PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- oaza85
#3226 Re: PlayStation 4 - all about
Ja sam dobila uz PS4 Pro Horizon Zero Dawn na disku ali mi se ne svidja nikako igrica
- arnes_king
#3227 Re: PlayStation 4 - all about
Ja sam imao oko 84 sata gejmpleja (na Very Hard, dodatak sam do pola igrao na ultra ali bilo je previse), i bilo bi vise da nisam dobio dobru ponudu za zamjenu. Meni jedna od boljih i zabavnijih igara koje sam igrao, a bilo ih je bezbroj.r_faruk wrote:javi kakav je horizen zero dawn. gledao sam gameplay i igrivost mi se cini odlicna. medjutim ne volim robote i zeljezodraze mi je igrati nesto realno.... ali ko zna, ako je bas dobra igra, zasto ne...
Gejmplej, grafika, prica bas sve mi je bilo vrh.
- Ultraviolent
#3228 Re: PlayStation 4 - all about
To trenutno nema pro u ponudi u bhtelekomu?
Nemam 4k, al kontam da ipak uzmem pro pleju. Jebi ga nabavice se 4k rezolucija nekad
Nemam 4k, al kontam da ipak uzmem pro pleju. Jebi ga nabavice se 4k rezolucija nekad
-
febo_acm
#3229 Re: PlayStation 4 - all about
svakako, i kod mene je isti slučajUltraviolent wrote:To trenutno nema pro u ponudi u bhtelekomu?![]()
- ferratilis
#3230 Re: PlayStation 4 - all about
Koliko ljudi hvale Last of Us, covjek bi rekao igra iznad svih igara. Presao sam je i razocarao se. Ono je interaktivni film, a ne igra. Svaka cast za pricu, glumu i muziku, ali ono nije mjerilo po kojem se igre trebaju pravit. Tipicna moderna AAA igra. Dobra, ali isuvise precijenjena. Just my opinion 
- REDDEVILS
#3231 Re: PlayStation 4 - all about
Ja sam uzeo preko BH telecoma Sonyplaystation 4 Pro cekao sam sedam dana da mi jave da je dosla u sanctadomenicu sinoc sam otisao i preuzo je uglavmom bjela je s dodatnim DualShock 4 controlerom i fifom 18Ultraviolent wrote:To trenutno nema pro u ponudi u bhtelekomu?![]()
Nemam ni ja jos 4K tv ali do kraja godine cu uzeti pa sam zato isao na pro verziju
- Ultraviolent
#3232 Re: PlayStation 4 - all about
Znaci nestasica pro verzija i u santa domenici. Al hajd, ne zuri mi se svakako.
-
ultras1921
#3233 Re: PlayStation 4 - all about
Pozz svima novi sam ovdje...Prije svega nmg. da opisem koliko je dobar osjecaj naci bh. forum gdje mozes pitati sve i svasta te da ti ljudi iz iste te BiH odgovaraju...prije sam se cimo sa hr. i sr. forumima al nije to to,znao sam za klix forum ,ali ne da ima ovoliko sadrzaja ono bas mi je drago 
Prije 10ak dana kupio sam u BHTelekomu PS4 Slim ,3 igre uz koji dodju dodatno 2 igre i PS+ na 3 mjeseca.Prvi problem u odnosu na PC manjak igara
,daj pare za nove,vidim da dosta ljudi uzimaju preko PS Storea digitalno,ali da mi iz BiH moramo praviti tamo US i UK racune pa stavljaju tamo lokaciju neke gradove nes,ja sam na svoj PSN stavio svoje prave podatke znaci grad u BiH i to sve,zanima me kada stavim karticu ili PayPal hocu li moci kupovati igrice preko Storea jer meni su cijene u Kunama?
