Ispade Hare opet u pravu.
- nemam_ideje
#3226 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Nije ga stvorio al mu je taman naletio na volej. S tim da pratim politiku, sjećam se tih vremena. Srbi mnogo kooperativniji, svašta nešto se dogovaralo i usvajalo, od udruživanja vojske do priče o reformi policije koja je trebala "navodno da počne" nakon usvajanja aprilskog paketa. Čavić se izvinjavao za Srebrenicu itd.
Odjednom je počela dreka o ukidanju šumnjaka i ekvivalent toga, referendum. Šta se desilo, lagano vraćanje u prošlost.
Sad više nismo ni blizu priče o priči o aprilskom paketu a ne o podršci Srba za usvajanje bilo kakvih promjena.
Ko je nabacio na volej, Lepi. Jel neko mogao drugi da nabaci na volej. To nikada nećemo saznati. Ako imaš nekog vidovnjaka, priupitaj ga. Šumnjaci su se dodatno homogenizovali. Nakon te dreke SNSD UVJERLJIVO dobija opšte izbore. Ovo su već drugi opšti izbori koje su glat dobili.
Krivo si napisao. Nije Lepi stovrio Mileta, nego je betonirao uticaj SNSD-a u šumskoj.
Đe je problem, šta sam krivo rekao. De uputi me, molim te. Baš me zanima.
Odjednom je počela dreka o ukidanju šumnjaka i ekvivalent toga, referendum. Šta se desilo, lagano vraćanje u prošlost.
Sad više nismo ni blizu priče o priči o aprilskom paketu a ne o podršci Srba za usvajanje bilo kakvih promjena.
Ko je nabacio na volej, Lepi. Jel neko mogao drugi da nabaci na volej. To nikada nećemo saznati. Ako imaš nekog vidovnjaka, priupitaj ga. Šumnjaci su se dodatno homogenizovali. Nakon te dreke SNSD UVJERLJIVO dobija opšte izbore. Ovo su već drugi opšti izbori koje su glat dobili.
Krivo si napisao. Nije Lepi stovrio Mileta, nego je betonirao uticaj SNSD-a u šumskoj.
Đe je problem, šta sam krivo rekao. De uputi me, molim te. Baš me zanima.
- cyprus
#3227 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Nije ga stvorio, ali mu je dao krila i imidž superheroja među srpskim narodom. Ovako kako se Dodik danas ponaša, niko iz RS-a se prije rušenja aprila 2006. nije mogao ponašati...hercegovac_pravi wrote:Ne mogu da vjerujem da još uvjek ima ljudi koji su ustanju upaliti računar i u isto vrijeme lupiti frazu "Lepi je stvorio Dodika"....
April 2006. godine je definitivno prekratnica u političkom razvoju države Bosne i Hercegovine. Prekratnica nakon koje su kola krenula nizbrdo...
-
munchkin33
#3228 Re: Ispade Hare opet u pravu.
..hahaha.."stvorio"..koja naivnost..iz svojih uskih pogleda izostavljate najbitniju kariku, a to je uloga "malog egocentricnog i vlastoljubivog c'elavca"..nemojte prerano pljeskati ni danas posto nema "lepog"..pricekajte samo da se ukaze prilika da c'elavac iz "pricuve" zaskoci svog sadasnjeg "platformaskog" kolegu, zlajkana.. 
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#3229 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Kako se zove zenska osoba koja zali sto Lepog vise nema u politici?
LEPOSAVA!!!

LEPOSAVA!!!
- Za i Protiv
#3230 Re: Ispade Hare opet u pravu.
cyprus wrote:Nije ga stvorio, ali mu je dao krila i imidž superheroja među srpskim narodom. Ovako kako se Dodik danas ponaša, niko iz RS-a se prije rušenja aprila 2006. nije mogao ponašati...hercegovac_pravi wrote:Ne mogu da vjerujem da još uvjek ima ljudi koji su ustanju upaliti računar i u isto vrijeme lupiti frazu "Lepi je stvorio Dodika"....
April 2006. godine je definitivno prekratnica u političkom razvoju države Bosne i Hercegovine. Prekratnica nakon koje su kola krenula nizbrdo...
