Kakva je to pratnja u kojoj se cistac zaustavlja da prijeti batinama nekom vozacu? Ovo vidjelo nije policije.Bakir1 wrote:ne vidis ti kao ni ja touarega jel da?
za sticenu osobu se slazem, blinkeri, ali telecnjak ne moze sa blinkerima, telecnjak je morao imati rotacije, ako nema rotacija onda nije pravilno obiljezeno sluzbeno vozilo...
zanimljivo, tematiku o nacinu obiljezavanja sluzbenih vozila, sto uniformisanih, sto civilnih, se ne moze naci na internetu, samo pravilnik o dimenzijama i masama govori o poziciji rotacija i to crvena desno...
sto ce reci da ni touareg nije ispravno obiljezen....
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
jefferson
#3226 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
-
direstraits0078
#3227 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa to je pratnja u drzavi s tri preCjednika, dva entiteta, nekoliko policijskih agencija (puta 2 ili 3), paralelnim strukturama itd. Ali to nije tema ovog podforuma.jefferson wrote:Kakva je to pratnja u kojoj se cistac zaustavlja da prijeti batinama nekom vozacu? Ovo vidjelo nije policije.Bakir1 wrote:ne vidis ti kao ni ja touarega jel da?
za sticenu osobu se slazem, blinkeri, ali telecnjak ne moze sa blinkerima, telecnjak je morao imati rotacije, ako nema rotacija onda nije pravilno obiljezeno sluzbeno vozilo...
zanimljivo, tematiku o nacinu obiljezavanja sluzbenih vozila, sto uniformisanih, sto civilnih, se ne moze naci na internetu, samo pravilnik o dimenzijama i masama govori o poziciji rotacija i to crvena desno...
-
jefferson
#3228 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To je upravo tema.direstraits0078 wrote:Pa to je pratnja u drzavi s tri preCjednika, dva entiteta, nekoliko policijskih agencija (puta 2 ili 3), paralelnim strukturama itd. Ali to nije tema ovog podforuma.jefferson wrote:Kakva je to pratnja u kojoj se cistac zaustavlja da prijeti batinama nekom vozacu? Ovo vidjelo nije policije.Bakir1 wrote:ne vidis ti kao ni ja touarega jel da?
-
direstraits0078
#3229 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja mislio tema ima naslovjefferson wrote:To je upravo tema.direstraits0078 wrote:
Pa to je pratnja u drzavi s tri preCjednika, dva entiteta, nekoliko policijskih agencija (puta 2 ili 3), paralelnim strukturama itd. Ali to nije tema ovog podforuma.
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
-
jefferson
#3230 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mislim an ovu raspravu oko ove telece glave.direstraits0078 wrote:Ja mislio tema ima naslovjefferson wrote:To je upravo tema.direstraits0078 wrote:
Pa to je pratnja u drzavi s tri preCjednika, dva entiteta, nekoliko policijskih agencija (puta 2 ili 3), paralelnim strukturama itd. Ali to nije tema ovog podforuma.nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- Bakir1
#3231 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Teleca glava je sluzbenik policije i kao takvog ga se mora postovati na obavljanju radnih zadataka, ali ta ista teleca glava je slika i prilika svog jada i cemera u kojem zivimo, personifikacija blinkerasa prema kojima se gaji sva ova odbojnost....
-
jefferson
#3232 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Naravno da se mora postovati, ali dok ne ugrozava sigurnost drugih ucesnika.Bakir1 wrote:Teleca glava je sluzbenik policije i kao takvog ga se mora postovati na obavljanju radnih zadataka, ali ta ista teleca glava je slika i prilika svog jada i cemera u kojem zivimo, personifikacija blinkerasa prema kojima se gaji sva ova odbojnost....
Ali to je vec "rastezljivo."
-
direstraits0078
#3233 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Prava, prava su bitna danas, svako dijete zna da ima pravo.
O obavezama malo ko prica, to je nesto nepozeljno. Bem ti drzavu bez drzave.
O obavezama malo ko prica, to je nesto nepozeljno. Bem ti drzavu bez drzave.
