BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#3226 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

al_neri wrote:Komitet za normalizaciju napolje !!! :D
:thumbup: :D
jeza u ledja

#3227 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jeza u ledja »

komeba wrote:Glavu gore! :D Izdurali smo Pušinu, Muniba, Jelića, Tulića, Dansku, Marakanu, bojkote i bojkote, Ćiru i Ibričića :D ...proći će i ovo. Savjet svim navijačima, što sam godinama bolno naučio - bez euforije!
:thumbup: :thumbup:

Ma sad treba dobit Albance, nema nam druge. Ovakvi porazi bole, ali jebavat ga sta sad.

Jos smo itekako u igri i ako u utorak dobijemo bicemo na 3 boda od Francuza, a na 2 od Bjelorusa (koji ce imati utakmicu vise).

Ja i dalje mislim da su nam glavni protivnici za drugo mjesto Rumuni. Ovi Bjelorusi, izgubili u Albaniji, remizirali u Luksemburgu. Na malim protivnicima se dobijaju kvalifikacije. To treba ponavljati ko hafiz.
Edin H.

#3228 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

KPNCTNJAH wrote:
smoki_choko wrote:sta im ovo "THE" predstavlja,

Image
Trebalo je pisati 'Bosnjaci su Turci bez otadzbine', ali su glupani zadnji dio parole okrenuli naopako :lol:
Provali ih Kristijan :-)
ČikaJosip

#3229 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ČikaJosip »

Previše kikseva da bi se nadali nečemu.
Edin H.

#3230 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

jeza u ledja wrote:
komeba wrote:Glavu gore! :D Izdurali smo Pušinu, Muniba, Jelića, Tulića, Dansku, Marakanu, bojkote i bojkote, Ćiru i Ibričića :D ...proći će i ovo. Savjet svim navijačima, što sam godinama bolno naučio - bez euforije!
:thumbup: :thumbup:

Ma sad treba dobit Albance, nema nam druge. Ovakvi porazi bole, ali jebavat ga sta sad.

Jos smo itekako u igri i ako u utorak dobijemo bicemo na 3 boda od Francuza, a na 2 od Bjelorusa (koji ce imati utakmicu vise).

Ja i dalje mislim da su nam glavni protivnici za drugo mjesto Rumuni. Ovi Bjelorusi, izgubili u Albaniji, remizirali u Luksemburgu. Na malim protivnicima se dobijaju kvalifikacije. To treba ponavljati ko hafiz.
Invazija na Minsk :D
Trebaju vize :x
jeza u ledja

#3231 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jeza u ledja »

cyprus wrote:
jeza u ledja wrote:Ko se sjeca beka Nikolice od prije 3-4 godine, on je Rom i on je bas o tome jednom pricao, kako je imao strasne probleme kao Ciganin u Rumuniji i u reprezentaciji iste.
Ovaj? :-D

Image
Jest taj. :D Mescini Banel da se zove.

Strasan igrac :-D , jedan od rijetkih na.....ne sjecam se koje je to SP ili EP bilo koji je tad u rumunskoj repki igrao , a da je dolazio iz njihove lige.
siki_sa

#3232 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by siki_sa »

Ja mislim da je sve u boji dresova, ovi plavi su nam nesretni, kad god igramu u njima zijanimo:Portugal u oba meca u plavim dresovima i u oba meca zijanili, kuci protiv Spanije, protiv Meksika, ........
lord blackadder

#3233 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by lord blackadder »

Sta reci a da nije vec receno. Neka moja inventura.

Hasagic - na kraju ispade najbolji pojedinac. Ali realno, onakav gol iz auta je za streljanja. Ne daj boze da je to presudilo..

Mujdza - najvece razocaranje. Isuvise lako ispadao i daleko stajao od igraca koji ga napadaju. Nije imao podrsku u Pjanicu.

Spaha - imao je svojih gresaka, nema sumnje. Ali mislim da je vecina plod nepostojanja partnera u odbrani. Opterecen je bio za cetvoricu. Cistio i lijevo i desno, onoliko koliko je stigao.

Mravac - :D kralj. Jos uvijek se lazno predstavlja kao fudbaler a nisu ga provalili. Dijeluje kao muha bez glave; katastrofalno anticipitranje igre; ne zna kud goni po terenu. Da mu je ovo prva ovakva, pa hajde, znaci - kriv je onaj koji ga gura. Ovo mu treba biti oprostajna.