Novi sam ovdje,pls. no hate
Prije 10ak dana kupio sam u BHTelekomu PS4 Slim ,3 igre uz koji dodju dodatno 2 igre i PS+ na 3 mjeseca.Prvi problem u odnosu na PC manjak igara
-
duffy_duck
#3234 Re: PlayStation 4 - all about
Mislim da ce moci. Samo se mora podesiti da ti pri naplati igrica i toga svega placanje ide sa kunama.ultras1921 wrote:Pozz svima novi sam ovdje...Prije svega nmg. da opisem koliko je dobar osjecaj naci bh. forum gdje mozes pitati sve i svasta te da ti ljudi iz iste te BiH odgovaraju...prije sam se cimo sa hr. i sr. forumima al nije to to,znao sam za klix forum ,ali ne da ima ovoliko sadrzaja ono bas mi je drago
Prije 10ak dana kupio sam u BHTelekomu PS4 Slim ,3 igre uz koji dodju dodatno 2 igre i PS+ na 3 mjeseca.Prvi problem u odnosu na PC manjak igara,daj pare za nove,vidim da dosta ljudi uzimaju preko PS Storea digitalno,ali da mi iz BiH moramo praviti tamo US i UK racune pa stavljaju tamo lokaciju neke gradove nes,ja sam na svoj PSN stavio svoje prave podatke znaci grad u BiH i to sve,zanima me kada stavim karticu ili PayPal hocu li moci kupovati igrice preko Storea jer meni su cijene u Kunama?
-
ultras1921
#3235 Re: PlayStation 4 - all about
Postoji li jos koji digitalni nacin kupovine igrica za PS4 sem PSN-a ,tipa Steam,ove gluposti instantgaming,g2a ili bilo sta ?
Posto njih dosta pravi US i UK racune,koja je poenta toga?Da li tamo bude cesce rasprodaja,je li jeftinije,ili sta vec?
Posto njih dosta pravi US i UK racune,koja je poenta toga?Da li tamo bude cesce rasprodaja,je li jeftinije,ili sta vec?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3236 Re: PlayStation 4 - all about
Hoćeš, samo mislim da moraš kupovati one bonove u kunama. Mislim da ne može PayPal ili kartica kad smo mi u pitanju.ultras1921 wrote:Pozz svima novi sam ovdje...Prije svega nmg. da opisem koliko je dobar osjecaj naci bh. forum gdje mozes pitati sve i svasta te da ti ljudi iz iste te BiH odgovaraju...prije sam se cimo sa hr. i sr. forumima al nije to to,znao sam za klix forum ,ali ne da ima ovoliko sadrzaja ono bas mi je drago
Prije 10ak dana kupio sam u BHTelekomu PS4 Slim ,3 igre uz koji dodju dodatno 2 igre i PS+ na 3 mjeseca.Prvi problem u odnosu na PC manjak igara,daj pare za nove,vidim da dosta ljudi uzimaju preko PS Storea digitalno,ali da mi iz BiH moramo praviti tamo US i UK racune pa stavljaju tamo lokaciju neke gradove nes,ja sam na svoj PSN stavio svoje prave podatke znaci grad u BiH i to sve,zanima me kada stavim karticu ili PayPal hocu li moci kupovati igrice preko Storea jer meni su cijene u Kunama?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#3237 Re: PlayStation 4 - all about
Ako nisi uradio update na zadnju verziju, uradi jailbreak i igraj igrice koje te zanimaju. Kada ti dosadi, odradi update i kupuj originale.
- _Reds_
#3238 Re: PlayStation 4 - all about
Koja je verzija na obim PS4 koji se kupuju u BHT?
-
ultras1921
#3239 Re: PlayStation 4 - all about
Hoces reci da se PS4 moze downgradeati kao PS3 i igrati sta hoću?un1ted wrote:Ako nisi uradio update na zadnju verziju, uradi jailbreak i igraj igrice koje te zanimaju. Kada ti dosadi, odradi update i kupuj originale.
