Politička nepismenost Bošnjaka, mi se ljudi brinemo i rješavamo pitanja Sirije, Libije, Egipta, ulazimo u detaljne geopolitičke analize, Bošnjo prati 66 različitih političkih portala gleda 6 domaćih i 6 inostranih dnevnika, čita 5 dnevnih novina što domaćih što regionalnih uglavnom brine o svemu drugome nego o samom sebi i svojim mukama kao da je u nas sve super bajno pa se nadigli lamentirati o Hilari i Siriji i Gadafiju kao kuku lele vidi ova ništa nevalja ubi nam braću. To što mi imamo genocidnu tvorevinu na vratima što škutori guraju ka federalizaciji što Dodik ne jebe nikoga i ništa i dodjeljuje priznanja osuđenim ratnim zločincima, što nam je osuđeni ratni zločinac postao načelnik općine sve to je manje bitno jer Hilari ubi brata Gadafija. To što su Ameri u mandatu njezinog supruga naučili genocidaše koliko toliko pameti, što su nam jedini koliko toliko bili pozitivno naklonjeni naspram jedne V.Britanije i Francuske naprimjer ili Njemačke koja je glumila neutralnu zemlju, što su "nadgledali" embargo na uvoz oružija na način što je sedmično iz Zagreba išla pošiljka "humanitarne" za BiH to je manje bitno jer za ime dragog boga Hilari ubi brata Gadafija.Point. wrote:Po cemu je Hillary toliko zlo evo vec drugi put te pitam? Sto je tamo nekog diktatora Gadafija skinula? Boli me kurac i za njim i za Libijom. Dovoljno je sto je njen muz bombardovao Smrdiju i bosanske srbe da ima nasu naklonost. Al eto bosnji je bitnija Libija i ostale vukojebine sa kojima nemamo nikakve dodirne tacke. I dalje, jesi li svjestan da podrzavas tipa na kojeg onanisu serbi, Seselj, Ceca, Dodik i ostali djikani?KB9 wrote:simpaticno skroz kako je tramp los zbog nagadjanja o njemu u buducnosti a kako je hilari dobra nevezano za to sto je cinjenicno i dokazano bila najvece smece i zlo u proslosti (te ostala u sadasnjosti)![]()
nema smisla bit bas toliko dvolican narode
Da pojasnim neka ga je ubila, neka ih ubije još 150 ili 1.500 ili 15.000 takvih kao što je Gadafiji dokle god je na našoj strani.
Moja procjena je da bi nam Hilari bila više naklonjena ali naravno da je moguće da griješim.