Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
gnjev

#3226 Re: Horde Zla

Post by gnjev »

Zakljucak dana je da imamo goli qrac od policije . Ne do Bog da se zarati . Mogu misliti u kakvom je tek rasulu vojska ...
House

#3227 Re: Horde Zla

Post by House »

izboden navijač lecha
gnjev

#3228 Re: Horde Zla

Post by gnjev »

House wrote:izboden navijač lecha
Image
House

#3229 Re: Horde Zla

Post by House »

Image

:D
Oligarh

#3230 Re: Horde Zla

Post by Oligarh »

Misliš ovaj na Čaršiji ili neki drugi? U kakvom je stanju?
House

#3231 Re: Horde Zla

Post by House »

Oligarh wrote:
Misliš ovaj na Čaršiji ili neki drugi? U kakvom je stanju?
vogošća

http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... k-sarajewo

prijevod sa google :D
Lech fanovi su napali cca. 30 - osoba grupa lokalnih navijača . Policija je došla samo na drugi dio sukoba . Morala je da koristi gas . Bilo je , na žalost , povređenih . Jedan od pristalica Lech izboden i odveden u bolnicu . Međutim , njegovo stanje je dobro . Sve indicije su da će u narednih sati može dovesti do daljnje sukobe .
celava_dlaka

#3232 Re: Horde Zla

Post by celava_dlaka »

gnjev wrote:Zakljucak dana je da imamo goli qrac od policije . Ne do Bog da se zarati . Mogu misliti u kakvom je tek rasulu vojska ...
pogresan post citirao do mene je
costacurta

#3233 Re: Horde Zla

Post by costacurta »

Co to maš medj nogami, to nje dlakenjkooo to šumaaa. :mrgreen:
Ahoooj!
Inace,
sad ce nama Lajcak drzati predavanja o razlikama izmedju civilizovane evrope tj zemalja EU i nas neciviliziranih varvara i koje uslove moramo ispuniti da pristupimo EU.
Zato i u tom cilju su nam i poslali ove dečke da nam isprve ruke pokažu kako izgleda europljanin i kako oni njih tamo od malena uce da ne budu antifašisti recimo.
34sf4drgu67d25

#3234 Re: Horde Zla

Post by 34sf4drgu67d25 »

gnjev wrote:Ono kad pokusavas sebe da ubjedis u nesto sto nije istina ... :mrgreen: Evo pregledo sam sve klipove i iz kojeg god sam ugla gledo ne vidim ta herojska cuvanja linije sto vi spominjete . Da se razumijemo ne navijam ni za bordo ni plave samo realno sagledam stvari i ne vidim na sta se u vecerasnjoj noci moze biti ponosno sa te ''huliganske'' strane , patriotske nazovite je kako hocete . Ovi narkomani iz Plzena gdje god su naumili tu su i dosli . Jedino postoji indicija da su na carsiji dobili po picki . Vogosca FAIL

Vidjet cemo sta sutra nosi al cijenim da ce sutra svo raspolozivo ljudstvo iz policije biti alarmirano pa nece doci ni do ruznih pogleda
Naši su sampioni u prebijanju koduktera po vozovima. Da je dosao ovde sindikat konduktera poljske, najebali bi.
splinter

#3235 Re: Horde Zla

Post by splinter »

34sf4drgu67d25 wrote:
gnjev wrote:Ono kad pokusavas sebe da ubjedis u nesto sto nije istina ... :mrgreen: Evo pregledo sam sve klipove i iz kojeg god sam ugla gledo ne vidim ta herojska cuvanja linije sto vi spominjete . Da se razumijemo ne navijam ni za bordo ni plave samo realno sagledam stvari i ne vidim na sta se u vecerasnjoj noci moze biti ponosno sa te ''huliganske'' strane , patriotske nazovite je kako hocete . Ovi narkomani iz Plzena gdje god su naumili tu su i dosli . Jedino postoji indicija da su na carsiji dobili po picki . Vogosca FAIL