- arnes_king
#3240 Re: PlayStation 4 - all about
Ne moze kartica iz Bosne niti moze PayPal, probavao sam i nisam uspio ni ono PS+ free trial nikada aktivirati jer traze karticu.ultras1921 wrote:Pozz svima novi sam ovdje...Prije svega nmg. da opisem koliko je dobar osjecaj naci bh. forum gdje mozes pitati sve i svasta te da ti ljudi iz iste te BiH odgovaraju...prije sam se cimo sa hr. i sr. forumima al nije to to,znao sam za klix forum ,ali ne da ima ovoliko sadrzaja ono bas mi je drago
- arnes_king
#3241 Re: PlayStation 4 - all about
Ne moze se downgrade ali ako ti je verzija 5.07 ili niza onda mozes za 5 minuta odraditi exploit i piratizirati igre. De nam reci na kojoj ti je verziji dosao taj slim iz telekoma?ultras1921 wrote:Hoces reci da se PS4 moze downgradeati kao PS3 i igrati sta hoću?un1ted wrote:Ako nisi uradio update na zadnju verziju, uradi jailbreak i igraj igrice koje te zanimaju. Kada ti dosadi, odradi update i kupuj originale.
-
ultras1921
#3242 Re: PlayStation 4 - all about
Update sam je odmah prvi dan,a da mogu kako se radi taj exploit i da koje su prednosti US i UK PSN računa?arnes_king wrote:Ne moze se downgrade ali ako ti je verzija 5.07 ili niza onda mozes za 5 minuta odraditi exploit i piratizirati igre. De nam reci na kojoj ti je verziji dosao taj slim iz telekoma?ultras1921 wrote:Hoces reci da se PS4 moze downgradeati kao PS3 i igrati sta hoću?un1ted wrote:Ako nisi uradio update na zadnju verziju, uradi jailbreak i igraj igrice koje te zanimaju. Kada ti dosadi, odradi update i kupuj originale.
-
r_faruk
#3243 Re: PlayStation 4 - all about
ja sam uvijek volio takav tip igara. point and click avanture i slicno. mozda mi se bas zato i svidjela. neke od najboljih igara koje sam igrao nisu bile planetarno poznate, barem sam ja stekao takav dojam: mysteri of the druids, the broken sword, largo winch, dracula etc..... ja sam u tome uzivao. kada se sjetim tih igara obuzme me neki lijep i cudan osjecaj.... jebi ga, volio sam te igre, bio sam gamer (PC gamer)... volio sam igre sa dobrom pricom.ferratilis wrote:Koliko ljudi hvale Last of Us, covjek bi rekao igra iznad svih igara. Presao sam je i razocarao se. Ono je interaktivni film, a ne igra. Svaka cast za pricu, glumu i muziku, ali ono nije mjerilo po kojem se igre trebaju pravit. Tipicna moderna AAA igra. Dobra, ali isuvise precijenjena. Just my opinion
sada uzivam u par sati sedmicno igre na ps4. nema cd-ova, pizdarija, kernela i dll-ova 32

- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#3244 Re: PlayStation 4 - all about
Ako si uradio update, zaboravi na piratske igreultras1921 wrote: Update sam je odmah prvi dan,a da mogu kako se radi taj exploit i da koje su prednosti US i UK PSN računa?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3245 Re: PlayStation 4 - all about
Ja aktivirao trial prije tri dana, uzeo CoD Black Ops i još nekih igara.arnes_king wrote:
Ne moze kartica iz Bosne niti moze PayPal, probavao sam i nisam uspio ni ono PS+ free trial nikada aktivirati jer traze karticu.
- arnes_king
#3246 Re: PlayStation 4 - all about
Meni je uvijek trazilo da unesem karticu, i kucao sam vise razlicitih ni jednu nije primilo. Kasnije sam citao da nisu podrzane uopste kartice iz Bosne. Jedino ako su sad postavili da pri aktivaciji triala ne trazi karticu.Tomahawk11 wrote:Ja aktivirao trial prije tri dana, uzeo CoD Black Ops i još nekih igara.arnes_king wrote:
Ne moze kartica iz Bosne niti moze PayPal, probavao sam i nisam uspio ni ono PS+ free trial nikada aktivirati jer traze karticu.
