Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
VjecitiStudent

#3226 Re: Problem pasa lutalica

Post by VjecitiStudent »

huxley wrote:Cici, (dva posta iznad) ovdje su SVI poslanici, i ne zna se ko je za a ko protiv. A kako je ranije napisano, Nermina ZU je ta koja se i rukama i nogama bori za izmjene zakona.

Uglavnom, govna koja hoce da nam ova situacija ostane i dalje su prije svih Dragan Covic, Kalabic (generalno citav hdz i snsd), Beriz Belkic, ismeta Dervoz, Kabil. Nekih ove godine i nema na listama. Sds je konfuzan, jer je glasao i za i protiv, zavisno od toga da li je u tom momentu bio dobar sa nekom od stranaka ili ne.

Svi iz Sda i Sdp su ZA izmjene zakona.

Efendic je Sda, i na opstinskom nivou, vjerovatno je najvise uradio za stanovnike svoje opstine. Opet, i Koldzo je Sda, i uradio je kurac za stanovnike N. sarajeva. Itd.

Nasa stranka i Demokratska fronta NE posdrzavaju izmjene zakona, sto im je od mene i jedan od najvecih minusa. U svojim prepiskama, one fukse iz avmau govana su par puta spominjale Komsica kao andjela cuvara i sl, tako da sto se mene tice, jebo im on mater.

Stranka za BIH je Belkic, tako da i sto se njih tice, neka se jebu. Dervoz i Kabil su SBB, Tako da i sto se njih tice, mogu ga fafat. ( mada ovo dvoje smradova nema na listama).

Da ne bude zabune, ovo gore je iskljucivo iz perspektive podrske izmjenama zakona o zastiti i dobrobiti zivotinja,

Uglavnom, jedine dvije stranke na ciju se podrsku vezano za izmjene zakona moze racunati su Sdp i Sda.
Naprotiv, SDP i SDA su napravile ovaj problem.
Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH dana 26. 02. 2009. godine jednoglasno usvojio Zakon o zaštiti i dobrobiti životinja
http://www.vet.gov.ba/?q=bs/node/699
I zato ne glasajte za one koji su ovaj problem napravili!!!!

Klubovi poslanika u Predstavničkom domu 2006. - 2010.

Klub poslanika Stranke demokratske akcije: Bakir Izetbegović (predsjedavajući Kluba), Lejla Klokić, Šemsudin Mehmedović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Šefik Džaferović, Halid Genjac, Sead Jamakosmanović, Bajazit Jašarević, Husein Nanić, Salko Sokolović.

Klub poslanika Stranke za BiH: Azra Hadžiahmetović (predsjedavajuća Kluba), Mehmed Suljkanović (zamjenik predsjedavajuće Kluba), Ekrem Ajanović, Azra Alajbegović, Sadik Bahtić-Sado, Beriz Belkić, Adem Huskić, Remzija Kadrić

Klub poslanika SNSD: Drago Kalabić (predsjedavajući Kluba), Lazar Prodanović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Branko Dokić, Slavko Jovičić - Slavuj, Željko Kuzmanović, Milica Marković, Vesna Šain, Milorad Živković

Klub poslanika SDP BiH: Mirjana Malić (predsjedavajuća Kluba), Denis Bećirović (zamjenik predsjedavajuće Kluba), Selim Bešlagić, Zlatko Lagumdžija, Nermina Zaimović - Uzunović

Klub poslanika HDZ- Hrvatska koalicija - HNZ: Velimir Jukić (predsjedavajući Kluba), Niko Lozančić, Slavko Matić

Mješoviti klub poslanika SDS i samostalnog poslanika Momčila Novakovića: Momčilo Novaković (predsjedavajući Kluba), Mirko Okolić (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Savo Erić

Mješoviti klub poslanika narodnih stranaka: Martin Raguž (predsjedavajući Kluba), Vinko Zorić
Klubovi naroda u Domu naroda 2006. - 2010.

