Auto salon Kramar - vasa iskustva
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
test_test
#3226 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Evo na klix i objava oficijrlna:
Auto salon Kramar: Dajemo trajnu garanciju na tačnost kilometraže vozila
http://www.klix.ba/clanak/180109099
Ako su cisti i znaju da su cisti, pa sto izgasise komentare. Znam ima ljudi koni uvijek pljuju sta god bilo, ali opet gdje ima dima ima i vatre...
Auto salon Kramar: Dajemo trajnu garanciju na tačnost kilometraže vozila
http://www.klix.ba/clanak/180109099
Ako su cisti i znaju da su cisti, pa sto izgasise komentare. Znam ima ljudi koni uvijek pljuju sta god bilo, ali opet gdje ima dima ima i vatre...
-
vozackii
#3227 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Pa daju garanciju na tacnost kilometara kad oni licno postave kilometrazu 
-
condy
#3228 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Pa eto dokazi. Kupis auto kod njih, dokazes da je smanjena i oni ti vrate novac a ti zadrzis auto

- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#3229 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Gosp. Zovko bio bi red da momka koji vas je provalio pocastite sa A7 na kojem ste pali. 
-
condy
#3230 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
I onda taj momak kaze, necu iz principa taj poklon il jebes principe daj 
-
vozackii
#3231 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Isto kao sto Bake kaze dokazi da imam vise od 2000km ustedjevine dacu otkazcondy wrote:Pa eto dokazi. Kupis auto kod njih, dokazes da je smanjena i oni ti vrate novac a ti zadrzis auto![]()
- mali_milojica
#3232 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Kad bolje razmislimcondy wrote:I onda taj momak kaze, necu iz principa taj poklon il jebes principe daj
Gosp. Zovko ja sam vas provalio i postavio sve ovo na internet i molim vas da mi posaljete A7 na kojem ste se provalili. Sve ostalo ćemo preko PP
-
condy
#3233 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Nepricaj tako cuo si od mene, ja sam ga prvi provalio 
- mali_milojica
#3234 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Vidim obojica smo bez principa

