Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pustopoljina
#3227 Re: Facebook za upoznavanje ...
A lika boze..
pazi nesto, ja se ne mijenjam niti prilagodjavam nikome. kakav sam - takav sam. oni koji me odlicno poznaju kazu da sam dobar covjek.a da svoj pristup ne moram mijenjati, dokaz je i desetine djevojaka sa kojima sam bio i jos toliko drugarica, poznanica i sl. dakle, budi sigurna da znam o cemu pricam.
Pa sam kazes da si prefin, da trebas biti gori, onda bi kao bio uspjesan- zene vole kretene?
Pa ako hoces da budes uspjesan, onda radis to sto rade uspjesni- budi kreten. Ako je to taj recept-primijeni ga.
Ne mozes biti ni doktor, bez studija medicine.
Ni pismen, bez bukvara.
Ako imas vec dokaz u vidu desetina cura- sta se zalis onda?
Na sta se zalis tacno?
Meni se cini (kao sto mi se kod vas nekoliko cesto to cini) da biste izasli sa svakom, jer nemate nikakav drugi interes osim skupljanja skalpova.
- pustopoljina
#3228 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ako je prosjecan, lijep je svakoj drugoj.strucnjakdemagog wrote:pustopoljina wrote:To je besmisleno...je li lijep ili nije.
Ako je prosjecan- jednoj je lijep, drugoj i nije...
On je cinican i ogorcen...to sam vidjela jos u onom postu kad je na prijedlog da curu vodi u neku galeriju, odgovorio nesto u fazonu- a one sve neke umjetnicke duse, u pm.
Hbm odvedi je na kupljenje sijena, samo nemoj biti tezak ko tuč.
evo opet se ne slazemo. naravno da je bitno, mozda i najbitnije da li je lijep ili nije. nemojte boga vam filozofirat ko da smo djeca. cuj nije bitno da li je lijep. ma ajte molim vas.
- strucnjakdemagog
#3229 Re: Facebook za upoznavanje ...
pustopoljina wrote:A lika boze..
pazi nesto, ja se ne mijenjam niti prilagodjavam nikome. kakav sam - takav sam. oni koji me odlicno poznaju kazu da sam dobar covjek.a da svoj pristup ne moram mijenjati, dokaz je i desetine djevojaka sa kojima sam bio i jos toliko drugarica, poznanica i sl. dakle, budi sigurna da znam o cemu pricam.
Pa sam kazes da si prefin, da trebas biti gori, onda bi kao bio uspjesan- zene vole kretene?
Pa ako hoces da budes uspjesan, onda radis to sto rade uspjesni- budi kreten. Ako je to taj recept-primijeni ga.
Ne mozes biti ni doktor, bez studija medicine.
Ni pismen, bez bukvara.
Ako imas vec dokaz u vidu desetina cura- sta se zalis onda?
Na sta se zalis tacno?
Meni se cini (kao sto mi se kod vas nekoliko cesto to cini) da biste izasli sa svakom, jer nemate nikakav drugi interes osim skupljanja skalpova.
ti meni vec n-ti put spocitavas da se ja nesto zalim. otkud ti to? ovde je tema ludzak i samo iznosim svoj stav na tu temu, odnosno zasto ga zene eskiviraju. ne mislim da treba biti bezobrazan i drzak prema njima, ali to sto je kulturan mu ne daje nikakvu prednost. vecina zena pomisli, ovo neki mlakonja.
- strucnjakdemagog
#3230 Re: Facebook za upoznavanje ...
pustopoljina wrote:Ako je prosjecan, lijep je svakoj drugoj.strucnjakdemagog wrote:pustopoljina wrote:To je besmisleno...je li lijep ili nije.
Ako je prosjecan- jednoj je lijep, drugoj i nije...
On je cinican i ogorcen...to sam vidjela jos u onom postu kad je na prijedlog da curu vodi u neku galeriju, odgovorio nesto u fazonu- a one sve neke umjetnicke duse, u pm.