Klub bošnjačkog naroda: Hazim Rančić (predsjedavajući Kluba), Adem Ibrahimpašić (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Alma Čolo, Hilmo Neimarlija, Sulejman Tihić

Klub hrvatskog naroda: Branko Zrno (predsjedavajući Kluba), Ivo Miro Jović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Ilija Filipović, Božo Ljubić, Božo Rajić

Klub srpskog naroda: Drago Ljubičić (predsjedavajući Kluba), Zoran Koprivica (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Mladen Ivanić, Dušanka Majkić, Slobodan Šaraba
huxley

#3227 Re: Problem pasa lutalica

Post by huxley »

Kao sto si i napisao/la, napravili su ga svi, ali samo neki rade na njegovom rjesavanju. Ipak, simentalka sa govornom manom je Nasa Stranka, a Aida F, bivsa glasnogovornica Dogs Trusta, je javno na svom fb profilu govorila da ih je Zeljko K 'u zadnji cas spasavao'...No zbog predizborne sutnje, da ne ulazimo u polemiku oko ovoga, cilj nam je isti.

Btw, dole je kontakt link britanskog Dogs Trust-a:

http://www.dogstrust.org.uk/contactus/default.aspx

Nemaju klasicni email, ali mislim da je red da se u 'message' dio napise nesto o prljavim radnjama bosnakog dogs trusta, sprezi sa veterinarima, lokalnom vlasti, a na stetu gradjana.

Kljucne rijeci/ fraze: damage Dogs Trust reputation, corrupt, bribing vets, fake invoices for sterlisations....

Cak mislim da ce izgledati autenticnije ako se napise na nasem, broken englishu.

Btw, citaju, i meni su se javili i rekli da ce pogledati sta je iza mojih 'claims'.
VjecitiStudent

#3228 Re: Problem pasa lutalica

Post by VjecitiStudent »

huxley wrote:
Kao sto si i napisao/la, napravili su ga svi, ali samo neki rade na njegovom rjesavanju. Ipak, simentalka sa govornom manom je Nasa Stranka, a Aida F, bivsa glasnogovornica Dogs Trusta, je javno na svom fb profilu govorila da ih je Zeljko K 'u zadnji cas spasavao'...No zbog predizborne sutnje, da ne ulazimo u polemiku oko ovoga, cilj nam je isti.

Btw, dole je kontakt link britanskog Dogs Trust-a:

http://www.dogstrust.org.uk/contactus/default.aspx

Nemaju klasicni email, ali mislim da je red da se u 'message' dio napise nesto o prljavim radnjama bosnakog dogs trusta, sprezi sa veterinarima, lokalnom vlasti, a na stetu gradjana.

Kljucne rijeci/ fraze: damage Dogs Trust reputation, corrupt, bribing vets, fake invoices for sterlisations....

Cak mislim da ce izgledati autenticnije ako se napise na nasem, broken englishu.

Btw, citaju, i meni su se javili i rekli da ce pogledati sta je iza mojih 'claims'.
Nisu ga svi napravili, već SDA, SDP, SBiH, SNSD, SDS, HDZ.
Koga je Dog Trust kupio jednom, kupit će ga opet.
huxley

#3229 Re: Problem pasa lutalica

Post by huxley »

Nisu oni kojih tada nije ni bilo.

Ko ce onda ovo rijesiti? Da ne zatvore temu, posalji na pp.
VjecitiStudent

#3230 Re: Problem pasa lutalica

Post by VjecitiStudent »

huxley wrote:

Ko će ga riješiti ne znam. Znam ko ga sigurno neće riješiti, oni koji su ga napravili!
m_l

#3231 Re: Problem pasa lutalica

Post by m_l »

VjecitiStudent wrote:
huxley wrote:

Ko će ga riješiti ne znam. Znam ko ga sigurno neće riješiti, oni koji su ga napravili!
Ti, koji ganjas pravdu, znas da ga nece rijesiti ni ovi perspektivni :-) , tj. Nasa stranka.
huxley

#3232 Re: Problem pasa lutalica

Post by huxley »

Ko će ga riješiti ne znam
E jbg. Ti ko ljuta tinejdzerka, ne znas ni sama sta hoces, al' nisi sigurna ni sta neces.

Ja to gledam ovako:

HDZ, SNSD, SDS, HSP - boli ih kurac za ovo, jer tamo gdje su njihovi glasaci ovog problema nema. Pokazali su svoj stav obaranjem prijedloga izmjena zakona.

Nasa Stranka, DF- Otvoreno na strani cukoljubaca. Deklarativno, satjerani u cosak, kazu da su za rjesenje problema, ali cinjenica da u svojim redovima imaju likove tipa Dalide Kozlic itd postavlja stvari na svoje mjesto. Nisu ni postojali kada je 2009 donosen ovaj glupi zakon, ali nemam sumnje da bi billi za, jer su cak i sada protiv izmjena, kada je sasvim jasno da je zakon neprimjenjiv.

