Topla voda wrote:
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#3226 Re: Sa-x liga, komentari
- Topla voda
#3227 Re: Sa-x liga, komentari
e listopad,ukino si mi jedan gol na tabeli ,bilo 19-1 protiv medjeda +4 protiv vece=22 prije derbija
- abondanzieri
#3228 Re: Sa-x liga, komentari
I evo vodstva na vrucem gostovanju kod lidera

- cyprus
#3229 Re: Sa-x liga, komentari
Oj gubim kod kuće od direktnog konkurenta
.
Što mi je ovo trebalo

Što mi je ovo trebalo
-
elSaik
#3230 Re: Sa-x liga, komentari
elSaik 1-0 van Basten... Znači - zajebi u osvajanju titule elSaik 2, van Basten 0.
5. pobjeda zaredom...
5. pobjeda zaredom...
- srpanj
#3231 Re: Sa-x liga, komentari
e' terme.....samo da je "medo" online...on bi ti rekao 'ko je ukinuo jedan gol.... jos bi te naruzioTopla voda wrote:e listopad,ukino si mi jedan gol na tabeli ,bilo 19-1 protiv medjeda +4 protiv vece=22 prije derbija
- srpanj
#3232 Re: Sa-x liga, komentari

u gradskom derbiju...zatisje...nakon sto se domaca ekipa strasno nalozila na susjednu ekipu i nakon sto je "stariji" gradski klub ohladio glave "manjeg" gradskok kluba...tisina...na tribinama muk....domaca ekipa silno atakuje, pokusava doci barem do jednog boda(ali...sve je to jadno i cemerno).....
mrzim bonus par i onog 'ko ga je izmislio!
ihhhh..... sto ne znam tvoj password...znao bih ja kako bi dosao do tri boda
edit:
na konacen rezultat....samo da se zna
Last edited by srpanj on 01/12/2008 00:06, edited 1 time in total.
- srpanj
#3233 Re: Sa-x liga, komentari
80 min...bakljada domacih navijaca....aleale-aleale-alealeale... jos samo 10 min i bundesliga ostaje samo pusti san 
edit:
sudacka nadoknada.......pa da li je to moguce
edit:
kraj, gotovo jeeeee, gotovo jeeee, kraj, kraj jeeeee , kraj(nekima u bukvalnom smislu
) .......ako bih rekao da mi je zao lagao bih
VECERAAS JE NASA FESTAAAA...VECERAS SE PIVO PIJEEEEEE..........
edit:
sudacka nadoknada.......pa da li je to moguce
edit:
kraj, gotovo jeeeee, gotovo jeeee, kraj, kraj jeeeee , kraj(nekima u bukvalnom smislu
VECERAAS JE NASA FESTAAAA...VECERAS SE PIVO PIJEEEEEE..........
-
vjecnobordo
#3234 Re: Sa-x liga, komentari
vjecnobordo 2-1 elsaik II (enrico)
Lagana, rutinska pobjeda, koja je mogla biti jos ubjedljivija.
Ovim sam se jos vise priblizio ponovnom trecem mjestu na tabeli, kao sto je bilo prve sezone.
Plaho bih sad volio vidjeti ALL TIME tabelu ove lige. van Basten na vrhu sigurno, a nadam se da ga pratim
Lagana, rutinska pobjeda, koja je mogla biti jos ubjedljivija.
Ovim sam se jos vise priblizio ponovnom trecem mjestu na tabeli, kao sto je bilo prve sezone.
Plaho bih sad volio vidjeti ALL TIME tabelu ove lige. van Basten na vrhu sigurno, a nadam se da ga pratim
- srpanj
#3235 Re: Sa-x liga, komentari
saice...mogu li ja molim te...molim teeee, mogu li ja da pripremim poredak 
- J.P.Montoya
#3236 Re: Sa-x liga, komentari
ipak se titula odlucuje u zadnjem kolu. Ekipa JPM u finisu uspjeva da izjednaci rezultat. U zadnjem kolu nam je dovoljan i bod, jer zbog vise golova smo bolji od ekipe van Basten....
- -danTe-
#3237 Re: Sa-x liga, komentari
danasnjom pobjedom osigurao sam povratak u prvu ligu...

