EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ishod baraža protiv Irske

Poll ended at 17/11/2015 17:17

Treća sreća - prolazimo dalje
207
64%
Opet ništa
117
36%

Total votes: 324

Idemedosumom

#3226 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by Idemedosumom »

emmir1 wrote:Dvije izmjene u sastavu.

Vedo i Cocalić na klupu unutra Bešić i Medunjanin
Za Vedu razumijem, momak je doista podbacio, ali ljudi dragi zašto šaljete Cocu na klupu?

Dovoljno bi po meni bilo da Bešić uleti umjesto Vede. Tako bi se Pjanić mogao malo više ofanzivi posvetiti, Džeko se ne bi morao po loptu vraćati. Jednostavno ne smijemo bez ijednog visokog razbijača na sredini započeti...

Kasnije po potrebi mogu Medo i Đurić ući, ako rezultat bude nepovoljan.
Altsa

#3227 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by Altsa »

Negdje je tu Mesa debelo pogrijesio. Mi losi ali mi je jedina utjeha sto su i irci podjednako losi ako ne i gori od nas. Ako se ne saseremou Dablinu i odigramo kako najbolje znamo prolazimo sigurno. Ali bojim se naseg podbacivanja i meljave igre. Krenuti
ofanzivno pa sta bude nek bude. Cocalic je trebao igrati na mjestu sunjica tu je znatno bolji.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3228 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by JoseMujica »

onom Luliču je neko sihre bacio :roll: dajte ljudi da skupimo sergije i vodimo ga kod hođe u Visoko :-) šta je ono jebote odbijaju se lopte od lika ko da je fliper

pogotovo u drugom Lulič i Zukanovič se vidili nisu na terenu :lol:

i da vratite nam Hađiča na DMC...jebote više eksperiment......Cocalič ko da je zaluto
emmir1

#3229 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by emmir1 »

Idemedosumom wrote:
emmir1 wrote:Dvije izmjene u sastavu.

Vedo i Cocalić na klupu unutra Bešić i Medunjanin
Za Vedu razumijem, momak je doista podbacio, ali ljudi dragi zašto šaljete Cocu na klupu?

Dovoljno bi po meni bilo da Bešić uleti umjesto Vede. Tako bi se Pjanić mogao malo više ofanzivi posvetiti, Džeko se ne bi morao po loptu vraćati. Jednostavno ne smijemo bez ijednog visokog razbijača na sredini započeti...

Kasnije po potrebi mogu Medo i Đurić ući, ako rezultat bude nepovoljan.

Pa može i tako.

Cocalić je dobro zatvarao i kupio lopte ali ubacivanjem Bešica umjesto Vede smo defanzivniji pa kontam i Medo da uđe da bi dobili na ofanzivi.

Ne smijemo se mi ni zaletit previše jer rezultat je otvoren
Idemedosumom

#3230 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by Idemedosumom »

Ja mislim da ćemo u Dublinu bolje igrati nego sinoć. Naši glavni igrači su se morali čuvati žutih kartona, pa su samim time bili pod grčom. Srećom, niko nam neće zbo toga faliti, u uzvratu smijemo i mi njih malo udarati!

PS. Ljudi jesam li jedino ja sudiju sinoć negativno doživio? Vidim da niko drugi suđenje ne spominje, možda sam previše subjektivan...
spreca

#3231 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by spreca »

Nisu se irci tako dobro branili kolko smo mi nepovezano igrali............nadam se da ce mo se u Irskoj presabrati
elk

#3232 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by elk »

ulaskom bešića će i pjanić početi da igra. a vedo na klupu, i dodatni čovjek u sredinu.
spreca

#3233 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by spreca »

Idemedosumom wrote:Ja mislim da ćemo u Dublinu bolje igrati nego sinoć. Naši glavni igrači su se morali čuvati žutih kartona, pa su samim time bili pod grčom. Srećom, niko nam neće zbo toga faliti, u uzvratu smijemo i mi njih malo udarati!

