Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
adis.p

#3226 Re: Sarajevo shoping

Post by adis.p »

Gdje u Sa ima uzet muskih trenerki, al da su od poliestera obavezno.. :-D I nemojte sad divljih cijena od +150 ;-) ;-)

znaci ovako nesto..
Image
Image

marka nije toliko ni bitna ;-) ;-)
nia3

#3227 Re: Sarajevo shoping

Post by nia3 »

inspire_me wrote:Heeelpp!!! Je li slucajno neko vidio kod nas ovakve teksas biker jaknice (moze i neka lanena verzija, uglavnom neki tanji materijal za proljece/ljeto)???

Image
Image
Ja sam vidjela u Mangu (istina prije možda mjesec dana), bila je od teksasa i bila je neka od materijala, kao pamučna čipka. Imaš na njihovoj stranici. Ako ne budeš mogla naći, javi da ti potražim link.
inspire_me

#3228 Re: Sarajevo shoping

Post by inspire_me »

nia3 wrote:
inspire_me wrote:Heeelpp!!! Je li slucajno neko vidio kod nas ovakve teksas biker jaknice (moze i neka lanena verzija, uglavnom neki tanji materijal za proljece/ljeto)???

Image
Image
Ja sam vidjela u Mangu (istina prije možda mjesec dana), bila je od teksasa i bila je neka od materijala, kao pamučna čipka. Imaš na njihovoj stranici. Ako ne budeš mogla naći, javi da ti potražim link.
Ova prva sa slike je Mango, ali u Sa u oba Manga ostala po jedna velicina XXS. No way da se ubacim u to :D :D
nia3

#3229 Re: Sarajevo shoping

Post by nia3 »

Imala sam i ja isti problem sa onom bež kožnom jaknom skoro istog kroja. Rasprodale se za dva dana i ostala samo jedna xxs koja jo uvijek visi u Mangu. Uvijek je pogledam :)
Nadinka

#3230 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

Evo daja i ovdje ubacim :)
Vodič za kupovinu: 30 ravnih sandala
http://malezensketeme.net/?p=30383
Kljblj

#3231 Re: Sarajevo shoping

Post by Kljblj »

kojeime wrote:
Kljblj wrote:Zna li iko gdje u Sarajevu ima kupiti sportskih grudnjaka/topova, ali ne onih slabašnih kakvi se ponekad prodaju nego baš onih jako čvrstih kakve nose sportašice? Ja sam obilazila sportske radnje, u njima nikad nema, u Lisci sam kupila sportski top koji je solidan, ali ne toliko čvrst, inače nikad nigdje ne vidim, uglavnom su to push-upovi, čipkani i sl.
Skiny, BBI, 80KM.
Hvala puno! Jučer kupih 2 različita sportska grudnjaka, predobri su. Poskupi jesu, 70KM, ali vrijede. U Goldenpointu ih nema, ima jedan sportski top, labav i nikakav. :)
Retro_Eskobar

#3232 Re: Sarajevo shoping

Post by Retro_Eskobar »

kojeime wrote:
Better Man wrote:
Retro_Eskobar wrote:Gdje ima uzeti Air Jordan patika i kolka im je cijena?Image
Pogledaj u NIke Radnji u Titovoj!
Prosao danas, fino snizenje, tene koje su kostale oko 200 KM na snizenju kostaju 120-130 KM.
Bio sam i ja,nije mi to to,nema jordanki
sorrow

#3233 Re: Sarajevo shoping

Post by sorrow »

Sto se jordanki tice u sarajevu i nije neka ponuda. Moze se naci par starijih modela u Basketu (u Strosmajerovoj) ali uglavnom su im ostali neki veliki brojevi (npr.46 i dalje) i ponekad se moze naletiti na neki model u Prima sportu (BBI na spratu pored Sport life-a i Interex Pofalici) koji je iz nekih prijasnjih kolekcija, ali oni znaju bito i povoljni (do 150km).
Jedino Sport life u gradu, onaj odvojeni dio na spratu iznad Nikea (kod Ekonomije) nabavlja novije modele, ali i oni po dva tri modela. Znam da su zadnji nabavljali ovaj http://www.eastbay.com/product/model:16 ... D%20SEARCH i da je bio oko 280km.
Retro_Eskobar

#3234 Re: Sarajevo shoping

Post by Retro_Eskobar »

sorrow wrote:Sto se jordanki tice u sarajevu i nije neka ponuda. Moze se naci par starijih modela u Basketu (u Strosmajerovoj) ali uglavnom su im ostali neki veliki brojevi (npr.46 i dalje) i ponekad se moze naletiti na neki model u Prima sportu (BBI na spratu pored Sport life-a i Interex Pofalici) koji je iz nekih prijasnjih kolekcija, ali oni znaju bito i povoljni (do 150km).
Jedino Sport life u gradu, onaj odvojeni dio na spratu iznad Nikea (kod Ekonomije) nabavlja novije modele, ali i oni po dva tri modela. Znam da su zadnji nabavljali ovaj http://www.eastbay.com/product/model:16 ... D%20SEARCH i da je bio oko 280km.
Bio sam u Nike-u kod ekonomije,i premjestili su jordanov dio sa sprata dole u prizemlje,i ono sto je ostalo su tene namjenjene za kosarku.Meni trebaju Air Jordan Retro 3,upravo stariji model, tako da cu pogledati na tim mjestima valjda nadjem.
motorola01

#3235 Re: Sarajevo shoping

Post by motorola01 »