Fakat je nekim ljudima potrebno crtati
-
VjecitiStudent
#3231 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Za i Protiv wrote:cyprus wrote:Nije ga stvorio, ali mu je dao krila i imidž superheroja među srpskim narodom. Ovako kako se Dodik danas ponaša, niko iz RS-a se prije rušenja aprila 2006. nije mogao ponašati...hercegovac_pravi wrote:Ne mogu da vjerujem da još uvjek ima ljudi koji su ustanju upaliti računar i u isto vrijeme lupiti frazu "Lepi je stvorio Dodika"....
April 2006. godine je definitivno prekratnica u političkom razvoju države Bosne i Hercegovine. Prekratnica nakon koje su kola krenula nizbrdo...![]()
![]()
![]()
Fakat je nekim ljudima potrebno crtati
I sto je najgore, Aprilski paket nije srusio zbog BiH, vec zbog licnih, vrlo sebicnih razloga, da bi mogao postati prvi u Bosnjaka, jer da je aprilski paket prosao, Hare vise nikada predsjednik ne bi mogao biti.
-
VjecitiStudent
#3232 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Lukomir pripada konjickoj opstini.nemam_ideje wrote:
Trnovo je JEDINA opština gdje je pobijedila ZgraBiH na lokalnim izborima 2008 godineNije da se nisu potrudili. Usput, put me odveo u Lukomir prošle godine, svježa hava, planina, živimo sa prirodom ko jedan, eko furke i tako
Nije mi bilo mrsko da priupitam lokalce o ZgraBiH i kupovinama glasova. Sve potvrđeno, još jednom
![]()
...
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#3233 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ma sve je ovo za Lepoga tacno ali steta sto ode bio je MRAK kao energeticar!!!
Bogu hvala pa ga se kutarisasmo!!!
Bogu hvala pa ga se kutarisasmo!!!
- spreca
#3234 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Koga li cemo uskoro pljuvati?mi smo narod koji pljuje pa nema veze na koga i zasto ali nikada sami nismo kriviVjecitiStudent wrote:![]()
I sto je najgore, Aprilski paket nije srusio zbog BiH, vec zbog licnih, vrlo sebicnih razloga, da bi mogao postati prvi u Bosnjaka, jer da je aprilski paket prosao, Hare vise nikada predsjednik ne bi mogao biti.
-
palermo
#3235 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Slijedom te logike, ispašće i da je Lagumdžija stvorio Dragana Čovića , ili da te citiram dao mu krila i imidž superheroja među hrvatskim narodomcyprus wrote:Nije ga stvorio, ali mu je dao krila i imidž superheroja među srpskim narodom. Ovako kako se Dodik danas ponaša, niko iz RS-a se prije rušenja aprila 2006. nije mogao ponašati...hercegovac_pravi wrote:Ne mogu da vjerujem da još uvjek ima ljudi koji su ustanju upaliti računar i u isto vrijeme lupiti frazu "Lepi je stvorio Dodika"....
Dodik je došao u trenutku kada je međunarodna zejdnica pomislila da je ovdje posao završen i kada su velikosprski ideolozi rekli da je vrijeme kooperativnosti i Dragana Čavića prošlo. Nije Haris smijenio Čavića, koliko ja znam.
A da je Stranka za BiH opravdano trebala otići na istorijsko smetljište, zorno pokazuje njeno kriminalno ponašanje nakon ovih izbora. Samo to opet ne znači da Dodik bez njih ne bi postojao. Bi.
-
VjecitiStudent
#3236 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Imas li kakav konkretan argument za Hareta ili lamentiras samo 'nako?spreca wrote:Koga li cemo uskoro pljuvati?mi smo narod koji pljuje pa nema veze na koga i zasto ali nikada sami nismo kriviVjecitiStudent wrote:![]()
- nosara
#3237 Re: Ispade Hare opet u pravu.
hare je najbolji... Samo sto dalje od vlasti i resursa...Bloger wrote:Ok, Hare nije bio dobar, ali ipak mislim da su ga pobijedili gori: Gargamel Tihić, zlobni patuljak Radončić, nadmeni kleptoman Lagumdžija, ljigavi Kebo, gumena glava Zukić...Za njih je Hare ipak nedostižna klasa.