Hbm odvedi je na kupljenje sijena, samo nemoj biti tezak ko tuč.
evo opet se ne slazemo. naravno da je bitno, mozda i najbitnije da li je lijep ili nije. nemojte boga vam filozofirat ko da smo djeca. cuj nije bitno da li je lijep. ma ajte molim vas.
a svaka ga odbija. nesto tu ne stima.
- King Theoden
#3231 Re: Facebook za upoznavanje ...
Opet klasično žensko bez obzira na godine kojima se hvališ. Dakle, neće te pojest, neće te silovat, neće tražiti sex. Obična kafa. Koliko puta moram ponoviti kako biste zapamtile?pustopoljina wrote:nemate nikakav drugi interes osim skupljanja skalpova.
- pustopoljina
#3232 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa naravno da vazi.Dino34 wrote:Ne moraš. Ali, kojeg se onda vraga tri puna dana dopisuješ sa frajerom???Boemica wrote: Pa šta sad? Svaki obrazovan lijep i kulturan momak mi se mora sviđat i moram izaći sa njim?
Nije ti se javio zato što voli tvoje cvijeće.Ovo gore važi i za tebe.pustopoljina wrote:To sto imam nekog?
To sto zelim nekog drugog, ne tebe?
Tog sto mi se ne uklapas u moj zivot?
To sto mi izgledas kao neko ko nabija kilometrazu?Evo one klasične ženske nesigurnosti. Morala je isplivati, htjela ti to il ne.pustopoljina wrote:To sto ti mati mogu biti
Evo, ja ću izaći s tobom taman te moro pokupit u domu penzionera i vozao u kolicima. Šta sad?Vidio sam ga. Lijep momak.Xavier1 wrote:Ludzak je vjerovatno neprivlacne spoljasnosti. Nema sta drugo biti.
Necu na kafu, jer
ne trazim muskarca (ni zenu).
Imam s kim ispijati rl kafe i to znam izbjegavati...
- King Theoden
#3233 Re: Facebook za upoznavanje ...
A zašto si se onda puna tri dana dopisivala sa hudnikom, davala mu lažnu nadu i sl.?pustopoljina wrote:ne trazim muskarca (
- pustopoljina
#3234 Re: Facebook za upoznavanje ...
Meni je tvoj koncept "kafe" nepoznat.Dino34 wrote:Opet klasično žensko bez obzira na godine kojima se hvališ. Dakle, neće te pojest, neće te silovat, neće tražiti sex. Obična kafa. Koliko puta moram ponoviti kako biste zapamtile?pustopoljina wrote:nemate nikakav drugi interes osim skupljanja skalpova.
Ili izlazis na kafu, jer itekako racunas sa mozebitnim seksom ili ste raja od sto godina i idete na kafu umjesto na psihoterapiju.
Ili ste kolege na pauzi.
Ne vidim razloga zasto s tobom piti kafu?
Zasto ti zelis sa svakom forumasicom piti kafu?
Ti i respo?
Koji isto nista ne misli, ali bi ti rado napravio dijete, ako ti treba?
Kakva je to prica?
- fidoremilienko
#3235 Re: Facebook za upoznavanje ...
momak pun hormona, neka ga 
- pustopoljina
#3236 Re: Facebook za upoznavanje ...
Tko?Dino34 wrote:A zašto si se onda puna tri dana dopisivala sa hudnikom, davala mu lažnu nadu i sl.?pustopoljina wrote:ne trazim muskarca (
Ja?
Ili neka hudnica od dvadesetak godina?
To sam vec napisala. U prvom ili drugom postu danas na ovoj temi.
- strucnjakdemagog
#3237 Re: Facebook za upoznavanje ...