-
condy
#3235 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Al stvarno. Malo mi zao gorana zasluzio je i on barem njihovu flasu vina 
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#3236 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ja znam ko ga na forum prvi postavi
Al' zamisli javiš mu se, oni tužbu dignu
Al' zamisli javiš mu se, oni tužbu dignu
- golfiista
#3237 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Moram se ponoviti. O Kramaru seru oni sto nikada i nisu krocili na plac a ne kupili auto kod istog. Ti su na prvom mjestu. Na drugom su oni sto inace o svemu seru, kao sve znaaju i najpametniji su, a jos zive sa roditeljima iako.im.je najmanje 40 godina, ali su inace vrlo.pametni i oni bi znali sta i kako ali smo dok se odsele, pa ce onda.Treci su oni sto kuoe novo auto od dvaes i kusur milja pa ubjeđuju sve oko sebe kako je to jedini pravi put i izbor, sve drugo je neviđena glupost. I posljednja je konkurencija sto je i razumljivo.
Eto imate priliku namotati auto dzabaluka, pravac Kramar.
- liaar
#3238 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
E hajd ti meni sad još objasni ovo.golfiista wrote:Moram se ponoviti. O Kramaru seru oni sto nikada i nisu krocili na plac a ne kupili auto kod istog. Ti su na prvom mjestu. Na drugom su oni sto inace o svemu seru, kao sve znaaju i najpametniji su, a jos zive sa roditeljima iako.im.je najmanje 40 godina, ali su inace vrlo.pametni i oni bi znali sta i kako ali smo dok se odsele, pa ce onda.Treci su oni sto kuoe novo auto od dvaes i kusur milja pa ubjeđuju sve oko sebe kako je to jedini pravi put i izbor, sve drugo je neviđena glupost. I posljednja je konkurencija sto je i razumljivo.
Kramar tvrdi da stoji iza svih kilometraža.
Znači u BIH od svih uvoznika i preprodavača JEDINO Kramar nalazi 300-400 auta mjesečno od kojih nijedno nema preko 200.000 kilometara ?
Svi ostali uvoze izvozana auta pa ih vraćaju samo eto Švabe Kramaru čuvaju ta auta sa niskim kilometražama.
Daj ba.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3239 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Meni je zao i golfiste, i on je sam zrtva njihove prevare. Zsmisli koliko je njegova raga prevalila, dok je došla do njega???? 
- liaar
#3240 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Možda Kramar ne vraća, kupuje auta što su prešla milion pa novi krug krenulakonektovan wrote:Meni je zao i golfiste, i on je sam zrtva njihove prevare. Zsmisli koliko je njegova raga prevalila, dok je došla do njega????
- zli_hordas
#3241 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ja bih to samo tuzio pa kom obojci kom opanci.
-
maxell_sarajevo
#3242 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Mafija je to, vjerovatno i u ovlastenim servisima imaju svoje ljude koji ce u ovlastenom potvrditi njihov lopovluk.
Nemoguce je da im auta imaju malu kilometrazu, pogotovo premium segment i da nemaju ni jedne jedine zagrebotine, da su svi u ekstra stanju
Nemoguce je da im auta imaju malu kilometrazu, pogotovo premium segment i da nemaju ni jedne jedine zagrebotine, da su svi u ekstra stanju
- Rockefeller
#3243 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Nema potrebe ista pisat kad ih ljudi provale i postave na internet.golfiista wrote:Moram se ponoviti. O Kramaru seru oni sto nikada i nisu krocili na plac a ne kupili auto kod istog. Ti su na prvom mjestu. Na drugom su oni sto inace o svemu seru, kao sve znaaju i najpametniji su, a jos zive sa roditeljima iako.im.je najmanje 40 godina, ali su inace vrlo.pametni i oni bi znali sta i kako ali smo dok se odsele, pa ce onda.Treci su oni sto kuoe novo auto od dvaes i kusur milja pa ubjeđuju sve oko sebe kako je to jedini pravi put i izbor, sve drugo je neviđena glupost. I posljednja je konkurencija sto je i razumljivo.
- golfiista
#3244 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Jeste fakat. 4 godine se ubih mijenjajuci ulje i filtere, sve kontam da hoce nesto rknuti da i ja ko sav normalan svijet odem do majstora sa obrazom, al jokkonektovan wrote:Meni je zao i golfiste, i on je sam zrtva njihove prevare. Zsmisli koliko je njegova raga prevalila, dok je došla do njega????
- liaar
#3245 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Nikad ovo i nije bila rasprava oko ispravnosti i neispravnosti auta, pričamo o laganju za kilometražu.golfiista wrote:Jeste fakat. 4 godine se ubih mijenjajuci ulje i filtere, sve kontam da hoce nesto rknuti da i ja ko sav normalan svijet odem do majstora sa obrazom, al jokkonektovan wrote:Meni je zao i golfiste, i on je sam zrtva njihove prevare. Zsmisli koliko je njegova raga prevalila, dok je došla do njega????
Nije isto voziti auto sa 124 hiljade na satu a on prešao 350 hiljada, i voziti auto sa stvarne 124 hiljade
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3246 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
pa ko ne laže za kilometražu, random švabo na mobile.de?
đe forumaši kupuju svoja auta od 30k

đe forumaši kupuju svoja auta od 30k
- golfiista
#3247 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Pa u tome je i kvaka. Ja napisah vec, o Kramarovim autima seru samo oni sto nikada i nisu sjedili ili se vozili u istom, dakle nekompetentni u svakom slucaju.liaar wrote:Nikad ovo i nije bila rasprava oko ispravnosti i neispravnosti auta, pričamo o laganju za kilometražu.golfiista wrote:Jeste fakat. 4 godine se ubih mijenjajuci ulje i filtere, sve kontam da hoce nesto rknuti da i ja ko sav normalan svijet odem do majstora sa obrazom, al jokkonektovan wrote:Meni je zao i golfiste, i on je sam zrtva njihove prevare. Zsmisli koliko je njegova raga prevalila, dok je došla do njega????
Nije isto voziti auto sa 124 hiljade na satu a on prešao 350 hiljada, i voziti auto sa stvarne 124 hiljade
- liaar
#3248 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Forumaši voze samo Dačie izgleda
- golfiista
#3249 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ma vecina forumasa i nema vozacku, al zato se razumiju u auta. Ovi sto imaju B kategoriju se kunu u novu Daciju hahaha
- mali_milojica
#3250 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Vjerujte Kramaru a ne svojim očima