-
zonbirile
#3238 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Lepi Hare se ne oglasi o Libiji ni o konju
- nosara
#3239 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Mudro suti, ceka rasplet, a onda ce se svrstat na stranu pobjednika...zonbirile wrote:Lepi Hare se ne oglasi o Libiji ni o konju
-
zonbirile
#3240 Re: Ispade Hare opet u pravu.
hajmo vako,konja nije kupiood svojih para,a jeste ga on lično predao-kao porezni obveznik iskazujem interesovanje za konja 
- nosara
#3241 Re: Ispade Hare opet u pravu.
zonbirile wrote:hajmo vako,konja nije kupiood svojih para,a jeste ga on lično predao-kao porezni obveznik iskazujem interesovanje za konja
- spreca
#3242 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Tihic,Izetbegovic,RadoncicVjecitiStudent wrote:Imas li kakav konkretan argument za Hareta ili lamentiras samo 'nako?spreca wrote:Koga li cemo uskoro pljuvati?mi smo narod koji pljuje pa nema veze na koga i zasto ali nikada sami nismo kriviVjecitiStudent wrote:![]()
- nemam_ideje
#3243 Re: Ispade Hare opet u pravu.
A jebiga onda, blizu su tih sela gdje su se ovi potrudili. Parkirali auto, prošli direktno kroz selo, ima česma u sred sela, sipali vode i naravno, ja odmah u priču sa lokalcima. Pitao šta misle o ZagraBiH i jesul mutiliVjecitiStudent wrote:Lukomir pripada konjickoj opstini.nemam_ideje wrote:
Trnovo je JEDINA opština gdje je pobijedila ZgraBiH na lokalnim izborima 2008 godineNije da se nisu potrudili. Usput, put me odveo u Lukomir prošle godine, svježa hava, planina, živimo sa prirodom ko jedan, eko furke i tako
Nije mi bilo mrsko da priupitam lokalce o ZgraBiH i kupovinama glasova. Sve potvrđeno, još jednom
![]()
...
Sad kad sam pogledao, vidio sam da nije. Stojim i dalje iza priče. Ovi su nestali sa političke scene, zaista nemam razloga da lažem
Ako se vrate, treba zadužiti glogov kolac i bijelog luka. Biće zajebano
- cyprus
#3244 Re: Ispade Hare opet u pravu.
A i čini mi se da su također pobjedili i u Olovu i Kladnju - doduše dvije također brdsko - planinsko - šumovite opštineVjecitiStudent wrote:Lukomir pripada konjickoj opstini.nemam_ideje wrote:
![]()
...
- nemam_ideje
#3245 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Nope; Nisu dobili ni u Kladnju ni u Olovu
Meni je ostala negdje informacija da su dobili samo u Trnovu. I bilo mi čudno, desetak sekundi
Nakon toga, više nije bilo
Kome nije mrsko, neka pregleda. Al sam poprilično siguran da ZgraBiH nije dobila nijednu opštinu, osim Bjelašnice, pardon, Trnova
http://www.izbori.ba/Mandati27102008/index.asp
Meni je ostala negdje informacija da su dobili samo u Trnovu. I bilo mi čudno, desetak sekundi
Kome nije mrsko, neka pregleda. Al sam poprilično siguran da ZgraBiH nije dobila nijednu opštinu, osim Bjelašnice, pardon, Trnova
http://www.izbori.ba/Mandati27102008/index.asp
-
hercegovac_pravi
#3246 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Vidi stavljaš me u nezgodan položaj ali ono što jebe takvu koncepciju gledanja stvari je "kontinuitet srpske politike".cyprus wrote:Nije ga stvorio, ali mu je dao krila i imidž superheroja među srpskim narodom. Ovako kako se Dodik danas ponaša, niko iz RS-a se prije rušenja aprila 2006. nije mogao ponašati...hercegovac_pravi wrote:Ne mogu da vjerujem da još uvjek ima ljudi koji su ustanju upaliti računar i u isto vrijeme lupiti frazu "Lepi je stvorio Dodika"....
