Demokratska fronta Željko Komšić
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3226 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
morebit ne žele da se vidi su kim je u društvu...da su majka i šćer potpreCednice obojici...al ne liči mi ovaj odrezani na našeg Kema?
- Banksy
#3227 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ti, kad ne bi na usta ...Corto Maltese wrote:
I ovdje ga ignorišu
-
palermo
#3228 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bolje je što se ne oglašavaju. Šta bi mogli pametno reći. Čak i da imaju šta pametno reći,do izbora bi se zaboravilo.KatarinaKosaca wrote: Ono što mi umanjuje nadu je što još nemaju ni weba ni priopćenja, ni stava, ni glasa ni uzvika. Ni povodom ekologije.. ničega. Koliko god bio obiman i težak posao osnutak nove političke stranke, već se moralo nešto početi.
.
Umjesto toga, bilo bi dobro da pođu od kuće do kuće i polako lobiraju za svoju ideju. A mi na forumu ćemo već svakako naći temu za baciti šupljaka
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3229 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije forum jedino mjesto oglašavanja. Njima čak ni prioritetno, jer taj birački potencijal imaju manje više. Ali, suradnja sa medijima im mora početi.. PR im, ko god da je, mora početi raditi. Kako napisah već, neka uzmu za primjer SDP pred opće ili SDA pred lokalne prošle izbore. Za naše prilike, pojam dobro urađene kampanje. A 2014 nije tako daleko..palermo wrote:Bolje je što se ne oglašavaju. Šta bi mogli pametno reći. Čak i da imaju šta pametno reći,do izbora bi se zaboravilo. Umjesto toga, bilo bi dobro da pođu od kuće do kuće i polako lobiraju za svoju ideju. A mi na forumu ćemo već svakako naći temu za baciti šupljaka
-
miki.ba
#3230 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakvo je trenutno stanje na politickoj sceni bolje je da ništa ne izjavljuju, svaka izjava bi mogla biti loša za njih.
- KatarinaKosaca
#3231 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne sumnjam uopće da kreatorima politički montiranih procesa odgovara šutnja ove vrlo kurentne stranke na "trenutnoj političkoj sceni"miki.ba wrote:Kakvo je trenutno stanje na politickoj sceni bolje je da ništa ne izjavljuju, svaka izjava bi mogla biti loša za njih.
-
palermo
#3232 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bolje je izgubiti Katarinu kao glasača ( ili mene, da se ne bi ljutnula) nego polovicu svojih potencijalnih glasača. Što god kažu, bit će pogrešnoKatarinaKosaca wrote:Ne sumnjam uopće da kreatorima politički montiranih procesa odgovara šutnja ove vrlo kurentne stranke na "trenutnoj političkoj sceni"miki.ba wrote:Kakvo je trenutno stanje na politickoj sceni bolje je da ništa ne izjavljuju, svaka izjava bi mogla biti loša za njih.
- JoseMujica
#3233 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
šta kurentne...ovo će biti najpoželjnija udavača naredne godine...zato je niko i ne spominje jer svoi kontaju kako će se ogrebat i Golum i Veliki Vođa i Tornjak i Dotur
Samo Esso a.s. stoji postojano kano klisurina
Samo Esso a.s. stoji postojano kano klisurina
-
miki.ba
#3234 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ko ce to Katarini objasniti, zakljuceno je da sam ja u centrali i šta god napisao Kata izvaga kao Eso.
- KatarinaKosaca
#3235 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zar i ti?miki.ba wrote:Ko ce to Katarini objasniti, zakljuceno je da sam ja u centrali i šta god napisao Kata izvaga kao Eso.
- KatarinaKosaca
#3236 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Upravo tako, Princ je čak pri osnutku stranke najavio da će "zajednički"JoseMujica wrote:šta kurentne...ovo će biti najpoželjnija udavača naredne godine...zato je niko i ne spominje jer svoi kontaju kako će se ogrebat i Golum i Veliki Vođa i Tornjak i Dotur
JoseMujica wrote:Samo Esso a.s. stoji postojano kano klisurina
- JoseMujica
#3237 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Esso ima 100% moj glas ako ga bude na listama 
- dustaban
#3238 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
NIKAKVA KOMENTARA NA ZELJKIN VECERASNJI INTERVJU ?!?!