-
530i
#3234 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Upravo tako. Niti je dotični ispravno odjeven. Da barem ima majicu za broj - dva veću u kojoj se komotno osjeća.Bakir1 wrote: telecnjak je morao imati rotacije, ako nema rotacija onda nije pravilno obiljezeno sluzbeno vozilo...
- KB9
#3235 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
realno i ovaj sto je snimo je glup i naso glumatat bez pokrica
kad vec radis nesto da ispadas mangup onda budi mangup do kraja a ne da se saseres ovako
curica obicna
kad vec radis nesto da ispadas mangup onda budi mangup do kraja a ne da se saseres ovako
curica obicna
-
jefferson
#3236 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja sam to odmah rekao. Kao da je na koridu krenuo (nije iskljuceno, ili da se vracaju s iste).530i wrote:Upravo tako. Niti je dotični ispravno odjeven. Da barem ima majicu za broj - dva veću u kojoj se komotno osjeća.Bakir1 wrote: telecnjak je morao imati rotacije, ako nema rotacija onda nije pravilno obiljezeno sluzbeno vozilo...
-
zdruzdjo
#3237 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jefferson wrote:.......................
tempuser wrote:...................
Hajmo ovako da vam obojici dan'em repliku.
Jeffersone, ukoliko je snimac utrpao se u kolonu pod pratnjom, a izgleda da jeste, to je prekrsaj ko kuca. nema tu zbora. tu je jos i preticanje kolone, preticanje na punoj i kraj. Kriv ko djete na tuti.
Tempuser (gorane), fakat postujem tvoje poznavanje zakona i znam da si potkucan. Znamo se i licno odavno AK. Medjutim nisi u pravu sto se tice funkcije pasatara. Pasatar ima puno ozbiljnih djela koja se vode protv njega (slucajno sam saznao ali 100% sigurna informacija inace ne bih je ni prenosio ovako) i kao takav nema nikakve vrste policijske institucije koja bi mogla zaposliti njega u svoje redove. Ne vjerujem da bi mogao raditi ni kao security na ulazu u neki trzni centar a kamoli sta vise i nositi oruzije. Po zakonu. Medjutim kako se nasao u ulozi vozaca ili bodyguard-a nekoga "vaznog u drzavi" to je drugi par carapa.
I samim tim nema sile da bi ON mogao traziti dokumente , zapisati nekoga, napraviti sluzbenu prijavu, napakovati nesto......znaci on je bukvalno vozac nista drukciji od taksiste. Po zakonu. Ako bi imao "nekoga" ko bi mu to mogao srediti da neko nekom nesto napakuje, onda da.
E sad OBOJICI odgovor.
Cak i da uzmemo SciFi pricu da nekom carolijom jeste policajac ili nekakva "sluzbena" osoba koja moze napisati prijavu. Njegova "sluzba" pada u vodu cim njegova prva recenica ukljucuje da ce neko dobiti batine.
Prilikom obracanja nekome ukoliko nije u uniformi ipak mora se predstaviti na neki nacin pa tek onda izdati upozorenje ili traziti licne dokumente i tako dalje....
Vec sam rekao da je momak glup sto se uopste raspravljao ili otvarao prozor ili bilo sta. Produzis do prve policijske stanice i podneses prijavu da je nekakav kabadahija u farmerkama i majici kratkih rukava htio da izvrsi drumsko razbojnistvo nad tobom i da si jedva zivu glavu izvukao, registraciju dadnes, onda fino kuci dodjes i nadjes advokata koji ce raditi na procenat i tuzis. Dobijeno unaprijed. Medjutim momak je ocigledno krsio puno saobracajnih pravila pa bi samim tim i sebi odsjekao granu na kojoj sjedi samim pokazivanjem videa. Jos kad bi iz tuarega koji je ocigledno u pratnji posjvjedocili da je presjekao kolonu pod pratnjom........ihhhhhhh
Samo je htio da ima dobar video za YT. Uspio ali mogao i dobiti batine. Nelegalne.
-
jefferson
#3238 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da li je uletio u kolonu ili nije je drugi par rukava koji se nevidi na snimku. Naravno, on ako je uletio u kolonu to je prekrsaj ko kuca, nema tu sta pricati.zdruzdjo wrote:jefferson wrote:.......................tempuser wrote:...................