SBB, Stranka za BiH Kabil, Beriz, A. Basic, Dervoz - otvoreno protiv izmjena zakona. I SzBiH i SBBu sam pisao, i izrazio svoje razocarenje sto u svojim redovima imaju clanove koji nemaju sluha da prepoznaju stvari koje stvaraju probleme gradjanima itd...Uglavnom, mozda se uvale u neki nivo vlasti, ali na listama nema ni Kabila ni Dervoz, a golubar neka jebe svoju mater.

SDA Podrzali su prijedog izmjena zakona, bez da su nesto pretjerano aktivni bili, osim nekoliko parlamentaraca, kojim skidam kapu (Jagodic, Sepic). Na lokalnom nivou, Efendic je najvise uradio na rjesavanju ovog problema. Svi kandidati su bili ZA izmjene zakona.

SDP Veliki plus, Najvise zahvaljujuci Nermini ZU, koja je najvise uradila da prijedlog izmjena zakona uopste i dospije na dnevni red (iako redovnom procedurom, jer su govna sprijecila da udje u ubrzanu), lobirala...Svi kandidati su bili ZA izmjene zakona.

I to je to. Ne znam ko jos relevantan ostane? HDZ 1990? Nisu glasali. DNZ? Nije glasao (N. Puric).

Da se ogradim, ne ulazim u programe stranaka tipa rjesavanje nezaposlenosti, investicije i sl, ali posmatrano sa aspekta ovog problema, to je to. Jedini koji ce eventualno pokusati rijesiti ovo su SDP ili SDA. Ostali su ili protiv, iz njima poznatih razloga (ubjedjenje, pare), ili ih boli kurac. A sta je bilo, bilo je, sad idemo dalje.
VjecitiStudent

#3233 Re: Problem pasa lutalica

Post by VjecitiStudent »

huxley wrote:
Da se ogradim, ne ulazim u programe stranaka tipa rjesavanje nezaposlenosti, investicije i sl, ali posmatrano sa aspekta ovog problema, to je to. Jedini koji ce eventualno pokusati rijesiti ovo su SDP ili SDA. Ostali su ili protiv, iz njima poznatih razloga (ubjedjenje, pare), ili ih boli kurac. A sta je bilo, bilo je, sad idemo dalje.
To može samo kod nas: Napraviš problem, pa onda dobijaš glasove tako što ćeš obećati da ćeš riješiti problem kojeg si sam napravio.
huxley

#3234 Re: Problem pasa lutalica

Post by huxley »

Hoce li ga rijesiti Nasa Stranka:

Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona
1 Sandra Planinčić
2 Suad Slipčević
3 Mirad Pinjić
4 Mirsad Rahmanović
5 Dalida Kozlić
6 Sead Mehmedagić
7 Biljana Tadić
8 Josip Dujmović
9 Jasna Sinanović
10 Nasir Karalija
11 Emir Šljivo
12 Ešefa Karić
13 Oleg Simić
14 Aida Nadarević
15 Amir Halilović
16. Hisam Jusufović
L u c i f e r

#3235 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

VjecitiStudent wrote:
huxley wrote:
To može samo kod nas: Napraviš problem, pa onda dobijaš glasove tako što ćeš obećati da ćeš riješiti problem kojeg si sam napravio.
+
VjecitiStudent

#3236 Re: Problem pasa lutalica

Post by VjecitiStudent »

huxley wrote:Hoce li ga rijesiti Nasa Stranka:

Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona
1 Sandra Planinčić
2 Suad Slipčević
3 Mirad Pinjić
4 Mirsad Rahmanović
5 Dalida Kozlić
6 Sead Mehmedagić
7 Biljana Tadić
8 Josip Dujmović
9 Jasna Sinanović
10 Nasir Karalija
11 Emir Šljivo
12 Ešefa Karić
13 Oleg Simić
14 Aida Nadarević
15 Amir Halilović
16. Hisam Jusufović
Svugdje u svijetu stranke i političari koji su napravili neki problem bivaju kažnjeni za svoj propust.
Ti predlažeš nešto sasvim suprotno, da sada nagradimo one iste koji su napravili ovaj problem sa cukama. :-)
Ludilo
The Realist

#3237 Re: Problem pasa lutalica

Post by The Realist »

To kao stranke ne mijenjau clanove. Sto rece gore covjek, Efendic radi aktivno na tom problemu, a Efendica nije bilo 2009. Kakve ima veze onda sta se tada uradilo. Ljudi umirali, dolazili novi, zasto se politika ne moze projeniti?