Dino34 wrote:Opet klasično žensko bez obzira na godine kojima se hvališ. Dakle, neće te pojest, neće te silovat, neće tražiti sex. Obična kafa. Koliko puta moram ponoviti kako biste zapamtile?pustopoljina wrote:nemate nikakav drugi interes osim skupljanja skalpova.
e da, i to sam zaboravio da prokomentarisem. evo sad mi neces vjerovati, ali izlazio sam sa djevojkama prema kojima nisam imao pretenzije u tom smislu. dakle, fino mi je u njenom drustvu, ono raja smo. hocemo li zajedno u kino - hocemo. odemo u kino, x puta na kafu, nikad nista nisam ni pokusao. ne znam sta se njoj motalo po glavi, ali kada pomislim da li bi mozda nesto vise moglo biti izmedju nas, nekako mi nije bilo to to. ono sto kazu, nije bilo hemije.
- strucnjakdemagog
#3238 Re: Facebook za upoznavanje ...
pustopoljina wrote:Meni je tvoj koncept "kafe" nepoznat.Dino34 wrote:Opet klasično žensko bez obzira na godine kojima se hvališ. Dakle, neće te pojest, neće te silovat, neće tražiti sex. Obična kafa. Koliko puta moram ponoviti kako biste zapamtile?pustopoljina wrote:nemate nikakav drugi interes osim skupljanja skalpova.
Ili izlazis na kafu, jer itekako racunas sa mozebitnim seksom ili ste raja od sto godina i idete na kafu umjesto na psihoterapiju.
Ili ste kolege na pauzi.
Ne vidim razloga zasto s tobom piti kafu?
Zasto ti zelis sa svakom forumasicom piti kafu?
Ti i respo?
Koji isto nista ne misli, ali bi ti rado napravio dijete, ako ti treba?
Kakva je to prica?
ko je taj respo? koji kralj.
- King Theoden
#3240 Re: Facebook za upoznavanje ...
A čudne ženepustopoljina wrote:Tko?
Ja?
Onda si ti draga imala nesreću da upoznaš likove koji ganjaju recke.pustopoljina wrote:Meni je tvoj koncept "kafe" nepoznat.
Na kafu hoću zato što si mi interesantna. Sviđa mi se ono što sam vidio i izlazak će pokazati jesmo li kompatibilni. To je sve.
- King Theoden
#3241 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne znam druže, loma sam skeptiĆan što se tiče muško-ženskih prijateljstavastrucnjakdemagog wrote:Dino34 wrote:Opet klasično žensko bez obzira na godine kojima se hvališ. Dakle, neće te pojest, neće te silovat, neće tražiti sex. Obična kafa. Koliko puta moram ponoviti kako biste zapamtile?pustopoljina wrote:nemate nikakav drugi interes osim skupljanja skalpova.
e da, i to sam zaboravio da prokomentarisem. evo sad mi neces vjerovati, ali izlazio sam sa djevojkama prema kojima nisam imao pretenzije u tom smislu. dakle, fino mi je u njenom drustvu, ono raja smo. hocemo li zajedno u kino - hocemo. odemo u kino, x puta na kafu, nikad nista nisam ni pokusao. ne znam sta se njoj motalo po glavi, ali kada pomislim da li bi mozda nesto vise moglo biti izmedju nas, nekako mi nije bilo to to. ono sto kazu, nije bilo hemije.
- pustopoljina
#3242 Re: Facebook za upoznavanje ...
Meni je moonca kraljica.
Kako moze masiti ceo fudbal...cudo jedno.
Sad su cure izbirljive...
Nije ni cudo sto onda likovi misle da je do para ili motora...
Nemaju keramicari zene...
Samo u tvom svijetu...
Kako moze masiti ceo fudbal...cudo jedno.
Sad su cure izbirljive...
Nije ni cudo sto onda likovi misle da je do para ili motora...
Nemaju keramicari zene...
Samo u tvom svijetu...
- Xavier1
#3243 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nemoguce je da se lijep momak ne poljubi do 28 godine.strucnjakdemagog wrote:Xavier1 wrote:Ludzak je vjerovatno neprivlacne spoljasnosti. Nema sta drugo biti.
pa eto rekose da je lijep. mozda lazu. zenska politika.
Ovdje su svi svima lijepi. Ne vazi to.