Hajmo ovako da vam obojici dan'em repliku.
Jeffersone, ukoliko je snimac utrpao se u kolonu pod pratnjom, a izgleda da jeste, to je prekrsaj ko kuca. nema tu zbora. tu je jos i preticanje kolone, preticanje na punoj i kraj. Kriv ko djete na tuti.
Tempuser (gorane), fakat postujem tvoje poznavanje zakona i znam da si potkucan. Znamo se i licno odavno AK. Medjutim nisi u pravu sto se tice funkcije pasatara. Pasatar ima puno ozbiljnih djela koja se vode protv njega (slucajno sam saznao ali 100% sigurna informacija inace ne bih je ni prenosio ovako) i kao takav nema nikakve vrste policijske institucije koja bi mogla zaposliti njega u svoje redove. Ne vjerujem da bi mogao raditi ni kao security na ulazu u neki trzni centar a kamoli sta vise i nositi oruzije. Po zakonu. Medjutim kako se nasao u ulozi vozaca ili bodyguard-a nekoga "vaznog u drzavi" to je drugi par carapa.
I samim tim nema sile da bi ON mogao traziti dokumente , zapisati nekoga, napraviti sluzbenu prijavu, napakovati nesto......znaci on je bukvalno vozac nista drukciji od taksiste. Po zakonu. Ako bi imao "nekoga" ko bi mu to mogao srediti da neko nekom nesto napakuje, onda da.
E sad OBOJICI odgovor.
Cak i da uzmemo SciFi pricu da nekom carolijom jeste policajac ili nekakva "sluzbena" osoba koja moze napisati prijavu. Njegova "sluzba" pada u vodu cim njegova prva recenica ukljucuje da ce neko dobiti batine.
Prilikom obracanja nekome ukoliko nije u uniformi ipak mora se predstaviti na neki nacin pa tek onda izdati upozorenje ili traziti licne dokumente i tako dalje....
Vec sam rekao da je momak glup sto se uopste raspravljao ili otvarao prozor ili bilo sta. Produzis do prve policijske stanice i podneses prijavu da je nekakav kabadahija u farmerkama i majici kratkih rukava htio da izvrsi drumsko razbojnistvo nad tobom i da si jedva zivu glavu izvukao, registraciju dadnes, onda fino kuci dodjes i nadjes advokata koji ce raditi na procenat i tuzis. Dobijeno unaprijed. Medjutim momak je ocigledno krsio puno saobracajnih pravila pa bi samim tim i sebi odsjekao granu na kojoj sjedi samim pokazivanjem videa. Jos kad bi iz tuarega koji je ocigledno u pratnji posjvjedocili da je presjekao kolonu pod pratnjom........ihhhhhhh
Samo je htio da ima dobar video za YT. Uspio ali mogao i dobiti batine. Nelegalne.
Medjutim, ako se to desilo, problem je onda: ko to vozi "vazne" licnosti? Kakvi su to vozaci da neki momcic sa Peugeotom moze da se ugura u pratnju?
Ja sam vec rekao, sama cinjenica da cistac (ako je bila pratnja) se zaustavi i izadje nekom prijetiti je van svake pameti u bilo kojoj policijskoj organizaciji koja ima imalo veze sa stavrnoscu. Ako ej to tako bilo, a prema onome sto ti kazes, vrlo vjerovatno s obzirom ko je sve zaposlen tu, onda dolazimo do tog aspekta da i gradjani imaju puno pravo da postavljaju pitanja ko vozi takva auta, zbog cega i slicno. Na kraju, policija je u sluzbi gradjana a ne obrnuto, iako ispade da je novinar kriv za sve.
O ponasanju tipa iz Passata je fakat suvisno pricati, a pogotovo o tome kako on ima pravo to da radi.