Lulic - imam osjecaj da je zavaljen na beku. Jasno, to nije njegova pozicija. Otud silna kasnjenja i ispadanja. Moglo je nekako proci u Zenici, ali, realno, tada Rumuni nisu dvaput presli centra pa nije ni bilo posla u odbrani.
Na zalost, slutim da ce Lazio odustati od transfera.

Rahim - trudi ce covjek, krlja koliko moze stic. No...svi znamo da on ne igra skoro godinu dana. Ako nista, jedan od rijetkih profesionalaca. Volio bi cuti njegovo misljenje u vezi nekih stvari oko repke.

Pjanic- zao mi je decko, ali polako uvidjam da Puel nije kriv sto malo igras. Istina je da si i ti zavaljen fingirajuci na "krilu", djeleci prostor i loptu sa Misketom i co, ali tvoje fizicke karakteristike mi nikako ne ulijevaju povjerenje. (jos od tekme s Francuzima) Mogao par puta gurnut Dzeku u for, ali svaki put losu loptu dao. Mislim da ti je plafon neka ekipa iz sredine tabele Francuske lige.

Medunjanin - lose izdanje. jos jedan igrac koji ne zna sta je njegova uloga na terenu. Kao sto neko rece, mogao je bar koji faul napravit. Nije patuljast gradjom.

Ibricic - MUPM

Miske - jebiga, stari, nemamo mi fajde od tvog zajebavanja. Cekamo ga jos od Portugala, ali tanko... Utakmicu s Albanijom treba preskocit, definitivno. Previse se zapustio.

Dzeko- Izasao na teren s laganom kurcoboljem; dakle, setkanje i spavanje u ofsajdu. Moze mu se oprostit ovaj put jer ima jak kredit a konkurencija je ocajna. Ocekujem da povuce protiv Albanije.

Na kraju selektor: delegat pape - Puuuuu, ko te dovede!!

Dzaba o tome zborim jos od Katara. Ne zelim se ponavljat i na krampinu trosit rijeci.

Helem, posto nije sve gotovo, treba sacekat s tim prljavim vesom. Gospodin s manirima, hitno treba uvest karantin pred Albaniju, a on licno otici na seminar kod tate Osima. Zar je sramota otic po savjet??? Ili mu jos uvijek to seljacka sujeta ne dozvoljava?!

Nema on sta javno prozivat igrace poslije utakmice, zasto srlja iz kiksa u kiks?! Ne moze se sjedit u Parizu i doci heftu pred utakmicu sa stavom "evo meeeee". I jos izjavit "ne zanima me Rumunija, vec samo moj sastav". Da te je zanimala, ne bi se desilo da onaj svrco siluje Lulica, narkoman Mutu dozivljava live preporod i td. :x :x

Nada je kurva, ali jos traje...mozda do utorka. Laku noc Tamni Vilajete, laku noc balkanski luzeri.
Last edited by lord blackadder on 04/06/2011 03:01, edited 1 time in total.
Rookie

#3234 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Rookie »

Sa 3 boda protiv Albanije smo drugi i na samo 3 boda od prvoplasiranih Francuza. Najgore bi bilo da se sad sve raspadne, pa da ne pobijedimo Albance i onda nam kasnije kad se nekad probudimo, baš ti bodovi budu falili. Jednom nam se već to desilo kad smo napravili ovakvu atmosferu nakon poraza u Belgiji, pa sa Litvancima igrali neriješeno na Koševu. Kasnije smo plakali za tim bodovima. Albaniju moramo pobijediti.
cyprus

#3235 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by cyprus »

siki_sa wrote:Ja mislim da je sve u boji dresova, ovi plavi su nam nesretni, kad god igramu u njima zijanimo:Portugal u oba meca u plavim dresovima i u oba meca zijanili, kuci protiv Spanije, protiv Meksika, ........
Ja mislim da je do Bahe... on širi baxuzluk :D
luckylaka

#3236 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by luckylaka »

lord blackadder wrote:Sta reci a da nije vec receno. Neka moja inventura.

Hasagic - na kraju ispade najbolji pojedinac. Ali realno, onakav gol iz auta je za streljanja. Ne daj boze da je to presudilo..