Vidjet cemo sta sutra nosi al cijenim da ce sutra svo raspolozivo ljudstvo iz policije biti alarmirano pa nece doci ni do ruznih pogleda
Naši su sampioni u prebijanju koduktera po vozovima. Da je dosao ovde sindikat konduktera poljske, najebali bi.
HA ha nasmija me al ono ono baš. Čuj gdje su naumili t su i došli. Pa belaj j bio oko hotela i mao dalje, jbt ko da su šetali kroz grad do Dobrinje, ha ha . Isto da neko napravi belaj u "centru" Zagreba tj Zaprešiću il Lučkom , isto toliko Vogošča ima veze sa centrom grada, Volim tu dozu nenadjebivog humora kod našeg naroda, nešto posebo zbilja. . . oplakah
gnjev

#3236 Re: Horde Zla

Post by gnjev »

Ma nije vala Vogosca ni predgradje Poznana
splinter

#3237 Re: Horde Zla

Post by splinter »

gnjev wrote:Ma nije vala Vogosca ni predgradje Poznana
Nije isključeno, ipak, danas svi imaju GPS i ostala pomagala, znaju gdje je Štrosa ,Ferhadija, Sarači, mogli su prošetati do tamo da su smjeli, ako želiš da si faca onda ne praviš belaje po selima i predgrađima, jbg to je pravilo u svijetu navijačkih grupa. Kako god, kasnim već, iskreno se nadam mirnom danu, lijepom sportskom doživljaju i naravno da su ružne scene ostale iza nas jer ipak je ovo samo sport. PS ako steroidni sitnomudani ipak nisu došli s prijateljskim namjerama u grad, bujrum, ima i za to lijeka,. . .
cvrčak_na_hedonizmu

#3238 Re: Horde Zla

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Pričaš gluposti, čuj Štrosa :lol: Pa nisu ni oni levati, znaju da je ovdje bio rat, da ima oružja ko blata, jer misliš da nisu svjesni da bi neko izvadio kalaš iz gepeka i počeo da rafala nakon pola sata kurčenja po gradu i to maksimalno. Ovakva ekipa, njih stotinjak, pazi, stotinjak, je napravilo baš sranje ( što im je bilo i u cilju ) i ispali ober mangupi. Sto ljudi ti se kurči u gradu i ti im ne možeš ništa, a MB u Vogošći, ekipa sa Kobilje glave blizu, LNB itd. O kakvom držanju linije govorimo onda ? Ko da ih je bilo 500, a ne stotinjak ( i to je pitanje ).

S druge strane, koliko znam, a znam, znalo se da poljaci dolaze u Vogošću i niko ništa. Malo ljudi se skupilo. Moje mišljenje, pičkasto, ako se već fura ta priča o Hellcom u Sarajevo i ostalim manguplucima.

Najveći problem cijele priče jeste što sad valja otići o Poznan, tek je to zajebano jer ih ima jedno deset puta više, a ne možeš ništa protiv njih stotinu.

Moj komentar je vezan na držanje linije i hrabroj djeci. Ima i onih što nisu ni prišli, a još više onih što nisu došli. To je, realno, blamaža, ako se već furaš na tu priču, a furamo se. Vjerujem da bi se i nama isto desilo.

Nemamo mi dovoljno spremnih ljudi za ovakve stvari, a 27 noć i umro mi papagaj su taman došli ko izgovori.

