ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

ufff

#3226 Re: ekupon.ba

Post by ufff »

na kojoj stranici kao ekupon ima najvise ponuda za restorane uglavnom znaci hrana :D
papedzaja

#3227 Re: ekupon.ba

Post by papedzaja »

kakav nered wrote:
papedzaja wrote:
I ja sam sa sestrom bio i razočarao se nije ispoštovano vrijeme plus bilo nas je previše naručeno u isto vrijeme pa smo čekali još sat duže bez potrebe. Nedavno smo koristili ovaj novi TMC više nego oduševljen čistoćom, lokacijom i uslugom prije svega
Toplo preporučujem :thumbup:
ja sam drugi put čekala preko sat vremena samo za manuelnu masažu jer drugo ništa nisam htjela koristiti nakon prvog puta (kud kupih 2 kupna :S )... previše ljudi, baš si kao na traci... a ona žena totalno iscrpljena... bilo mi je prosto žao...

čekam pasifloru da javi kako je njoj bilo...

a šta je to novo?? gdje je?? daj malo više informacija :)
TMC već sam tri puta bio kod njih odlična usluga. Nalaze se na Socijalnom bili na onom drugom portalu valjda će biti ponovo odlična ponuda i ispoštovani termini u potpunosti
Pasiflora

#3228 Re: ekupon.ba

Post by Pasiflora »

kakav nered wrote:čekam pasifloru da javi kako je njoj bilo...
Evo me, izvini, bila sam malo u guzvi...
Kupila sam 2 kupona koji ukljucuju: - manuelnu masazu 45min, termomasazni krevet 30 min i TENS terapiju, a GRATIS: analiza tijela + piling leđa.
E sada: cim smo dosli vlasnica nam je rekla da se ova ponuda radi iz 2 dijela i da moramo doci u 2 termina. Navodno je taj dan kad smo imali zakazano bila mala guzva u rasporedu pa smo pricekali (15-ta min).Ok.
Osoba koja je bila samnom je na sugestiju gazdarice isla na termomasazni krevet, a na moje pitanje sta je sa pilingom leđa i kada se radi receno mi je da ce toj osobi biti urađena prilikom manuelne masaze.
Ja sam dosla na red nesto kasnije i dobila sam zaista odlicnu masazu leđa (doduse u ponudi ne pise koji djelovi tjela se masiraju, ali sam nekako podrazumijevala cijelo tijelo). Momak koji radi masazu je odlican i vrlo temeljit. S tim da me masirao oko 30min i nisam imala pilin nakon toga. Iskreno potpuno sam ga zaboravila traziti.Iduci put ce nam raditi obrnuto. :roll:
Dakle nas dvoje nismo dobili nista gratis kao ni TENS terapiju koja je ukljucena u paket. Ne mogu reci da je iko bio neljubazan ili sl - cak suprotno, ali kad ovo iskoristim do kraja nisam sigurna hocu li ponovo doci u Balance.
kakav nered

#3229 Re: ekupon.ba

Post by kakav nered »

Pasiflora wrote:
kakav nered wrote:čekam pasifloru da javi kako je njoj bilo...
Evo me, izvini, bila sam malo u guzvi...
Kupila sam 2 kupona koji ukljucuju: - manuelnu masazu 45min, termomasazni krevet 30 min i TENS terapiju, a GRATIS: analiza tijela + piling leđa.
E sada: cim smo dosli vlasnica nam je rekla da se ova ponuda radi iz 2 dijela i da moramo doci u 2 termina. Navodno je taj dan kad smo imali zakazano bila mala guzva u rasporedu pa smo pricekali (15-ta min).Ok.
Osoba koja je bila samnom je na sugestiju gazdarice isla na termomasazni krevet, a na moje pitanje sta je sa pilingom leđa i kada se radi receno mi je da ce toj osobi biti urađena prilikom manuelne masaze.
Ja sam dosla na red nesto kasnije i dobila sam zaista odlicnu masazu leđa (doduse u ponudi ne pise koji djelovi tjela se masiraju, ali sam nekako podrazumijevala cijelo tijelo). Momak koji radi masazu je odlican i vrlo temeljit. S tim da me masirao oko 30min i nisam imala pilin nakon toga. Iskreno potpuno sam ga zaboravila traziti.Iduci put ce nam raditi obrnuto. :roll:
Dakle nas dvoje nismo dobili nista gratis kao ni TENS terapiju koja je ukljucena u paket. Ne mogu reci da je iko bio neljubazan ili sl - cak suprotno, ali kad ovo iskoristim do kraja nisam sigurna hocu li ponovo doci u Balance.

meni tad prvi put isto nisu uradili piling leđa, analizu tijela, masažu glave,... a masirale su me umjesto 45, 15 minuta :-x zato sam drugi put tražila samo manuelnu masažu... a i nju su mi skratili opet, samo sad na 30 min...
ma ja se tamo ne vraćam više nikad...
novi.dan.nova.nafaka

#3230 Re: ekupon.ba

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Da se pritefterim - koristio sam par kupona, i šta ja znam, nije da sam nezadovoljan. Onako...
papedzaja

#3231 Re: ekupon.ba

Post by papedzaja »

Već sam pisao Balance me razočarao svojim odnosom i onim šta kao nude i šta stvarno dobiješ. Sana onako ali mi nekako prljavo djeluje sve okolo. Kažem ovaj TMC mi ok stvarno iako mi je dalje od Balanca i Sane ali ok
papedzaja

