Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonVito
#3226 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Slovaci dali nogu treneru, bojim se onog pozitivnog šoka u njihovoj reprezentaciji zbog promjene trenera.
- DonVito
#3227 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
respo wrote:vito kani se fudbala
razumijes se u fudbal ko mara u kriv kurac
- Logovan
#3228 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Biće njima pozitivan šok ali ne protiv nas.DonVito wrote:Slovaci dali nogu treneru, bojim se onog pozitivnog šoka u njihovoj reprezentaciji zbog promjene trenera.
-
Crvena Tifoza
#3229 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Svidja mi se sto niko nije postavljao onaj tekst o Karadzicu iz Fudbalskog Saveza RS
, kako hoce da dovede "pevacku reprezentaciju" u Banja Luku.
Ove opaske treba samo na ignore. Umjesto da se bore da dovedu najefikasniju reprezentaciju Evrope u kvalifikacijama za Svjetsko, ovi se slomise da dovedu neke reprezentacije koje sluze budzak za punjenje i popravljanje gol razlike.

- GeneralBHF
#3230 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Slazem se stoperski par treba da bude Spahic-Bicakcic. Obojica su bili cijelu sezonu u vhunskoj formi a Pandza je izgubljen kao i Vranjes.MOSALJOZE wrote:Štoperski par će vjerovatno činiti Spahić i Bičakčić.Mozda neće u ovim prvim utakmicama,ali sigurno da će se Bičakčić izboriti za poziciju.Ovdje je po meni višak Pandza koji je trenutno u lošoj poziciji.Vranješ moze biti zamjena,a šta kad dodje Hajrović?Pape će biti na mukama,ali slatkim.Zukanović moze igrati i lijevog beka,tako da moze biti zamjena(AKOBOGDA)kad dodje Kolašinac.Herr Flick wrote:Jbt,mi na poziciji stopera imamo 4 igraca.Spahic,Zukanovic,Pandza,Vranjes i ako dodje Bicakcic to je 5.Vjerovatno Vranjes otpada iz svih kombinacija.Plus ako dodje Kolasinac,sasvim solidna odbrana.Bice Safet na mukama koga stavit uz Spahica.Pandza se vec dokazao,svaku utakmicu gine,Zukanovic klasa.Sad kakav je ovaj Bicakcic,ostaje nam da vidimo.Doduse Zukanovic mooze igrati na dosta pozicija u odbrani,pa mozda cak i zadnjeg veznog.Takvi igraci su veoma cijenjeni
- MOSALJOZE
#3231 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisam mislio da je Pandza izgubljen zbog povrede i slično nego zbog toga što nema kluba,i u jako teškoj je situaciji.Vranješ je povrijedjen vraća se tek sljedeće godine.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#3232 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
http://www.klix.ba/sport/nogomet/fifa-c ... /130613051
Nazalost ovaj dio nije tacan...
Nazalost ovaj dio nije tacan...
"Četiri i po miliona ljudi u BiH uživa ovih dana u sjajnim izdanjima reprezentacije koja je ostvarila historijski uspjeh plasmanom među 15 najboljih reprezentacija na FIFA-inoj rang-listi, uz niz utakmica bez poraza, koji traje više od godinu dana."
-
ja71
#3233 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad sam prosle godine cuo da ce Slovake voditi duo, prvo sto sam pomislio je bilo: duo nece funkcionisati.DonVito wrote:Slovaci dali nogu treneru, bojim se onog pozitivnog šoka u njihovoj reprezentaciji zbog promjene trenera.
ali da ce Slovaci toliko nisko pasti nisam ocekivao
- horion_bosona
-
kakavdanakneiskustvu
- shake69
-
cindrlimindrli
#3237 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E jbg, ja sam volio, kad smo vec mogli birati, odigrati sa Englezima na tom jebenom Vembliju. Al' haj sad, nisu
ni ovi sokerasi losi za jednog jaceg treninga.
ni ovi sokerasi losi za jednog jaceg treninga.
- psy5000
#3238 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Za navijače BiH u Žilini osigurano 2.000 ulaznica
Cijena ulaznice 15 eura
http://www.klix.ba/sport/nogomet/za-nav ... /130613098
Cijena ulaznice 15 eura
http://www.klix.ba/sport/nogomet/za-nav ... /130613098
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3239 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
nikad jeftinije gostovanje...iz Sarajeva put + karta 150 KM.....bem ih da su stadion od 100.000 imali mi bi ga napunili 
- GeneralBHF
#3240 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mi nemamo tim za utakmicu protiv Engleza, odnosno, fale nam neki igraci da bi se mogli nositi sa njima i ne trebaju nam sada takvi eksperimenti kada je vrijeme da se popuni ono sto nedostaje.