- pustopoljina
#3244 Re: Facebook za upoznavanje ...
Aha, pa onda eto te u staracki..nemoj bolan biti jeguljast. Stresem se od toga.Dino34 wrote:A čudne ženepustopoljina wrote:Tko?
Ja?još nisi skontala da sam te stavio u ulogu te koja je odbila, a sebe u ulogu ovog hudog forumaša koji je odbijen? Pišemo iz tog ugla.
Onda si ti draga imala nesreću da upoznaš likove koji ganjaju recke.pustopoljina wrote:Meni je tvoj koncept "kafe" nepoznat.
Na kafu hoću zato što si mi interesantna. Sviđa mi se ono što sam vidio i izlazak će pokazati jesmo li kompatibilni. To je sve.
Kad sam ja pisala "pisem radi diskusije" to si valjda previdio.
U tom slucaju-rekoh- bih dala jos vrlo malo vremena i gotovo...bez ljutnje. Nije jedina, a nije mi usla u tajne odaje srca da je nakon 7 dana pisanja ne mogu poslati u vjecna lovista.
Nisu problem likovi koji ganjaju recke, ako su jasni.
Nekad u zivotu se poklope zvijezde i za to mozda.
-
moonca
#3245 Re: Facebook za upoznavanje ...
Moguce i ima razlog, jasno vidljiv.Xavier1 wrote:Nemoguce je da se lijep momak ne poljubi do 28 godine.strucnjakdemagog wrote:Xavier1 wrote:Ludzak je vjerovatno neprivlacne spoljasnosti. Nema sta drugo biti.
pa eto rekose da je lijep. mozda lazu. zenska politika.
Ovdje su svi svima lijepi. Ne vazi to.
to, da.ne smijes reci alibabi da ima veliki nos...
- King Theoden
#3246 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nekako si mi crnjak, samo loše vidiš. Nije valjda da ti moram crtatpustopoljina wrote:Aha, pa onda eto te u staracki..nemoj bolan biti jeguljast. Stresem se od toga
Kad kažem dala broj, dopisivala se tri puna dana, odbijala... Govorim o njemu ili iz njegovog ugla.
Kad ja lično nekoga pozovem, onda valjda mislim na sebe. Barem je to ašićare
- Xavier1
#3247 Re: Facebook za upoznavanje ...
Moonco ne zezaj. Ja ne poznajem lijepog lika koji nema uspjeha kod zena.moonca wrote: Moguce i ima razlog, jasno vidljiv.![]()
to, da.ne smijes reci alibabi da ima veliki nos...--odmah ce dodati- koliki nos toliki i ponos...
- pustopoljina
#3248 Re: Facebook za upoznavanje ...
Znamo citati svi.Dino34 wrote:Nekako si mi crnjak, samo loše vidiš. Nije valjda da ti moram crtatpustopoljina wrote:Aha, pa onda eto te u staracki..nemoj bolan biti jeguljast. Stresem se od toga
Kad kažem dala broj, dopisivala se tri puna dana, odbijala... Govorim o njemu ili iz njegovog ugla.
Kad ja lično nekoga pozovem, onda valjda mislim na sebe. Barem je to ašićare
A o tome sam vec i pisala, prije nego si se ukljucio.
Mislim sve ok, do mene je
- beni-bu-man
#3249 Re: Facebook za upoznavanje ...
imao bi ja odgovor na to tvoje al ce me banovatXavier1 wrote:Moonco ne zezaj. Ja ne poznajem lijepog lika koji nema uspjeha kod zena.moonca wrote: Moguce i ima razlog, jasno vidljiv.![]()
to, da.ne smijes reci alibabi da ima veliki nos...--odmah ce dodati- koliki nos toliki i ponos...
-
moonca
#3250 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jesi li sebe ubojaoXavier1 wrote:Moonco ne zezaj. Ja ne poznajem lijepog lika koji nema uspjeha kod zena.moonca wrote: Moguce i ima razlog, jasno vidljiv.![]()