Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote:Gdje se ima kupiti katalog ams 2015 u Sarajevu,hrvatsko izdanje??????
Napravite "group buy", pošaljem ih poštom. Kad se dogovorite, javite mi u pp koliko kom, na koju adresu da šaljem i ko plaća cijeli dernek
Ja koliko sam skontao meni treba Specijal o golfu a @konektovan auto katalog. Tako za sad nas je dvojica. Mozes li poslati ovaj specijal meni, ako kolega nije zainteresovan za grupnu kupovinu?
konektovan wrote:Gdje se ima kupiti katalog ams 2015 u Sarajevu,hrvatsko izdanje??????
Napravite "group buy", pošaljem ih poštom. Kad se dogovorite, javite mi u pp koliko kom, na koju adresu da šaljem i ko plaća cijeli dernek
Ja koliko sam skontao meni treba Specijal o golfu a @konektovan auto katalog. Tako za sad nas je dvojica. Mozes li poslati ovaj specijal meni, ako kolega nije zainteresovan za grupnu kupovinu?
Može, samo bi mi bilo draže da ne hodam 10 puta do pošte, pa bih volio da se dogovorite/mo da lijepo pokupujem i pošaljem sve u cugu.
cekek wrote:
Može, samo bi mi bilo draže da ne hodam 10 puta do pošte, pa bih volio da se dogovorite/mo da lijepo pokupujem i pošaljem sve u cugu.
Koji bi bilo bolje kupiti,sta gledati kod kupovine tog auta i razlike 1.9/2.0 motora,potrosnja itd.
Znam da je 2.0 imao problem do 2007.god pa su rijesili to..uglavnom pisite sve sto znate
Hvala.
da ne tražim onu Goranovu temu, koja je fakat dobra i koja bi se trebala dići gore, gdje u Sarajevu ima kupiti siva polir pasta? imam neke sitne ogrebotine, pa bi se htio sa njima pozabaviti...na ovim većim prodajnim mjestima su samo osnovne boje...