spaha i Dzeko upravo treba na ovakav nacin da pokazu ko je hadzija.Da je Dzeko ovako reagovao u M.C. sada bi mu se kepeci poput Nasrija i Aquera klanjali ko sto se Spahi haman pa klanja pola kluba.Samo muski.i Dzeko treba nasamarati i cistacicu
Koji izljev mrznje!?PriNc_ba wrote:Ma jasta... steta sto mu utoku nisu dali da pokaze koliki je mangup. Da im odmah skrati muke. Dje ce mu nesto opsovati. to samo krv moze saprati a on im nece to zaboraviti i unistit ce ih sada na svim poljima. A na kraju ce mu raja iz Sa pimoci da digne u zrak sve prosutne zastitare i vlasnika agencije i upravu bajera i stadion i njemacku i svei onda ce neandertalac da bude miran i da pije picence u penziji po dubrovniku sa svojim kompicima dzekon i pjanicen i njihovim lesinarima
Lucky
Znam mnogo toga o ovim debilima sa snimka i o spahi.
Samo me iznerviralo kad sam vidio i to je to. Izbjegavam ovakve plicake inace u zivotu sto vise mogu
Point. wrote:Kad vidim naseg baju sa onom fukarnom jaknom za onim dlakama na kapuljaci, ja bi ga sam nalupo.
Jel ti drago?PriNc_ba wrote:
Drago mi je samo sto je zavrsio karijeru s leverkusenom a sad je pitanje gdje ce i sta ce.
Nije još, kad se počne drogirati onda će bitibingov buraz wrote:Jel ti drago?PriNc_ba wrote:
Drago mi je samo sto je zavrsio karijeru s leverkusenom a sad je pitanje gdje ce i sta ce.
Itakoto wrote:Kako se samo pojavise hejteri za kratko vrijeme.![]()
Mislim, Spaha sramota stvarno, ali spominjanje brata i droge, Dubrovnika i uzivanja sa Pjanicem, Dzekom i ostalim lesinarima sve samo govori
Jeste, ali nije fudbaler vinoTomahawk11 wrote:Jbg, kad je god napravio frku, otisao je u bolji klub.
Naravno da su kompleksi... Montpellier ga prodao Sevilli za 2 miliona eura, ok cifra za braniča u 30-tim. U Sevilli bio standardan, onda skontali da bi mogli uzet pare od njega od Anzhija koji je trošio nemilice. Otišao tamo na posudbu, nastupila kriza i svi stranci razgulili. Njemu isticao ugovor i potpisao za Bayer. Svugdje bio standardan i nezamjenjiv.todd_smith wrote:
Bio u monoplju. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Bio u Sevilji. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Bio u Anziju. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Evo ga u Bayeru. Dobio fakticki otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Ali kompleksi.
Opalice ce ga hercika ako ga ne otpuste.Negdje ga je opasno nagazio kapitenganjeta wrote:Nije još, kad se počne drogirati onda će bitibingov buraz wrote:Jel ti drago?PriNc_ba wrote:
Drago mi je samo sto je zavrsio karijeru s leverkusenom a sad je pitanje gdje ce i sta ce..
s noge na nogu u bolje i bogatije klubove. i ja bi takotodd_smith wrote:Bio u monoplju. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.ultima_palabra wrote:Što je sramota, wow eto frajer se potukao... da je Zlatan ovo uradio, raja bi pljeskala i govorila da je frajer i baja.Šveđanin wrote:Ajmo ljudi malo realnosti. Jeste da je naš ali je ovo sramota za 3 života. Da je ovo uradio Mandžukić ili Ivanović pjenilo bi se 10 dana po internetu pa i ovdje kako su ovakvi onakvi, primitivci, divljaci i slično (samo primjer)
34 godine, kapiten... pa na šta ovo liči..Pogotovo nakon ovog videa, ovo je toliki krkanluk da me sramota dok gledam...
Ovdje su problem neke druge stvari... neke netrpeljivosti, kompleksi prema njemu od ranije.
Ali kompleksi.
Mozemo mi svi pametovati, ali evo korak po korak svako malo malo lik pokaze svoje prave boje. Mene bi bilo stid da dobijem otkaz gdje god da radim. Tebe ne bi?ultima_palabra wrote:Naravno da su kompleksi... Montpellier ga prodao Sevilli za 2 miliona eura, ok cifra za braniča u 30-tim. U Sevilli bio standardan, onda skontali da bi mogli uzet pare od njega od Anzhija koji je trošio nemilice. Otišao tamo na posudbu, nastupila kriza i svi stranci razgulili. Njemu isticao ugovor i potpisao za Bayer. Svugdje bio standardan i nezamjenjiv.todd_smith wrote:
Bio u monoplju. Dobio otkaz. Nije on otisao nego nogu dobio.
Ali kompleksi.
Ali kad kompleksi prorade, onda zasjene svaki rezon.
Velide Spaho jes to ti?Platformas wrote:Smetljar bio, smetljar ostao.
Ih, k'o da je nesto dobiti otkaz!?todd_smith wrote:
Mozemo mi svi pametovati, ali evo korak po korak svako malo malo lik pokaze svoje prave boje. Mene bi bilo stid da dobijem otkaz gdje god da radim. Tebe ne bi?
cega se pametan stidi...Itakoto wrote:Ih, k'o da je nesto dobiti otkaz!?todd_smith wrote:
Mozemo mi svi pametovati, ali evo korak po korak svako malo malo lik pokaze svoje prave boje. Mene bi bilo stid da dobijem otkaz gdje god da radim. Tebe ne bi?Kad sam ga dobio prvi put radi loseg poslovanja firme, nije mi bilo drago ali daleko od toga da me je bilo stid.
Drugi put sam nokautirao sefa i dobio otkaz (bez otpremnine), i moram priznati da me nije bilo nimalo stid, naprotiv, nikad se bolje osjecao nisam kao tada.
Ja ti vodenim bojicama nacrtao da nije otkaz, a ti opet otkaz... ok, ne bi me bilo stid ako bi odmah otišao u bolju firmu za bolju platu.todd_smith wrote:Mozemo mi svi pametovati, ali evo korak po korak svako malo malo lik pokaze svoje prave boje. Mene bi bilo stid da dobijem otkaz gdje god da radim. Tebe ne bi?