Nadam se da povrijeđeni neće imati posljedice, momci koji su stali su mudonje i to prave, duboki naklon, a debili što se nisu pojavili ili su se okrenuli, a nisu ni prišli da pomognu su blam i to žešći.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#3239 Re: Horde Zla

Post by Slo Burner »

Realno da ste vi ovo napravili u predgradju Poznana ima li bi pricu za narednih 50 godina. Blamaza !
Nadam se da ce igrati veceras biti bolji od svojih navijaca :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3240 Re: Horde Zla

Post by Tomahawk11 »

Prica uglavnom za neku stvar.
Sta su ovi sto su fasovali i sa jedne i druge strane sinoc, neki heroji?
Glupa, primitivna furka do bola.
Jos jednom policiji sve po spisku sto nisu iskontrolisali situaciju. Iznenadila ih grupa od 100-njak navijaca :lol: :roll:
agent_001

#3241 Re: Horde Zla

Post by agent_001 »

Ma gdjee ste navijaci, sveznalice, inrernetske picke!
drunken tiger

#3242 Re: Horde Zla

Post by drunken tiger »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Pričaš gluposti, čuj Štrosa :lol: Pa nisu ni oni levati, znaju da je ovdje bio rat, da ima oružja ko blata, jer misliš da nisu svjesni da bi neko izvadio kalaš iz gepeka i počeo da rafala nakon pola sata kurčenja po gradu i to maksimalno. Ovakva ekipa, njih stotinjak, pazi, stotinjak, je napravilo baš sranje ( što im je bilo i u cilju ) i ispali ober mangupi. Sto ljudi ti se kurči u gradu i ti im ne možeš ništa, a MB u Vogošći, ekipa sa Kobilje glave blizu, LNB itd. O kakvom držanju linije govorimo onda ? Ko da ih je bilo 500, a ne stotinjak ( i to je pitanje ).

S druge strane, koliko znam, a znam, znalo se da poljaci dolaze u Vogošću i niko ništa. Malo ljudi se skupilo. Moje mišljenje, pičkasto, ako se već fura ta priča o Hellcom u Sarajevo i ostalim manguplucima.

Najveći problem cijele priče jeste što sad valja otići o Poznan, tek je to zajebano jer ih ima jedno deset puta više, a ne možeš ništa protiv njih stotinu.

Moj komentar je vezan na držanje linije i hrabroj djeci. Ima i onih što nisu ni prišli, a još više onih što nisu došli. To je, realno, blamaža, ako se već furaš na tu priču, a furamo se. Vjerujem da bi se i nama isto desilo.

Nemamo mi dovoljno spremnih ljudi za ovakve stvari, a 27 noć i umro mi papagaj su taman došli ko izgovori.

Nadam se da povrijeđeni neće imati posljedice, momci koji su stali su mudonje i to prave, duboki naklon, a debili što se nisu pojavili ili su se okrenuli, a nisu ni prišli da pomognu su blam i to žešći.
Potpisujem post. Samo svi izgleda izostavljate TM 87 momke iz Vogošće koji su uletili na "prvu liniju" i bez kojih, realno, HZ bi popušili foru jer su neorganizovani totano bili i bilo ih je šačica. Dakle momke treba spomenuti i ovdje. Hvala im.
PriNc_ba

#3243 Re: Horde Zla

Post by PriNc_ba »

Ja samo ne znam ima li iko ziv da je bio tamo i da je vidio kontakt direktni a da nije bila razmjena od 2-3 sake i povlacenje. Bilk kamenjanje i gadjanje predmetima i fol fajt neki. Nisam zagovornik tuca ali ovo je bili samo divljacko kamenjanje uz par bliskih kontakata. Da je bilo fajta dajte mi pokazite tih 20-30 nasih pa eto i 40 koji bi se oduprijeli 100 njihovih... nema potrebe pricati ko je dobio po usima kad tuce prave nije ni bilo koliko ja skontah ;)
Tomahawk11
Globalni moderator

#3244 Re: Horde Zla

Post by Tomahawk11 »

PriNc_ba wrote:Ja samo ne znam ima li iko ziv da je bio tamo i da je vidio kontakt direktni a da nije bila razmjena od 2-3 sake i povlacenje. Bilk kamenjanje i gadjanje predmetima i fol fajt neki. Nisam zagovornik tuca ali ovo je bili samo divljacko kamenjanje uz par bliskih kontakata. Da je bilo fajta dajte mi pokazite tih 20-30 nasih pa eto i 40 koji bi se oduprijeli 100 njihovih... nema potrebe pricati ko je dobio po usima kad tuce prave nije ni bilo koliko ja skontah ;)
Nisi dobro skontao. Nije niko snimio prvi udar. Tad je ekipa nasih uletjela bukvalno pred hotel i tad je bilo svega. Ovo sto je snimano je uglavnom poslije najjaceg obracuna.
Pitarrr82

#3245 Re: Horde Zla

Post by Pitarrr82 »

:izet: vas oni vise...

