FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nikad_izvini
#3226 Re: FK Zeljeznicar
No efekat ako šutiš. Ovdje ne pomaže biti dostojanstven
S druge strane, možda bude efekta pa ih malo educiramo. Vidiš da su zakržljali su u razvoju 
- Cornholio
#3227 Re: FK Zeljeznicar
Jooooj, jedva cekam tekmu sutra... Nikad svanuti u pm! 
-
Adi_vp
#3228 Re: FK Zeljeznicar
Dodje i taj danCornholio wrote:Jooooj, jedva cekam tekmu sutra... Nikad svanuti u pm!
- Neelix
#3229 Re: FK Zeljeznicar
elSaik wrote:Ne znam fakat što se maleni kur.e time kao "došli da gledaju Newcastle". Pa normalno da su, mi dovodimo ekipe koje vrijedi gledati. Neće valjda dolaziti radi Spartaka, Helsingborga i Cluja?!
tako sam ja cet'res' trece....
-
elSaik
#3230 Re: FK Zeljeznicar
Vas cet'res' trece nije ni bilo.Neelix wrote:elSaik wrote:Ne znam fakat što se maleni kur.e time kao "došli da gledaju Newcastle". Pa normalno da su, mi dovodimo ekipe koje vrijedi gledati. Neće valjda dolaziti radi Spartaka, Helsingborga i Cluja?!![]()
-
Ne pada mi na pamet
#3231 Re: FK Zeljeznicar
elSaik wrote:Vas cet'res' trece nije ni bilo.Neelix wrote:elSaik wrote:Ne znam fakat što se maleni kur.e time kao "došli da gledaju Newcastle". Pa normalno da su, mi dovodimo ekipe koje vrijedi gledati. Neće valjda dolaziti radi Spartaka, Helsingborga i Cluja?!![]()
-
nikad_izvini
#3232 Re: FK Zeljeznicar
Iz provjerenih izvora bliskih klubu saznajemo da je ideja o fk torpedu nastala u nekoj od pećina BiH, ratne 1943 godine. Drugi insajder (@Neelix) je potvrdio naše sumnje. Ovom prilikom pozivamo sve koji znaju o kojoj se pećini radi da nam se jave, nagrada slijediNeelix wrote:elSaik wrote:Ne znam fakat što se maleni kur.e time kao "došli da gledaju Newcastle". Pa normalno da su, mi dovodimo ekipe koje vrijedi gledati. Neće valjda dolaziti radi Spartaka, Helsingborga i Cluja?!![]()
-
elSaik
#3233 Re: FK Zeljeznicar
Vjerovatno u istoj onoj gdje im se i psiholog krio posljednjih godina.
- slucajan
#3234 Re: FK Zeljeznicar
Očekujem rutinsku pobjedu Željezničara 
- ARmAn1i
#3235 Re: FK Zeljeznicar
jao svegam..elSaik wrote:Vas cet'res' trece nije ni bilo.Neelix wrote:elSaik wrote:Ne znam fakat što se maleni kur.e time kao "došli da gledaju Newcastle". Pa normalno da su, mi dovodimo ekipe koje vrijedi gledati. Neće valjda dolaziti radi Spartaka, Helsingborga i Cluja?!![]()
sto proleti beze..
ili je navijao za Zelju pa ko pola mostaraca za Velez pa nakon nekih desavanja liz liz
- Šibicar
#3236 Re: FK Zeljeznicar
elSaik wrote:Vas cet'res' trece nije ni bilo.Neelix wrote:elSaik wrote:Ne znam fakat što se maleni kur.e time kao "došli da gledaju Newcastle". Pa normalno da su, mi dovodimo ekipe koje vrijedi gledati. Neće valjda dolaziti radi Spartaka, Helsingborga i Cluja?!![]()
Što bi se reklo "sam pao,sam se ubio"...
- Petit_Beurre
#3237 Re: FK Zeljeznicar

- ahmed&nedzad
#3238 Re: FK Zeljeznicar
Ovo je bilo bolno. Mislim da se @neelix nece vise pojaviti na ovom podforumu.
-
The 51st State
#3239 Re: FK Zeljeznicar
strasno bolno, bolje da nas nije bilo nego prevoziti mts svabama i igrati prijateljske sa istim...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3240 Re: FK Zeljeznicar
The 51st State wrote:strasno bolno, bolje da nas nije bilo nego prevoziti mts svabama i igrati prijateljske sa istim...
imaš li ti problem? liječi svoje frustracije drugo. jest, moj dedo je švabama vozo mts, a tvoj je bježao od voza. konto poješće ga.
ako ga je ikad vidio.