Indikativno. Veoma indikativno...

Indikativno. Veoma indikativno...
- dustaban
#3240 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa BHT.miki.ba wrote:Đe?
Mislim, valjda? Nisam ni ja gledao, samo preletio, bi mi dosadno
- KatarinaKosaca
#3241 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Voditelj loš i loše pripremljen. Željko je rekao da je insistirao da u rukovodstvu stranke sem multietničnosti bude i "multiklasnost" od radnika do univerzitetskog profesora. Da je tražio od nekog čovjeka koji je ekonomski expert , da uradi elaborat koji bi sačinjavao program stranke u smislu ekonomske stabilizacije i napretka, iako ovaj (taj ekonomista) nije član stranke. Da je prestao pisati blog kad je to prešlo u šovinistička prepucavanja na blogu.. i to je što sam zapamtila oko stranke. Ostalo je govorio o presudi Sejdić-finci itd.. Da, i rekao je da će nastojati da u stranci rade najviše ljudi mlađi od njega koji nemaju opterećenje (ne znam da li je tačno izraz opterećenje), ali , kako god, rat u cv-u.
- dustaban
#3242 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hvala Katarina na ovom kratkom, ali i sveobuhvanom izvjestaju. Izgleda da si ti ovjde malo i dodala nije on valjda sve ovo pomenuo?KatarinaKosaca wrote:Voditelj loš i loše pripremljen. Željko je rekao da je insistirao da u rukovodstvu stranke sem multietničnosti bude i "multiklasnost" od radnika do univerzitetskog profesora. Da je tražio od nekog čovjeka koji je ekonomski expert , da uradi elaborat koji bi sačinjavao program stranke u smislu ekonomske stabilizacije i napretka, iako ovaj (taj ekonomista) nije član stranke. Da je prestao pisati blog kad je to prešlo u šovinistička prepucavanja na blogu.. i to je što sam zapamtila oko stranke. Ostalo je govorio o presudi Sejdić-finci itd.. Da, i rekao je da će nastojati da u stranci rade najviše ljudi mlađi od njega koji nemaju opterećenje (ne znam da li je tačno izraz opterećenje), ali , kako god, rat u cv-u.
Sto se tice tog "covjeka, ekonomskog eksperta" ja mislim da je rijec o Cenicki, negdje je on nju bas pomenuo na ovakav nacin.
A i ovaj blog sto spomenu... ne znam sta bih ti rekao o politicaru kojemu se sva aktivnost svodi na blog, kafanu i stadion!
-
baxul
#3243 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ako imate bihnetov internet mozete na moja webtv pogledat posto ostave "snimljen" program.
-
palermo
#3244 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šta fali kafani i stadionu. Ako promijeniš ugao gledanja, mogao bi recimo reći, konačno političar koji ode među obične ljude i vidi kako i oni šta rade, o čemu misel, sa čim se suočavaju.dustaban wrote:
A i ovaj blog sto spomenu... ne znam sta bih ti rekao o politicaru kojemu se sva aktivnost svodi na blog, kafanu i stadion!
Ljudi obično vide ono što žele vidjeti. Tako i ti. I ja, naravno
- dustaban
#3245 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mojne bolan te demagogije vise. Haj na stranu sto iza tog Komsicevog "druzenja sa rajom" stoje tjelohranitelji, blindirani auto sa policijskom pratnjom itd... ali de malo razmisli sta si rekao - po tebi je DANGUBA idealno ponasanje jednog politicara!palermo wrote:Šta fali kafani i stadionu. Ako promijeniš ugao gledanja, mogao bi recimo reći, konačno političar koji ode među obične ljude i vidi kako i oni šta rade, o čemu misel, sa čim se suočavaju.dustaban wrote: A i ovaj blog sto spomenu... ne znam sta bih ti rekao o politicaru kojemu se sva aktivnost svodi na blog, kafanu i stadion!
Ljudi obično vide ono što žele vidjeti. Tako i ti. I ja, naravno
Ovom narodu treba neko da ga povede. Dobro je da taj neko OSJECA sta narodu treba, ali to ne znaci da to treba da bude neko nasumice odabran iz naroda i neko ko ce raditi isto sto i narod - ne raditi nista!
