Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Malo bolja u Tratorio Uno, suha ko barut. Ne znam koja je furka napraviti suhu picu da se skoro udavis. Kući napravim bolju od pola ovih izvikanih i skupih pogača.
last mohicans wrote: ↑29/06/2022 23:31
Malo bolja u Tratorio Uno, suha ko barut. Ne znam koja je furka napraviti suhu picu da se skoro udavis. Kući napravim bolju od pola ovih izvikanih i skupih pogača.
Odlika skoro svih picerija u SA, pa čak i ovih šminkerskih sa cijenama 15-20 KM. Tanko, suho, paradajz sos u tragovima, sir težak, tona rukole (to im je sad glavna furka, navaljati tonu travuljine kako bi valjda prikrili ono na čemu štede)
guruguru95 wrote: ↑29/06/2022 23:27
Tanka suha pogača sa pet komadića purećih prsa i tri komadića bosiljka - 15 KM
poznavajuci tvoje ukuse i cjenovnu kategoriju tebi agina je vrh vrhova
Ago je užas od pizze, kao što su i U2, Bassta i Mahir u zadnje vrijeme, te pizze su jedino dobre oko ponoći kad se dobro napiješ, ali s druge strane ne mora značiti ni da je pizza automatski dobra ako košta 15-20 KM.
Generalno, zaista kvalitetnu pizzu u Sarajevu je vrlo teško naći, što je iznenađujuće kada uzmemo u obzir ogroman broj pizzerija u gradu.
Last edited by guruguru95 on 30/06/2022 04:38, edited 26 times in total.
last mohicans wrote: ↑29/06/2022 23:31
poznavajuci tvoje ukuse i cjenovnu kategoriju tebi agina je vrh vrhova
Ago je užas od pizze, kao što su i U2, Bassta i Mahir u zadnje vrijeme, te pizze su jedino dobre oko ponoći kad se dobro napiješ, ali s druge strane ne mora značiti ni da je pizza automatski dobra ako košta 15-20 KM.
Generalno, zaista kvalitetnu pizzu u Sarajevu je vrlo teško naći, što je iznenađujuće kada uzmemo u obzir ogroman broj pizzerija u gradu.
U U2 vec odavno sibaju biljni sir. Najgora pizza u gradu.
Najjace je kad u opisu pizze stave "bosiljak", a natrpaju rukolu. Fuj i to bez ikakve mjere, imam osjecaj da kilu stave. Sro neko rece tacno da prekriju ono sto nisu stavili.
Helem sto se Margherite tice narucio 2 puta, oba puta se razocara tako da sto se mene tice nek prodaje kome hoce za 15-20KM pizzu.
Topla preporuka za Pizzeriju Capri, preko puta Druge Gimnazije, ul. Kosevo (bivsa Kralja Tomislava), tamo je u nizu radnji gdje su Bassta, Sose i ostali.
Stvar ukusa, tersoliki picmajstori bi ovo minusirali, oni kazu da od pizze covjek ne smije prejesti odnosno ne smije imati osjecaj da je pojeo kilu kamenja. Sto znaci, manje tijesta, vise sadrzaja.