PS. Ljudi jesam li jedino ja sudiju sinoć negativno doživio? Vidim da niko drugi suđenje ne spominje, možda sam previše subjektivan
...
nebi im se moglo mnogo zamjeriti.....nije da nije bilo gresaka....a vidio si i uslove kakvi su bili
Altsa

#3234 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by Altsa »

Idemedosumom wrote:Ja mislim da ćemo u Dublinu bolje igrati nego sinoć. Naši glavni igrači su se morali čuvati žutih kartona, pa su samim time bili pod grčom. Srećom, niko nam neće zbo toga faliti, u uzvratu smijemo i mi njih malo udarati!

PS. Ljudi jesam li jedino ja sudiju sinoć negativno doživio? Vidim da niko drugi suđenje ne spominje, možda sam previše subjektivan...
Nisi jedini. Onaj feminizirani sudija mi je od pocetka isao na qurac.
spreca

#3235 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by spreca »

elk wrote:ulaskom bešića će i pjanić početi da igra. a vedo na klupu, i dodatni čovjek u sredinu.
I Begovicu polako treba traziti ozbiljnu zamjenu......jednom ce to morati a bolje vec razmisljati o tome na vrijeme
shake69

#3236 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by shake69 »

Volio bih dobiti neke odgovore:
1.Zasto nasi navijaci navijaju do utakmice, deru grla 'Bosna je sampion' a kada je najpotrebnije utihnu, ili se jave par puta, kao sinoc!? To su i engleski komentatori primijetili sinoc i smatrali odlicnom vijescu za Irce. Bas su me nasi navijaci razocarali u Zenici. I nije prvi put, nesto se tu treba mijenjati. Cak 4500 karata ide jaranima iz Saveza, klubovima i vrlo sumnjivoj distribuciji
2. Je li istina da je Mehmed naredio da se nekoliko puta zalije teren prije utakmice!? Pa vidjelo se kome je to vise smetalo!
3. Mehmed je igrao kukavicki i taktizerski, ne razumijem zasto nije igrao rizicnije? Sada ce sve biti teze, iako nismo bez sansi.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3237 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by JoseMujica »

Altsa wrote:

Nisi jedini. Onaj feminizirani sudija mi je od pocetka isao na qurac.
jašta je mater mu fašistićku...inaće Irci su stari Adini saveznici...ono je ko da ti protiv Grćke Kipranin sudi :roll:
kamen spoticanja

#3238 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by kamen spoticanja »

spreca wrote:Nisu se irci tako dobro branili kolko smo mi nepovezano igrali............nadam se da ce mo se u Irskoj presabrati
Naravno
nas najbolji vezni sinoc uz pjanica bio je dzeko...a gol smo dali u jednom od rijetkih napada kad je dzeko bio napadac
hoce kazat vedo je bio visak
kamen spoticanja

#3239 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

shake69 wrote:Volio bih dobiti neke odgovore:
1.Zasto nasi navijaci navijaju do utakmice, deru grla 'Bosna je sampion' a kada je najpotrebnije utihnu, ili se jave par puta, kao sinoc!? To su i engleski komentatori primijetili sinoc i smatrali odlicnom vijescu za Irce. Bas su me nasi navijaci razocarali u Zenici. I nije prvi put, nesto se tu treba mijenjati. Cak 4500 karata ide jaranima iz Saveza, klubovima i vrlo sumnjivoj distribuciji
2. Je li istina da je Mehmed naredio da se nekoliko puta zalije teren prije utakmice!? Pa vidjelo se kome je to vise smetalo!
3. Mehmed je igrao kukavicki i taktizerski, ne razumijem zasto nije igrao rizicnije? Sada ce sve biti teze, iako nismo bez sansi.
teren je natopljen vodom netom prije utakmice a onda i ponovo na poluvremenu
lulic je bio ko na ledu :mrgreen:
Logovan

#3240 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by Logovan »

maraccana wrote:Image

:lol:
Zmaj sa posebnim potrebama. :lol: :lol: :lol:
kamen spoticanja

#3241 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

jeza u ledja wrote:
kamen spoticanja wrote: A ko onda ne pravi dobru atmosferu koja bi kao trebala da bude na tekmama?
30.000 dusa pravi dobru atmosferu.
Hajd vidjet cemo kad zenicki nacelnik poveca kapacitet bilinog polja za jos 20 hiljada mjesta,hoce li atmosfera biti dovoljno dobra da zadovolji vase istancane ukuse
The 51st State

