Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ARmAn1i wrote:Smederevo - Napredak 1 @ 2,15 (mozda i ovdje osigurat 1X)
Siena - Milan 2 @ 2,20
Dortmund - Stuttgart 1X @ 1,40
St.Pauli - Duisburg 1X @ 1,35
Dynamo Dresden - Erzgebirge Aue 1X @ 1,30
Manchester City - Wolverhampton (-3+) X2 @ 1,60
Monaco - Lorient 1 @ 2,10 ili (AH) 1 @ 1,55
Ukupna kvota: 39,04 ili 28,82
Iako ne igram ovako puno parova na tiketima, ovo je neko moje misljenje, najbolje bi bilo to dobro rasporedit, mozda izbacit 1 ili 2 para i napadat...Sretno!
waaaa moro sam stavit sve na jedan tiket..ali sam podljelio i na pola...i st. pauli nisam stigao, na kraju jedan tiket uletio sto se napravio od ovoga.
fino fino
ja sam danas odabrao
brondby,honka,metalurg D,tottenham,psv,porto i wolfsburg ...kvota 20.85
a na drugom sam dubl wolfsburg 1/1 i tottenham 2/2 pa sta bude, kvota 11.89 ...
ARmAn1i wrote:Smederevo - Napredak 1 @ 2,15 (mozda i ovdje osigurat 1X)
Siena - Milan 2 @ 2,20
Dortmund - Stuttgart 1X @ 1,40
St.Pauli - Duisburg 1X @ 1,35
Dynamo Dresden - Erzgebirge Aue 1X @ 1,30
Manchester City - Wolverhampton (-3+) X2 @ 1,60
Monaco - Lorient 1 @ 2,10 ili (AH) 1 @ 1,55
Ukupna kvota: 39,04 ili 28,82
Iako ne igram ovako puno parova na tiketima, ovo je neko moje misljenje, najbolje bi bilo to dobro rasporedit, mozda izbacit 1 ili 2 para i napadat...Sretno!
waaaa moro sam stavit sve na jedan tiket..ali sam podljelio i na pola...i st. pauli nisam stigao, na kraju jedan tiket uletio sto se napravio od ovoga.
Rekoh ti Milan X
Svaka čast za monaco
Mogao si i lyon uvaliti sigurno... 'popravni' sinoć...
Lyon 2
Molde 1 Buyuk - Eskisehir 1
Relativno realni rezultati.. nedostatak sreće.. biće bolje danas nadam se.. prijedlozi?
Evo na ovo sam naletio na jednom blogu, navodno lik danas
gratis izbaciva parove. Igrate na vlastitu odgovornost
JOJ STARI OVAJ JE TORALNO SUHVELI.. MOZD ACE UBOST SAMO OVE TURKE, LAFO DOJAVA..sry za csl
ne djasvi mi se ovo...imam taj everton i zelju, pa sta bude..
ma kakvi dojava .. pogledaj mu ostale parove .. za sve pise da je dojava ... naravno fula .. nekad i pogodi ... al zna se desit da ovi ovako ubodu te velike kvote ...
ne zna covjek danas nas ta vise da se kladi...eto danas odigra par finih parova, govorim jaranu evo dobitnog listica, (desetak parova,izmedjuostalog i Wolfsburg 1x), kad ono kuci dodjem oni popusili od Hamburga, prvi put u desetine mjeseci kod kuce poraz
u pm!
Italija prvo kolo, za očekivati je bilo da će neko našteliti.
Nisam nikog igrao osim đenove da će dati gol. Al me dinamo okinu protiv
zadra jbt, još razmišljao između njih i galate al eto...
Fatalan vikend...
za lyon najavljeni i bastos i gomis i lisandro lopez, mislim da to znači da će ići na pobjedu...a kvota 2.45. to mi se definitivno sviđa. može i više golova vrlo lako.
još me recimo privlači 2.40 na debrecen, 2.15 na maccabi haifu, 1.85 na burnley koji je odlično startao u premiershipu...
JThomas wrote:za lyon najavljeni i bastos i gomis i lisandro lopez, mislim da to znači da će ići na pobjedu...a kvota 2.45. to mi se definitivno sviđa. može i više golova vrlo lako.
još me recimo privlači 2.40 na debrecen, 2.15 na maccabi haifu, 1.85 na burnley koji je odlično startao u premiershipu...
Lyon, Maccabi i Debrecen imaju fantastične rezultate u prvim utakmicama i stvarno ne mislim da će sva 3 kluba pobjedit i u uzvratu.
JThomas wrote:za lyon najavljeni i bastos i gomis i lisandro lopez, mislim da to znači da će ići na pobjedu...a kvota 2.45. to mi se definitivno sviđa. može i više golova vrlo lako.
Lyon, Maccabi i Debrecen imaju fantastične rezultate u prvim utakmicama i stvarno ne mislim da će sva 3 kluba pobjedit i u uzvratu.
pa ne mislim ni ja baš da će sva tri...ali kvote su dobre skroz, vrijedi probati.
keskemeti 2, boro x2, hacken oba daju gol, i na sivaspor protiv shaktara x2 ili x2 golove jer shaktar sada igra super kup a fino su ih isprasili u prvoj tekmi tako da tesko da mogu izgubiti svu onu prednost iz turske.
Ma evo malo tenisa, pa nek gori h.la :
21:00 El Tabakh-Tvarovskova 1 1,40
18:15 C.Ball-Alvarez 1 1,25
21:15 Manasieva-Han 1 1,40
19:40 Brands-Desein 1 1,45