Tesko povrijedjena dvojica nasih?
34sf4drgu67d25

#3246 Re: Horde Zla

Post by 34sf4drgu67d25 »

Pisu da su sva trojica tesko povrijedjenih drzavljani BiH :/

Cudna neka furka
agent_001

#3247 Re: Horde Zla

Post by agent_001 »

Tomahawk11 wrote:
PriNc_ba wrote:Ja samo ne znam ima li iko ziv da je bio tamo i da je vidio kontakt direktni a da nije bila razmjena od 2-3 sake i povlacenje. Bilk kamenjanje i gadjanje predmetima i fol fajt neki. Nisam zagovornik tuca ali ovo je bili samo divljacko kamenjanje uz par bliskih kontakata. Da je bilo fajta dajte mi pokazite tih 20-30 nasih pa eto i 40 koji bi se oduprijeli 100 njihovih... nema potrebe pricati ko je dobio po usima kad tuce prave nije ni bilo koliko ja skontah ;)
Nisi dobro skontao. Nije niko snimio prvi udar. Tad je ekipa nasih uletjela bukvalno pred hotel i tad je bilo svega. Ovo sto je snimano je uglavnom poslije najjaceg obracuna.
Ma sta ti znas, oni su gledali klipove, ovo ono, kad treba bilo sta, od rusenjavlasti do drugih manifestacija, cuvaju maminu suknju i prizivaju navijace, ono jadno i bjedno, dohvatilo se tastature, pogledo klip sat poslije i sve zna.
halo sabani
PriNc_ba

#3248 Re: Horde Zla

Post by PriNc_ba »

agent_001 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ma sta ti znas, oni su gledali klipove, ovo ono, kad treba bilo sta, od rusenjavlasti do drugih manifestacija, cuvaju maminu suknju i prizivaju navijace, ono jadno i bjedno, dohvatilo se tastature, pogledo klip sat poslije i sve zna.
halo sabani
Drzi se ti svoje vogosce lijepi moj ;) kad mi budu avliju dirali ti onda tipkaj iz svoje vogosce i ne laprdaj gluposti bezveze jer nema potrebe da se svadjamo medjusobno.

Ok bio prvi udar al sumnjam da je bio opet sad neki okrsaj jer ko je ikad ucestvovao u i blazim nekim fajtovima zna sta znaci kad si duplo pa i vise inferiorniji brojcano pa da su i patuljci protiv tebe. Nema tu pametovanja puno. Ok momci se nisu razbjezali i svaka im cast na tome ali mislim da nije tu bilo prevelikog kontakta ko sto sr pojedinci busaju pricom prsa u prsa ovo ono. Zna se sta je prsa u prsa i tu bi bilo 50ak povrijedjenih i po povredama se vidi kakav je okrsaj bio. Sve u svemu jadno od policije i bas me zanima hoce li izaci sa saopstenjem za javnost zasto se ovo nije makar ugasilo vrlo brzo kad se vec nije sprijecilo.
34sf4drgu67d25

#3249 Re: Horde Zla

Post by 34sf4drgu67d25 »

Znaci na ovim klipovima, nasi se junacki povukli, a poljaci ko picke za njima kroz vogoscu!?
karanana

#3250 Re: Horde Zla

Post by karanana »

hoce li doci ovi dresdenovci u poznan? 4 sata voznje.
kakvi su oni? jesu zestoki? jesu oni na steroidima? da vas poguraju malo ako su voljni.
Post Reply