Mujdza - najvece razocaranje. Isuvise lako ispadao i daleko stajao od igraca koji ga napadaju. Nije imao podrsku u Pjanicu.

Spaha - imao je svojih gresaka, nema sumnje. Ali mislim da je vecina plod nepostojanja partnera u odbrani. Opterecen je bio za cetvoricu. Cistio i lijevo i desno, onoliko koliko je stigao.

Mravac - :D kralj. Jos uvijek se lazno predstavlja kao fudbaler a nisu ga provalili. Dijeluje kao muha bez glave; katastrofalno anticipitranje igre; ne zna kud goni po terenu. Da mu je ovo prva ovakva, pa hajde, znaci - kriv je onaj koji ga gura. Ovo mu treba biti oprostajna.

Lulic - imam osjecaj da je zavaljen na beku. Jasno, to nije njegova pozicija. Otud silna kasnjenja i ispadanja. Moglo je nekako proci u Zenici, ali, realno, tada Rumuni nisu dvaput presli centra pa nije ni bilo posla u odbrani.
Na zalost, slutim da ce Lazio odustati od transfera.

Rahim - trudi ce covjek, krlja koliko moze stic. No...svi znamo da on ne igra skoro godinu dana. Ako nista, jedan od rijetkih profesionalaca. Volio bi cuti njegovo misljenje u vezi nekih stvari oko repke.

Pjanic- zao mi je decko, ali polako uvidjam da Puel nije kriv sto malo igras. Istina je da si i ti zavaljen fingirajuci na "krilu", djeleci prostor i loptu sa Misketom i co, ali tvoje fizicke karakteristike mi nikako ne ulijevaju povjerenje. (jos od tekme s Francuzima) Mogao par puta gurnut Dzeku u for, ali svaki put losu loptu dao. Mislim da ti je plafon neka ekipa iz sredine tabele Francuske lige.

Medunjanin - lose izdanje. jos jedan igrac koji ne zna sta je njegova uloga na terenu. Kao sto neko rece, mogao je bar koji faul napravit. Nije patuljast gradjom.

Ibricic - MUPM

Miske - jebiga, stari, nemamo mi fajde od tvog zajebavanja. Cekamo ga jos od Portugala, ali tanko... Utakmicu s Albanijom treba preskocit, definitivno. Previse se zapustio.

Dzeko- Izasao na teren s laganom kurcoboljem; dakle, setkanje i spavanje u ofsajdu. Moze mu se oprostit ovaj put jer ima jak kredit a konkurencija je ocajna. Ocekujem da povuce protiv Albanije.

Na kraju selektor: delegat pape - Puuuuu, ko te dovede!!

Dzaba o tome zborim jos od Katara. Ne zelim se ponavljat i na krampinu trosit rijeci.

Helem, posto nije sve gotovo, treba sacekat s tim prljavim vesom. Gospodin s manirima, hitno treba uvest karantin pred Albaniju, a on licno otici na seminar kod tate Osima. Zar je sramota otic po savjet??? Ili mu jos uvijek to seljacka sujeta ne dozvoljava?!

Nema on sta javno prozivat igrace poslije utakmice, zasto srlja iz kiksa u kiks?! Ne moze se sjedit u Parizu i doci heftu pred utakmicu sa stavom "evo meeeee". I jos izjavit "ne zanima me Rumunija, vec samo moj sastav". Da te je zanimala, ne bi se desilo da onaj svrco siluje Lulica, narkoman Mutu dozivljava live preporod i td. :x :x

Nada je kurva, ali jos traje...mozda do utorka. Laku noc Tamni Vilajete, laku noc balkanski luzeri.
Kazu da je nekad pametnije precutat nego blesavo govoriti.Da bar jednu pametnu procita,al eto imamo mi strucnjake na svakom koraku
Kinaski

#3237 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Kinaski »

Rookie wrote:Sa 3 boda protiv Albanije smo drugi i na samo 3 boda od prvoplasiranih Francuza. Najgore bi bilo da se sad sve raspadne, pa da ne pobijedimo Albance i onda nam kasnije kad se nekad probudimo, baš ti bodovi budu falili. Jednom nam se već to desilo kad smo napravili ovakvu atmosferu nakon poraza u Belgiji, pa sa Litvancima igrali neriješeno na Koševu. Kasnije smo plakali za tim bodovima. Albaniju moramo pobijediti.
Plasim se njihovog bunkera
siki_sa

#3238 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by siki_sa »

cyprus wrote:
siki_sa wrote:Ja mislim da je sve u boji dresova, ovi plavi su nam nesretni, kad god igramu u njima zijanimo:Portugal u oba meca u plavim dresovima i u oba meca zijanili, kuci protiv Spanije, protiv Meksika, ........
Ja mislim da je do Bahe... on širi baxuzluk :D
da mi igramo u NIKE ili ADIDAS dresovima kako bi se nasi nafurali, prvu utkmicu bi zijanili jer bi vise gledali sebe i kako im stoje dresovi a onda bi se nafurali sve bi glat islo :mrgreen: :bih:
lord blackadder

#3239 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

hajmo svi u glas:

Saveeeeez Napoooljeeeeeeee :lol: :lol: :lol:

Lucky, setnja. Zaboli me hasim za tvog idola, gospodina sarplaninca
fosil

#3240 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by fosil »

jeza u ledja wrote:
cyprus wrote:
jeza u ledja wrote:Ko se sjeca beka Nikolice od prije 3-4 godine, on je Rom i on je bas o tome jednom pricao, kako je imao strasne probleme kao Ciganin u Rumuniji i u reprezentaciji iste.
Ovaj? :-D

Image
Jest taj. :D Mescini Banel da se zove.

Strasan igrac :-D , jedan od rijetkih na.....ne sjecam se koje je to SP ili EP bilo koji je tad u rumunskoj repki igrao , a da je dolazio iz njihove lige.
A vi kako te :D
lord blackadder

#3241 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Sreca pa me Fed me obradovo.

NAJVECI! :dance:
Kinaski

#3242 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Kinaski »

KENJAC wrote:Da sam ja trener, Lord Dzeko mi nebi ni lopte skupljo! To sto je on placen ,koliko je placen, sto igra (kad igra ???) tamo gdje igra nema nikakve veze sa reprezentacijom. Sta je taj momak umislio sebi to je tema za psiho analizu. Ovdje se radi o fudbalu. A to ga bas ne ide u posljednje vrijeme. A da bi bio problem jos veci, i kad ga je islo, za reprezentaciju nije vrijedio vise od mnogih drugih! U nedostatku zvijezdi i zvjezdica uzdigli STE ovog fudbalera do visina od kojih se njemu pocelo mantat. Moramo da shvatimo da moramo imati ekipu. Sto ce da izgara na terenu i srce da ostavi ako treba. Jok ovi nasi tupadzije... piju !!! Noc pred utakmicu! Pitajte jednog Kapela, Lipija, Fergusona a de ne kazem Murinja bili mu ikad vise Messi zaigro da mu se opija pred utakmicu? Ej Messi a ne neki .... madajte molim vas!!!!
Hvala bogu pa ti nisi trener , mora se i umocit nemoj da si takav :D
Last edited by Kinaski on 04/06/2011 03:22, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#3243 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jeza u ledja »

Rookie wrote:Sa 3 boda protiv Albanije smo drugi i na samo 3 boda od prvoplasiranih Francuza. Najgore bi bilo da se sad sve raspadne, pa da ne pobijedimo Albance i onda nam kasnije kad se nekad probudimo, baš ti bodovi budu falili. Jednom nam se već to desilo kad smo napravili ovakvu atmosferu nakon poraza u Belgiji, pa sa Litvancima igrali neriješeno na Koševu. Kasnije smo plakali za tim bodovima. Albaniju moramo pobijediti.
Treci buraz, treci. Bjelorusija isti dan docekuje Luks.
Rookie

#3244 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Rookie »

luckylaka wrote: Kazu da je nekad pametnije precutat nego blesavo govoriti.Da bar jednu pametnu procita,al eto imamo mi strucnjake na svakom koraku
Trebao si onda precutat. Što se sukobljavaš, ti si navijač, nije tvoje da misliš, tvoje je da navijaš.
Rookie