Poslanica SDP-a pokrenula sav postupak da se ovo rijesi, kako ja sada mogu napisati da ga ona nece rijesii, ali hoce oni koni otvoreno kazu da nece?

NS i DF "DANAS" su otvoreno protiv predlozenog zakona i nece sigurno rijesiti ovaj problem, a o i valjda jedini nisu bili prisutni prilikom donosenja zakona, a po trenutnom stavu vidimo da bi i tada bili za trenutni zakon, eventualno bi jos neko pravo dodali psu.

Samo ostaje problem sto ipak psi nisu jedini problem i iako jesu ogroman, ima jos vecih problema, a tu su nas i SDA i SDP, a i drugi zavili u crno, a ne vidim prevelik napredak u rjesavanju tih stvari, kada je novi kadar u pitanju (vjerujem da Zukic, Sarajli, Hadziomerovic.... mogu ukloniti psa, ali ne da mogu voditi drzavu). Efendica za sada postujem i svidja mi se sta radi, ali ne znam kakav uticaj ima u stranci.
huxley

#3238 Re: Problem pasa lutalica

Post by huxley »

Ponavljas se, a nista nisi rekla.

Mozda si politicki aktivna, mozda je neko tebi drag kandidat, ali ponavljas se, i ne pomazes ni sebi ni toj svojoj politickoj opciji.

Molim te reci mi onda za koga da glasam, i ko ce rijesiti problem pasa lutalica. Ja sam rekao sta mislim, a vjerujem da znam malo vise od tebe o ovom problemu i stavovima stranaka vezano za njegovo rjesavanje. Ti osim 'kako ce ga rijesiti oni koji su ga i napravili' nista drugo nisi ni rekla. Sad bi ti profesor rekao, 'OK, to smo culi, da cujemo dalje, i da vidimo rjesenje'...

Da ne bude zabune, boli me kurac i za SDP i za SDA, i necu ni glasati, jer ovaj vikend nisam u BiH, ali da glasam, glasao bih za jednu od ove dvije opcije BAZIRANO na aktivnostima vezano za rijesenje problema dzukela.

Moj sin je napadnut i ugrizen, i razlozi su jako privatne prirode.
VjecitiStudent

#3239 Re: Problem pasa lutalica

Post by VjecitiStudent »

The Realist wrote:To kao stranke ne mijenjau clanove. Sto rece gore covjek, Efendic radi aktivno na tom problemu, a Efendica nije bilo 2009. Kakve ima veze onda sta se tada uradilo. Ljudi umirali, dolazili novi, zasto se politika ne moze projeniti?

Poslanica SDP-a pokrenula sav postupak da se ovo rijesi, kako ja sada mogu napisati da ga ona nece rijesii, ali hoce oni koni otvoreno kazu da nece?

NS i DF "DANAS" su otvoreno protiv predlozenog zakona i nece sigurno rijesiti ovaj problem, a o i valjda jedini nisu bili prisutni prilikom donosenja zakona, a po trenutnom stavu vidimo da bi i tada bili za trenutni zakon, eventualno bi jos neko pravo dodali psu.

Samo ostaje problem sto ipak psi nisu jedini problem i iako jesu ogroman, ima jos vecih problema, a tu su nas i SDA i SDP, a i drugi zavili u crno, a ne vidim prevelik napredak u rjesavanju tih stvari, kada je novi kadar u pitanju (vjerujem da Zukic, Sarajli, Hadziomerovic.... mogu ukloniti psa, ali ne da mogu voditi drzavu). Efendica za sada postujem i svidja mi se sta radi, ali ne znam kakav uticaj ima u stranci.
Ovo nisu općinski izbori, ne kontam kakve sad veze ima Efendić.
Ista ta iz SDP-a je bila u Parlamentu kada je zakon usvajan. Preciznih podataka nema, znamo da je njen kolega u Domu naroda glasao ZA. S obzirom kako naše stranke glasaju, vrlo su male šanse da je ona tada glasala protiv.

Ovo je zbilja jedinstveno u BiH, da oni koji su napravili problem sada pluseve dobijaju zbog obećanja da će jednog dana riješiti problem.
Gdje je tu logika????
Muhamed Đakmić

#3240 Re: Problem pasa lutalica

Post by Muhamed Đakmić »

Bez da podržavam SDA ili SDP, ti tvrdiš da ih treba kazniti radi ovog problema na izborima?

