Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bruka je pa kako god. Ne razumijem, čitavu godinu dereš ligom i na kraju posereš sve to i plus posereš sebe i one koji ti daju podršku. Nevjerovatan mentalitet!
A zamisli kako je tek nama koji to bas pratimo i volimo ih
Nisu zaslužili ovakvom igrom u zadnje dvije utakmice, izgledali su kao da ih baš boli briga što se finale igra
Čovječe gledam Sevilju i cudom se čudim.
Ljudi igraju spansko prvenstvo, igraju u nedjelju finale kupa i danas sa Liverpulom finale. Ubiše liverpul. Igraju ljudi Ko da je sezona tek počela.
Od čega li su oni sastavljeni?
Samo naše placipicke kukaju kako igraju srijedom i nedjeljom pa se umore, savez kriv
costacurta wrote:Čovječe gledam Sevilju i cudom se čudim.
Ljudi igraju spansko prvenstvo, igraju u nedjelju finale kupa i danas sa Liverpulom finale. Ubiše liverpul. Igraju ljudi Ko da je sezona tek počela.
Od čega li su oni sastavljeni?
Samo naše placipicke kukaju kako igraju srijedom i nedjeljom pa se umore, savez kriv
Hoce para, donatorske vecere organizuju.
Ibrete se sto nema Senada Binga i Dellinga.
Alo rodjaci?!
Doci ce sponzori sami kad im daš povoda za to.
Treba vratiti povjerenje a to se ne radi laprdanjem o zlatnim karikama i sličnim glupostima.
Ko ce dati pare Azmire kad arlaučeš i javno jebes mater Dini i Co?
Imamo mi na kantonu i vani jakih firmi i vecina njih bi vrlo rado stala uz Slobodu al izvinte me ako cu uvrijediti koga, da sam sponzor i da mi je ime kompanija na Zebinom dresu dok udara covjeka na zemlji i psuje sudiju il Krpica dok sav svijet gleda dok pljuje igrača, il Azmira dok jebe Dini familiju i prica o premiranju i poziva igrače da okrenu ledja publici ja bih od stida u zemlju propao. Da ne govorim o nekulturi i primitivizmu Fukara i Azmirovom aminovanju baklji i placanju kazni. Jbte kad ti je svaka marka velika ko kuca ti odvajas 10k maraka za plaćanje kazni zbog bubuljicave balavurdije kojoj je vrh navijanja "jebemo vam mater u pičku" i "ja jebem samo želju i sarajvo".
Fak mi! Hell no Azmir.
Ne vjerujem da bi u Kentakiju neko za to rekao Gud đob i ev' para pa neće ni ovdje.
Dobar nijet imas al losa ti je strategija.
costacurta wrote:Jbte kad ti je svaka marka velika ko kuca ti odvajas 10k maraka za plaćanje kazni zbog bubuljicave balavurdije kojoj je vrh navijanja "jebemo vam mater u pičku" i "ja jebem samo želju i sarajvo".
ne mogu više da shvatim da ovi navijači ne shvataju da nam to ne treba. Svake sedmice platiš par hiljada kazne
Može se super atmosfera napraviti - ko zna da je napravi. Trenutni vođa to izgleda i ne zna, što se vidi i na skupu večeras. Čovjeku su izgleda Fukare ispred kluba i ne valja to nikako.
costacurta wrote:Jbte kad ti je svaka marka velika ko kuca ti odvajas 10k maraka za plaćanje kazni zbog bubuljicave balavurdije kojoj je vrh navijanja "jebemo vam mater u pičku" i "ja jebem samo želju i sarajvo".
ne mogu više da shvatim da ovi navijači ne shvataju da nam to ne treba. Svake sedmice platiš par hiljada kazne
Može se super atmosfera napraviti - ko zna da je napravi. Trenutni vođa to izgleda i ne zna, što se vidi i na skupu večeras. Čovjeku su izgleda Fukare ispred kluba i ne valja to nikako.