Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
-
Naslovnica
#3226 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ma sve jasno.
S tim da su oni pali (garant nisu platili reket na vrijeme).
S tim da su oni pali (garant nisu platili reket na vrijeme).
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3227 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Mrkva daje racun sad i za cackalicu, imaju najbolju dostavu u gradu, a kvalitet same hrane je neki prosjek...
Ja u mrkvi vise volim pojesti pileći sendvic,nego njohove cevaoe, pasha burgeri i pljeska su ok..
Ja u mrkvi vise volim pojesti pileći sendvic,nego njohove cevaoe, pasha burgeri i pljeska su ok..
- Porodice Foht
#3228 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Stvarno?konektovan wrote:Mrkva daje racun sad i za cackalicu, imaju najbolju dostavu u gradu, a kvalitet same hrane je neki prosjek...
- duga puska
#3229 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
da je sad Saina,Dzevada,Safeta,Besima i vecinu ostalih ustrojitiPorodice Foht wrote:Stvarno?konektovan wrote:Mrkva daje racun sad i za cackalicu, imaju najbolju dostavu u gradu, a kvalitet same hrane je neki prosjek...
Ja u mrkvi vise volim pojesti pileći sendvic,nego njohove cevaoe, pasha burgeri i pljeska su ok..Bit ce da je po onoj narodnoj ko se o mlijeko opece i u jogurt puse. Valjda je Adnan naucio nesto poslije svega.
pa onaj na stanici Zmaj ljeti preko 2500 porcija ide, kamo sto se popije...ne moze Adnan u 6 radnji toliko izbaciti
- konektovan
#3230 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ma nije on jedini koji je to radio u proslosti, vjerujem da je situacija i kod ostalih slicna, ali eto, nekog su morali valjda naceti...Porodice Foht wrote:Stvarno?konektovan wrote:Mrkva daje racun sad i za cackalicu, imaju najbolju dostavu u gradu, a kvalitet same hrane je neki prosjek...
Ja u mrkvi vise volim pojesti pileći sendvic,nego njohove cevaoe, pasha burgeri i pljeska su ok..Bit ce da je po onoj narodnoj ko se o mlijeko opece i u jogurt puse. Valjda je Adnan naucio nesto poslije svega.
Generalno od onog momenta poslije afere, kad su poceli raditi, svaki put sam dobio racun,..
- Porodice Foht
#3231 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Da, neko je morao biti kurban, ili je malo placao ispod stola. Svejedno, Adnan im se ucinio onako dobar, bas ko rogat ovan pred Kurban bajram.konektovan wrote:Ma nije on jedini koji je to radio u proslosti, vjerujem da je situacija i kod ostalih slicna, ali eto, nekog su morali valjda naceti...Porodice Foht wrote:Stvarno?konektovan wrote:Mrkva daje racun sad i za cackalicu, imaju najbolju dostavu u gradu, a kvalitet same hrane je neki prosjek...
Generalno od onog momenta poslije afere, kad su poceli raditi, svaki put sam dobio racun,..
-
Naslovnica
#3232 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Jednom sam onoj babuskari u Zmaju na stanici tražio račun. Jarane...k'o da sam joj isko 100 maraka...prvo dok je upalila kasu, ne zna ona ni kako da otkuca, ali nećeš je zeznuti za fening. Može jedino ona tebe.
- konektovan
#3233 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Isto iskustvo i ja imam, baba je level duplog klika....Naslovnica wrote:Jednom sam onoj babuskari u Zmaju na stanici tražio račun. Jarane...k'o da sam joj isko 100 maraka...prvo dok je upalila kasu, ne zna ona ni kako da otkuca, ali nećeš je zeznuti za fening. Može jedino ona tebe.
-
tempuser
#3234 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Preteca dugog klika, Mjesto radnje HS pivnica prije 3-4 zime, svratili na kobaje i pivu, sve standardno, hocu da platim i vidim onaj tariguz na stolu nije fiskalni racun nego "potvrda narudzbe" koja 90% izgleda kao racun. Zovnem konobara i zatrazim racun jer ovo sto je donio nije racun. Kakav je to tilt bio! Na kraju donese pravi racun, ali faca ko da sam mu svu famoliju po spisku!