Ovo ti od prilike dođe nešto kao...
- ubistvo svata je počelo rat u BiH ili
- Alija je stvorio Karađžića, Ganić Krajišnika a Hanka Biljanu
- Lepi je stvoriuo Dodika ili
- Zlaja je napravio Čovića i HDz.....itd..itd..
To su ti samo jeftine demagoške floskule koje proističu iz nekakvih imaginarnih paralela. Dalje, na ovom forumu postoji tema o "Aprilcu, stvaranju i rušenju" tog paketa. Tamo ti je sve detaljno objašnjeno šta se dobivalo a šta gubilo usvajanjem tog paketa tako da nema potrebe ponovo pisati ono što je već napisano.
pe es Zašto misliš da su Dodik i Čović objeručke prihvatili Aprilski paket? I danas bi ti Dodik potpisao Aprilac i još puno toga u dodatku samo za zadržavanje deklarativne autonomije pc-a...međutim ni to ostat neće...
- spreca
#3247 Re: Ispade Hare opet u pravu.
hercegovac_pravi wrote:Vidi stavljaš me u nezgodan položaj ali ono što jebe takvu koncepciju gledanja stvari je "kontinuitet srpske politike".cyprus wrote:Nije ga stvorio, ali mu je dao krila i imidž superheroja među srpskim narodom. Ovako kako se Dodik danas ponaša, niko iz RS-a se prije rušenja aprila 2006. nije mogao ponašati...hercegovac_pravi wrote:Ne mogu da vjerujem da još uvjek ima ljudi koji su ustanju upaliti računar i u isto vrijeme lupiti frazu "Lepi je stvorio Dodika"....
To su ti samo jeftine demagoške floskule koje proističu iz nekakvih imaginarnih paralela. Dalje, na ovom forumu postoji tema o "Aprilcu, stvaranju i rušenju" tog paketa. Tamo ti je sve detaljno objašnjeno šta se dobivalo a šta gubilo usvajanjem tog paketa tako da nema potrebe ponovo pisati ono što je već napisano.
pe es Zašto misliš da su Dodik i Čović objeručke prihvatili Aprilski paket? I danas bi ti Dodik potpisao Aprilac i još puno toga u dodatku samo za zadržavanje deklarativne autonomije pc-a...međutim ni to ostat neće...
-
VjecitiStudent
#3248 Re: Ispade Hare opet u pravu.
hercegovac_pravi wrote:Vidi stavljaš me u nezgodan položaj ali ono što jebe takvu koncepciju gledanja stvari je "kontinuitet srpske politike".cyprus wrote:Nije ga stvorio, ali mu je dao krila i imidž superheroja među srpskim narodom. Ovako kako se Dodik danas ponaša, niko iz RS-a se prije rušenja aprila 2006. nije mogao ponašati...hercegovac_pravi wrote:Ne mogu da vjerujem da još uvjek ima ljudi koji su ustanju upaliti računar i u isto vrijeme lupiti frazu "Lepi je stvorio Dodika"....
-
supervizor
#3249 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Jadnici uvijek traže opradanje za dželata: ma ne bi četnici ubijali goloruki narod da ih nisu izazvali?! Ne ni Karadžić prijetio da ćer Muslimani nestati da ga Izetbegović nije isprovociorao?! Ne bi Dodik rušio BiH da ga Silajdžić nije inspirisao?! Riječ je o neobjšnjivom kompaleksu Bošnjaka, a jedina krivica Silajdžića jest u tome što nema taj kompleks i što se usudio stvari nazvati pravim imenom.
-
brucos7
#3250 Re: Ispade Hare opet u pravu.
TACNOsupervizor wrote:Jadnici uvijek traže opradanje za dželata: ma ne bi četnici ubijali goloruki narod da ih nisu izazvali?! Ne ni Karadžić prijetio da ćer Muslimani nestati da ga Izetbegović nije isprovociorao?! Ne bi Dodik rušio BiH da ga Silajdžić nije inspirisao?! Riječ je o neobjšnjivom kompaleksu Bošnjaka, a jedina krivica Silajdžića jest u tome što nema taj kompleks i što se usudio stvari nazvati pravim imenom.