-
direstraits0078
#3239 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jako mnogo stvari ima koje ne znate o konkretnom slucaju i konkretnim osobama, a dozvoljavate sebi da komentarisete. OK, razumijem da neko zeli nesto da kaze po svaku cijenu. Ja preferiram da kazem nesto ako procjenim da to ima veze s temom i ako procijenim da je pametno. Inace, ne petljam se. Ovo sto zdruzdjo napisa je takodje bitno u prici, ali vi pokusavate da gradite pricu na necemu sto nema temelja. Ne znate ko je djecak iz Clia, ne znate kako se situacija odvijala, ali biste rado da pravite neki vlastiti stav na osnovu polovicnih informacija. Ma nije problem, ali ja sam spreman priznati ako nisam u pravu, i ne potenciram da sam uvijek u pravu, ohladite malo.jefferson wrote: Da li je uletio u kolonu ili nije je drugi par rukava koji se nevidi na snimku. Naravno, on ako je uletio u kolonu to je prekrsaj ko kuca, nema tu sta pricati.
Medjutim, ako se to desilo, problem je onda: ko to vozi "vazne" licnosti? Kakvi su to vozaci da neki momcic sa Peugeotom moze da se ugura u pratnju?
Ja sam vec rekao, sama cinjenica da cistac (ako je bila pratnja) se zaustavi i izadje nekom prijetiti je van svake pameti u bilo kojoj policijskoj organizaciji koja ima imalo veze sa stavrnoscu. Ako ej to tako bilo, a prema onome sto ti kazes, vrlo vjerovatno s obzirom ko je sve zaposlen tu, onda dolazimo do tog aspekta da i gradjani imaju puno pravo da postavljaju pitanja ko vozi takva auta, zbog cega i slicno. Na kraju, policija je u sluzbi gradjana a ne obrnuto, iako ispade da je novinar kriv za sve.
O ponasanju tipa iz Passata je fakat suvisno pricati, a pogotovo o tome kako on ima pravo to da radi.
- relax11
-
citroen xm
#3241 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovoga treba za muda objesiti. Da je zakačio nekoga sa ovom grdosijom, čitavu porodicu bi u crno zavio.
- KB9
#3242 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kamiondzije su najveci degenerici od svih tipova vozaca
- Bakir1
#3243 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Koliko autor ovog videa ima cilindara 2,5 
-
jefferson
#3244 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mi baziramo pricu na videu, a istina nikad nece niti je pzoeljna da dodje u javnost: ko je vzoac, kako je dobio posao itd, itd.direstraits0078 wrote:Jako mnogo stvari ima koje ne znate o konkretnom slucaju i konkretnim osobama, a dozvoljavate sebi da komentarisete. OK, razumijem da neko zeli nesto da kaze po svaku cijenu. Ja preferiram da kazem nesto ako procjenim da to ima veze s temom i ako procijenim da je pametno. Inace, ne petljam se. Ovo sto zdruzdjo napisa je takodje bitno u prici, ali vi pokusavate da gradite pricu na necemu sto nema temelja. Ne znate ko je djecak iz Clia, ne znate kako se situacija odvijala, ali biste rado da pravite neki vlastiti stav na osnovu polovicnih informacija. Ma nije problem, ali ja sam spreman priznati ako nisam u pravu, i ne potenciram da sam uvijek u pravu, ohladite malo.jefferson wrote: Da li je uletio u kolonu ili nije je drugi par rukava koji se nevidi na snimku. Naravno, on ako je uletio u kolonu to je prekrsaj ko kuca, nema tu sta pricati.
Da puno se raspravlja o slucaju gdje se mnogo toga nezna, niti ce se znati.
Ipak ovo je forum, nije sudnica.
-
zdruzdjo
#3245 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma izgleda da jeste jer iza njega vidis da prolazi tuareg sa rotacijom na krovu. Sto mi nekako implicira da ga je ovaj sa passat-om pretekao a ovaj odmah za njim nabrao da uhvati snimak dok su ostali iz pratnje vjerovatno garili za njima do zaustavljanja.jefferson wrote: Da li je uletio u kolonu ili nije je drugi par rukava koji se nevidi na snimku. Naravno, on ako je uletio u kolonu to je prekrsaj ko kuca, nema tu sta pricati.
Mislim da je ova prica izmedju tebe i gorana cisto tjeranje da se vidi cija je zadnja. Bezveze.
