618 MHZiPod wrote:kod mene jos nema vh1 classic, skenirao sam ali nista, imal ko ispravnu frekvenciju?
Ni ovdje ne pise nigdje frekvencija ili sam ja corav
http://teve.ba/article/1822/vh1-classic-u-ponudi-hs-a
HS kablovska
Moderator: anex
-
Dady
#3226 Re: HS kablovska
- AfromMann
#3227 Re: HS kablovska
nakon 10 godina kablovske prvi pravi potez za drugi ima da se nacekate!afannedim wrote:I na kablovskoj prvi pravi potez HS-a
-
adoking
#3228 Re: HS kablovska
Izgleda da su ovim pretumbavanjem i ubacivanjem novih kanala na digitalnoj opet nesto poHebali sa signalom pa opet mi koji imamo Sony TV prijemnike imamo problema sa paljenjem...mozda im je prvi pravi potez al' su ga posteno ukakili 
- shlauf
#3229 Re: HS kablovska
I kod mene ista stvar. Hebe se njima što će nam sjebati TV. Papciadoking wrote:Izgleda da su ovim pretumbavanjem i ubacivanjem novih kanala na digitalnoj opet nesto poHebali sa signalom pa opet mi koji imamo Sony TV prijemnike imamo problema sa paljenjem...mozda im je prvi pravi potez al' su ga posteno ukakili
Aleeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
showman
#3230 Re: HS kablovska
Šta će ti MTV imaš OTV i DMtheprodigy wrote:mozes li mi napisati frekvenciju vive na digitali, meni je nema nikako, nemam ni mtv-a imate li vi?davorf wrote:
Maloprije saznadoh da je pusten VH1 Classic umjesto VIVA-e...na digitali naravno
-
ado-pasha
#3231 Re: HS kablovska
VH1 classics je odličan! Nisam gledao na digitalnoj, ali na analognoj ima sigurno. I uspješno je prebačena na 4 mjesto (1. Fox life, 2. CNN, 3. Aljazeera) 
Odličan kanal, al kad pogledam Logosoftovu ponudu muzickih kanala, prvo osjetim
pa onda
pa onda
Al znam ja da je sve to zbog toga jer smo dobili 7 bodova iz Hrvatske na Eurosongu!
Odličan kanal, al kad pogledam Logosoftovu ponudu muzickih kanala, prvo osjetim
Al znam ja da je sve to zbog toga jer smo dobili 7 bodova iz Hrvatske na Eurosongu!
-
theprodigy
#3232 Re: HS kablovska
ti mi i ne trebaju..al nemam ni te..hahashowman wrote: Šta će ti MTV imaš OTV i DM
- iPod
#3233 Re: HS kablovska
Hvala, tek sada vidjeh, ali sam njih zvao pa su mi rekli, 100 brojeva imaju i pola sata mi je trebalo da dobijem nekoga....Dady wrote:618 MHZiPod wrote:kod mene jos nema vh1 classic, skenirao sam ali nista, imal ko ispravnu frekvenciju?
Ni ovdje ne pise nigdje frekvencija ili sam ja corav
http://teve.ba/article/1822/vh1-classic-u-ponudi-hs-a
- lord blackadder
#3234 Re: HS kablovska
Ko zna skoji su oni Vh1 classic ubacili.
Neki novozelandski mozda...Nema nikakvih emisija, muzickih dokumentaraca, koncerata...samo se pjesme redaju.
- O'zone
- Globalni moderator
#3235 Re: HS kablovska
Ne znam za tebe ali meni to odgovara. Mrzim sranja tipa VIVE i MTV-a gdje više serendaju nego što muzika svira,reklame,melodije za mobitele i ta s..nja.lord blackadder wrote:Ko zna skoji su oni Vh1 classic ubacili.Neki novozelandski mozda...Nema nikakvih emisija, muzickih dokumentaraca, koncerata...samo se pjesme redaju.
Ovo je za mene sasvim dobar muzički kanal sa odličnom muzikom e sad nekom je to i DM.
- johntra
#3236 Re: HS kablovska
Eno sad....ne valja što je samo muzika a VH1... 
- lord blackadder
#3237 Re: HS kablovska
johntra wrote:Eno sad....ne valja što je samo muzika a VH1...
Daaa
Uguglaj Vh1 Classic..nidje veze s ovim. Elem, nije lose ali ocekivao sam nesto drugo.
Sad hocemo kambek Sportkluba
- davorf
- Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...
#3238 Re: HS kablovska
Upravo to. Ne trebaju mi kojekakve reality show gluposti, nego kanal koji mi moze cijeli dan svirati u pozadini, dok ja nesto drugo radim. A posebno mi odgovara sto su ubacili Classic, a ne obicni VH1O'zone wrote:Ne znam za tebe ali meni to odgovara. Mrzim sranja tipa VIVE i MTV-a gdje više serendaju nego što muzika svira,reklame,melodije za mobitele i ta s..nja.lord blackadder wrote:Ko zna skoji su oni Vh1 classic ubacili.Neki novozelandski mozda...Nema nikakvih emisija, muzickih dokumentaraca, koncerata...samo se pjesme redaju.
Ovo je za mene sasvim dobar muzički kanal sa odličnom muzikom e sad nekom je to i DM.
- shlauf
#3239 Re: HS kablovska
Ja sam SONY kontaktirao i evo šta su mi odgovorili:adoking wrote:Izgleda da su ovim pretumbavanjem i ubacivanjem novih kanala na digitalnoj opet nesto poHebali sa signalom pa opet mi koji imamo Sony TV prijemnike imamo problema sa paljenjem...mozda im je prvi pravi potez al' su ga posteno ukakili
Hvala Vam što ste kontaktirali Sony službu za korisnike.
U vezi sa Vašim pitanjem, želimo Vam reći da nemamo mogućnost utjecati na pojedine davaoce kablovske usluge. do koliko znamo sa foruma da oni znaju za takve probleme i gledaju ih otkloniti. Vi možete odnijeti TV na diagnostiku u servis Euro u Sarajevu sa linka dole, te instalirati i nanoviji update sa support linka podrške.
http://support.sony-europe.com/repair/A ... =odw_hr_BA
http://support.sony-europe.com/tvhc/tv/ ... DL-32EX402
Slučaj je kod nas zaveden kao ID 26653169. Ako imate dodatnih pitanja vezanih uz slučaj, u polju "Subject" (Predmet), kad povratno odgovarate na email (Reply), nemojte ništa mijenjati kako bi smo bili što efektivniji u rješavanju istog.
S poštovanjem,
Damir Lekanić
Sony služba za korisnike
Sony Europe Limited, predstavnistvo u Bosni i Hercegovini
Od ponedeljka do petka: 8:00-18:00
Posetite: http://www.sony.ba
-
LordRaven
#3240 Re: HS kablovska
Hvala Bogu napokon malo kulture na ovom televizoru pored silnih DM-ova i sličnih njemu. Drago mi je sto ide samo muzika na VH1, nisam ljubitelj emisija, samo muzika
70,80,90te nema dalje 
- M_e_m_o
#3241 Re: HS kablovska
Ima li još neko problema sa tonom na analognoj?
Ne mogu da gledam Discovery zbog debila
- perfect_guy
#3242 Re: HS kablovska
molim te nije do njih, nego do onog od koga preuzimaju signalM_e_m_o wrote:Ima li još neko problema sa tonom na analognoj?
-
zikmu
#3243 Re: HS kablovska
Ma bitno je da je DM uredu... kao da neko gleda ostale kanale... 
-
LordRaven
#3244 Re: HS kablovska
Jesul ovo neki HD kanali odlepršali na drugu frekvenciju ili su kodirani? Sad imam samo 2 eurosport HD.
-
riko-ga
#3245 Re: HS kablovska
Ja imam vise.Arene Es 1 i 2 i jos par nekiLordRaven wrote:Jesul ovo neki HD kanali odlepršali na drugu frekvenciju ili su kodirani? Sad imam samo 2 eurosport HD.
-
LordRaven
#3246 Re: HS kablovska
Imao sam i ja do večeras al sad fale haman svi. Na frekvenciji gdje je Nat Geo HD pise da nema ni jedan kanal i slično. Zato pitam da nisu šta promjenili.riko-ga wrote:Ja imam vise.Arene Es 1 i 2 i jos par nekiLordRaven wrote:Jesul ovo neki HD kanali odlepršali na drugu frekvenciju ili su kodirani? Sad imam samo 2 eurosport HD.
-
AdrianMole
#3248 Re: HS kablovska
Došlo je do promjene parametara i frekvencija HD kanala :
http://hs-hkb.ba/index.php?option=com_c ... Itemid=100
12 HD kanala je još uvijek potpuno otvoreno i većina je vrlo,vrlo gledljiva.Sada se HS okreće poboljšanju SD ponude.Promjena u analognoj shemi neće biti.Dugoročni plan je da svi korisnici u toku 2012.godine pređu na digitalu,uz prirodno stvaranje programskih paketa.
12 HD kanala je još uvijek potpuno otvoreno i većina je vrlo,vrlo gledljiva.Sada se HS okreće poboljšanju SD ponude.Promjena u analognoj shemi neće biti.Dugoročni plan je da svi korisnici u toku 2012.godine pređu na digitalu,uz prirodno stvaranje programskih paketa.
-
showman
#3249 Re: HS kablovska
Ma ko će im preći? Ne mogu da shvatim te lud iz HS. Da li su oni svijesni svoje šugave ponude! Programi šugavi, risiver još šugaviji svaki čas se zamrzne). Dođu da mi ugrade ono kino u sony tv i kažu ne može star televizor, a ja tv LCD još pod garancijom. FUJJJJJJJJAdrianMole wrote:Došlo je do promjene parametara i frekvencija HD kanala :
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3250 Re: HS kablovska
svaka čast za VH