Daj radije konkretan prijedlog za koga glasati uz očekivanje da riješi ovaj gorući problem? Ako kažeš naša stranka ili df nisi uopšte daleko odmakao od ovih cukoljubaca :D
VjecitiStudent

#3241 Re: Problem pasa lutalica

Post by VjecitiStudent »

Muhamed Đakmić wrote:Bez da podržavam SDA ili SDP, ti tvrdiš da ih treba kazniti radi ovog problema na izborima?

Daj radije konkretan prijedlog za koga glasati uz očekivanje da riješi ovaj gorući problem? Ako kažeš naša stranka ili df nisi uopšte daleko odmakao od ovih cukoljubaca :D
Ako na izbore izlazite zbog cuka, ja samo kažem da ne glasate za one koji su napravili problem sa cukama: SDA, SDP, SBiH, HDZ, SDS, SNSD.
Koga ćete odabrati od preostalih 30 stranaka, to je vaš izbor.
Muhamed Đakmić

#3242 Re: Problem pasa lutalica

Post by Muhamed Đakmić »

VjecitiStudent wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Bez da podržavam SDA ili SDP, ti tvrdiš da ih treba kazniti radi ovog problema na izborima?

Ako na izbore izlazite zbog cuka, ja samo kažem da ne glasate za one koji su napravili problem sa cukama: SDA, SDP, SBiH, HDZ, SDS, SNSD.
Odgovor ti je klasična predizborna floskula i nema veze sa stvarnošću. Glasat ću za Eska Omerbašića i SES, to je stranka koja ima kapacitet da donese promjene :bih: :bih: .

Ja te pitah za konkretno rješenje, dakle stranku koja ima kapacitet da donese promjenu. Moja poenta je da takva ne postoji.
amiliana

#3243 Re: Problem pasa lutalica

Post by amiliana »

A kao SDA je nekad rijesio problem pasa lutalica

Daj bre gdje ti zivis
The Realist

#3244 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by The Realist »

VjecitiStudent wrote:
The Realist wrote:To kao stranke ne mijenjau clanove. Sto rece gore covjek, Efendic radi aktivno na tom problemu, a Efendica nije bilo 2009. Kakve ima veze onda sta se tada uradilo. Ljudi umirali, dolazili novi, zasto se politika ne moze projeniti?

Ovo nisu općinski izbori, ne kontam kakve sad veze ima Efendić.
Ista ta iz SDP-a je bila u Parlamentu kada je zakon usvajan. Preciznih podataka nema, znamo da je njen kolega u Domu naroda glasao ZA. S obzirom kako naše stranke glasaju, vrlo su male šanse da je ona tada glasala protiv.

Ovo je zbilja jedinstveno u BiH, da oni koji su napravili problem sada pluseve dobijaju zbog obećanja da će jednog dana riješiti problem.
Gdje je tu logika????
To se desilo prije pet godina pa ako bi gledali ko je kakav problem napravio, ratovali bi svi protiv svih i to cijeli svijet.

Nema ti logike stav, jer odluke se mogu promijeniti, ako se uvidi da nisu dobre. Dolaze novi ljudi i slicno....

Istina je da nisu opstinski izbori, ali Efendic ima odredjeni stav i stranka stoji iza njega u tom pogledu (spominjem samo Efendica, jer sam na toj opstini, pa pratim malo vise neke stvari), pa valjda ce isti stav na drzavnom nivou zadrzati.

Ali ponavljam, problem je sto psi nisu jedini problem i teoretski ga mogu sam rijesiti u svojoj ulici, dok neke probleme ne mogu sam rijesiti, a kad vidim ko im je u vrhu stranke, muka mi bude.
huxley

#3245 Re: Problem pasa lutalica

Post by huxley »

O Honey, let's agree to disagree.

Ali sto kazu, stick to your daily job. Jbg ovo ti ne ide i gotovo.

I opet kazem, ne ulazim u programe stranaka vezano za sve ostalo, ovdje pricamo samo o dzukelama. A sto se dzukela tice, glasovi DF i Nasoj Stranci su glasovi Dalidi Kozlic, Anelu Becirevicu, Jeleni Paunovic, Sandri Kendi...

A onih preostalih 28 je bezvezno gubljenje pola sata do sat, koliko treba da se ode do najbllizeg glasackom mjesta i glasa.

A tebi cuci savjetujem da ukoliko si bliska rukovodstvu svoje stranke, da im skrenes paznju na ovo, i da je narodu jako stalo kakav je stav stranke po pitanju rjesavanja problema sa napadima pasa lutalica na gradjane, i sta ce uraditi da to rijese.