Snimac glup, neinformisan, neobrazovan po pitanju zakona(ako sjece kolonu pod pratnjom)
Pasatar hmmmmmmmmm ne znam sta bih mogao reci ukratko ali svasta bi se dalo na dugo.
Uglavnom drzava je dala ruke odvezane svim policijama, pratnjama, vozacima "vaznih".....i svaki dan smo svjedoci bezobraznog krsenja zakona i pravila u saobracaju od istih. Policijsko auto koje se trpa ispred sviju na trakama za skretanje je svakodnevna scena.
I sto se slazem sa goranom, je da vrana vrani oci ne kopa. Sto ce reci da drzava, pravosudni organi,..... namjerno ignorisu i zatvaraju oci na ovakve i slicne slucajeve jer i oni isti beyobrazno koriste te "izborima dane benificije". Stoga mi obicni smrtnici mozemo samo snimati i ukazivati na ovakve slucajeve medijima, forumima, portalima.... gdje god mozemo. Pri tome samo mozemo paziti da sebe i svoje ne stavimo u opasnost bilo kakve vrste. Jedino ako si bas namazan i 100% siguran u nesto sto te je lupilo po glavi makar i malo pa da mozes tjerati mak na konac. U suprotnom, jurisanje na vjetrenjace.
Nosim se onom da sam ja i porodica sebi najvazniji. Tako i vozim. Bio sam dosta dugo u nedoumici prije jer je sve to bila siva zona.
Sada ne trzam se vise na blinkere na sofersajbi jer ih i predsjednik opstine malte-ne ima, obavezno sklonim se hitnoj pomoci sa rotacijom, kad me policija zaustavi na cesti ne penjem se na trotoare (cak sam se nedavno posvadjao sa policajcem kad me sustigao zbog toga sto se nisam htio popeti na trotoar kod socijalnog, rekao sam kako mi niko nece platiti ako slomim kugle ili krajnice ili amortizere. malo se povukao kad je vidio da imam kameru na sajbi pa me uputio na prosirenje kod "hose komerca" i dosao za mnom), vozila pod regularnom pratnjom ispostujem kako i treba po zakonu ali necu se popeti na trotoar da bi oni prosli pa kad bi reflektorima mi blinkao i svirao iza ledja, diplomatske tablice sa blinkerima ili eufor nato pratnje i vozila ne jebem ni 1% ako nemaju pratnju nase policije sa rotacijama.
I to je to.
-
jefferson
#3246 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kad vec spominjes Eufor i NATO.zdruzdjo wrote:Ma izgleda da jeste jer iza njega vidis da prolazi tuareg sa rotacijom na krovu. Sto mi nekako implicira da ga je ovaj sa passat-om pretekao a ovaj odmah za njim nabrao da uhvati snimak dok su ostali iz pratnje vjerovatno garili za njima do zaustavljanja.jefferson wrote: Da li je uletio u kolonu ili nije je drugi par rukava koji se nevidi na snimku. Naravno, on ako je uletio u kolonu to je prekrsaj ko kuca, nema tu sta pricati.
Mislim da je ova prica izmedju tebe i gorana cisto tjeranje da se vidi cija je zadnja. Bezveze.
Snimac glup, neinformisan, neobrazovan po pitanju zakona(ako sjece kolonu pod pratnjom)
Pasatar hmmmmmmmmm ne znam sta bih mogao reci ukratko ali svasta bi se dalo na dugo.
Uglavnom drzava je dala ruke odvezane svim policijama, pratnjama, vozacima "vaznih".....i svaki dan smo svjedoci bezobraznog krsenja zakona i pravila u saobracaju od istih. Policijsko auto koje se trpa ispred sviju na trakama za skretanje je svakodnevna scena.
I sto se slazem sa goranom, je da vrana vrani oci ne kopa. Sto ce reci da drzava, pravosudni organi,..... namjerno ignorisu i zatvaraju oci na ovakve i slicne slucajeve jer i oni isti beyobrazno koriste te "izborima dane benificije". Stoga mi obicni smrtnici mozemo samo snimati i ukazivati na ovakve slucajeve medijima, forumima, portalima.... gdje god mozemo. Pri tome samo mozemo paziti da sebe i svoje ne stavimo u opasnost bilo kakve vrste. Jedino ako si bas namazan i 100% siguran u nesto sto te je lupilo po glavi makar i malo pa da mozes tjerati mak na konac. U suprotnom, jurisanje na vjetrenjace.
