Da nije tragično...ISIL preuzeo odgovornost za pokolj u Las Vegasu: "Napad je izveo naš vojnik, prije nekoliko mjeseci prešao je na Islam"
Ekspanzija terorizma
- Challenger__
#3226 Re: Ekspanzija terorizma
Da se vratimo temi:
LINK
-
Fudo387
#3227 Re: Ekspanzija terorizma
A boli Donalda kita, njemu da su trebali glasovi Iranaca da dobije izbore opalio bi se i lopatom po glavi...ili, ti fakat mislis da onLSD wrote:A vamo što Donalda naki likovi šibaju po glavi u sred ovalnog ureda, to ništa jel
lud kakav jeste vjeruje u te ciribuciriba lopate?
-
LSD
#3228 Re: Ekspanzija terorizma
Pa lupaju se kandžijom po leđima i oni jezuiti ili Opus Dei ili kako vec nemam pojma, pa nikom ništaFudo387 wrote:A boli Donalda kita, njemu da su trebali glasovi Iranaca da dobije izbore opalio bi se i lopatom po glavi...ili, ti fakat mislis da onLSD wrote:A vamo što Donalda naki likovi šibaju po glavi u sred ovalnog ureda, to ništa jel
Vidiš kako sam naletiš na volej
- salik79
#3229 Re: Ekspanzija terorizma
Sesije se nastavljajuFudo387 wrote:A boli Donalda kita, njemu da su trebali glasovi Iranaca da dobije izbore opalio bi se i lopatom po glavi...ili, ti fakat mislis da onLSD wrote:A vamo što Donalda naki likovi šibaju po glavi u sred ovalnog ureda, to ništa jel
-
Fudo387
#3230 Re: Ekspanzija terorizma
Meni je blesavo taman da je bilo ko, no kao sto rekoh, ako im je ceif, ozezi i ne zali...jebe me se, ne mlati mene.LSD wrote:Pa lupaju se kandžijom po leđima i oni jezuiti ili Opus Dei ili kako vec nemam pojma, pa nikom ništaFudo387 wrote:A boli Donalda kita, njemu da su trebali glasovi Iranaca da dobije izbore opalio bi se i lopatom po glavi...ili, ti fakat mislis da onLSD wrote:A vamo što Donalda naki likovi šibaju po glavi u sred ovalnog ureda, to ništa jel
lud kakav jeste vjeruje u te ciribuciriba lopate?....oni jedni kleće na kukuruzima da okaju svoje grijehe, pa jel ti to smiješno
ili samo muslimani.
Jesi lud? Jesi. Ok, udri se bekane, ha ja...bas me briga.
-
sumirprimus
#3231 Re: Ekspanzija terorizma
Fudo .fataju te na foru zipa. Dodju spremni
Nego ti njiha pitaj za oto lopatamje.satarama po glavi u iraku kao i milionima iranskih vjernika koji maksuz dolaze u irak da bi se lopatali.tam nije grijeh
Nego ti njiha pitaj za oto lopatamje.satarama po glavi u iraku kao i milionima iranskih vjernika koji maksuz dolaze u irak da bi se lopatali.tam nije grijeh
- salik79
#3232 Re: Ekspanzija terorizma
Sto bi Djur'o (za Zenita u ulozi "zivog kipa") rek'o: "Boga m' ce me mlatnut' ovim kukuruzom!" 
-
LSD
#3233 Re: Ekspanzija terorizma
E neces mu pomagati Sumire, stari provokatorusumirprimus wrote:Fudo .fataju te na foru zipa. Dodju spremni![]()
-
sumirprimus
#3234 Re: Ekspanzija terorizma
Pa bas je slicno ...
Crkveno Pjevanje sa ritualnim cepanjem satarama
- Challenger__
#3235 Re: Ekspanzija terorizma
salik79 wrote:Sesije se nastavljaju![]()

- salik79
#3236 Re: Ekspanzija terorizma
sumirprimus wrote:Fudo .fataju te na foru zipa. Dodju spremni![]()
Kerbela je ogromna, zna se zvanicna procesija (koju prate sve kamere) i tamo nema lopatanja, jer je to haram.
Pitaj nekoga ko je bio
-
Fudo387
#3237 Re: Ekspanzija terorizma
Ma fataju me...da ne kazem za stasumirprimus wrote:udo .fataju te na foru zipa.
Sve neki religiozni frikovi, jebo te, ne zna se k'o cojek moliti u miru,bez drame, si fi scena, vec daj mu buzdovan da se gnjete njime, k'o biva bolje ce mu se post primiti ako nakon iftar baklave bubne sam sebe kroseom...i jos me salik ubjedjuje, ok je to?
-
sumirprimus
#3238 Re: Ekspanzija terorizma
Rekao bih da se Doki lupa necim drugim.i da je to nesto zbilja vrhunsko.ono ne moze nako od prosjeka :mrgreen:Fudo387 wrote:A boli Donalda kita, njemu da su trebali glasovi Iranaca da dobije izbore opalio bi se i lopatom po glavi...ili, ti fakat mislis da onLSD wrote:A vamo što Donalda naki likovi šibaju po glavi u sred ovalnog ureda, to ništa jel
-
sumirprimus
#3239 Re: Ekspanzija terorizma
Dobro.salice.jel istina da se hlupaju dole u iraku?salik79 wrote:sumirprimus wrote:Fudo .fataju te na foru zipa. Dodju spremni![]()
Kerbela je ogromna, zna se zvanicna procesija (koju prate sve kamere) i tamo nema lopatanja, jer je to haram.![]()
Pitaj nekoga ko je bio
Nego dofu je iskren i nema skrivneih agwndi nemojte ga ba argumentima iz fioka nema smisla bogami
-
LSD
#3240 Re: Ekspanzija terorizma
sumirprimus wrote:Pa bas je slicno ...
Šta je ovo? odraše se katolici po leđima....al njihova stvar, ne zamjeram im ništa definitivno...naprotiv.
- salik79
#3241 Re: Ekspanzija terorizma
Fudo387 wrote:Ma fataju me...da ne kazem za stasumirprimus wrote:udo .fataju te na foru zipa.![]()
Sve neki religiozni frikovi, jebo te, ne zna se k'o cojek moliti u miru,bez drame, si fi scena, vec daj mu buzdovan da se gnjete njime, k'o biva bolje ce mu se post primiti ako nakon iftar baklave bubne sam sebe kroseom...i jos me salik ubjedjuje, ok je to?
Pitaj pre'sje'nika i establisment
- salik79
#3242 Re: Ekspanzija terorizma
sumirprimus wrote:Dobro.salice.jel istina da se hlupaju dole u iraku?salik79 wrote:sumirprimus wrote:Fudo .fataju te na foru zipa. Dodju spremni![]()
Kerbela je ogromna, zna se zvanicna procesija (koju prate sve kamere) i tamo nema lopatanja, jer je to haram.![]()
Pitaj nekoga ko je bio![]()
Nego dofu je iskren i nema skrivneih agwndi nemojte ga ba argumentima iz fioka nema smisla bogami
Ma jok, moj sumire. Objasnjav'o sam neki dan Kikiju. Treb'o si pratit.
-
Fudo387
#3243 Re: Ekspanzija terorizma
Kokain mozda, dobre bobe sigurno...sumirprimus wrote:Rekao bih da se Doki lupa necim drugim.i da je to nesto zbilja vrhunsko.ono ne moze nako od prosjekaFudo387 wrote:A boli Donalda kita, njemu da su trebali glasovi Iranaca da dobije izbore opalio bi se i lopatom po glavi...ili, ti fakat mislis da onLSD wrote:A vamo što Donalda naki likovi šibaju po glavi u sred ovalnog ureda, to ništa jel
- Kikibombona
#3244 Re: Ekspanzija terorizma
Da li je iko relevantan, ijedna drzava svijeta, pomenula tog Simona Eliota?LSD wrote:Je li moguce da ti još nisi nadošo na to da u tom ISIL-u nema ni I od islama, niti je kad bilo, a niti ce kad biti...znaci, tebi šta se CNN ili SKY News servira tokom dana ti to odmah tu slast progutaš... hajd dobro.
Mislis da bi Rusi propustili takav zicer da ima imalo istine? Iran, Irak, Sirija, Venecuela i mnogi drugi protivnici americke politike. ISIL ima stotine emira, funkcionera i drugih civija. Nije to samo Bagdadi.
Ovo je drugi covjek ISILa, tj. bio je dok nije poginuo od ruskih zracnih udara... Sirijac iz grada Binisa, Abu Muhamed al-Adnani...

Ovo je Abu Muhamed al-Shimali, Iracanin! Vodja ISILa, glavni covjek za regrutaciju stranih dobrovoljaca

Ovo je Abu Dzandal al-Kuvajti, drzavljanin Kuvajta, ubijen u americkom zracnom napadu i glavni ISILovac za provinciju Alep

Ovo je Abu Ali al-Anbari, rodjen u Mosulu, jedan od vodja ISILa. Inace, nekada nastavnik fizike i klerik.

I stotine drugih renomiranih ISILovaca koji vode grupu. Stotine emira, sejhova, klerika itd. To je jedna velika mreza.
Niko relevantan ne dovodi u pitanje arapsko-sunitsko-iracko porijeko Abu Bekra al-Bagdadija.
Irackim vlastima je poznat identitet Abu Bekra al-Bagdadija. Radi se o Ibrahim Awad Ibrahim Al Badry. Iracke vlasti su navele da ima dvije zene, sumnja se da ima i trecu. Jedna od njegovih zena je uhapsena u Libanonu.
Abu Bekr al-Bagdadi je prema irackim izvorima bio klerik i imam u tri dzamije. Amerikanci su ga uhapsili 2003., mada on nije bio glavna meta. Nakon godinu dana je pusten.Asma Fawzi Mohammed al-Dulaimi and Esra Rajab Qaisi are Abu Bakr al-Baghdadi wife's - Iraq-i Interior Ministry.
Evo njegove slike iz americkog zatvora

http://www.businessinsider.com/abu-bakr ... ile-2015-2
Pretpostavlja se da je zlostavljan u americkim zatvorima i da se ispunjen bijesom pridruzio Al Kaidi. Ovo sto sada radi je njegova osveta.
A to da li ISIL ima veze sa islamom je obimno pitanje. Borci ISILa vjeruju da je njihova interpretacija islama ispravna i za islam su spremni poloziti zivote. Bio je video o covjeku iz Manbidza, ocu nekoliko djecaka. Djecu je sa ponosom slao u samoubilacke misije. Na kraju se i on raznio. Hiljade boraca ISILa se raznosi, gine u samoubilackim akcijama. Da bi uradio tako nesto ubjedjenje mora biti IZRAZITO cvrsto. A da li je ispravno, to je vec neka druga stvar. Smatram da nije.
-
sumirprimus
#3245 Re: Ekspanzija terorizma
Dje nadje ovo pleme hljeba ti alaha i boga.sto ne iscupa sta progresivnije recimo zapadn u evropu ameriku kanadu australijuLSD wrote:sumirprimus wrote:Pa bas je slicno ...
Šta je ovo? odraše se katolici po leđima....al njihova stvar, ne zamjeram im ništa definitivno...naprotiv.
- insomnia78
#3246 Re: Ekspanzija terorizma
Sve su ovo židovi. Meščini si i ti židov
-
Fudo387
#3247 Re: Ekspanzija terorizma
Cekaj, je l' se on na tom snimku gore busi sarafcigerom dok sa tim frikovima oko njega priziva dzizusa ne bi li okreno Irmu nedje drugo?salik79 wrote:Fudo387 wrote:Ma fataju me...da ne kazem za stasumirprimus wrote:udo .fataju te na foru zipa.![]()
Pitaj pre'sje'nika i establisment![]()
I jebo te, stovaoc jedine zvanicne teokratske drzave na svijetu, minus vatikan, drzi predavanja o religioznim fanaticima koji su
posjetili Bijelu Kucu? Nema smisla, zaista.
Imas li ti onu lopaticu kad na sabah ustanes?
- salik79
#3248 Re: Ekspanzija terorizma
Kikibombona wrote:Da li je iko relevantan, ijedna drzava svijeta, pomenula tog Simona Eliota?LSD wrote:Je li moguce da ti još nisi nadošo na to da u tom ISIL-u nema ni I od islama, niti je kad bilo, a niti ce kad biti...znaci, tebi šta se CNN ili SKY News servira tokom dana ti to odmah tu slast progutaš... hajd dobro.
Mislis da bi Rusi propustili takav zicer da ima imalo istine? Iran, Irak, Sirija, Venecuela i mnogi drugi protivnici americke politike. ISIL ima stotine emira, funkcionera i drugih civija. Nije to samo Bagdadi.
Neki dan Rusi postavljali kompromitirajuce satelitske snimke, i?! Poj'o vuk kenjca.
- insomnia78
#3249 Re: Ekspanzija terorizma
Kiki sram te i stid bio. Preskocio si nase perjanice u Daeshu i Nusri
-
LSD
#3250 Re: Ekspanzija terorizma
Kikibombona wrote:
A to da li ISIL ima veze sa islamom je obimno pitanje. Borci ISILa vjeruju da je njihova interpretacija islama ispravna i za islam su spremni poloziti zivote. Bio je video o covjeku iz Manbidza, ocu nekoliko djecaka. Djecu je sa ponosom slao u samoubilacke misije. Na kraju se i on raznio. Hiljade boraca ISILa se raznosi, gine u samoubilackim akcijama. Da bi uradio tako nesto ubjedjenje mora biti IZRAZITO cvrsto. A da li je ispravno, to je vec neka druga stvar. Smatram da nije.
Borci te teroristicke bagre ne samo da vjeruju da su ispravni muslimani, vec da su jedini ispravni na svijetu !!
A to za Bagdadija je vec potvrdilo nekoliko šejhova širom svijeta, frajer je jervej i agent Mosada. To je opšte poznato.
Last edited by LSD on 02/10/2017 23:47, edited 1 time in total.