Retro_Eskobar wrote:
sorrow wrote:Sto se jordanki tice u sarajevu i nije neka ponuda. Moze se naci par starijih modela u Basketu (u Strosmajerovoj) ali uglavnom su im ostali neki veliki brojevi (npr.46 i dalje) i ponekad se moze naletiti na neki model u Prima sportu (BBI na spratu pored Sport life-a i Interex Pofalici) koji je iz nekih prijasnjih kolekcija, ali oni znaju bito i povoljni (do 150km).
Bio sam u Nike-u kod ekonomije,i premjestili su jordanov dio sa sprata dole u prizemlje,i ono sto je ostalo su tene namjenjene za kosarku.Meni trebaju Air Jordan Retro 3,upravo stariji model, tako da cu pogledati na tim mjestima valjda nadjem.
Imam ti ja CMFT 10(bijele sa crnim gornjim dijelom i crnim dzonom) 44 broj.Jednom obucene :D Nisma bas broj potrefio.Nisu nesto aman velike(mozda pola broja),ali mi to tako zivce vadi :x .Pa eto bujrum :D
A sto se tice onh trenerki od poliestera,mislim da u GMS imaju bas onakve kao na slici(JOMA)..Ne bih rekao da su skupe.
Ambrozija

#3236 Re: Sarajevo shoping

Post by Ambrozija »

Kljblj wrote:
kojeime wrote:
Kljblj wrote:Zna li iko gdje u Sarajevu ima kupiti sportskih grudnjaka/topova, ali ne onih slabašnih kakvi se ponekad prodaju nego baš onih jako čvrstih kakve nose sportašice? Ja sam obilazila sportske radnje, u njima nikad nema, u Lisci sam kupila sportski top koji je solidan, ali ne toliko čvrst, inače nikad nigdje ne vidim, uglavnom su to push-upovi, čipkani i sl.
Skiny, BBI, 80KM.
Hvala puno! Jučer kupih 2 različita sportska grudnjaka, predobri su. Poskupi jesu, 70KM, ali vrijede. U Goldenpointu ih nema, ima jedan sportski top, labav i nikakav. :)
:(
CherryLips

#3237 Re: Sarajevo shoping

Post by CherryLips »

Nego,je li se ima jos gdje kupiti onih gumenjaka?
aribes

#3238 Re: Sarajevo shoping

Post by aribes »

U radnjama 'Izbor' gumenjaci oko 30KM
Uzela jesenas, vjerovatno i sada imaju

A vidjala sam i u Marsu (od igle do lokomtive radnje)
CherryLips

#3239 Re: Sarajevo shoping

Post by CherryLips »

Smrde li? :)
aribes

#3240 Re: Sarajevo shoping

Post by aribes »

Ove iz Izbora i ne bas, eno moja sestra ih nosa na tanke vunene carape ili pamucne i onda je sve ok, a smrdi guma malo sama od sebe ali nije strasno
SarajevoBH

#3241 Re: Sarajevo shoping

Post by SarajevoBH »

Gdje u Sarajevu postoji quiksilver radnja?

http://www.google.ba/url?source=imgland ... I32B1W8b5A
NoaLada

#3242 Re: Sarajevo shoping

Post by NoaLada »

Image

Znate li možda gdje se imaju kupiti ovakve baletanke (tačno ovakve kombinacije boja)? Viđala sam par primjeraka na ulicama Sarajeva, ali nikako da otkrijem gdje su kupljene. Hvala unaprijed :zjev:
Smile :)

#3243 Re: Sarajevo shoping

Post by Smile :) »

Ja sam kupila iste u Parfoisu u Alti, 35 KM :-D Imaš slične u Astri i Retru.
nav_girl

#3244 Re: Sarajevo shoping

Post by nav_girl »

Gdje da kupim ovakve male kutije? Hitno je :sad:
Image
shambho

#3245 Re: Sarajevo shoping

Post by shambho »

@nav_girl:
Mercator+ona knjizara u Mercatoru na Socijalnom+knjizara Exclusive u Kranja Tomislava kod Aspeka.
SarajevoBH wrote:Gdje u Sarajevu postoji quiksilver radnja?

http://www.google.ba/url?source=imgland ... I32B1W8b5A
Ima maalo nekih stvari stara kolekcija u onoj radnji kod Swatcha kod Narodnog pozorista. Mozda u Madnesu da imaju takoder. Uglavnom nemamo Quicksilver radnju samo ponegdje tako ima nesto od njih..
azurna_obala

#3246 Re: Sarajevo shoping

Post by azurna_obala »

nav_girl wrote:Gdje da kupim ovakve male kutije? Hitno je :sad:
Image

Ja sam kupovala u Izbor radnjama.
Provjeri tamo.
Nadinka

#3247 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

jutro drage moje, evo današnjeg vodiča za kupovinu: Suknje

Nadam se da ćete biti zadovoljne, potrudile smo se bas da prođemo što vise trgovina i nađemo slike i cijene, sto je vjerujte mukotrpno :D
http://malezensketeme.net/?p=30751
*mima*

#3248 Re: Sarajevo shoping

Post by *mima* »

nav_girl wrote:Gdje da kupim ovakve male kutije? Hitno je :sad:
Image

knjizara svjetlost u Titovoj.......wooow...imaju krasne kutije
Amy82

#3249 Re: Sarajevo shoping

Post by Amy82 »

.
Last edited by Amy82 on 01/11/2013 14:16, edited 1 time in total.
dona868

#3250 Re: Sarajevo shoping

Post by dona868 »

Ima li gdje kupiti ove stolice i koliko kostaju
http://www.namestaj24.com/articles/mode ... tudio.html
Post Reply