Nosim se onom da sam ja i porodica sebi najvazniji. Tako i vozim. Bio sam dosta dugo u nedoumici prije jer je sve to bila siva zona.
Sada ne trzam se vise na blinkere na sofersajbi jer ih i predsjednik opstine malte-ne ima, obavezno sklonim se hitnoj pomoci sa rotacijom, kad me policija zaustavi na cesti ne penjem se na trotoare (cak sam se nedavno posvadjao sa policajcem kad me sustigao zbog toga sto se nisam htio popeti na trotoar kod socijalnog, rekao sam kako mi niko nece platiti ako slomim kugle ili krajnice ili amortizere. malo se povukao kad je vidio da imam kameru na sajbi pa me uputio na prosirenje kod "hose komerca" i dosao za mnom), vozila pod regularnom pratnjom ispostujem kako i treba po zakonu ali necu se popeti na trotoar da bi oni prosli pa kad bi reflektorima mi blinkao i svirao iza ledja, diplomatske tablice sa blinkerima ili eufor nato pratnje i vozila ne jebem ni 1% ako nemaju pratnju nase policije sa rotacijama.
I to je to.
Jedne prilike idem prema granici, i bager nesto kopa u suprotnoj traci. Naravno, nigdje obiljezja osim sto bager ima sva cetiri upaljena.
Elem, nakon 100m naleti Patrol sa diplomatskim tablama, ono ide otprilike svojom maksimalnom brzinom, ja se slomi blicajuci, i vidim frajeru onaj arogantni osmjeh kao: nemoze meni policija nista. Kontam sad kas slozis u bager pozelit ces da te policija zaustavi.
To o sklanjanju kojekakvim rotacijama i slicno sam prestao raditi tamo negdje 1998-99 kada je neka prica o pravnoj drzavi definitivno umrla.
- sparky
#3247 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
https://youtu.be/ukrHW1ff2E0
Kao snima službeno vozilo u prekršajima, a radi isto. Ovi glupani su mi najgori!
https://youtu.be/E1-S5IpmwJw
Pa jos jedan snimak od istog kloca, rejseri neki opasni(čini mi se ko da je TZ).
Kao snima službeno vozilo u prekršajima, a radi isto. Ovi glupani su mi najgori!
Pa jos jedan snimak od istog kloca, rejseri neki opasni(čini mi se ko da je TZ).
- supercali
#3248 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Insomnia jel i ovaj sluzbeni od zeljeznica ima blinkere? 
-
direstraits0078
#3249 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To je taj pacijent s Cliom.sparky wrote:https://youtu.be/ukrHW1ff2E0
-
Emir92
#3250 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Meni je sve jasno sto ste vi spominjali i pricali i sa zakonom o oznacavanju.
E sad ide jedno pitanje goranu i ostalim.
Zar on ne bi trebao ako je vec u pratnji ili sta vec imati konstantno blikere ukljucene, a ne kako se njemu cejfne?
Jer sam vidio na 100000 slucajeva ovakvih pacijenata telece glave kako ste je nazvali da isto ovo rade al nikad blinkera nisam vidio ukljucenog i da nek me preticu ali me u kanal nece otjerati a cuo sam (nisam ispitivao da li je tacno) da kad naprave sudar u tim situacijama bez blinkera da su gubili posao.
E sad ide jedno pitanje goranu i ostalim.
Zar on ne bi trebao ako je vec u pratnji ili sta vec imati konstantno blikere ukljucene, a ne kako se njemu cejfne?
Jer sam vidio na 100000 slucajeva ovakvih pacijenata telece glave kako ste je nazvali da isto ovo rade al nikad blinkera nisam vidio ukljucenog i da nek me preticu ali me u kanal nece otjerati a cuo sam (nisam ispitivao da li je tacno) da kad naprave sudar u tim situacijama bez blinkera da su gubili posao.