- REDDEVILS
#3247 Re: PlayStation 4 - all about
Imam jedno pitanje, kad udjem na svoj profil na PS4 konzoli pod opcijom games mi stoji da nemam jos uvjek ni jednu igru You dont have any games yet
a imam cetiri igre i one tri koje dodju sto sam se preplatio na PS plus dali to tako mora biti uglavnom imam dva PS4 naloga jedan US primarni a drugi UK
a imam cetiri igre i one tri koje dodju sto sam se preplatio na PS plus dali to tako mora biti uglavnom imam dva PS4 naloga jedan US primarni a drugi UK
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3248 Re: PlayStation 4 - all about
Nisu mi tražili nikakvu karticu.arnes_king wrote: Meni je uvijek trazilo da unesem karticu, i kucao sam vise razlicitih ni jednu nije primilo. Kasnije sam citao da nisu podrzane uopste kartice iz Bosne. Jedino ako su sad postavili da pri aktivaciji triala ne trazi karticu.
Po isteku triala, morao sam aktivirati PS acc kao primarni da bi mogao igrati ove igre i to je to.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3249 Re: PlayStation 4 - all about
Svaku igru koju si bar jednom igrao bi trebalo da ti pokazuje kad upališ PS. I one na diskovima i one koje si online uzeo. Kod mene je bar tako.REDDEVILS wrote:Imam jedno pitanje, kad udjem na svoj profil na PS4 konzoli pod opcijom games mi stoji da nemam jos uvjek ni jednu igru You dont have any games yet
- arnes_king
#3250 Re: PlayStation 4 - all about
Za ovog sto pita kako se radi exploit evo:
https://gbatemp.net/threads/aio-ps4-exp ... de.497858/
Par koraka, skines program koji tu ima naveden, pokrenes ga na PC (to samo prvi put). Na PS4 se povezes na istu mrezu gdje ti je PC i samo u DNS IP uneses IP sa tog linka od Al Aziza. Nakon toga na PS4 udjes na "Users Guide" i tu bude novi meni gdje odaberes svoju verziju softvera i onda exploit (HEN). Ako je uspjelo (traje mozda 5 sekundi) onda se vracas u postavke i na dnu imas novu "Debug menu". Tu udjes u game pa package instalation i sa externog USB ili HDD instaliras igru i nakon toga igras.
Zna se nekada desiti kada pokrenes exploit da se konzola samo ugasi (Kernel panic), ali to je sasvim normalno. Desava se veoma rijetko ali kada se desi nije razlog za brigu, samo ugasi PS4 skroz iz struje, upalit, on ce onda provjerit HDD na greske i upalit se. Kad se upali za svaki slucaj je bolje opet ugasit na normalan nacin te ponovo sve pokrenuti.
https://gbatemp.net/threads/aio-ps4-exp ... de.497858/
Par koraka, skines program koji tu ima naveden, pokrenes ga na PC (to samo prvi put). Na PS4 se povezes na istu mrezu gdje ti je PC i samo u DNS IP uneses IP sa tog linka od Al Aziza. Nakon toga na PS4 udjes na "Users Guide" i tu bude novi meni gdje odaberes svoju verziju softvera i onda exploit (HEN). Ako je uspjelo (traje mozda 5 sekundi) onda se vracas u postavke i na dnu imas novu "Debug menu". Tu udjes u game pa package instalation i sa externog USB ili HDD instaliras igru i nakon toga igras.
Zna se nekada desiti kada pokrenes exploit da se konzola samo ugasi (Kernel panic), ali to je sasvim normalno. Desava se veoma rijetko ali kada se desi nije razlog za brigu, samo ugasi PS4 skroz iz struje, upalit, on ce onda provjerit HDD na greske i upalit se. Kad se upali za svaki slucaj je bolje opet ugasit na normalan nacin te ponovo sve pokrenuti.