#3245 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Rookie »

jeza u ledja wrote:
Treci buraz, treci. Bjelorusija isti dan docekuje Luks.
Svejedno. Imaće utakmicu više, tako da ćemo biti drugi na nekoj realnijoj tabeli. Poenta je da smo još uvijek totalno u igri i za prvo mjesto. Sve pod uslovom da budemo igrali.
The 51st State

#3246 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by The 51st State »

trcati, trcati i samo trcati, te pri tome biti brz, onda se normalan fudbal lako nakalemi ali poslovicno nasoj javnosti slijepoj kod ociju, to je nemoguca misija.
BASS

#3247 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BASS »

Marka za Daciju - marka protiv BiH :)
Onih 90 minuta bi bilo lijepo zaboraviti.I prije sam znao da su Rumuni necivilizirana gamad - ali brate nisam očekivao da su baš ovoliko.Jedan narod čije ću pripadnike zaobilaziti u širokom luku.Nakon ovog večeras namam volje biti otvoren za izuzetke.Usput dobra lekcija po pitanju te "raznolikosti" u EU.

Realno gledano naši su se držali do neke 20 min (osim onog gafa Hasagića) i nastupio je onaj naš mentlitet po kojem protivnik ima "benzina" za 20 minuta napada i onda ide na leru.
WRONG!
Za nadati se da će Albaniju odradit profesionalno,ako već ne radi raje - onda bar radi sebe i svojih karijera da održe nadu u plasman.
Reprzentaciju ću naravno podržavati uvijek,ali nije ovo prvi put da mi bude teško odvojiti grb i dres repke od pojedinih igrača koji ralno ne zaslužuju podršku.
LSD

#3248 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by LSD »

Last edited by LSD on 04/06/2011 04:22, edited 1 time in total.
ortega

#3249 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ortega »

o je prisutno u svim kolektivnim sportovima na Balkanu, a pogotovo u fudbalu. Manjak mentalne discipline i kako da kazem odnosa prema sportu, igri, suigracima, selektoru, navijacima nadoknadjujemo sa individualnim kvalitetom koji ne moze uvijek da odreaguje, jer nekada odnosno u vecini slucajeva, uspijeh je odvisan od voljnog momenta, srčanosti...to se vidjelo danas na utakmici protiv Rumunije ili npr jedna druga paralela teniski meč izmedju Djokovića i Federera...taj voljni i mentalni momenat.

sto si se ti bola svezao balkana, o cemu pricamo, pa hrvatska je sa 4 miliona ljudi konstantno medju 10 u fudbalu, u kosarci su uvijek tu, u rukometu su brazil, u vaterpolu u skijanju, u atletici gimnastici, srbi isto tako, sta pricas o djokovicu halo covjek je mec izgubio nakon 40 i kusur meceva protiv najboljih svjetskih igraca ne egzibicionista iz kalinovnika nego svjetskih top igraca. a druga strana je bh sporrt i nasa sumorna stvarnost, pa mi pored milion planina ne mozemo skijasa da napravimo dok hrvaati voze svjetski kup na sljemenu, znas li ti sta je sljeme to je brdasce ne planina, da ne govorim da napravimo tenisera gimnasticara, da napravimo nesto od necega...nije balkana ostao u hrvata ili srba tacnije sbe ga je manje a balkana je sve vise u bih, i na kraju bola mi nemamo nikakve igrace, recimo kao neke poluklase uzmi dzeku, sve ostale pojedinacno izanaliziraj i vidjet ces da ne bi trojica mogla igrat ni u ovoj danas steaui, a ne u nekom znacajnijem klubu, ludi oni sto su otjerali misimovica iz galate..ma dajte molim vas..medunjanin mujdza hasagic pjanic misimovic mravac spahic da ove sa klupe ne nabrajam, ne moze se od oga pravii tim osim na silu i to je to..
Optimus Prime

#3250 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Optimus Prime »

Realno gledano, mi smo jedna sasvim prosjecna ekipa tako da ne shvatam ovoliko razocarenje.
Pogotovo kada se uzmu u obzir sve pratece okolnosti kao na primjer sranja sa savezom.
I ja bih volio da imamo budzet od deset miliona eura godisnje za jednog vrhunskog trenera tipa Guardiola, ali jebiga koliko para toliko muzike.
Zato, volim te Bosno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. nemojte napadati zmajeve. Nije, da se nisu trudili!
Locked