- srpanj
#3238 Re: Sa-x liga, komentari
povratak? zar si bio tamo?...ma i vidi se da ti ovdje nije mjestoand1medjed wrote:danasnjom pobjedom osigurao sam povratak u prvu ligu...![]()
nebitno:

bitno:

cini mi se da al_neri nije igrao bonus par i mozda, mozda ispustio pobjedu....ali je zato emir, opet opalio bonus par
- campa_xxx
#3240 Re: Sa-x liga, komentari
Koja drama u zadnjem kolu prve lige...samo da ne bude mutnih bodova .... Ne zna se ko je prvak, a jos se manje zna koji treci klub napusta ligu...
Ako moze neko da pojasni, ima li neko razigravanje za prvu ligu, nesto u fazonu, 10-ti u prvoj protiv treceg u drugoj?
Ako moze neko da pojasni, ima li neko razigravanje za prvu ligu, nesto u fazonu, 10-ti u prvoj protiv treceg u drugoj?
- cyprus
#3241 Re: Sa-x liga, komentari
Da da, upravo tako. Ja sam to zamislio kao dvije utakmice, jedna kod kuće jedna na strani.campa_xxx wrote:Koja drama u zadnjem kolu prve lige...samo da ne bude mutnih bodova .... Ne zna se ko je prvak, a jos se manje zna koji treci klub napusta ligu...
Nego, hoćemol zadnje kolo igrat sad u srijedu (Kup UEFA) ili ćemo imat malu pauzu do vikenda?
- campa_xxx
#3242 Re: Sa-x liga, komentari
Ja sam za srijedu...
- van Basten
#3243 Re: Sa-x liga, komentari
uh kako me je koštao onaj neregularni gol Arsenala, onaj za 1:1... meni poništio pogodak za 1:1 a vodećem omogućio i onaj za 1:2 i njegovih 1:1.
Ali nema veze, svakako bih morao pobijediti u zadnjem kolu ako bih se želio ičemu nadtai, samo što sada Montoya treba izgubiti. Iskreno, ne sumnjam u ovo drugo, da će se sada već bivši prvak dostojanstveno oprostiti od ove sezone, ali da li ćemo pobijediti protivnika koji traži i matematički osiguran opstanak?
btw, mislim da je nekako svečanije da sezona završi za vikend, ali ne bi me iznenadilo ni da odigramo u srijedu to zadnje kolo. Šta god skontate, lijepo bi bilo da to bude do sutra navečer barem, da stignu svi odigrati
Ali nema veze, svakako bih morao pobijediti u zadnjem kolu ako bih se želio ičemu nadtai, samo što sada Montoya treba izgubiti. Iskreno, ne sumnjam u ovo drugo, da će se sada već bivši prvak dostojanstveno oprostiti od ove sezone, ali da li ćemo pobijediti protivnika koji traži i matematički osiguran opstanak?
btw, mislim da je nekako svečanije da sezona završi za vikend, ali ne bi me iznenadilo ni da odigramo u srijedu to zadnje kolo. Šta god skontate, lijepo bi bilo da to bude do sutra navečer barem, da stignu svi odigrati
- cyprus
#3244 Re: Sa-x liga, komentari
Mc_len - elSaik
Utakmica bez velikog razultatskog značaja, osim što M_len koji je već ispao će se pokušati spasiti zadnjeg mjesta, a elSaik domoći zavidne 3. pozicije.
van Basten - campa_xxx
Utakmica bitna za oba takmičara. van Basten se nada porazu J.P.Montoye od Enrica da bi eventualnom pobjedom prvi put osvojio SAX ligu. S druge strane campi_xxx treba pobjeda da bi 100% osigurao opstanak. Ipak, i u slučaju poraza, male su šanse da će on ispasti.
avenged_sevenfil - vjecnobordo
Utakmica mnogo važnija za avenged_sevenfila koji će se pokušat iščupat iz doigravanja za opstanak. Za to mu treba pobjeda uz poraz ili nerješen rezultat barem jednog od ova tri takmičara: cyprus, and i campa_xxx. Nerješenim rezultatom se može nadati da će izbjeć doigravanje samo uz poraz anda i možda cyprusa, dok je porazom sigurno u playoutu. vjecnobordo će pokušat zadržai 3. mjesto na tabeli.
Enrico - J.P.Montoya
Utakmica koja odlučuje prvaka. Ako J.P.Montoya osvoji bod osvajač je prvenstva. U slučaju poraza, očekivaće barem nerješen rezultat van Bastena.
abondanzieri - cyprus
Utakmica bitnija za cyprusa. Pobjedom je siguran od playouta. Uz bod ili poraz, mnogo toga će zavisit od andove i avenged_sevenfilove utakmice, gdje bi prvi trebo izgubit, a drugi najviše remizirat.
and - Neelix
Neelix je već ispo i igra bez imperativa sa juniorima, a također je i najavljeno rasformiranje kluba. Tu and gleda svoju šansu gdje bi se pobjedom spasio playouta, ali u slučaju nerješenog rezultata i pobjede avenged_sevenfila i nerješenog rezultata cyprusa to ne bi bio slučaj. Porazom bi se doveo u još težu poziciju, gdje bi avenged_sevenfilu bio dovoljan bod, pa da and umjesto njega zaigra playout sa trećeplasiranim iz druge lige.