Neradniku ni B(l)og ne pomaze.
- JoseMujica
#3246 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
bolje i na stadionu, pa makar i Željinom, nego kod Kačavendi, Cerića i Puljića
- Shahab
#3247 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U suštini se sve svodi na motive. Željko Komšić u narodu ima opravdanu karizmu narodnog i poštenog čovjeka, na koju su mnogi ljubomorni. To je najveći socijalni kapital koji ima narodni pokret DF. Željka Komšića krase osobine koje se ne mogu steči nikakvim medijskim spinom i propagandom. Izlagani i siromašni narod intuitivno će tražiti pravdu u njegovom liku i djelu. Na izborima glasove vuče lider stranke. Kada prosječni dobronamjerni i pošteni Bosanac, koji je socijalno i egzistencijalno diskriminiran jer je izvan korupcijsko-nepotističke hobotnice POLITIČKE KLASE, bez obzira na svoj etnički background, izađe na izbore, i bude pred dilemom kome dati svoj glas, on će u izboru između arogantnih i isfucanih milionera koji su lideri stranaka POLITIČKE KLASE, poput Lagumdžije, Tihića, Radončića, Čovića...svoj glas uvijek dati narodnom čovjeku Željku Komšiću. Ta snažna energija podrške, vidljiva je golim okom među građanima. Naredni izbori bit će izbori između Željka Komšića, sa jedne strane, i POLITIČKE KLASE, sa druge strane. To treba da budu izbori prekretnice na kojima ćemo birati između statusa quo, u kojem je dobro samo liderima stranaka POLITIČKE KLASE i grupicama poltrona i rođaka, okupljenih oko njih, i nove reformske energije koja će redefinirati bosansko društvo u skladu sa srednjoevropskim standardima uređenja društva.KatarinaKosaca wrote:Voditelj loš i loše pripremljen. Željko je rekao da je insistirao da u rukovodstvu stranke sem multietničnosti bude i "multiklasnost" od radnika do univerzitetskog profesora. Da je tražio od nekog čovjeka koji je ekonomski expert , da uradi elaborat koji bi sačinjavao program stranke u smislu ekonomske stabilizacije i napretka, iako ovaj (taj ekonomista) nije član stranke. Da je prestao pisati blog kad je to prešlo u šovinistička prepucavanja na blogu.. i to je što sam zapamtila oko stranke. Ostalo je govorio o presudi Sejdić-finci itd.. Da, i rekao je da će nastojati da u stranci rade najviše ljudi mlađi od njega koji nemaju opterećenje (ne znam da li je tačno izraz opterećenje), ali , kako god, rat u cv-u.
- Panini
#3248 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kao sto je mujica napisao pare kvare covjeka ali ne I zenu tako zivjela nam hanka I esso sto godina
- Shahab
#3249 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kada sa pozicija forumskog advokata propalog političkog projekta arogantnog milijardera Zlatka Lagumdžije i njegove uličarske KORUPTOKRACIJE, prozivaš Željka Komšića, jedini efekat koji postigneš, jeste da ispadneš tragikomičan. Do jučer ste po kancelarijama držali Komšićeve slike. Mislili ste da ćete se kriti iza njegovih slika i narodnog kredibilioteta, dok pljačkate i terorišete, gore i od SDA koruptokracije. Komšićev izlazak iz kriminaliziranog SDP-a je povijesni potez ravan Titovom razlazu sa Staljinom. Jednim potezom srušio je političku mafiju u vrhu SDP-a, koja je već danas de facto politički mrtvac. Sada samo brojimo dane do izbora i gledamo kako vam ističe mandatni rok, koji ste i dobili, krijući se iza Komšićevog socijalnog kapitala koji uživa u narodu...Panini wrote:kao sto je mujica napisao pare kvare covjeka ali ne I zenu tako zivjela nam hanka I esso sto godina
- Panini
#3250 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
vidim krijes se iza hankine slike a mozda vec sutra I iza slike esse radeljasa sram te bilo sta pricas, ja nisam ni spomenuo Komsica to je jedan gospodin za razliku od olosa koji se pokusava infiltrirati medju njegove redove