-
The 51st State
#3241 Re: FK Zeljeznicar
sto bih ja imao problem, nije moj klub sa nijemcima igrao prijateljske u okupiranom gradu, da ti nije dedo bio half?Chmoljo wrote:The 51st State wrote:strasno bolno, bolje da nas nije bilo nego prevoziti mts svabama i igrati prijateljske sa istim...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imaš li ti problem? liječi svoje frustracije drugo. jest, moj dedo je švabama vozo mts, a tvoj je bježao od voza. konto poješće ga.![]()
ako ga je ikad vidio.
- Chmoljo
#3242 Re: FK Zeljeznicar
nije, nije imao vremena. bilo je toliko mnogo jevreja, a tako malo vremenaThe 51st State wrote:
sto bih ja imao problem, nije moj klub sa nijemcima igrao prijateljske u okupiranom gradu, da ti nije dedo bio half?
a inače je više gotivio Zrinjski...
-
nikad_izvini
#3243 Re: FK Zeljeznicar
Čujem da je neka budala pobjegla iz Jagomira. Zadnji put je viđena na sa x forumu kako trubunja o njemcima. Govori da će biti predsjednik 51 države. Jesil možda vidio budalu, nije opasna, samo malo bali i priča glupostiThe 51st State wrote:sto bih ja imao problem, nije moj klub sa nijemcima igrao prijateljske u okupiranom gradu, da ti nije dedo bio half?Chmoljo wrote:The 51st State wrote:strasno bolno, bolje da nas nije bilo nego prevoziti mts svabama i igrati prijateljske sa istim...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imaš li ti problem? liječi svoje frustracije drugo. jest, moj dedo je švabama vozo mts, a tvoj je bježao od voza. konto poješće ga.![]()
ako ga je ikad vidio.
- perke
#3244 Re: FK Zeljeznicar
eto ga, jos jedan mit je izvucen iz pitarske istorijske knjige "Zeljo, legenda ili mit". Pise li tamo ko ga je zabio svabama, Prle ili Tihi?The 51st State wrote:sto bih ja imao problem, nije moj klub sa nijemcima igrao prijateljske u okupiranom gradu, da ti nije dedo bio half?Chmoljo wrote:The 51st State wrote:strasno bolno, bolje da nas nije bilo nego prevoziti mts svabama i igrati prijateljske sa istim...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako ga je ikad vidio.
- Chmoljo
#3245 Re: FK Zeljeznicar
ma gori sam ja što išta pišem...perke wrote:
eto ga, jos jedan mit je izvucen iz pitarske istorijske knjige "Zeljo, legenda ili mit". Pise li tamo ko ga je zabio svabama, Prle ili Tihi?
mislim da bi bilo najpametnije ove kompleksaše ignorisati, ali ono zajednički, pa onda kad ih niko ne bude čitao biće samo obični spameri i trolovi, a to je već materijal za banovanje.
eto jedan konkretan prijedlog.
- perke
#3246 Re: FK Zeljeznicar
slazem seChmoljo wrote:ma gori sam ja što išta pišem...perke wrote:
eto ga, jos jedan mit je izvucen iz pitarske istorijske knjige "Zeljo, legenda ili mit". Pise li tamo ko ga je zabio svabama, Prle ili Tihi?![]()
mislim da bi bilo najpametnije ove kompleksaše ignorisati, ali ono zajednički, pa onda kad ih niko ne bude čitao biće samo obični spameri i trolovi, a to je već materijal za banovanje.
eto jedan konkretan prijedlog.
-
cpt.picard
#3247 Re: FK Zeljeznicar
A ljute se kad im spomenemo psihologa...
Samo ovo.. uhh:

Samo ovo.. uhh:
- Neelix
#3248 Re: FK Zeljeznicar
nek je bilo 20 levata sto su medjusobno krpenjacu shutali i "klub" registrovali na zeljeznickoj stanici, igrajuci "zvanicne" utakmice protiv...zeljeznicke stanice poglugovi 
lijepo je zivjeti u zabludama
Last edited by Neelix on 23/08/2009 16:24, edited 1 time in total.
-
salle_eh1986
#3249 Re: FK Zeljeznicar
Svi večeras na Grbavicu i podržimo šampione do nove pobjede i treće pozicije na tabeli. Forza Željo
-
nikad_izvini
#3250 Re: FK Zeljeznicar
Ti voliš da se provaljuješ pa nije ništa neobično. Nit znaš šta o saobraćaju, nit znaš šta o fudbalu. Valjda voliš da se trpaš gdje ti nije mjesto, zanimljiva furkaNeelix wrote:nek je bilo 20 levata sto su medjusobno krpenjacu shutali i "klub" registrovali na zeljeznickoj stanici, igrajuci "zvanicne" utakmice protiv...zeljeznicke stanice poglugovi