znaci ovako nesto..

marka nije toliko ni bitna
Moderator: anex

Ja sam vidjela u Mangu (istina prije možda mjesec dana), bila je od teksasa i bila je neka od materijala, kao pamučna čipka. Imaš na njihovoj stranici. Ako ne budeš mogla naći, javi da ti potražim link.inspire_me wrote:Heeelpp!!! Je li slucajno neko vidio kod nas ovakve teksas biker jaknice (moze i neka lanena verzija, uglavnom neki tanji materijal za proljece/ljeto)???
Ova prva sa slike je Mango, ali u Sa u oba Manga ostala po jedna velicina XXS. No way da se ubacim u tonia3 wrote:Ja sam vidjela u Mangu (istina prije možda mjesec dana), bila je od teksasa i bila je neka od materijala, kao pamučna čipka. Imaš na njihovoj stranici. Ako ne budeš mogla naći, javi da ti potražim link.inspire_me wrote:Heeelpp!!! Je li slucajno neko vidio kod nas ovakve teksas biker jaknice (moze i neka lanena verzija, uglavnom neki tanji materijal za proljece/ljeto)???
Hvala puno! Jučer kupih 2 različita sportska grudnjaka, predobri su. Poskupi jesu, 70KM, ali vrijede. U Goldenpointu ih nema, ima jedan sportski top, labav i nikakav.kojeime wrote:Skiny, BBI, 80KM.Kljblj wrote:Zna li iko gdje u Sarajevu ima kupiti sportskih grudnjaka/topova, ali ne onih slabašnih kakvi se ponekad prodaju nego baš onih jako čvrstih kakve nose sportašice? Ja sam obilazila sportske radnje, u njima nikad nema, u Lisci sam kupila sportski top koji je solidan, ali ne toliko čvrst, inače nikad nigdje ne vidim, uglavnom su to push-upovi, čipkani i sl.
Bio sam i ja,nije mi to to,nema jordankikojeime wrote:Prosao danas, fino snizenje, tene koje su kostale oko 200 KM na snizenju kostaju 120-130 KM.Better Man wrote:Pogledaj u NIke Radnji u Titovoj!Retro_Eskobar wrote:Gdje ima uzeti Air Jordan patika i kolka im je cijena?
Bio sam u Nike-u kod ekonomije,i premjestili su jordanov dio sa sprata dole u prizemlje,i ono sto je ostalo su tene namjenjene za kosarku.Meni trebaju Air Jordan Retro 3,upravo stariji model, tako da cu pogledati na tim mjestima valjda nadjem.sorrow wrote:Sto se jordanki tice u sarajevu i nije neka ponuda. Moze se naci par starijih modela u Basketu (u Strosmajerovoj) ali uglavnom su im ostali neki veliki brojevi (npr.46 i dalje) i ponekad se moze naletiti na neki model u Prima sportu (BBI na spratu pored Sport life-a i Interex Pofalici) koji je iz nekih prijasnjih kolekcija, ali oni znaju bito i povoljni (do 150km).
Jedino Sport life u gradu, onaj odvojeni dio na spratu iznad Nikea (kod Ekonomije) nabavlja novije modele, ali i oni po dva tri modela. Znam da su zadnji nabavljali ovaj http://www.eastbay.com/product/model:16 ... D%20SEARCH i da je bio oko 280km.
Imam ti ja CMFT 10(bijele sa crnim gornjim dijelom i crnim dzonom) 44 broj.Jednom obuceneRetro_Eskobar wrote:Bio sam u Nike-u kod ekonomije,i premjestili su jordanov dio sa sprata dole u prizemlje,i ono sto je ostalo su tene namjenjene za kosarku.Meni trebaju Air Jordan Retro 3,upravo stariji model, tako da cu pogledati na tim mjestima valjda nadjem.sorrow wrote:Sto se jordanki tice u sarajevu i nije neka ponuda. Moze se naci par starijih modela u Basketu (u Strosmajerovoj) ali uglavnom su im ostali neki veliki brojevi (npr.46 i dalje) i ponekad se moze naletiti na neki model u Prima sportu (BBI na spratu pored Sport life-a i Interex Pofalici) koji je iz nekih prijasnjih kolekcija, ali oni znaju bito i povoljni (do 150km).
Jedino Sport life u gradu, onaj odvojeni dio na spratu iznad Nikea (kod Ekonomije) nabavlja novije modele, ali i oni po dva tri modela. Znam da su zadnji nabavljali ovaj http://www.eastbay.com/product/model:16 ... D%20SEARCH i da je bio oko 280km.
Kljblj wrote:Hvala puno! Jučer kupih 2 različita sportska grudnjaka, predobri su. Poskupi jesu, 70KM, ali vrijede. U Goldenpointu ih nema, ima jedan sportski top, labav i nikakav.kojeime wrote:Skiny, BBI, 80KM.Kljblj wrote:Zna li iko gdje u Sarajevu ima kupiti sportskih grudnjaka/topova, ali ne onih slabašnih kakvi se ponekad prodaju nego baš onih jako čvrstih kakve nose sportašice? Ja sam obilazila sportske radnje, u njima nikad nema, u Lisci sam kupila sportski top koji je solidan, ali ne toliko čvrst, inače nikad nigdje ne vidim, uglavnom su to push-upovi, čipkani i sl.

Ima maalo nekih stvari stara kolekcija u onoj radnji kod Swatcha kod Narodnog pozorista. Mozda u Madnesu da imaju takoder. Uglavnom nemamo Quicksilver radnju samo ponegdje tako ima nesto od njih..SarajevoBH wrote:Gdje u Sarajevu postoji quiksilver radnja?
http://www.google.ba/url?source=imgland ... I32B1W8b5A
nav_girl wrote:Gdje da kupim ovakve male kutije? Hitno je![]()
nav_girl wrote:Gdje da kupim ovakve male kutije? Hitno je![]()