Sretno svima
Utakmica bez velikog razultatskog značaja, osim što M_len koji je već ispao će se pokušati spasiti zadnjeg mjesta, a elSaik domoći zavidne 3. pozicije.
van Basten - campa_xxx
Utakmica bitna za oba takmičara. van Basten se nada porazu J.P.Montoye od Enrica da bi eventualnom pobjedom prvi put osvojio SAX ligu. S druge strane campi_xxx treba pobjeda da bi 100% osigurao opstanak. Ipak, i u slučaju poraza, male su šanse da će on ispasti.
avenged_sevenfil - vjecnobordo
Utakmica mnogo važnija za avenged_sevenfila koji će se pokušat iščupat iz doigravanja za opstanak. Za to mu treba pobjeda uz poraz ili nerješen rezultat barem jednog od ova tri takmičara: cyprus, and i campa_xxx. Nerješenim rezultatom se može nadati da će izbjeć doigravanje samo uz poraz anda i možda cyprusa, dok je porazom sigurno u playoutu. vjecnobordo će pokušat zadržai 3. mjesto na tabeli.
Enrico - J.P.Montoya
Utakmica koja odlučuje prvaka. Ako J.P.Montoya osvoji bod osvajač je prvenstva. U slučaju poraza, očekivaće barem nerješen rezultat van Bastena.
abondanzieri - cyprus
Utakmica bitnija za cyprusa. Pobjedom je siguran od playouta. Uz bod ili poraz, mnogo toga će zavisit od andove i avenged_sevenfilove utakmice, gdje bi prvi trebo izgubit, a drugi najviše remizirat.
and - Neelix
Neelix je već ispo i igra bez imperativa sa juniorima, a također je i najavljeno rasformiranje kluba. Tu and gleda svoju šansu gdje bi se pobjedom spasio playouta, ali u slučaju nerješenog rezultata i pobjede avenged_sevenfila i nerješenog rezultata cyprusa to ne bi bio slučaj. Porazom bi se doveo u još težu poziciju, gdje bi avenged_sevenfilu bio dovoljan bod, pa da and umjesto njega zaigra playout sa trećeplasiranim iz druge lige.
Sretno svima
- cyprus
#3245 Re: Sa-x liga, komentari
Ne znam, ovaj put neću nametat svoju odluku, nek većina odluči do sutra uvečer, dal da se igra srijeda ili vikend.
Da napomenem šta još trebamo odigrat.
blackyveci napominjem da u zadnjem kolu LŠ ne zaboravi meni izać na megdan u finalu Kupa
. I radi regularnosti, mada je sve poznato al eto, da nam neko drugi, vjerovatno abondanzieri postavi parove.
A playoff trećeg iz druge lige i desetog iz prve će se igrat dvokružno, po sistemu jednom kući jednom u gostima. Napomena, ovaj baraž se NEĆE poklopit sa finalom Kupa, tj. ne može doć na iste prognoze.
Nakon toga slijedi pauza pred slijedeću sezonu (naravno ako su takmičari zainteresovani i dalje za ovo), a moja ideja je da ona krene sa prvim proljetnim kolom Bundeslige potkraj januara pretpostavljam.
Da napomenem šta još trebamo odigrat.
blackyveci napominjem da u zadnjem kolu LŠ ne zaboravi meni izać na megdan u finalu Kupa
A playoff trećeg iz druge lige i desetog iz prve će se igrat dvokružno, po sistemu jednom kući jednom u gostima. Napomena, ovaj baraž se NEĆE poklopit sa finalom Kupa, tj. ne može doć na iste prognoze.
Nakon toga slijedi pauza pred slijedeću sezonu (naravno ako su takmičari zainteresovani i dalje za ovo), a moja ideja je da ona krene sa prvim proljetnim kolom Bundeslige potkraj januara pretpostavljam.
- Topla voda
#3246 Re: Sa-x liga, komentari
sta je ovo,ozujak izvuko remi....ah uzas...sve su nase nade pokopane..kakvo nepotrebno opustanje,sad je premijerka samo pusti san.
al dobar derbi sto jest jest...cestitke srpnju
sad samo pusti zal osta na mijenjanju tipa na ren-psg...samo su teoretske sanse ostale za baraz...derbi je izvukao zadnje atome snage i ne znamo sta donosi novo jutro
al dobar derbi sto jest jest...cestitke srpnju
sad samo pusti zal osta na mijenjanju tipa na ren-psg...samo su teoretske sanse ostale za baraz...derbi je izvukao zadnje atome snage i ne znamo sta donosi novo jutro
- abondanzieri
#3247 Re: Sa-x liga, komentari
slazem sevan Basten wrote:
mislim da je nekako svečanije da sezona završi za vikend
-
LongDong
#3248 Re: Sa-x liga, komentari
Pridružujem se ovima iznad.
- -danTe-
#3249 Re: Sa-x liga, komentari
takodjeabondanzieri wrote:slazem sevan Basten wrote:
mislim da je nekako svečanije da sezona završi za vikend
-
elSaik
#3250 Re: Sa-x liga, komentari
srpanj wrote:saice...mogu li ja molim te...molim teeee, mogu li ja da pripremim poredak