Imati Dalidu, bosansko brdsko govetche, kao kandidata, sigurno ne pomaze da se dodje do dodatnih glasova, niti Komsicev andjeoski stav prema Dogs Trustu i psima lutalicama. Jebo im oni mater, for the record.
VjecitiStudent

#3246 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by VjecitiStudent »

The Realist wrote:...
Istina je da nisu opstinski izbori, ali Efendic ima odredjeni stav i stranka stoji iza njega u tom pogledu (spominjem samo Efendica, jer sam na toj opstini, pa pratim malo vise neke stvari), pa valjda ce isti stav na drzavnom nivou zadrzati.

Ali ponavljam, problem je sto psi nisu jedini problem i teoretski ga mogu sam rijesiti u svojoj ulici, dok neke probleme ne mogu sam rijesiti, a kad vidim ko im je u vrhu stranke, muka mi bude.
I opet, napraviš problem, pa onda kupiš poene na njegovom rješavanju, gdje je tu logika?
The Realist

#3247 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by The Realist »

VjecitiStudent wrote: I opet, napraviš problem, pa onda kupiš poene na njegovom rješavanju, gdje je tu logika?
Pa ako govorimo o SDA, dosadašnji predsjednik, ili šta već je preminuo, neće se više ni ista politika voditi. Ako jedni naprave problem i dođu drugi na njihovo mjesto i kažu da nešto nevalja i da će promijeniti, zar ih treba odbaciti samo zato što su njihovi predhodnici napravili problem.

Osim toga, toga, čak i da su isti ljudi, mogli su uvidjeti grešku i ići na promjene, zašto je to opet problem? Razumio bih ja da ti nudiš alternativu, ali od onih koji mogu nešto napraviti su svi SADA protiv pokušaja rješenja ovog pitanja, a da je to realno i šta mi onda ostaje (AKO GLEDAMO SAMO OVO PITANJE)?
VjecitiStudent

#3248 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by VjecitiStudent »

The Realist wrote:
VjecitiStudent wrote: I opet, napraviš problem, pa onda kupiš poene na njegovom rješavanju, gdje je tu logika?
Pa ako govorimo o SDA, dosadašnji predsjednik, ili šta već je preminuo, neće se više ni ista politika voditi. Ako jedni naprave problem i dođu drugi na njihovo mjesto i kažu da nešto nevalja i da će promijeniti, zar ih treba odbaciti samo zato što su njihovi predhodnici napravili problem.

Osim toga, toga, čak i da su isti ljudi, mogli su uvidjeti grešku i ići na promjene, zašto je to opet problem? Razumio bih ja da ti nudiš alternativu, ali od onih koji mogu nešto napraviti su svi SADA protiv pokušaja rješenja ovog pitanja, a da je to realno i šta mi onda ostaje (AKO GLEDAMO SAMO OVO PITANJE)?
Sad vam je Tihić i za cuke kriv :-)
huxley

#3249 Re: Problem pasa lutalica

Post by huxley »

[email protected]

Postovani,

Bio sam jedan od vasih zagrizenih simpatizera, dok mi nije skrenuta paznja da je gdica Kozlic kandidat Nase Stranke za Skupstinu ZEDO kantona.

Kako je moje dijete zrtva ugriza pasa lutalica, a Dalida se bori da isti ostanu na ulici i da je protiv je eutanazije (sto je na snazi u skoro svim zemljama EU) i izmjena postojeceg Zakona, moj glas je otisao drugima, a na zalost, bio sam primoran i sve svoje FB prjatelje, kao i grupe i forume ciji sam clan, obavijestiti o ovome, kako se ne bi zeznuli i glasali za opciju koja i dalje omogucava napade na djecu, prljanje nasih parkova itd.

S postovanjem,

Gradjanin Sarajeva.
The Realist

#3250 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by The Realist »

VjecitiStudent wrote:
Sad vam je Tihić i za cuke kriv :-)
Kome nama, majke ti mile?

Govorim o tvojoj logici, gdje je određeni subjekt isti i nemoguće je da se nešto promijeni, pa makar se i kompletan kadar promijenio.

Hajmo izbaciti politiku i ubaciti sport. Tvojom logikom neuspješan i loš tim će uvijek biti neuspješan i loš, pa makar zamijenio kompletan kadar vrhunskim igračima.
Locked