- Raigor Stonehoof
#3235 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ako ti kazem da konobari iz Mrkve na carsiji, rucaju u Petici, sve ce ti bit jasno...duga puska wrote:ma ok, postujem svacije misljenje, ali citajuci ovu temu, nema stranice na kojoj ne povracaju po Mrkvi ubjedljivo najvise, a moja neka iskustva (mozda sam imao srece) mi govore da to nije odron kakvim se ovdje predstavlja.e sad neke druge konotacije koje forumas prije iznosi...u to nisam upucen, to u vezi Mrkvine klijentele i to.doduse ja cesce pljeskavicu uzimam kod Mrkve, ali to ne mjenja moje misljenje da ih se ovdje pere mozda vise nego sto je realno stanje na terenuSantic_Aleksa wrote:Ma nek si ti poguzija na kub, al mrkvin ćevap je blasfemija nazvat ćevapom.
- duga puska
#3236 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
znam da su na Malti jeli hambase kod komse.kod komse bio 2,5 km, kod njih 4,5 km.Raigor Stonehoof wrote:Ako ti kazem da konobari iz Mrkve na carsiji, rucaju u Petici, sve ce ti bit jasno...duga puska wrote:ma ok, postujem svacije misljenje, ali citajuci ovu temu, nema stranice na kojoj ne povracaju po Mrkvi ubjedljivo najvise, a moja neka iskustva (mozda sam imao srece) mi govore da to nije odron kakvim se ovdje predstavlja.e sad neke druge konotacije koje forumas prije iznosi...u to nisam upucen, to u vezi Mrkvine klijentele i to.doduse ja cesce pljeskavicu uzimam kod Mrkve, ali to ne mjenja moje misljenje da ih se ovdje pere mozda vise nego sto je realno stanje na terenuSantic_Aleksa wrote:Ma nek si ti poguzija na kub, al mrkvin ćevap je blasfemija nazvat ćevapom.
- MaxPayne
#3237 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
I sada im je to najbolje jelo ali se izgleda smanjila.Ćevapi gori nego kod kiselog Hodžića.zomri wrote:Nekad je u Mrkvi makar pljeska valjala, sad ne smijem ni to probati
- zomri
#3238 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ništa onda samo Kurto i Ferhatović nadalje i ubuduće. Mogla bi ovih dana past desetka u kajmaku kod Kurte nom nom nomMaxPayne wrote:I sada im je to najbolje jelo ali se izgleda smanjila.Ćevapi gori nego kod kiselog Hodžića.zomri wrote:Nekad je u Mrkvi makar pljeska valjala, sad ne smijem ni to probati
- xoklix
#3239 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Danas u Zmaju na stanici 15ku zvekn'o
Dobri pravo bili, meso dosta svijetlo , ko da je teletina...
Dobri pravo bili, meso dosta svijetlo , ko da je teletina...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- JThomas
#3241 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
biftek i ramstek pomiješani 
- xoklix
#3242 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Dobio 15ku džabe, zauzvrat reklama na forumu 
- Santic_Aleksa
#3243 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Bože sačuvaj. 
- i agree
#3244 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
treba vidjet fali li migranata na stanicixoklix wrote: Dobri pravo bili, meso dosta svijetlo , ko da je teletina...
- beni-bu-man
#3245 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
ne fali al zato nema vise one pascad oko stanicei agree wrote:treba vidjet fali li migranata na stanicixoklix wrote: Dobri pravo bili, meso dosta svijetlo , ko da je teletina...
- zateznistub
#3246 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
i agree wrote:treba vidjet fali li migranata na stanicixoklix wrote: Dobri pravo bili, meso dosta svijetlo , ko da je teletina...
- wewa
#3247 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
zateznistub wrote:i agree wrote:treba vidjet fali li migranata na stanicixoklix wrote: Dobri pravo bili, meso dosta svijetlo , ko da je teletina...![]()
![]()
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#3248 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
i agree wrote:treba vidjet fali li migranata na stanicixoklix wrote: Dobri pravo bili, meso dosta svijetlo , ko da je teletina...
- xoklix
#3249 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Dobar
- zomri
#3250 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu