Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma daj, i sam znas da ukoliko bi ta banda dosla na vlast da bi odmah otisli u kradju privatnog vlasnistva, ali posto si pripadnik te ieologije to n smatras radikalnim.
Srećom, demokrate su se pobrinule da ostane vrlo malo privatnog vlasništva za komunističku krađu. Kamen pade sa srca.
No, u pravu si, komunisti jesu radikali, nema spora.
A sada malo teme:
Jeste li u svakom slučaju i bezrezervno protiv ISIS-a?
gospodja profiterka wrote:Ne razumiješ. Pitanje glasi:
Samo to. Spominjanje Šešelja, sirijskog režima, ustaša, četnika, Jasenovca, Keme Montena, Mahirove pice ili bilo čega drugoga je relativizacija.
Kratko i jasno:
Da svi smo bezrezervno protiv Isila.Ubijanje nevinih civila bilo onih u Damasku koje je usmrtio sirijski režim ili onih u Parizu je isto.Ubijanje nevinih se ničim ne može opravdati
Ne možeš pa ne možeš, a?
Nego, ako proglase dan žalosti za pogunule ruske državljane u terorističkom napadu na avion Metrojet Flight 9268, zanima me hoće li Leclerc pjevati himnu Ruske Federacije?
Za njih je ebola zapadnjačko biološko oružije u borbi protiv siromašnih Afrikanaca...
Ovisi o kojoj je grupi ublehaša riječ. Neki podržavaju, ahm, ebolu, jer misle da je biološko oružje, neki je podržavaju kad ubija Afrikance, ali ne i kad ubija Parižane, neki je podržavaju jer Šešelj ne voli ebolu, neki misle da je riječ o velikosrpskoj ujdurmi i da je ebola nastala od pokvarenih čvaraka, neki...
Ko normalan može ne biti bezrezervno protiv ISIL odnosno Daesha?!
To je kao da pitaš da li ste protiv virusa ebole.
Pa prijatelju, sudeći po odgovorima, dosta je onih koji nisu načisto šta misle o... eboli.
Ti se majkemi ponsas ko da si upala u kamp u kojem se ljeci ebola i ispitujes medicinske sestre i doktore o tome jesu li oni protiv ebole. Majko mila ja se 130 strana borim sa cinjenicom da u nasoj drzavi postoje ljudi koji ce poslije masakra reci osudu, a onda nastaviti sa "ali...". Pa "ali.. teorija zavjere, ali...gusteri, ali...pokradose nafut, ali...znas ti sta su njihvoi djedovi uradili", "ali... oni su ISIL napravili"....
Cijela prica o Seselju je krenula upravo nakon ALI. Upravo iza "ali" se krije gomila pokvarene ruske propagande koja je na isti nacin koristena za vrijeme rata u BiH. Od price da je Armija sama granatirala Markale do raznih bljuvotina o Srebrenici. Sve te propagande su imale za cilj na kraju da kazu eto vidis to su te zapadne zle sile iskoristile uz dosluh Alijinih fanatika za akcije protiv Srba "osvedocenih antiglobalista".
Nema tu ali. Ako ti nije do osude ovog zlocina u Parizu onda relativiziras zlocin. (Ovo se ne odnosi na tebe vec na gomilu ostalih ucesnika rasprave).
Last edited by Freamon Lester on 17/11/2015 16:32, edited 1 time in total.
Matzan wrote:Nego, ako proglase dan žalosti za pogunule ruske državljane u terorističkom napadu na avion Metrojet Flight 9268, zanima me hoće li Leclerc pjevati himnu Ruske Federacije?
Necu. Rusija je sprijecila izglasavanje Rezolucije o Srebrenici te ja ne mogu da postujem ustavne i drzavne simbole te drzave.
However, podrzavam ideju o Danu zalosti kojeg bih ispostovao u jednakoj mjeri kao i jucerasnji. Za mene su sve nevine zrtve jednake i svaku postujem.
Ali pjevanje himne i mahanje ruskom zastavom, a zbog dokazanog anti-bosanskog stava, ne dolazi u obzir
Kako misliš bezrezervno? Misliš da li je dozvoljeno ubijati i druge civile ako to zahtjeva borba protiv Isila? Možeš li pojasniti pitanje?
Boni ne bili, nemam šta pojasniti. Da ili ne. Romane ispisaste, a jednu riječ, riječcu, ne možete.
Pa ja bih od bruke napustila forum.
Ja bih od bruke napustio forum kada ne bih znao odgovoriti na pitanje "je li dozvoljeno ubijati druge civile u borbi protiv Isila". Mislim, zar je tako teško.
Dakle. evo po drugi put te pitam.Je li smatraš da je dozvoljeno ubijati druge civile ako to zahtjeva borba protiv Isila?
Možeš odgovoriti i sa kako kažeš dodatcima nema veze.
Ja imam svojim teoriju nastanka ISILa temeljenu ja mom poznavanju Arapa, života i rada među njima.
Jako ću uprostiti. Kokuzni Arap gleda bogatog Arapa (svi bogati Arapi žive u njihovim monarhijama, republikansko državno uređenje je sjebano do balčaka u arapskom svijetu). Kada ga gleda kako uživa u svom perverznom bogatstvu, ubiše ga kompleksi niže vrijednosti. Ja lično tvrdim da su semitski narodi najosjetljiviji na novac i da njih najteže siromaštvo pogađa.
Da nastavim: Kada kokuzni Arap iz Tunisa, Egipta, ali i niže kaste iz Arabije, Jemena gledaju tog svog sunarodnjaka kako voza zlatom u dijamantima optočene Brabuse, Ferrarije, kako diže kilometarske nebodere, kako šmrče bijelo sa guzova manekeni po Londonu, Parizu... E tada nema kod njega efekta "I tata bi, sine", već se ovaj pozove na Islam odmah i pravi belaja po svijetu. Zašto? Pa on misli da je to najjači adut da bi dosegao svoj udio u tim enormnim bogatstvima Gulfa i Arabijskog poluotoka. Ovi namazane dinastije to začas skontaju pa odmah upute svoje emisare i vođama tih ISILa, Al Qaida, Talibana pa na volšeban način se začas tu stvori situacija da glavni tih organizacija preko noći postanu enormno bogati (najekalatniji primjer su ekskluzivni dijelovi Islamaba i Karačija sa vilama talibanskih vođa od Mula Omara Jednookog pa nadalje). A budala i krivih drva nikad ne nedostaje, pa će uvijek po obodima Pariza, Tunisa, Roterdama, Kairu, ali i Novog Pazaru, Cazina, Travnika naći glupana, sitnih džankoza i obijača trafika za pješadiju.
Last edited by Oligarh on 17/11/2015 16:44, edited 1 time in total.