#3242 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by The 51st State »

korektna utakmica s obzirom na cudan odabir formacije i tehnickih uslova za igru.
Altsa

#3243 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by Altsa »

Zenica je vec odavno ispucala sve kredite sto se tice domacinstva. Na druge je red.
condy

#3244 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by condy »

Atmosfera na stadionu će bti sranje i sa 40.000 ljudi sve dok na stadion dolaze seljačine koje se nažderu mesine sa roštilja oko stadiona, i onda odu na stadion ko na koridu. Gadi mi se ići zbog takvih na stadion. Ne možeš vidjeti normalnog čovjeka, sve neke seljačke face, seljački maniri..... Čast izuzecima u velikoj manjini.
condy

#3245 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by condy »

Altsa wrote:Zenica je vec odavno ispucala sve kredite sto se tice domacinstva. Na druge je red.
Niti jedan drugi stadion ne ispunjava uvjete za utakmice kvalifikacija. Da bi ispunili trebaju uložiti milione kojih nemamo.
zvizdan

#3246 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by zvizdan »

Potpuno pogresan pristup tekmi, i to nas je sinoc kostalo. Mi smo za klasu bolja ekipa, tehnicki superiornija, imamo kvalitetniji igraci kadar, znamo igrati fudbal (kad nam se hoce), za razliku od ovih poluragbista. Ali ocito se Mesa opteretio Ircima i prilagodio i sastav i taktiku svom strahu od njih, i ispalo je kako je ispalo. Ircima smo tako dali prostora da izvuku svoj maksimum, a i taj maksimum im je objektivno skroman. Ako ga ovaj rezultat natjera da u ponedjeljak bude dovoljno hrabar pa izvede sastav u kojem mozemo zaigrati fudbal najbolje sto znamo i krenuti u igru za gol vise, ima da ih poderemo u Dablinu. Bude li ponovio ovaj pussy pristup, zna se sta ceka pussy - karanje.
Kemal Malovčić

#3247 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by Kemal Malovčić »

Sanjam dan kad ćemo naći igrača koji će zauvijek zamijeniti smlatu Lulića.
last mohicans

#3248 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by last mohicans »

zvizdan wrote:Potpuno pogresan pristup tekmi, i to nas je sinoc kostalo. Mi smo za klasu bolja ekipa, tehnicki superiornija, imamo kvalitetniji igraci kadar, znamo igrati fudbal (kad nam se hoce), za razliku od ovih poluragbista. Ali ocito se Mesa opteretio Ircima i prilagodio i sastav i taktiku svom strahu od njih, i ispalo je kako je ispalo. Ircima smo tako dali prostora da izvuku svoj maksimum, a i taj maksimum im je objektivno skroman. Ako ga ovaj rezultat natjera da u ponedjeljak bude dovoljno hrabar pa izvede sastav u kojem mozemo zaigrati fudbal najbolje sto znamo i krenuti u igru za gol vise, ima da ih poderemo u Dablinu. Bude li ponovio ovaj pussy pristup, zna se sta ceka pussy - karanje.
Mrzi me vise pisati, slično bih napisao.
:thumbup: :bih:
shake69

#3249 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by shake69 »

Kemal Malovčić wrote:Sanjam dan kad ćemo naći igrača koji će zauvijek zamijeniti smlatu Lulića.
A cija je savrsena predasistencija Vranjesu bila skoro pola gola Dzeke!
nKrkan

#3250 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

Post by nKrkan »

Ja ne znam kevi mi odakle vama to da smo mi za nekoliko klasa tehnički potkovanija ekipa od ovih , jel to ono kad se igrači znaju dobro dodavat loptom ? To naši ne pokazuju koliko se meni čini , Lulić kad god ima loptu on pada , Džeko 190+ šta će od njega očekivat passove like Xavi ( al sinoć je bio bolje od nekih ) , Ibišević samo spuštanje glavom , ništa na nogu , Višća samo zna trčat , a ubačaj mu nije nešto dobar . Begović pola ispucavanja u aut .

Imaš 2-3 igrača koja stvarno znaju s loptom , smirenost, precizan pass . Tu bi stavio Bešića i Pjanića al ovaj drugi ne pokazuje Bog zna šta .
Last edited by nKrkan on 14/11/2015 11:48, edited 1 time in total.
Locked