Begic odlicno radi posao za sada!
Slovaci prave tim za slijedece kvalifikacije a da nije tako ne bi nam dali 2000 ulaznica jer su se oni pomirili sa ovim kvalifikacijama, sto znaci 2000 nasih karata preko saveza i jos plus 3000 ce biti kupljeno od njih.
Kao da igramo kod kuce!
Slovaci prave tim za slijedece kvalifikacije a da nije tako ne bi nam dali 2000 ulaznica jer su se oni pomirili sa ovim kvalifikacijama, sto znaci 2000 nasih karata preko saveza i jos plus 3000 ce biti kupljeno od njih.
Kao da igramo kod kuce!
- KPNCTNJAH
#3241 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nosili se s Brazilom, a ne bi mogli s Englezima... (pricamo o prijateljskim utakmicama)
a Englezi se muce s Crnom Gorom...
kako bi ih mi razvukli po terenu

a Englezi se muce s Crnom Gorom...
kako bi ih mi razvukli po terenu
- Kemal Malovčić
#3242 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
engleza?GeneralBHF wrote:Mi nemamo tim za utakmicu protiv Engleza, odnosno, fale nam neki igraci da bi se mogli nositi sa njima i ne trebaju nam sada takvi eksperimenti kada je vrijeme da se popuni ono sto nedostaje.
Kao da igramo kod kuce!
ubili bismo ih, uši im zavrtali
najlošija repka od svih "velikih"
- jeza u ledja
#3243 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vidim Sinanovic je i dalje nepismen.
-
Stari
#3244 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Deplasirano je na temi koja se zove Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine uopste ulaziti u hvalospijeve drugim reprezentacijama taman da se radi i reprezentacijama koje stvarno valjaju necemu a kamoli o ranije spomenutoj Engleskoj. Zato i necu raditi nikakve glorifikacije te ekipe nego cu konstatovati da ne znaju cipela svezati, ne znaju namazati snitu kruha pastetom ... a kamoli je pojesti ... Zadnji put kad su odigrali nesto dobro je bilo onomad u Beogradu kad su Mauru Ravnicu dali 4 gola ...
- GeneralBHF
#3245 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mislim da su jos jaki za nas.Kemal Malovčić wrote:engleza?GeneralBHF wrote:Mi nemamo tim za utakmicu protiv Engleza, odnosno, fale nam neki igraci da bi se mogli nositi sa njima i ne trebaju nam sada takvi eksperimenti kada je vrijeme da se popuni ono sto nedostaje.
Kao da igramo kod kuce!
ubili bismo ih, uši im zavrtali
najlošija repka od svih "velikih"
- Arteta
#3246 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kakvi ba Englezi, kada Hrvati i Crnogorci mogu s njima igrati, mozemo ih i mi momacki naguziti za pamcenje.
- Kinaski
#3247 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mi cemo svjetsko osvojit, pa cemo onda igrat na svemirskom prvenstvu (jer toboze pobjednik svjetskog direktno ide na svemirsko . Btw. Koje ce se odrzat na Plutonu)
Selam Alejk
Selam Alejk
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3248 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
hebo Engleze...da nisu onomad domaćini bili ne bi se u velike nikad ni računali...a i tad im je trebao sudija
Džeko bi im sam hebo sve po spisku
- horion_bosona
#3249 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
i meni je krivo sto necemo igrati protiv njih, em ih ne volim tj. njihovu reprezentaciju, em sam ubjedjen da bi ih razbucali... ako smo mogli igrat sitan vez protiv Brazilaca, ovo bi bila simultanka... valjda nam se sreca osmjehne pa ih dobijemo na SP ili u narednim kvalifikacijama kao nosioca
sto rece Jose, Dzeko bi bio itekako motivisan da tamosnjoj javnosti zacepi gubicu
sto rece Jose, Dzeko bi bio itekako motivisan da tamosnjoj javnosti zacepi gubicu
- psy5000
#3250 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
igracemo na ljeto 2014.te pripremnu sa englezima aBd za svjetsko prvenstvo