#3232 Re: ekupon.ba

Post by papedzaja »

http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/priu ... centru-tmc Evo ga i na ekuponu ide sada punjenje kartice i uplata :D
iTo

#3233 Re: ekupon.ba

Post by iTo »

papedzaja wrote:http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/priu ... centru-tmc Evo ga i na ekuponu ide sada punjenje kartice i uplata :D
od svega samo pola sata rucne masaze...
Kona__

#3234 Re: ekupon.ba

Post by Kona__ »

Restoran Začin-0 bodova. To što imamo kupon, znači da smo iz narodne kuhinje, nestalo tamo klope pa došli u začin da džaba jedemo. Usluga i stav prema nekome ko je došao sa kuponom gluho bilo, sreća nisam punu cijenu platila, nikad više!
papedzaja

#3235 Re: ekupon.ba

Post by papedzaja »

iTo wrote:
papedzaja wrote:http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/priu ... centru-tmc Evo ga i na ekuponu ide sada punjenje kartice i uplata :D
Ali dobiješ pola sata kao što piše, za razliku od drugih gdje ti obećaju kule i gradove a ne dobiješ ni pola od toga. Ja sam koristio i opet sam danas uzeo kupone.
iTo

#3236 Re: ekupon.ba

Post by iTo »

papedzaja wrote:
iTo wrote:
Ali dobiješ pola sata kao što piše, za razliku od drugih gdje ti obećaju kule i gradove a ne dobiješ ni pola od toga. Ja sam koristio i opet sam danas uzeo kupone.

lijepa masaza u studio EGE...
Pitarrr82

#3237 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Ja bih pohvalio EGE ali reci ce ljudi da tu jos i radim koliko sam ih puta hvalio :)
iTo

#3238 Re: ekupon.ba

Post by iTo »

Pitarrr82 wrote:Ja bih pohvalio EGE ali reci ce ljudi da tu jos i radim koliko sam ih puta hvalio :)
sve sam masaze na kuponima probao ( nista drugo ni ne uzima :D ) i EGE je definitivno najbolji :)
madnessa

#3239 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Pitarrr82 wrote:Ja bih pohvalio EGE ali reci ce ljudi da tu jos i radim koliko sam ih puta hvalio :)
Evo ja ću ih hvaliti... EGE je fakat najbolji. I Pitarrr ne radi tamo. Nisu ljudi za njeg ni čuli... :oops:
Pitarrr82

#3240 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

madnessa wrote:
Evo ja ću ih hvaliti... EGE je fakat najbolji. I Pitarrr ne radi tamo. Nisu ljudi za njeg ni čuli... :oops:

fOla :mrgreen:, meni je legla prvi put i probao sam neke druge ne ide dzaba...
papedzaja

#3241 Re: ekupon.ba

Post by papedzaja »

Gdje je taj Ege volio bih probati :D
JOINT_1921
Vozim: odlično

#3242 Re: ekupon.ba

Post by JOINT_1921 »

Jel tu zena masira, i da li uopsteno zene masiraju, ili ima i muskaraca ? Imam osjecaj kad bi vidio da mi muskarac dolazi da me masira, samo bi se pokupio i gologuz preko vrata... :lol:
papedzaja

#3243 Re: ekupon.ba

Post by papedzaja »

Prema potrebi ja volim u ženske ruke bar ne lome bubrege :D
KenCo

#3244 Re: ekupon.ba

Post by KenCo »

da li je neko bio na ovoj masazi ledja u salonu Beauty kod vrazove ?

kontam da uzmem kupon.
madnessa

#3245 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

JOINT_1921 wrote:Jel tu zena masira, i da li uopsteno zene masiraju, ili ima i muskaraca ? Imam osjecaj kad bi vidio da mi muskarac dolazi da me masira, samo bi se pokupio i gologuz preko vrata... :lol:
Mozes birati... :skoljka:

@papedzaja: Ova zena sto je mene masirala komotno jednim prstom lomi kosti, a ne samo bubrege... Po volji naroda. Kazes da hoces da te izlomi i to dobijes. Nema to veze sa spolom, nego tehnikom, a ove su super. Ja bas volim da znam da sam bila na masazi i da "prEtisne". :lol: :thumbup:
plucna mahramica

#3246 Re: ekupon.ba

Post by plucna mahramica »

Danas vidjeh ponudu za onaj sok od aronije, kao ponuda 20KM za pola litra, samo da upozorim da se ima regularno kupiti za cini mi se 17KM, tako da vam ovaj kupon daje 'popust' od +3KM :D pa prosirite dalje, da se ljudi ne levate...
Usput da pohvalim pivnicu bjelasnica, kupon je kupljen preko CD, porcija i nije nesto veliko, ali usluga vrhunska.
seoBIH

#3247 Re: ekupon.ba

Post by seoBIH »

plucna mahramica wrote:Danas vidjeh ponudu za onaj sok od aronije, kao ponuda 20KM za pola litra, samo da upozorim da se ima regularno kupiti za cini mi se 17KM, tako da vam ovaj kupon daje 'popust' od +3KM :D pa prosirite dalje, da se ljudi ne levate...
Usput da pohvalim pivnicu bjelasnica, kupon je kupljen preko CD, porcija i nije nesto veliko, ali usluga vrhunska.
Gdje tacno !?
plucna mahramica

#3248 Re: ekupon.ba

Post by plucna mahramica »

guglaj
oldtajmer

#3249 Re: ekupon.ba

Post by oldtajmer »

bilo je u "apotekama sarajevo" sok aronije 3l oko 39 KM
Image
Zovem se Zelena

#3250 Re: ekupon.ba