South Blue Mama wrote:
Da li je iko probao maslac/puter iz Pucan mljekare, cijena mu je jako pristupacna - 400 gr, 4,10 KM;
Nije los, za kolaca i sta isprziti
Moderator: anex
South Blue Mama wrote:
Da li je iko probao maslac/puter iz Pucan mljekare, cijena mu je jako pristupacna - 400 gr, 4,10 KM;
Ovo za kopiranje Wudija je tako ofirnodesni wrote:Puno ljudi će kupiti hrenovke misleći da uzimaju Wudy,ako budu bar malo kvalitetne kupiće ponovosaiks wrote:Gledam Bajrine hrenovke,ambalaza 100% kopija od wudy hrenovki,a ambalaza od suhomesnatih proizvoda,kopija od Pik Vrbovec
Pored pijace u Hrasnom, prodje se kroz prolaz u kome je prodavnica Rašmer i odmah sa desne strane. Ulaz je sa parkinga pored kojeg je kafić Valentino i neka prodavnica autodijelova.quarterback wrote:moze li malo preciznije objasnjenje gdje je ta radnja?
hvala
ili, dođeš pred slastičarnu palma i pogledaš na drugu stranu ceste, ide (čini mi se) parking pa taj objekatkox wrote:Pored pijace u Hrasnom, prodje se kroz prolaz u kome je prodavnica Rašmer i odmah sa desne strane. Ulaz je sa parkinga pored kojeg je kafić Valentino i neka prodavnica autodijelova.quarterback wrote:moze li malo preciznije objasnjenje gdje je ta radnja?
hvala
Nadam se da je dovoljno precizno

Samo da potvrdim da je odlicnaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Kupim jučer Hepok Mostar marmeladu od šipka, stvarno vrhunski proizvod. Poredeći sa Podravkom na deklaraciji su potpuno identični sa udjelom voća i šećera. Subjektivno po ukusu i konzistentnosti proizvoda ako nije bolji nije sigurno gori od Podravke. Za svaku preporuku, pakovanje od 850g 3.90KM, ima više okusa, šipak, višnja, marelica, šljiva, jagoda...itd.![]()
Livi gel našao u PennyPlus Nedžarići.kox wrote:Zna li neko slučajno gdje se može kupiti Tisalov Ella gel za tuširanje ? Znam da je Stupska Bitanga nekada davno postavio slično pitanje, ali ne mogu da nadjem odgovor. Livi gel za tuširanje (Likval iz Vogošće) koji sam do sada koristio ne mogu nigdje naći od kada je Mercator 'preselio'.
TISal Poštovana, od danas proizvod možete kupiti u svim Bingo objektima (uskoro i u drugim bolje snadbjevenim objektima).
ako imaš FB idi vidi njihov FB page imaju reklame i proizvode u Gani i to bbaš ovaj tušgelkox wrote:Zna li neko slučajno gdje se može kupiti Tisalov Ella gel za tuširanje ? Znam da je Stupska Bitanga nekada davno postavio slično pitanje, ali ne mogu da nadjem odgovor. Livi gel za tuširanje (Likval iz Vogošće) koji sam do sada koristio ne mogu nigdje naći od kada je Mercator 'preselio'.
mayab wrote:Ovo za kopiranje Wudija je tako ofirnodesni wrote:Puno ljudi će kupiti hrenovke misleći da uzimaju Wudy,ako budu bar malo kvalitetne kupiće ponovosaiks wrote:Gledam Bajrine hrenovke,ambalaza 100% kopija od wudy hrenovki,a ambalaza od suhomesnatih proizvoda,kopija od Pik Vrbovec, samo se nadam da je i sadrzaj barem priblizno ukusan kao Wudy

Helena2014 wrote:Meni ovo gore što komšije Hrvati nam uzeše identifikaciju bar što se hrane tiče, a mi ne marimo ni malo
Hrvati otvorili najveću fabriku baklava u Evropi
Najveća evropska fabrika za proizvodnju baklava "New Bakery" počela je da radi u Lukavcu u velikogoričkoj Donjoj Lomnici, a otvorili su je hrvatski ministar preduzetništva Gordan Maras i britanski ambasador u Hrvatskoj Dejvid Slin.
Hrvati napravili fabriku bureka
Sredinom novembra u Osjeku je puštena u rad prva u Hrvatskoj specijalizovana fabrika bureka, piše Glas Slavonije.
Kako se pokazalo da burek na hrvatskom i stranom tržištu postaje sve značajniji segment, Škojo je uz svoj lanac pekara "Kruna" odlučio investirati u novu fabriku bureka čija je izgradnja koštala 40 miliona kuna (oko pet miliona eura).
Prema rečima tehničkog direktora "Mlinara" Marija Popijača trenutno je kapacitet fabrike 430.000 komada
bureka na dan, a kada pogon dobije dve dodatne linije taj broj će se popeti na 700.000 bureka dnevno.
oldtajmer wrote:ima li neka domaca mineralna voda koja je slicna Donat-u